|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
doc
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 06 sij 2014, 23:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: A nebi rađe bila vođa navijačica negdje u Alabami? U Čemeriku ne idem! Nego kakav si ti što se tiče borilačkih vještina. Markanu nisam mila i draga, neću u Vitez! Pa da se osiguram ako ne stignem do Japana  Što fali Čemerici? Trenirao sam jedno vrijeme tajlandski boks kod Cikatića. Nažalost raspao mu se klub.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 06 sij 2014, 23:40 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
doc je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U Čemeriku ne idem! Nego kakav si ti što se tiče borilačkih vještina. Markanu nisam mila i draga, neću u Vitez! Pa da se osiguram ako ne stignem do Japana  Što fali Čemerici? Trenirao sam jedno vrijeme tajlandski boks kod Cikatića. Nažalost raspao mu se klub. Dosadna zemlja! Mislim Amerika. Imaš kakvih dostignuća i trofeja? Slike molim!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 00:03 |
|
|
|
Osim bedra boje šljive i smješnog hoda pred kraj srednje uzrokovanog istim, nemam.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 00:20 |
|
|
doc je napisao/la: Osim bedra boje šljive i smješnog hoda pred kraj srednje uzrokovanog istim, nemam. Kakav si ti mačHo tip? Ja očekujem neke lovačke priče! Izmisli!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 00:36 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 00:39 |
|
|
doc je napisao/la: Ja sam dovoljno impresivan sam po sebi da bi morao izmišljavati. http://www.youtube.com/watch?v=Acpi2hwHadUJa sam ti više tihi tip. Drugi neka pričaju o meni. Zegejske raspuŠĆenice u četrdesetim recimo?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 01:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Na prvu liniju. Jesi zeznuta. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 01:56 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Sayuri je napisao/la: Na prvu liniju. Na prvu liniju koke ... A ovi što imaju široke noseve mogu da vuku i po dva lajna odjednom. Oni idu na obe linije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 08:18 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: odabrati stranu.  Lezi,puzi-pucaju Francuzi Puzi,lezi-pucaju Englezi  jel ovo uradak iz tvoje hit-produkcije? 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 11:48 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Lezi,puzi-pucaju Francuzi Puzi,lezi-pucaju Englezi  jel ovo uradak iz tvoje hit-produkcije?  Ma jok,to su bećari tipa: Mala moja,pazi se granate lezi dole,a ja ću na te...  i sl.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 16:39 |
|
|
doc je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: http://www.vecernji.hr/balkan/dacic-srb ... vac-912291I ti si jedan u dugom ponosnom srpskom nizu. Dedu će herc strefit. Em mu unuci Olivera u Ilok idu slušat, em sinovi u Švabiju bježe...  P.S. Ništa čudno. Njemačka je uvijek bila centar Evrope u svakom smislu, naročito u ekonomskom i danas je tako. Čelik iz Rusije i Ukrajine, pamuk iz Turske, elektronika iz SAD-a i Azije, a kola obavezno iz Njemačke i tako sve zemlje funkcionišu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 16:46 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Na prvu liniju.  ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 07 sij 2014, 23:56 |
|
|
U predsjednički ured, kreirati politiku. Ubrzo nakon početka rata u BL i Sarajevo, prisustvovati vješanju 50 metarskih hrvatskih zastava. Ako treba i u BG, Ljubljanu i Podgoricu po istoj dužnosti Nakon toga vježbati svoje znanje jezika po Madridu, Lisabonu, Parizu, Londonu (i Dublinu), te Beču i Berlinu. Ok, dotad možda i Ruski naučim, pa popisu treba pridodati Moskvu, Kijev i Minsk. U ostalim gradovima nek rade prevoditelji  Lat. Amerika je malo daleko, no opet, s obzirom da me svugdje zamjenjuju za domorodca, možda će i tamo biti potrebno se pozabaviti diplomacijom i objašnjenjima potpune hrvatske pobjede u drugom domovinskom ratu. Kina definitivno, a možda i koja afrička zabit. SAD ni ne računam, to se podrazumjeva :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 20:55 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
A šta vam je s tom linijom i drogiranjem. Jel se to tako u Srbiji zove  Mislila sam na prvu crtu bojišnice 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 21:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sayuri je napisao/la: A šta vam je s tom linijom i drogiranjem. Jel se to tako u Srbiji zove  Mislila sam na prvu crtu bojišnice  Pa dobro, a šta ćeš ti onda kada dođeš na tu... prvu crtu bojišnice, što li? Šta`š radit?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 21:27 |
|
|
|
Pa boriti se protiv kjafira. Prvi put ste nas uhvatili nenadano. Mi slušali Aliju...rata neće biti.. Sad bi bila drugačija pjesma. Vidiš koliko ih spremno ide u Siriju, pa zamisli da tek ovdje zarati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 21:36 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Sayuri je napisao/la: Pa boriti se protiv kjafira. Prvi put ste nas uhvatili nenadano. Mi slušali Aliju...rata neće biti.. Sad bi bila drugačija pjesma. Vidiš koliko ih spremno ide u Siriju, pa zamisli da tek ovdje zarati. opet biste nosali Titove slike dok četnici pucaju s brda?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 21:37 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pa boriti se protiv kjafira. Prvi put ste nas uhvatili nenadano. Mi slušali Aliju...rata neće biti.. Sad bi bila drugačija pjesma. Vidiš koliko ih spremno ide u Siriju, pa zamisli da tek ovdje zarati. Bolje ti je imaj u pripravi one dvije kile tuzlanske soli na stolu, ak znaš o čemu govorim.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 21:39 |
|
|
|
Ne znam bobovac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 21:43 |
|
|
|
Aha, misliš na to da nećemo imati ni za soli kao što smo bili gladni u prošlom ratu? Jel se ponosiš time što smo bili gladni?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 21:48 |
|
|
|
Realno, ovaj put bi bilo i gore, nema šanse da bi se išta pustilo preko Hrvatske. Rat nikome, a posebno vama nije poželjna opcija.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 21:55 |
|
|
Daj Volvoks. Namjera vam je bila uništiti BiH, zatrati svaki trag Bošnjacima pa niste uspjeli čak unatoč tome što ste nas zatekli nespremne i bez oružja. Ali ljudi su se opametili i da se ne daj bože opet zarati potpuno bi druga priča bila jer niko više nije toliko glup da vjeruje u bratstvo i jedinstvo. A što se tiče teme šalila sam se. Možda bih otišla na prvu liniju da ranjenicima vidam rane ko u filmovima  Nisam sposobna nauditi drugima, pa ni u samoodbrani. A bježala ne bih vani isto kao ni prvi put.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 22:14 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aha, misliš na to da nećemo imati ni za soli kao što smo bili gladni u prošlom ratu? Jel se ponosiš time što smo bili gladni? Nisam na to mislio, a i zašto bih ja bio ponosan na to što je netko drugi gladan? Ja bih recimo bio ponosan da sam ja gladan. Pa da preskočim svaku večeru i stešem liniju... ili se kaže crta... Isto kao i 1993 u Varešu kad muslimanska vojska nije davala konvojima sa hranom da prođu pa mi bili gladni. Ali nije sve u hrani... Tuzlanska sol na stolu je bio znak raspoznavanja da je to muslimanska kuća kada su mudžahedini i druga bagra upadali u mješovita sela. U slučaju stolačke općine ta sol ipak nije stigla odigrati svoju ulogu, a nije da nije pripremljena bila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 22:22 |
|
|
Eto vidiš to za so nisam znala. Svašta ću ja ovdje naučiti  Vas očito djedovi i očevi nauče sve o neprijateljima prije nego što krenete u školu. Kod mene su se u kući samo lijepe stvari pričale.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Gdje ćete kada zarati? Postano: 09 sij 2014, 22:25 |
|
|
|
Bobovac jesu li Hrvati znali za te šifre sa tuzlanskom soli?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|