|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 15:58 |
|
|
Koliko je dugo staža na forumu potrebno za status senatora, oldtimera, ustaljenog člana društva Mnogi takvi su poplavili, a opet mnogi drugi nisu za 10x gore stvari. Neka rasprava počme 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 16:10 |
|
|
|
Evo iz mog kuta/perspektive: Kada se nisam slagao sa trenutnom uredničkom politikom (recimo kada je bila opet faza vezivanja zastava sa mošnjacima) onda sam jednostavno prestao pisati na forumu, čak je bilo više takvih instanci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 17:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64200 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Kad je bila ta faza, nešto mi ne zvoni?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 17:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Kad je bila ta faza, nešto mi ne zvoni? Mislim da je bio pogrešan dojam. To je bilo kad je Novovrijeme izgubio živce i otišao, neka prekomjerna reakcija, a nikakve veze u realnosti. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1591 of 2558 - 62.2%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 17:15 |
|
|
|
Nedavno sam se registrirao ali forum sam čitao od bošnjačkog proljeća. Najgora faza je bila kada ste dozvoljavali četnicima da se razgaće. Mislim da je to bila najsramnija faza ovog foruma. Doslovno ste tjerali na fizičko povraćanje. Ko je to dozvolio zaslužio je gaženje po glavi poslhedice se vide i danas u nekin forumašima. Drago mi je što ste promijenili politiku pa je danas lijepo otići ovdje bez straha da ćeš čitati četnikofile u tolikoj mjeri. Hrhb je opet hrvatski forum nasreću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 17:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64200 Lokacija: DAZP HQ
|
|
To je bio napad Vučićevih botova, vrhunac platežne moći tog aparata.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 18:00 |
|
|
|
Bila je jedna faza kad je umjesto hrvatskog grba na forumu stajao grb BiH (varta).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 18:03 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1250 Lokacija: Herceg-Bosna
|
i_jopet je napisao/la: Bila je jedna faza kad je umjesto hrvatskog grba na forumu stajao grb BiH (varta). Ne vjerujem
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 18:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90044 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
i_jopet je napisao/la: Bila je jedna faza kad je umjesto hrvatskog grba na forumu stajao grb BiH (varta). Nije faza nego jedan dan mislim da je bio 1. april.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sirokibrig
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 20:19 |
|
|
|
Bilo je to par dana, ministar je trolao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 20:28 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 21:02 |
|
|
Dominikator je napisao/la: Nedavno sam se registrirao ali forum sam čitao od bošnjačkog proljeća. Najgora faza je bila kada ste dozvoljavali četnicima da se razgaće. Mislim da je to bila najsramnija faza ovog foruma. Doslovno ste tjerali na fizičko povraćanje. Ko je to dozvolio zaslužio je gaženje po glavi poslhedice se vide i danas u nekin forumašima. Drago mi je što ste promijenili politiku pa je danas lijepo otići ovdje bez straha da ćeš čitati četnikofile u tolikoj mjeri. Hrhb je opet hrvatski forum nasreću. Sve to stoji ali forum zivi od diskusije, kad baniras ljude koji ne prate partijsku liniju ostaju istomisljenici i rasprave nema. Osobno sam obozavao trollati vujadina ili novovrijeme.  Isto tako su masu odlicnih hrvatskih forumasa giljotinirali, neke koji su imali desetke tisuca postova. Pa me zato i zanima koja je to silver line sto to cini forumasa imunim 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 21:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90044 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
weasel je napisao/la: Dominikator je napisao/la: Nedavno sam se registrirao ali forum sam čitao od bošnjačkog proljeća. Najgora faza je bila kada ste dozvoljavali četnicima da se razgaće. Mislim da je to bila najsramnija faza ovog foruma. Doslovno ste tjerali na fizičko povraćanje. Ko je to dozvolio zaslužio je gaženje po glavi poslhedice se vide i danas u nekin forumašima. Drago mi je što ste promijenili politiku pa je danas lijepo otići ovdje bez straha da ćeš čitati četnikofile u tolikoj mjeri. Hrhb je opet hrvatski forum nasreću. Sve to stoji ali forum zivi od diskusije, kad baniras ljude koji ne prate partijsku liniju ostaju istomisljenici i rasprave nema. Osobno sam obozavao trollati vujadina ili novovrijeme.  Isto tako su masu odlicnih hrvatskih forumasa giljotinirali, neke koji su imali desetke tisuca postova. Pa me zato i zanima koja je to silver line sto to cini forumasa imunim  Za čitanost foruma potrebni su naizmjenični periodi Kaosa i Reda.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 21:39 |
|
|
weasel je napisao/la: Pa me zato i zanima koja je to silver line sto to cini forumasa imunim  Pa nema imunosti, paziš kaj pišeš, ne radiš s*anja i imaš dug život 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 21:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Kad je bila ta faza, nešto mi ne zvoni? Ugrubo, prvi put tam negdje 2011, pa onda oko 2015, pa opet tam oko 2018/2019, pa onda fijasko sa cenzurom riječi tipa poturica, balija i sl... Pa je bilo protežiranje one komšićeve drolje i propale autorice, koja je glumila veleposlanika protektorata. Bilo je tu dosta stvari, ali je i dalje ovaj forum daleko manji cancer od f.hr.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 12 sij 2026, 22:42 |
|
|
horus je napisao/la: dudu je napisao/la: Kad je bila ta faza, nešto mi ne zvoni? Ugrubo, prvi put tam negdje 2011, pa onda oko 2015, pa opet tam oko 2018/2019, pa onda fijasko sa cenzurom riječi tipa poturica, balija i sl... Pa je bilo protežiranje one komšićeve drolje i propale autorice, koja je glumila veleposlanika protektorata. Bilo je tu dosta stvari, ali je i dalje ovaj forum daleko manji cancer od f.hr. Pa forum je manje-više neuspodiv s bilo čim drugim. U politici je to glasilo Možemovaca, a nisu ni drugi PDFovi daleko od monologa pojedinaca. Forum.hr=psihokutak, bar u većini stvari. Iako zna biti zabavan, trenutno na njemu Srbi pokušavaju svojatati bjelohrvatski gen, kao dokaz svesrpstva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 13 sij 2026, 02:36 |
|
|
|
Forum.hr je lažni svit osoba zastranilih u vrimenu i prostoru. Jugowokeri. Pripuno je plaćenih i dragovojnih pacijenata koji u bilo koje doba dana i noći spremno žučno reagiradu čim takneš teme na koje imadu pik.
Nego, frigaš njih. Meni je žal šta nima Hroboatosa. S njimen se moglo dubje uć u dubinu stvari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 13 sij 2026, 13:16 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Forum.hr je lažni svit osoba zastranilih u vrimenu i prostoru. Jugowokeri. Pripuno je plaćenih i dragovojnih pacijenata koji u bilo koje doba dana i noći spremno žučno reagiradu čim takneš teme na koje imadu pik.
Nego, frigaš njih. Meni je žal šta nima Hroboatosa. S njimen se moglo dubje uć u dubinu stvari. Za Hrobatosa je šteta, a i za Diviziju. Znali su i jedan i drugi zabrijati, ali... fhr je obično antireklama za farmaceutsku industriju, previše ljudi tamo je na težim medikamentima. Ne bih rekao da to netko previše plaća (osim na politici gdje su Možemovci zakupili prostor), jednostavno su takvi kakvi jesu - bolesni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 16 sij 2026, 13:42 |
|
|
Ceha je napisao/la: Za Hrobatosa je šteta, a i za Diviziju.
Ne bi bilo dobro tebe imati u kontraobavještanoj službi, Divizija piše po forumu na veliko pod drugim nickom, a ti pišeš kako šteta da ga više nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 17 sij 2026, 21:48 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ceha je napisao/la: Za Hrobatosa je šteta, a i za Diviziju.
Ne bi bilo dobro tebe imati u kontraobavještanoj službi, Divizija piše po forumu na veliko pod drugim nickom, a ti pišeš kako šteta da ga više nema. Vrijedi ono što sam napisao. Taj klon mu je šizofren i ide mi na živac. Original je bio puno normalniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 07 lip 2026, 00:21 |
|
|
|
Čitao sam forum u kvazi-četničkoj fazi. To je bila najbolja faza. Tad je forum bio najživlji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Forumski Mohikanci Postano: 07 lip 2026, 06:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29366 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Banya je napisao/la: Čitao sam forum u kvazi-četničkoj fazi. To je bila najbolja faza. Tad je forum bio najživlji. Što jest jest, samo u prisustvu Srba Hrvat postaje pravim Hrvatom. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|