|
|
Stranica: 3/15.
|
[ 374 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:22 |
|
|
Tačno, nekada ni sebe ne prepoznam. Igra je igra.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ksenija je napisao/la: Tačno, neka ni sebe ne prepoznam. Igra je igra. Eee, ulovio sam te. Znači na dosta slika ispadaš ružna pa te to muči.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:26 |
|
|
Lebowski nije obilježio br.15 ..inače idući put tj naredni tjedan kad nam budeš pravio stavio nove slike ista igra metni broj u ćoši slike.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:28 |
|
|
Vujadin je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Kako vuces crtu izmedju mediteranskog i dinarskog tipa? Cura broj 7 meni lici na Hercegovku, posto Dalmatinke otpadaju, a cura broj 8 je prototip dinarske zene.
7 ima maleni prćast nos, nikako ne može biti dinarid. Čak bih rekao da je mediteranid+alpinid. 8 ima dinarskog uticaja. Uglavnom, čini mi se da je lakše prepoznati dinarski tip kod muškaraca, nego kod žena. Dinarski tip Meni Serbedzija sto je stariji vise na Ceha ili Slovaka lici.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:29 |
|
|
@BBC Različito ne znači i ružno. Može biti i suprotno, ali nije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:30 |
|
|
Ksenija je napisao/la: @BBC Različito ne znači i ružno. Može biti i suprotno, ali nije. Zato ja ne poziram. Vratim se sa fešte sa napravljenih 800 fotografija mene nema ni na jednoj. Moram taj trend promijeniti, ostajem bez uspomena u životu.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:31 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Kako vuces crtu izmedju mediteranskog i dinarskog tipa? .
Dinarski tip se zapravo razvio iz mediteranskog prilagođavajući se životu u višim planinskim krajevima (proces dinarizacije) - oba imaju uglavnom duguljaste glave, s tim što su Dinarci viši, imaju istaknutiji nos, visoko čelo, odsječen potiljak . Napustivši planinske krajeve, Dinarci kroz par generacija prolaze kroz proces de-dinarizacije i često gube neke dinarske odlike, karakteristično naprimjer za treću generaciju Srba kolonista iz BiH, RH i CG u Vojvodini.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:35 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Meni Serbedzija sto je stariji vise na Ceha ili Slovaka lici.
Plavi Dinarac naziva se Norik.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Zato ja ne poziram. Vratim se sa fešte sa napravljenih 800 fotografija mene nema ni na jednoj. Moram taj trend promijeniti, ostajem bez uspomena u životu. Ko pozira a nije prošao kurs za manekene garant bude strašilo na fotografiji. Pričao mi je drug rok pevač kako se moraš namestiti, pod kojim uglom, koliko širok osmeh, koliko zuba sme da se vidi itd. itd. Zato budi spontan, od 100 fotografija, na jednoj ćeš ličiti na sebe.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:40 |
|
|
Ksenija je napisao/la: BBC je napisao/la: Zato ja ne poziram. Vratim se sa fešte sa napravljenih 800 fotografija mene nema ni na jednoj. Moram taj trend promijeniti, ostajem bez uspomena u životu. Ko pozira a nije prošao kurs za manekene garant bude strašilo na fotografiji. Pričao mi je drug rok pevač kako se moraš namestiti, pod kojim uglom, koliko širok osmeh, koliko zuba sme da se vidi itd. itd. Zato budi spontan, od 100 fotografija, na jednoj ćeš ličiti na sebe. Ma nema veze sa tim, već aparat od 1300 € pa ne dajem ga nikom. I suprugi jedva.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:42 |
|
|
Vujadin je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Meni Serbedzija sto je stariji vise na Ceha ili Slovaka lici.
Plavi Dinarac naziva se Norik. Vidin da si se pozabavija sa time, pa mi mozes reci jeli tocno da dosta Austrijanca, te juznih Njemaca spada pod Dinarce, po tin karakteristikama. Mislin, ima ih dosta garavih, samo kako izgleda za ovo ostalo.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:44 |
|
|
Trenutna tabela::
1. Jagnjeca brigada 17/30 2. POL_GASOL 15/30 3. Ksenija 11/30 4. Robbie MO, Vladimir RUS 9/30
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:51 |
|
|
Kakav avatar kod BBC. Popravio mi je raspoloženje, osećam se kao da sam prva. BBC je napisao/la: Ma nema veze sa tim, već aparat od 1300 € pa ne dajem ga nikom. I suprugi jedva. Ako toliko košta garant ispadaš bolje nego što stvarno izgledaš. Npr. manekenku fotografišu min. 100 puta da bi odabrali samo jednu fotografiju. Jednom sam, gledajući prelepog Deppa u filmu Blow, zamrzavala na par mesta sliku da bi mu se divila. Na jednom zamrznutom snimku je izgledao očajno da mi se zgadio. Dokaz mom prilogu.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:55 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Plavi Dinarac naziva se Norik.
Vidin da si se pozabavija sa time, pa mi mozes reci jeli tocno da dosta Austrijanca, te juznih Njemaca spada pod Dinarce, po tin karakteristikama. Mislin, ima ih dosta garavih, samo kako izgleda za ovo ostalo. Da, ima ih u Austriji i Bavarskoj, ali većina su Alpinidi. Evo primjer Norika: Viktorija Azarenka
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 18:58 |
|
|
Tvrdim da je BBC na najneuspelijoj fotografiji lepši od Viktorije na donjoj fotografiji.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 19:01 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7445 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
storaB je napisao/la: Evo jedna opuštajuća tema, da vidimo koliko se međusobno poznajemo, tj. koliko smo dobri u prepoznavanju nacionalnosti na osnovu nečije face... Pred vama je slika sa 30 faca, po 10 faca iz reda svakog od tri konstitutivna naroda.... 1=H 2=M 3=S 4=S 5=H 6=M 7=M 8=M 9=M 10=H 11=S 12=H 13=M 14=H 15=M 16=M 17=S 18=H 19=S 20=S 21=S 22=S 23=H 24=H 25=S 26=H 27=S 28=H 29=M 30=M
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 19:01 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: Tvrdim da je BBC na najneuspelijoj fotografiji lepši od Viktorije na donjoj fotografiji. čak i da ima isti nos, na muškom licu bolje stoji. on topic - nema šanse da pišem 30 redaka.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 19:03 |
|
|
Ksenija je napisao/la: :smijeh Kakav avatar kod BBC. Popravio mi je raspoloženje, osećam se kao da sam prva. BBC je napisao/la: Ma nema veze sa tim, već aparat od 1300 € pa ne dajem ga nikom. I suprugi jedva. Ako toliko košta garant ispadaš bolje nego što stvarno izgledaš. Npr. manekenku fotografišu min. 100 puta da bi odabrali samo jednu fotografiju. Jednom sam, gledajući prelepog Deppa u filmu Blow, zamrzavala na par mesta sliku da bi mu se divila. Na jednom zamrznutom snimku je izgledao očajno da mi se zgadio. Dokaz mom prilogu. To je velika zabluda koju sam i ja imao. Što skuplji i bolji aparat više traži od tebe da budu bolje fotografije. Ovog mog sam za ovoliko dugo vremena naučio možda 70%, ako i toliko.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 19:04 |
|
|
Gabi, kopraj Jagnjeta da bude napetije. BBC je napisao/la: To je velika zabluda koju sam i ja imao. Što skuplji i bolji aparat više traži od tebe da budu bolje fotografije. Ovog mog sam za ovoliko dugo vremena naučio možda 70%, ako i toliko. Ipak ga daj ženi.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 19:04 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Tvrdim da je BBC na najneuspelijoj fotografiji lepši od Viktorije na donjoj fotografiji. Ja imam veliki dinarski nos, ništa mi nije draže od toga. Al zato na ženama neprikladno stoji, što jes jes.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 19:05 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 19:08 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Ja imam veliki dinarski nos, ništa mi nije draže od toga. Al zato na ženama neprikladno stoji, što jes jes. I ja sam dinarka a nemam veliki nos. Koja ga ima najbolje je da se ugleda na Isidoru Bjelicu, nosi ga skoro kao ukras.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 19:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Vujadin je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Tvrdim da je BBC na najneuspelijoj fotografiji lepši od Viktorije na donjoj fotografiji. Ja imam veliki dinarski nos, ništa mi nije draže od toga. . pa Bogu hvala, zamisli muško s malim nosićem.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 19:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zar ova tema nije pomalo fašistička? Mislim da su genetska istraživanja otkrila minimalne razlike između ljudi iz BiH i općenito dinarskog područja, odakle većina sa ovog foruma vuku porijeklo. Dakle sve umišljene razlike su neke predrasude i projekcije.
Ja na onim slikama sam za max 3-4 mogao sa nekim uvjerenjem pogoditi da su ove ili one nacije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 19:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zar ova tema nije pomalo fašistička? Mislim da su genetska istraživanja otkrila minimalne razlike između ljudi iz BiH i općenito dinarskog područja, odakle većina sa ovog foruma vuku porijeklo. Dakle sve umišljene razlike su neke predrasude i projekcije.
Ja na onim slikama sam za max 3-4 mogao sa nekim uvjerenjem pogoditi da su ove ili one nacije. Takav je forum. Ma pusti istrazivanja, neki se ljudi stvarno daju probrati, i to po karakteristikama koje je primjetio veci broj ljudi, sto mi ne izgleda bas kao slucajnost. I na kraju, nije to nikakav fasizam, svaki narod ima neke svoje (fizicke) crte i obiljezja, sto ga ne cini ni boljim ni gorim, nego posebnim (kako sam ovo fino rekao ).
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|