|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 97 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Mmmljac 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:32 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Mene bi bila sramota otvorit ovakav topik. 2 milijuna Mukija u ratu nije uspjelo slomiti “manjinu” već im je babo nacijonale morao potpisati “nepravedan mir” i usput staviti autogram na činjenicu da su odsad kompresirani na 23%. Vojnim rječnikom bi se to moglo nazvati i totalnim porazom. Sramota, dabome i dakako. Toliko islamske rulje sprčene na takvom prostoru. Bosna I Hercegovina je opstala suverena I pod istim granicama priznata. Vama Hrvatima I Srbima sigurno je uzitak kad vidite Bosansku zastavu na pasosu I licnoj hehe hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:33 |
|
|
Paulaner je napisao/la: bilo vas 91 1.9 milki, sada oko 1,2. Gledaju se procenti Anto smradu hehe Vas kamenjara sve manje a nas sve vise. Dokaz mozes naci ako pogledas statistiku zadnjih 100 godina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:35 |
|
|
Neiaue je napisao/la: Paulaner je napisao/la: bilo vas 91 1.9 milki, sada oko 1,2. Gledaju se procenti Anto smradu hehe Vas kamenjara sve manje a nas sve vise. Dokaz mozes naci ako pogledas statistiku zadnjih 100 godina Znači jebo ljudi bitni su postotci? A milioni Srba i Hrvata oko vas... Brrrrrr
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Paulaner
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:35 |
|
|
|
nebitni, kada su oko bih Srbija i Hrvatska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:36 |
|
|
Tema premještena na chat. Muslimanac, dobro nam došao. Samo bez psovanja molim, a ostalo slobodno kaži što ti je na umu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1585 of 2558 - 61.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
|
|
Paulaner je napisao/la: 350,000 od 2,450,000 je 14,29%
Srbi 34.69% Drugim riječima 48.98% europljani, ostatak Turci. Ubrzo prelazimo 50% i pregazimo ih ko plitak potok. Kriza je čim Mujage dolaze vamo otvarat teme, gori pod nogama 
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Neiaue je napisao/la: Paulaner je napisao/la: bilo vas 91 1.9 milki, sada oko 1,2. Gledaju se procenti Anto smradu hehe Vas kamenjara sve manje a nas sve vise. Dokaz mozes naci ako pogledas statistiku zadnjih 100 godina U Turskoj Vas je 5 milijuna. Srbi su Vas očistili od 1804-1954.... To je KONTINUITET ISELJENJA ĐIHADLIJA.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:37 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 12:46 Postovi: 1682 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Neiaue je napisao/la: u Hrvatskoj niste dobro dosli Glupost. A i oko BIH, imaju mnogo bolje gospodarstvo od vas i svoje zasebno društvo. Pitaj nekog tko bi vidio Hercegovinu i Smogistan gdje je ugodnije živjeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:39 |
|
|
Citat: Bevanda ne podržava ukidanje viza za državljane Saudijske Arabije iako bi to pomoglo turizmu BiHhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/bevanda ... /210519166 Nebitni Hrvat brani Muslimanima da se druže sa braćom... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:40 |
|
|
|
Nebitni, a Bakir kaže stavili ih u okove.
1585 of 2558 - 61.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:41 |
|
|
|
Nemojte ga banirat, dajem mu mjesec dana, onda će ko i ostali puknit ko kokica i raznijet američku ambasadu. Nije ovo klix forum da se raspravlja s debilima upitne inteligencije. Šta te zanima točno Mujaga, pucaj, nije ovo trokutistan cijenimo slobodu govora.
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:43 |
|
|
Neiaue je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Mene bi bila sramota otvorit ovakav topik. 2 milijuna Mukija u ratu nije uspjelo slomiti “manjinu” već im je babo nacijonale morao potpisati “nepravedan mir” i usput staviti autogram na činjenicu da su odsad kompresirani na 23%. Vojnim rječnikom bi se to moglo nazvati i totalnim porazom. Sramota, dabome i dakako. Toliko islamske rulje sprčene na takvom prostoru. Bosna I Hercegovina je opstala suverena I pod istim granicama priznata. Vama Hrvatima I Srbima sigurno je uzitak kad vidite Bosansku zastavu na pasosu I licnoj hehe hehe Ne samo da mi je užitak kad vidim Vestendorpovu Vartu nego i apsolutna zajebancija. Gledam Vartu pa pogledam ludog Mukija koji je ponosan na nju pa se upišam od smijeha. A najjače mi je kad krene himna tzv Bejha. Daj me ono podsjeti kako ide. Mislim da ide nešto na mmmm, hmmm, mmm, mmmm. Znam da se radi o nekakvom mumljanju.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:44 |
|
|
Neiaue je napisao/la: Ima vas oko 8% i svaki popis vas je manje. Meni je smijesno kad citam ovaj forum, jer vi zivite u zabludi i stvarno mi je zao jer u Hrvatskoj niste dobro dosli a ni u BiH. Zapravo vi nemate nista :)
Hajmo sad banujte me, jer nemate m*da da argumentisete haha Osim što si terorista, još si i neuk. Zar trebaju muda da se argumentira? Ja sam mislio da za to treba mozak i načitanost, za medresu očito ne treba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:45 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Nemojte ga banirat, dajem mu mjesec dana, onda će ko i ostali puknit ko kokica i raznijet američku ambasadu. Nije ovo klix forum da se raspravlja s debilima upitne inteligencije. Šta te zanima točno Mujaga, pucaj, nije ovo trokutistan cijenimo slobodu govora. Dobra ti fora Anto. Samo sto je vec postalo dosadno. Nego de mi reci kako stanje kao pripadnik manjine?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:47 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Neiaue je napisao/la: Bosna I Hercegovina je opstala suverena I pod istim granicama priznata. Vama Hrvatima I Srbima sigurno je uzitak kad vidite Bosansku zastavu na pasosu I licnoj hehe hehe
Ne samo da mi je užitak kad vidim Vestendorpovu Vartu nego i apsolutna zajebancija. Gledam Vartu pa pogledam ludog Mukija koji je ponosan na nju pa se upišam od smijeha. A najjače mi je kad krene himna tzv Bejha. Daj me ono podsjeti kako ide. Mislim da ide nešto na mmmm, hmmm, mmm, mmmm. Znam da se radi o nekakvom mumljanju. Zamisli biti ti. Zivis u drzavi gdje si manjina a na svim dokumentima ti "Varta" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:48 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Neiaue je napisao/la: Bosna I Hercegovina je opstala suverena I pod istim granicama priznata. Vama Hrvatima I Srbima sigurno je uzitak kad vidite Bosansku zastavu na pasosu I licnoj hehe hehe
Ne samo da mi je užitak kad vidim Vestendorpovu Vartu nego i apsolutna zajebancija. Gledam Vartu pa pogledam ludog Mukija koji je ponosan na nju pa se upišam od smijeha. A najjače mi je kad krene himna tzv Bejha. Daj me ono podsjeti kako ide. Mislim da ide nešto na mmmm, hmmm, mmm, mmmm. Znam da se radi o nekakvom mumljanju. Jaran je izmišljen u Holidej Inu. Naravno da mu je onda i Varta ponos. Kad nemaš ništa dobro je bilo šta. Al simpatičan nam je novi Musliman. Zaletio se na temi "AAAAAALAHUEGBER!" Kontao da će ga odmah banovati i sad mu ništa nije jasno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
|
|
Neiaue je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Nemojte ga banirat, dajem mu mjesec dana, onda će ko i ostali puknit ko kokica i raznijet američku ambasadu. Nije ovo klix forum da se raspravlja s debilima upitne inteligencije. Šta te zanima točno Mujaga, pucaj, nije ovo trokutistan cijenimo slobodu govora. Dobra ti fora Anto. Samo sto je vec postalo dosadno. Nego de mi reci kako stanje kao pripadnik manjine? Šta te točno zanima? Ne da mi se trošit vrijeme na rasprave s djecom, ako te treba prošetat do parka nadji nekog drugog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Paulaner je napisao/la: 350,000 od 2,450,000 je 14,29%
Srbi 34.69% Drugim riječima 48.98% europljani, ostatak Turci. Ubrzo prelazimo 50% i pregazimo ih ko plitak potok. Kriza je čim Mujage dolaze vamo otvarat teme, gori pod nogama  Hahaha manjina si druze moj. Svaki popis vas manje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:50 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Ne samo da mi je užitak kad vidim Vestendorpovu Vartu nego i apsolutna zajebancija. Gledam Vartu pa pogledam ludog Mukija koji je ponosan na nju pa se upišam od smijeha. A najjače mi je kad krene himna tzv Bejha. Daj me ono podsjeti kako ide. Mislim da ide nešto na mmmm, hmmm, mmm, mmmm. Znam da se radi o nekakvom mumljanju.
Jaran je izmišljen u Holidej Inu. Naravno da mu je onda i Varta ponos. Kad nemaš ništa dobro je bilo šta. Al simpatičan nam je novi Musliman. Zaletio se na temi "AAAAAALAHUEGBER!" Kontao da će ga odmah banovati i sad mu ništa nije jasno.  Google ti je besplatan pa bi ti savjetovao da malo vidis ko je napravljen u holiday innu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:51 |
|
|
Neiaue je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Drugim riječima 48.98% europljani, ostatak Turci. Ubrzo prelazimo 50% i pregazimo ih ko plitak potok. Kriza je čim Mujage dolaze vamo otvarat teme, gori pod nogama  Hahaha manjina si druze moj. Svaki popis vas manje U BiH su Druzi svakako manjina. Nisam znao da je i naš forumaš Mijat u stvari Druz. Zanimljiva kultura.
1585 of 2558 - 61.96%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:51 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Neiaue je napisao/la: Dobra ti fora Anto. Samo sto je vec postalo dosadno. Nego de mi reci kako stanje kao pripadnik manjine?
Šta te točno zanima? Ne da mi se trošit vrijeme na rasprave s djecom, ako te treba prošetat do parka nadji nekog drugog. Kakav je to osjecaj zivit u drzavi gdje si nebitna manjina I gdje ti je Bosanska zastava na svakom dokumentu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:52 |
|
|
Neiaue je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Drugim riječima 48.98% europljani, ostatak Turci. Ubrzo prelazimo 50% i pregazimo ih ko plitak potok. Kriza je čim Mujage dolaze vamo otvarat teme, gori pod nogama  Hahaha manjina si druze moj. Svaki popis vas manje Tebe su iz džamata poslali da ovdje preneseš poruku Hrvatima da su manjina i to je to? Nemaš ništa više za reći? Samo vrtiš istu poruku ukrug. Aj ti onda nazad u đoomiju pa nam se sutra vrati sa još informacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Neiaue je napisao/la: Hahaha manjina si druze moj. Svaki popis vas manje
Tebe su iz džamata poslali da ovdje preneseš poruku Hrvatima da su manjina i to je to? Nemaš ništa više za reći? Samo vrtiš istu poruku ukrug. Aj ti onda nazad u đoomiju pa nam se sutra vrati sa još informacija. Vi kamenjari kruzite. Nema te argumenata nego se bacas na foru da su svi Bosnjaci muslimani. Toliko o vasem obrazovanju hehe 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Paulaner
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:57 |
|
|
|
Sta planirate kad za godinu dana R. Srpska proglasi nezavisnost?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|