|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 143 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 20:09 |
|
|
Žal je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ovde je mene pre jedno godinu dana bannovo Inkvizitor iliti sada znani Buba ludak , e sad ne znam jel još uvek on ovde uticajan pa da on kakav je lupa banove! Što ti je glup nick?! , potpuno je neutralan i znači to što znači! Inače Bionja je kod mene u gradu lokal-izraz u slengu za bioskop! heh, bas si me utjesio sto se tice nicka ja sam tek par dana ovdje i nemam pojma ko je tu i sta je...znam samo da su mi vec "omilili" post kojeg sam napisala mari Ne znam ni ja , bio je i ranije pokušaj ovde da se skupi ekipa ali je propalo , međutim ako se skupi dovoljno starih može biti OK , mada ovde ima popriličan broj retarda tako da nemoj da se čudiš previše ako bude masiranja tipa kao Mara i slični!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 20:14 |
|
|
odoh navijat za spanjolce. ih, kako bi sad bilo Simoni drago da me cuje
_________________ Vivere commune est, sed non commune mereri
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 20:18 |
|
|
joe enter je napisao/la: Žal je napisao/la: heh, bas si me utjesio sto se tice nicka ja sam tek par dana ovdje i nemam pojma ko je tu i sta je...znam samo da su mi vec "omilili" post kojeg sam napisala mari Ne znam ni ja , bio je i ranije pokušaj ovde da se skupi ekipa ali je propalo , međutim ako se skupi dovoljno starih može biti OK , mada ovde ima popriličan broj retarda tako da nemoj da se čudiš previše ako bude masiranja tipa kao Mara i slični! hvala ti frende na opomeni ali kako si vec primjetio, bila nam vec izrecena topla dobrodoslica sto se tih marasindroma tipova tice - ignor problem rijesen
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 20:28 |
|
|
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 20:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
joe enter je napisao/la: Žal je napisao/la: heh, bas si me utjesio sto se tice nicka ja sam tek par dana ovdje i nemam pojma ko je tu i sta je...znam samo da su mi vec "omilili" post kojeg sam napisala mari Ne znam ni ja , bio je i ranije pokušaj ovde da se skupi ekipa ali je propalo , međutim ako se skupi dovoljno starih može biti OK , mada ovde ima popriličan broj retarda tako da nemoj da se čudiš previše ako bude masiranja tipa kao Mara i slični! Trebao bi biti zahvalan sto srbujes ovdje uopce.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 20:45 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
<<< kudesi džo kozojebac
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 20:51 |
|
|
Žal je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ne znam ni ja , bio je i ranije pokušaj ovde da se skupi ekipa ali je propalo , međutim ako se skupi dovoljno starih može biti OK , mada ovde ima popriličan broj retarda tako da nemoj da se čudiš previše ako bude masiranja tipa kao Mara i slični!
hvala ti frende na opomeni ali kako si vec primjetio, bila nam vec izrecena topla dobrodoslica sto se tih marasindroma tipova tice - ignor problem rijesen skrati babo udavi forum
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 21:16 |
|
|
Ernanija mogu da razumem, čovek je jednostavno sledbenik najbeskrupuloznije ideologije, odnosno verskog uverenja, i njemu svako nenormalno ponašanje ne može biti strano. Pozdrav Jovane. Ali ne razumem ponašanje Inkvizitorovo na onom, i marino i Ilirkino ponašanje na ovom. Šta je poenta? Zazati ne-hrvate? Nemam ništa protiv toga, zezanje nije loša stvar, ali zar ono ne može ostati u granicama lepog ponašanja. Zar se to ne može činiti šarmantno, da ti niko ne može prigovoriti da si nekulturan? Zar stvarno svi misle kao Astek, da iz zahvalnosti zbog toga što im je dozvoljeno pisanje na dičnim hrvatskim forumima, nehrvati treba da trpe uvrede? Evo, za čas posla možemo se maknuti, i ja predlažem da to odmah svi učinimo, sa ovog foruma i sa onog drugog, i ostavimo ga da bude neuprljan našim prisustvom. I onda će sve biti OK, neće imati ko da protivreči Inkvizitoru ni ovde kao što nema ni tamo. I kad nađemo neku drugu lokaciju, mi pozivamo one koji se diče što su isposlovali "čistku klonova" da dođu da se svađaju, provociraju ili bilo šta drugo rade, ali u granicama lepog ponašanja. Mi smo drugačiji, siguran sam.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 21:40 |
|
|
Aztec je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ne znam ni ja , bio je i ranije pokušaj ovde da se skupi ekipa ali je propalo , međutim ako se skupi dovoljno starih može biti OK , mada ovde ima popriličan broj retarda tako da nemoj da se čudiš previše ako bude masiranja tipa kao Mara i slični!
Trebao bi biti zahvalan sto srbujes ovdje uopce. Ti bi više voleo da ******?
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 22:27 |
|
|
mara je napisao/la: iš gadura
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 22:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ernanija mogu da razumem, čovek je jednostavno sledbenik najbeskrupuloznije ideologije, odnosno verskog uverenja, i njemu svako nenormalno ponašanje ne može biti strano. Pozdrav Jovane. Ali ne razumem ponašanje Inkvizitorovo na onom, i marino i Ilirkino ponašanje na ovom. Šta je poenta? Zazati ne-hrvate? Nemam ništa protiv toga, zezanje nije loša stvar, ali zar ono ne može ostati u granicama lepog ponašanja. Zar se to ne može činiti šarmantno, da ti niko ne može prigovoriti da si nekulturan? Zar stvarno svi misle kao Astek, da iz zahvalnosti zbog toga što im je dozvoljeno pisanje na dičnim hrvatskim forumima, nehrvati treba da trpe uvrede? Evo, za čas posla možemo se maknuti, i ja predlažem da to odmah svi učinimo, sa ovog foruma i sa onog drugog, i ostavimo ga da bude neuprljan našim prisustvom. I onda će sve biti OK, neće imati ko da protivreči Inkvizitoru ni ovde kao što nema ni tamo. I kad nađemo neku drugu lokaciju, mi pozivamo one koji se diče što su isposlovali "čistku klonova" da dođu da se svađaju, provociraju ili bilo šta drugo rade, ali u granicama lepog ponašanja. Mi smo drugačiji, siguran sam.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 22:31 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ernanija mogu da razumem, čovek je jednostavno sledbenik najbeskrupuloznije ideologije, odnosno verskog uverenja, i njemu svako nenormalno ponašanje ne može biti strano. Pozdrav Jovane. Ali ne razumem ponašanje Inkvizitorovo na onom, i marino i Ilirkino ponašanje na ovom. Šta je poenta? Zazati ne-hrvate? Nemam ništa protiv toga, zezanje nije loša stvar, ali zar ono ne može ostati u granicama lepog ponašanja. Zar se to ne može činiti šarmantno, da ti niko ne može prigovoriti da si nekulturan? Zar stvarno svi misle kao Astek, da iz zahvalnosti zbog toga što im je dozvoljeno pisanje na dičnim hrvatskim forumima, nehrvati treba da trpe uvrede? Evo, za čas posla možemo se maknuti, i ja predlažem da to odmah svi učinimo, sa ovog foruma i sa onog drugog, i ostavimo ga da bude neuprljan našim prisustvom. I onda će sve biti OK, neće imati ko da protivreči Inkvizitoru ni ovde kao što nema ni tamo. I kad nađemo neku drugu lokaciju, mi pozivamo one koji se diče što su isposlovali "čistku klonova" da dođu da se svađaju, provociraju ili bilo šta drugo rade, ali u granicama lepog ponašanja. Mi smo drugačiji, siguran sam. Ma kme, kme... ko vas to tjera, pise Muslimana a osobito Srba i na ovom forumu koliko te volja... niko ne treba i ne trpi vrjedjanje, bar ne bez da uzvrati... Srbi su ovdje razni provocirali koliko hoces pa je bila max tolerancija, iiiii? Sta sad, covjek ne smije nista ni rec da ne bude kme, kme... a inace na Krajini i sl vlada max tolerancija jel tako , koja se naravno ne moze usporedjivat s nama ovdje tako genocidnim... A bit protjeran s nekog foruma, pa doc ovdje i jos izrazit nezadovoljstvo silnim "retardima" koji ovdje pisu... pa procijenite sami... Jao frke oko jedne izjave...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 22:34 |
|
|
teranova je napisao/la: Aztec je napisao/la: Trebao bi biti zahvalan sto srbujes ovdje uopce. Ti bi više voleo da ******? Uhh, srbovat ili ******, ah te male radosti sto zivot znace. Tesko mi se sad odlucit, javim...
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 22:39 |
|
|
Aztec je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ernanija mogu da razumem, čovek je jednostavno sledbenik najbeskrupuloznije ideologije, odnosno verskog uverenja, i njemu svako nenormalno ponašanje ne može biti strano. Pozdrav Jovane. Ali ne razumem ponašanje Inkvizitorovo na onom, i marino i Ilirkino ponašanje na ovom. Šta je poenta? Zazati ne-hrvate? Nemam ništa protiv toga, zezanje nije loša stvar, ali zar ono ne može ostati u granicama lepog ponašanja. Zar se to ne može činiti šarmantno, da ti niko ne može prigovoriti da si nekulturan? Zar stvarno svi misle kao Astek, da iz zahvalnosti zbog toga što im je dozvoljeno pisanje na dičnim hrvatskim forumima, nehrvati treba da trpe uvrede? Evo, za čas posla možemo se maknuti, i ja predlažem da to odmah svi učinimo, sa ovog foruma i sa onog drugog, i ostavimo ga da bude neuprljan našim prisustvom. I onda će sve biti OK, neće imati ko da protivreči Inkvizitoru ni ovde kao što nema ni tamo. I kad nađemo neku drugu lokaciju, mi pozivamo one koji se diče što su isposlovali "čistku klonova" da dođu da se svađaju, provociraju ili bilo šta drugo rade, ali u granicama lepog ponašanja. Mi smo drugačiji, siguran sam. Ma kme, kme... ko vas to tjera, pise Muslimana a osobito Srba i na ovom forumu koliko te volja... niko ne treba i ne trpi vrjedjanje, bar ne bez da uzvrati... Srbi su ovdje razni provocirali koliko hoces pa je bila max tolerancija, iiiii? Sta sad, covjek ne smije nista ni rec da ne bude kme, kme... a inace na Krajini i sl vlada max tolerancija jel tako , koja se naravno ne moze usporedjivat s nama ovdje tako genocidnim... A bit protjeran s nekog foruma, pa doc ovdje i jos izrazit nezadovoljstvo silnim "retardima" koji ovdje pisu... pa procijenite sami... reci da se salis i da nisi svoj post procitao dva put... , btw, izgubili svabi pa mi drago... ja ko slovenka sa pedigrejem (zajebi sto mi djed njemac...) danas cu se prozvat slovenka JASMINA...vidim da je to ime ovde jako popularno
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 22:40 |
|
|
Aztec je napisao/la: teranova je napisao/la:
Ti bi više voleo da ******?
Uhh, srbovat ili ******, ah te male radosti sto zivot znace. Tesko mi se sad odlucit, javim... imas ovdje jos jednu jasminu zlovenku....da radost bude sira i veca
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 22:49 |
|
|
Žal je napisao/la: Aztec je napisao/la: Uhh, srbovat ili ******, ah te male radosti sto zivot znace. Tesko mi se sad odlucit, javim... imas ovdje jos jednu jasminu zlovenku....da radost bude sira i veca Jupi.
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 22:52 |
|
|
Aztec je napisao/la: Žal je napisao/la: imas ovdje jos jednu jasminu zlovenku....da radost bude sira i veca Jupi. hahahaha...ne radi ti tastatura...di je vrijedanje, ubijanje ???
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 22:55 |
|
|
Žal je napisao/la: Aztec je napisao/la: Jupi. hahahaha...ne radi ti tastatura...di je vrijedanje, ubijanje ??? Pa kako vrijedjat Slovenku i uz to Jasminu, nemoguce.
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 07 srp 2010, 22:57 |
|
|
Aztec je napisao/la: Žal je napisao/la: hahahaha...ne radi ti tastatura...di je vrijedanje, ubijanje ??? Pa kako vrijedjat Slovenku i uz to Jasminu, nemoguce. ides...idem i ja
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 08 srp 2010, 07:49 |
|
|
Žal je napisao/la: mara je napisao/la: iš gadura Matora uspaljenice, nervozna si nesto , sigurno se nije nasao bijednik koji bi se smilovao na tvoje ocajnicke ponude?!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 08 srp 2010, 10:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
U načelu nemam ništa protiv neobveznog chata, i ne zanima me što je netko rekao na forum ha er, ali nećete se ovdje dugo zadržati ako ste došli samo da bi vrijeđali pojedine stalne članove ili napadati Hrvate.
Chat je kao što ime nakaže, a ako želite politiku (bez vrijeđanja i pretjeranog nacionalizma), imate forum Politika pa bujrum.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 08 srp 2010, 12:47 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: U načelu nemam ništa protiv neobveznog chata, i ne zanima me što je netko rekao na forum ha er, ali nećete se ovdje dugo zadržati ako ste došli samo da bi vrijeđali pojedine stalne članove ili napadati Hrvate.
Chat je kao što ime nakaže, a ako želite politiku (bez vrijeđanja i pretjeranog nacionalizma), imate forum Politika pa bujrum. Jesi ti išta video i primetio ko vređa?! , znači tvoji a ne neki drugi , imaš koga lepo opomenuti i zato molim te bez licemerja , mene na svaki upis ranije su najbrutalnije izvređali i to jeftinim upisima od dve reči , ali to meni nije problem , zato ti bolje proveri svoje HRVATE a nešto nabacivati bezveze! Ako na ovom forumu piše pri registraciji "zabranjeno za pse,Srbe i sve ostale koji nisu Hrvati" onda se mogu složiti s'tobom , ali pošto je dozvoljeno onda ti interveniši svaki put slobodno kad bude vređanja i bilo kakvog kršenja pravila , ali to radi pošteno i bez izuzetka , znači svoje sunarodnike sa kratkom pameću nadam se da ćeš postaviti gde treba! Aj pozdrav!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 08 srp 2010, 12:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Koliko vidim najviše se vrijeđa na relaciji Židovi-Srbi + što se vuku repovi sa foruma ha er. Možete se zajebavati na osobnoj razini, dok ne postane degutantno, ali se klonite nacionalnih obračuna, to je sve.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 00:20 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ernanija mogu da razumem, čovek je jednostavno sledbenik najbeskrupuloznije ideologije, odnosno verskog uverenja, i njemu svako nenormalno ponašanje ne može biti strano. Pozdrav Jovane. Ali ne razumem ponašanje Inkvizitorovo na onom, i marino i Ilirkino ponašanje na ovom. Šta je poenta? Zazati ne-hrvate? Nemam ništa protiv toga, zezanje nije loša stvar, ali zar ono ne može ostati u granicama lepog ponašanja. Zar se to ne može činiti šarmantno, da ti niko ne može prigovoriti da si nekulturan? Zar stvarno svi misle kao Astek, da iz zahvalnosti zbog toga što im je dozvoljeno pisanje na dičnim hrvatskim forumima, nehrvati treba da trpe uvrede? Evo, za čas posla možemo se maknuti, i ja predlažem da to odmah svi učinimo, sa ovog foruma i sa onog drugog, i ostavimo ga da bude neuprljan našim prisustvom. I onda će sve biti OK, neće imati ko da protivreči Inkvizitoru ni ovde kao što nema ni tamo. I kad nađemo neku drugu lokaciju, mi pozivamo one koji se diče što su isposlovali "čistku klonova" da dođu da se svađaju, provociraju ili bilo šta drugo rade, ali u granicama lepog ponašanja. Mi smo drugačiji, siguran sam. Ide jovan na motoru, prca srbinku po kotoru. Dobro je što si stalno nervozan jebemu, imate na youtube cjelu arhivu od pinka : živ je draža umro nije, mi smo srbi supermeni itd. naduvajte se i uživajte. K'o fol cool i opušteni a stalno napeti kao da imaju tursku oklagiju u guzici.
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: forum.hr ili frendovi di ste:) Postano: 09 srp 2010, 18:11 |
|
|
Ernani je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ernanija mogu da razumem, čovek je jednostavno sledbenik najbeskrupuloznije ideologije, odnosno verskog uverenja, i njemu svako nenormalno ponašanje ne može biti strano. Pozdrav Jovane. Ali ne razumem ponašanje Inkvizitorovo na onom, i marino i Ilirkino ponašanje na ovom. Šta je poenta? Zazati ne-hrvate? Nemam ništa protiv toga, zezanje nije loša stvar, ali zar ono ne može ostati u granicama lepog ponašanja. Zar se to ne može činiti šarmantno, da ti niko ne može prigovoriti da si nekulturan? Zar stvarno svi misle kao Astek, da iz zahvalnosti zbog toga što im je dozvoljeno pisanje na dičnim hrvatskim forumima, nehrvati treba da trpe uvrede? Evo, za čas posla možemo se maknuti, i ja predlažem da to odmah svi učinimo, sa ovog foruma i sa onog drugog, i ostavimo ga da bude neuprljan našim prisustvom. I onda će sve biti OK, neće imati ko da protivreči Inkvizitoru ni ovde kao što nema ni tamo. I kad nađemo neku drugu lokaciju, mi pozivamo one koji se diče što su isposlovali "čistku klonova" da dođu da se svađaju, provociraju ili bilo šta drugo rade, ali u granicama lepog ponašanja. Mi smo drugačiji, siguran sam. Ide jovan na motoru, prca srbinku po kotoru. Dobro je što si stalno nervozan jebemu, imate na youtube cjelu arhivu od pinka : živ je draža umro nije, mi smo srbi supermeni itd. naduvajte se i uživajte. K'o fol cool i opušteni a stalno napeti kao da imaju tursku oklagiju u guzici. Evo, Ministre, ja sam dolučio da se pridržavam tvog uputstva kad je reč o svađama, i sad da ne bih odgovarao ovom jevrejinu, možeš li i ti da ga kazniš, kao što si obećao. Meni nije interesantno da se upuštam s njim u prizemna provociranja, ali on je dosadan pa ponekad poželim da kažem o njegovima na isti način na koji on govori o mojima. Da ne bismo ulazili u tu spiralu, preseci odmah, ćeraj ga na robiju.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|