|
|
Stranica: 8/41.
|
[ 1025 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:11 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22347 Lokacija: među zvijezdama
|
Ksenija je napisao/la: Bogu dragom hvala te moja dva sina ne padaju na forume i forumske zjale poput tebe.
Postavi svoje dupe već jednom zbog drugih, mene ne radi niti mojih sinova. Samo prduckaš' kako je dobro a da pojma nemaš kako je to najmanje važna stvar na svetu.
I, šta kaže Kjerkegor? M?  Pa majko DVA sina u najmanju ruku tvoje ponašanje na forumu je diskutabilno :) Nazvaćemo ga blago " flertovanje" Kome ti onda lekciju drziš ? Da nije tragično bilo bi smiješno što izigravaš razigranu djevojčicu sa ovom polulujkom ZGabi :)
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:13 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Smiješ ti poslati msn adresu ZGabi i uključiti tu kameru.
Ja mogu dilati što hoću i tvrditi da si ti bez dokaza.Evo prilike da vidiš istinu i potvrdiš svoje pretpostavke :) naravno da možeš, zato te "prijateljice" zaobilaze u širokom luku. jbg, nitko ne voli da ga se vuče za nos. one tebi svoju sliku, ti njima neku sa neta. nemam šta pretpostavljati, moji izvori su pouzdani.  dođi u Zagreb na izlet. vodim te u Sofru na burek. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:15 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:  Pa majko DVA sina u najmanju ruku tvoje ponašanje na forumu je diskutabilno :) Nazvaćemo ga blago " flertovanje" Kome ti onda lekciju drziš ? Da nije tragično bilo bi smiješno što izigravaš razigranu djevojčicu sa ovom polulujkom ZGabi :) Sarajko draga, nisu svi ljudi umno rasterećeni i seksualno opterećeni kao ti. muškarac i žena mogu komunicirati i dobro se zabaviti bez ikakvih seksualnih konotacija. kad to shvatiš, shvatit ćeš još štošta.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:16 |
|
|
|
Msn i kameru i ne prdite ;)
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:21 |
|
|
Kao što sam i pretpostavila nijedna od forumskih ljepotica ne smije se suočiti u facu i popiti kavu sa mnom s druge strane monitora  Dakle moja guza..... Nastavak znate :) Ćao krastače :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Bogu dragom hvala te moja dva sina ne padaju na forume i forumske zjale poput tebe.
Postavi svoju guzicu već jednom zbog drugih, mene ne radi niti moja dva sina. Samo prduckaš' kako je dobro a da pojma nemaš kako je to najmanje važna stvar na svetu.
I, šta kaže Kjerkegor? M?  Pa majko DVA sina u najmanju ruku tvoje ponašanje na forumu je diskutabilno :) Nazvaćemo ga blago " flertovanje" Kome ti onda lekciju drziš ? Da nije tragično bilo bi smiješno što izigravaš razigranu djevojčicu sa ovom polulujkom ZGabi :) Odjebi x dva moja Sina! Jasno! Kada budeš u mojoj poziciji i mogla postviti zadnjicu kao što je moja sada, postavi je miša mu, šta se ustručavaš? Ali avaj, forumi će izumreti i tvoja mladost zajedno sa njima. Sarajko, imala sam strpljenja za tvoje bedastoće ali ovo je previše, i zato želim da se sprdam s tobom, nizašta drugo i nisi. Pitanje za SarajekuDevojku: S koliko godina žena može da ima dvoje dece?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:45 |
|
|
Prvo u 16. , drugo u 18.?? 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 19:02 |
|
|
volvoks je napisao/la: Prvo u 16. , drugo u 18.??  Odgovor je tačan! P.S. Kako je pametan ovaj mladi svet! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 26 ruj 2013, 23:54 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 00:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Iskreno Sarajku boli dupe za vaša razmišljanja  I to znate kakvo dupe ? P.S zbilja mislim da je moja cijenjena guza interesantnija od pojedinih faca koje se ovdje reklamiraju  SarajkaDjevojka je napisao/la: Da bi slika moje guze sada bila " nelojalna konkurencija " Pa to je istina. Zna to Ministar 1000%  Ma šta pričaš. Ocjenjivački bard te cijenio na 7/10. I pored toga dva perspektivna hrvatska operativca su spremni kao kamikaze se žrtvovati za domovinu. Doći će vrijeme kad ćeš cijeniti našu žrtvu. No ne još.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 00:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zašto su se prestale svađati ? To nije fer.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 11:27 |
|
|
doc je napisao/la: Ma šta pričaš. Ocjenjivački bard te cijenio na 7/10. I pored toga dva perspektivna hrvatska operativca su spremni kao kamikaze se žrtvovati za domovinu. Doći će vrijeme kad ćeš cijeniti našu žrtvu. No ne još. Zvučiš kao ljubomorna četrdesetogodišnjakinja TGD. ( talentirani gospodine Doc, odnosno TGD u skraćenoj verziji ) Moja tvrdnje su u potpunosti istinite :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 12:07 |
|
|
|
Ljubomoran?
Samo sam ti htio istaknuti posvećenost domovini nas dvojce koji smo se spremni zaletiti kao kamikaze ako to otadžbina traži i to na čisti 7 od 10.
Ako to nije žrtva i ljubav prema domovini...
Tako da nije bila namjera povrijediti tvoju unutrašnjost izjavama o vanjskosti jer te ionako dobra osobnost i ugodna narav izvlači.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 12:39 |
|
|
doc je napisao/la: Ljubomoran?
Samo sam ti htio istaknuti posvećenost domovini nas dvojce koji smo se spremni zaletiti kao kamikaze ako to otadžbina traži i to na čisti 7 od 10.
Ako to nije žrtva i ljubav prema domovini...
Tako da nije bila namjera povrijediti tvoju unutrašnjost izjavama o vanjskosti jer te ionako dobra osobnost i ugodna narav izvlači. Ovo zadnje je TGD zbilja tOčno, no ne u smislu da me izvlači ugodna narav i osobenost, nego u smislu da mi to daje dodatne bodove  Zato odgovorno tvrdim da sam 11/10
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 13:12 |
|
|
|
Potejto tomato...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 13:22 |
|
|
doc je napisao/la: Potejto tomato... Pomiri se sa istinom i biće ti lakše. Nego, što te zene ne vole na forumu? Ne smiješ sa mnom pokvariti virtualnu komunikaciju ja sam ti jedina preostala 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 13:33 |
|
|
Kakvom istinom? Opet se recikliraš. Baš poslije tvoje prve izjave sam imao eksploziju popularnosti na forumu, tako da je jedina Sayuri preostala. I to mi je drago. Bar neka. Lupaš, a dobri smo si. Mislio sam da imamo posebnu vezu, a ne da ćeš i samnom standard izjave bubati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 14:52 |
|
|
|
I dalje Totem i češće Mario Cro.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 16:28 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
Pa Mario se vratio Ksenci , samo sto ne moze sada tako cesto biti na forumu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 16:36 |
|
|
|
Znam da se vratio, sve znam, mislila sam na češće prisustvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 16:37 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Aha ok. Ma mislim da ce uskoro cesce forumariti. Mada s blagom vremenskom razlikom  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 27 ruj 2013, 16:42 |
|
|
|
Mario je divan mladić i ima moje poštovanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 28 ruj 2013, 01:32 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Sad sam se tek sjetila ko je Totem. Neki od komplimenata koje sam ovdje dobila  šizofreničarka (džoni) Ministrov klon (grupa autora) muško (grupa autora) seljanka, žensko odbačeno od strane BBC-a (doc) b@linkura, pi..., lojava (BBC) džihadistkinja, ružno pače (totem)kamiondžija (grupa autora) domaćica u smislu da me ne gledaju kao privlačno žensko (grupa autora) uvlakuša moderatorima (robi) Zijafeta (grupa autora) vjerski zatucana (Ministry) usidjelica (hinterland) dio družbe Nerina Dizdara (grupa autora) ekspert za veš mašinu (bumbar) glupa ko racku, mahaluša koju nitko neće ni da kresne kako treba (mrsho)
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 28 ruj 2013, 02:48 |
|
|
|
Ja sam to rekao? Sjajno.
Kad sam to rekao?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 28 ruj 2013, 02:53 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Zaboravljaš ono što želiš zaboraviti. Jako lijepa osobina 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|