|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mara
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 01 lip 2009, 22:03 |
|
|
Zapadni_Mostar je napisao/la: Mi zapadni Mostarci većinom se samo preselimo u Makarsku na nekoliko dana, ali ove godine ne idem tamo, dojadila više i Bogu i narodu. Ove godine je Dubrovnik na redu! Al nam je trebalo godina i godina da dojadi, meni nekih 10!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 01 lip 2009, 22:15 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
Zapadni_Mostar je napisao/la: Mi zapadni Mostarci većinom se samo preselimo u Makarsku na nekoliko dana, ali ove godine ne idem tamo, dojadila više i Bogu i narodu. Ove godine je Dubrovnik na redu! E ja sam na Rivijeri izbjeglištvo proveo i toliko toga lijepog otamo u sjećanju nosim...
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 02 lip 2009, 13:58 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Tučepi !!!
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 02 lip 2009, 21:36 |
|
|
Ljudi Cres je fantazija.. A skoknes malo i do Losinja..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 02 lip 2009, 22:33 |
|
|
DaniKU je napisao/la: E ja sam na Rivijeri izbjeglištvo proveo i toliko toga lijepog otamo u sjećanju nosim... Pa to, izbjeglištvo tamo vamo, kasnije stanove, kuće pokupovali i sad ti se praktično gotovo čitav zapadni Mostar ljeti samo preseli u Makarsku!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 02 lip 2009, 22:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24006 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Zapadni_Mostar je napisao/la: Pa to, izbjeglištvo tamo vamo, kasnije stanove, kuće pokupovali i sad ti se praktično gotovo čitav zapadni Mostar ljeti samo preseli u Makarsku! Ne samo Mostar. Cijela Zapadna Hercegovina je u Makarskoj i na makarskoj rivijeri. A nekretnina u Makarskoj je statusni simbol. Mjerljiv samo možda sa Zagrebom. Prošle godine sam se ja bio orijentirao na Bašku Vodu. A kad tamo - Duvnjaci.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 02 lip 2009, 22:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24006 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
dudu je napisao/la: Hvar O-ho. Dudu nam živi highlife.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 03 lip 2009, 13:37 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
Zapadni_Mostar je napisao/la: Pa to, izbjeglištvo tamo vamo, kasnije stanove, kuće pokupovali i sad ti se praktično gotovo čitav zapadni Mostar ljeti samo preseli u Makarsku! , pa fino, fino . Ostalo je i par Kuprešaka dolje, neki drže pizzerije i slične objekte, neki se udali...
|
|
Vrh |
|
|
Viper gts
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 03 lip 2009, 19:46 |
|
|
Ispod kuće
|
|
Vrh |
|
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 04 lip 2009, 01:05 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
Viper gts je napisao/la: Ispod kuće Također. Zračne linije 3,56 metara.
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 04 lip 2009, 01:32 |
|
|
Ma šta ba pričate ljudi???Kakav ba Neum i ona baruština.Samo za krave napojit Jednom sam otišao u Neum na kupanje i više nikad.Nikad, a ni tad A nas bošnja ima svugdje po Jadranu.Ma gdje sam god došao naišao sam na neke naše bisere. Ja najčešće odem u Gradac.I primjetio sam da su najčitanije novine na plaži u Gracu za vrijeme ljetne sezone DNEVNI AVAZ.100%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 04 lip 2009, 01:35 |
|
|
Sultan je napisao/la: Ma šta ba pričate ljudi???Kakav ba Neum i ona baruština.Samo za krave napojit Jednom sam otišao u Neum na kupanje i više nikad.Nikad, a ni tad A nas bošnja ima svugdje po Jadranu.Ma gdje sam god došao naišao sam na neke naše bisere. Ja najčešće odem u Gradac.I primjetio sam da su najčitanije novine na plaži u Gracu za vrijeme ljetne sezone DNEVNI AVAZ.100% Ma Gradac je nekako preblizu. Kad već dođeš do Graca izdrži još malo pa probaj i nešto drugo, makar Brist.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 04 lip 2009, 01:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Sultan je napisao/la: Ma šta ba pričate ljudi???Kakav ba Neum i ona baruština.Samo za krave napojit Jednom sam otišao u Neum na kupanje i više nikad.Nikad, a ni tad A nas bošnja ima svugdje po Jadranu.Ma gdje sam god došao naišao sam na neke naše bisere. Ja najčešće odem u Gradac.I primjetio sam da su najčitanije novine na plaži u Gracu za vrijeme ljetne sezone DNEVNI AVAZ.100% Ma Gradac je nekako preblizu. Kad već dođeš do Graca izdrži još malo pa probaj i nešto drugo, makar Brist. Nikad čuo...
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 05 lip 2009, 13:26 |
|
|
Sultan je napisao/la: Nikad čuo... Poslije Graca je odmah Brist, a poslije njega Podaca, puna tvojih sunarodnjaka svake godine
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 05 lip 2009, 14:33 |
|
|
Zapadni_Mostar je napisao/la: Sultan je napisao/la: Nikad čuo... Poslije Graca je odmah Brist, a poslije njega Podaca, puna tvojih sunarodnjaka svake godine Ne idem ja tamo gdje je duboko
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 10 lip 2009, 18:55 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Evo da oživim temu, ja sutra otvaram sezonu kupanja. Tako da me neće biti ovdje 4 dana i želim da u tom vremenu budete vrijedni da imam šta čitati kad se vratim.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 20 srp 2009, 01:30 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
Bol na Braču
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 20 srp 2009, 13:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76551 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zadar/Split
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 20 srp 2009, 15:36 |
|
|
U subotu uveče sam izašo malo u Makarsku. Gori. Još je bio koncert Crvene jabuke na središnjem trgu, tako da je stvarno bila gužva. Ja ne znam je li itko ostao u Mostaru, koliko sam vidio dole Mostaraca...
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 24 srp 2009, 16:42 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Dođe konačno vrijeme za pravi godišnji odmor. Sutra u Orašje na jedno slavlje a u nedjelju na more via Vodice. Što ću da se odmorim.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
Sokol
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 24 srp 2009, 23:28 |
|
|
Trogir
_________________ Teško Klisu na kamenu i kamenu jer je Klis na njemu!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 27 srp 2009, 14:26 |
|
|
Sokol je napisao/la: Trogir Sokole u more dok nije vatra dosla i do tebe
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 27 srp 2009, 14:39 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
mara je napisao/la: Sokol je napisao/la: Trogir Sokole u more dok nije vatra dosla i do tebe Đes Maro - kad smo kod plaže i mora haj nabaci koji bikini shot
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 27 srp 2009, 14:54 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Sokole u more dok nije vatra dosla i do tebe Đes Maro - kad smo kod plaže i mora haj nabaci koji bikini shot Oj Rajvic hoces sta google zgodnog izbaci ili imas neke prohtjeve
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Gdje se ide na more? Postano: 27 srp 2009, 14:59 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
mara je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Đes Maro - kad smo kod plaže i mora haj nabaci koji bikini shot Oj Rajvic hoces sta google zgodnog izbaci ili imas neke prohtjeve Jok Google bona, samo nešto iz "home collection"
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|