|
|
Stranica: 11/11.
|
[ 267 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 02 svi 2012, 18:16 |
|
|
Znam Vladimire cuvam vas ko svoju decu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 06 svi 2012, 19:11 |
|
|
|
Postavljaca teme treba inteligentno sakom u glavu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glava
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 06 svi 2012, 19:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pravi i jedini pobjednik je - Forum! Pa ne mozes bas pobeci od slike koju o sebi pravis sa ovom temom  Dzaba brisanje postova
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 13 svi 2015, 00:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43696 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Da ne otvaram novu temu, yayo i Heero su novi hrvatski Dumb & Dumber, i ukoliko radikalno ne poprave nastup (i pismenost što se tiče Heere, a pristojnost/smislenost za yayu), forumska budućnost im nije garantirana (mislim da je yayo već pokupio jednodnevni ban). Dečki, vjerujem u vas, vjerujem u vaš potencijal, popravite se.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 13 svi 2015, 15:49 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
yayo
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 06 lip 2015, 19:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Da ne otvaram novu temu, yayo i Heero su novi hrvatski Dumb & Dumber, i ukoliko radikalno ne poprave nastup (i pismenost što se tiče Heere, a pristojnost/smislenost za yayu), forumska budućnost im nije garantirana (mislim da je yayo već pokupio jednodnevni ban). Dečki, vjerujem u vas, vjerujem u vaš potencijal, popravite se. A Chat Nick i Bezimeni12 i njihovo (veliko)srbovanje?? Sigurno svaki od njih pojedinačno ima veći IQ od svih ostalih na ovom forumu i šire.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 06 lip 2015, 20:03 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Otkud mene ovdje nema, osjećam se zapostavljeno. 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 06 lip 2015, 20:29 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Otkud mene ovdje nema, osjećam se zapostavljeno.  Možda te se sjete u temi zero IQ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 06 lip 2015, 21:28 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Hunter je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Otkud mene ovdje nema, osjećam se zapostavljeno.  Možda te se sjete u temi zero IQ. Zadovoljavam Bošnjačke standarde pa zato neće. 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 07 lip 2015, 05:52 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Hunter je napisao/la: Možda te se sjete u temi zero IQ.
Zadovoljavam Bošnjačke standarde pa zato neće.  Kakvi god da su to standardi, zagrade ipak daju pravi smisao temi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 07 lip 2015, 11:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43696 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
korrisnik je napisao/la: Otkud mene ovdje nema, osjećam se zapostavljeno.  Kad si se pojavio, mislio sam da si klon forumaša "zapovjednik". Isto je ko i ti bio iz nekog manjeg mjesta u TK, bio isto mlad, i ovako poprilično zainteresiran za globalni Islam. Isto kao i ti, nije bio ni zao ni pokvaren, onako više "prostodušan", ali i pomalo muku mučio s pravopisom (istina, nije jedini).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 07 lip 2015, 11:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Otkud mene ovdje nema, osjećam se zapostavljeno.  Kad si se pojavio, mislio sam da si klon forumaša "zapovjednik". Isto je ko i ti bio iz nekog manjeg mjesta u TK, bio isto mlad, i ovako poprilično zainteresiran za globalni Islam. Isto kao i ti, nije bio ni zao ni pokvaren, onako više "prostodušan", ali i pomalo muku mučio s pravopisom (istina, nije jedini). I meni se učinilo isto. Inače, gospodin Korisnik mi je veoma drag dečko baš kao i gospodin Zapovjednik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 07 lip 2015, 12:40 |
|
|
|
Treba napraviti nov topik na ovu temu sa novom anketom. To je dobro zato što obeshrabri idiote koji još uvek ne znaju da su idioti da nastave da pišu gluposti. I to prilično efikasno, pošto, osim kuma Bećira, nijedan od forumaša sa liste nije više aktivan.
Inače, mislim da Totem nikako ne spada u društvo u kojeg ste ga stavili na ovoj anketi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 07 lip 2015, 12:56 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Treba napraviti nov topik na ovu temu sa novom anketom. To je dobro zato što obeshrabri idiote koji još uvek ne znaju da su idioti da nastave da pišu gluposti. I to prilično efikasno, pošto, osim kuma Bećira, nijedan od forumaša sa liste nije više aktivan.
Inače, mislim da Totem nikako ne spada u društvo u kojeg ste ga stavili na ovoj anketi. Ne mogu, jer se ne ponosim s ovom temom, dapače, stid me je, i ispričavam se svima koji su se našli na popisu. To je bilo jedno specifično doba kad je Politika (i ne samo Politika) ličila na vašar, a ljude nisi mogao banirati jer nisu prekršili neka pravila. Pa se u nedostatku ideja probalo ovo public shaming.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 07 lip 2015, 13:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne mogu, jer se ne ponosim s ovom temom, dapače, stid me je, i ispričavam se svima koji su se našli na popisu.
Pošteno od vas, gospodine Ministre. Inače, nisam ljubitelj anketa a posebno onih ponižavajući gde će neko ko vas ne podnosi u ovakvoj anketi glasati za vas, taman da ste najpametniji čovek na svetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 07 lip 2015, 13:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zapovjednik naglo nestao. Imao je Boko haram na avataru, da nije brzo privukao pozornost neke tajne službe. Ne baš inteligentno od njega.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Forumaš(ica) sa najnižim IQ-om Postano: 07 lip 2015, 21:37 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8405 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Zašto je Vii dobila ovoliko glasova? Koliko se sjećam,bila je sasvim normalna,ili sam ja nešto propustio...u doba dok je pisala studentica u Mostaru,rodom iz Bihaća...
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|