|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 97 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Paulaner
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:57 |
|
|
|
Sta planirate kad za godinu dana R. Srpska proglasi nezavisnost?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Paulaner
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:57 |
|
|
|
mlade muslimanke ce pevati u grandu i ispod satre srpskim domacinima u srpskom svetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:58 |
|
|
|
Bošnjaci žive nagurani u najzaostaliju četvrtinu najzaostalije pseudodržave u Europi. Tu pričam o onoj polovici koja se još nije iselila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
|
|
|
Molio bih da se tema preimenuje u "Hrvati i Srbi nebitan faktor"
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:59 |
|
|
Neiaue je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Ne samo da mi je užitak kad vidim Vestendorpovu Vartu nego i apsolutna zajebancija. Gledam Vartu pa pogledam ludog Mukija koji je ponosan na nju pa se upišam od smijeha. A najjače mi je kad krene himna tzv Bejha. Daj me ono podsjeti kako ide. Mislim da ide nešto na mmmm, hmmm, mmm, mmmm. Znam da se radi o nekakvom mumljanju.
Zamisli biti ti. Zivis u drzavi gdje si manjina a na svim dokumentima ti "Varta"  Kojim dokumentima? Na 77% države ti uopće ne treba dokumentacija tzv Bejha. A i na većini graničnih prijelaza. Aj, napravi mi uslugu. Odmumljaj himnu, razmisli malo o “državi” pa se vrati. Imam osjećaj da tipkam sa 16-godišnjim djetetom koji je “bosnu” vidio par puta u životu kad su ga roditelji odveli na “ljetovanje” u Vakuf.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 20:59 |
|
|
Neiaue je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Tebe su iz džamata poslali da ovdje preneseš poruku Hrvatima da su manjina i to je to? Nemaš ništa više za reći? Samo vrtiš istu poruku ukrug. Aj ti onda nazad u đoomiju pa nam se sutra vrati sa još informacija.
Vi kamenjari kruzite. Nema te argumenata nego se bacas na foru da su svi Bosnjaci muslimani. Toliko o vasem obrazovanju hehe  Prijetelju nije da sam Grammar nazi i ja brzo pišem pa griješim al već 4 put na ovoj temi istu grešku praviš pa obrati malo pažnju bar kad spominješ obrazovanje. Nisu svi Bošnjaci Muslimani. Bošnjaci su poznata hrvatska porodica. Sve potturice su Muslimani. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:00 |
|
|
Neiaue je napisao/la: Paulaner je napisao/la: Sta planirate kad za godinu dana R. Srpska proglasi nezavisnost? Kako kad brat Putin juce kaze da je BiH suverena I nema nista od odcjepljenja? https://www.klix.ba/vijesti/bih/vladimi ... /210518108"Rusija u potpunosti podržava principe suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, jednakost tri konstitutivna naroda i dva entiteta sa širokim ustavnim ovlastima", dodao je. Ne vidim da spominje manjine, zahebo si se sad jarane.
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:01 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Bošnjaci žive nagurani u najzaostaliju četvrtinu najzaostalije pseudodržave u Europi. Tu pričam o onoj polovici koja se još nije iselila. Anto kamenjaru hoces jednu vrbu da to posaljem u taj krs? Inace mora da te nervira to sto ti je u dokumentima zastava BiH 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:02 |
|
|
[color=#FFFF00][/color] Hagresor je napisao/la: Neiaue je napisao/la: Zamisli biti ti. Zivis u drzavi gdje si manjina a na svim dokumentima ti "Varta"  Kojim dokumentima? Na 77% države ti uopće ne treba dokumentacija tzv Bejha. A i na većini graničnih prijelaza. Aj, napravi mi uslugu. Odmumljaj himnu, razmisli malo o “državi” pa se vrati. Imam osjećaj da tipkam sa 16-godišnjim djetetom koji je “bosnu” vidio par puta u životu kad su ga roditelji odveli na “ljetovanje” u Vakuf. Druze ti gluplji nego sto izgledas. Cuj 77% haha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:02 |
|
|
|
Ima li zastava u dokumentima, nisam obraćao pozornost?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1585 of 2558 - 61.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:03 |
|
|
Neiaue je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Bošnjaci žive nagurani u najzaostaliju četvrtinu najzaostalije pseudodržave u Europi. Tu pričam o onoj polovici koja se još nije iselila. Anto kamenjaru hoces jednu vrbu da to posaljem u taj krs? Inace mora da te nervira to sto ti je u dokumentima zastava BiH  Nevira prijatelju. Sramota je i formalno biti državljanin ove nakaradne tvorvine a tek je sramota što smo sa vama u istoj državi. Ne daj bože nikom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:03 |
|
|
Neiaue je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Bošnjaci žive nagurani u najzaostaliju četvrtinu najzaostalije pseudodržave u Europi. Tu pričam o onoj polovici koja se još nije iselila. Anto kamenjaru hoces jednu vrbu da to posaljem u taj krs? Inace mora da te nervira to sto ti je u dokumentima zastava BiH  Tko bi koristio te dokumente, pomislio bi netko da sam islamista 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:04 |
|
|
1585 of 2558 - 61.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Neiaue je napisao/la: Vi kamenjari kruzite. Nema te argumenata nego se bacas na foru da su svi Bosnjaci muslimani. Toliko o vasem obrazovanju hehe  Prijetelju nije da sam Grammar nazi i ja brzo pišem pa griješim al već 4 put na ovoj temi istu grešku praviš pa obrati malo pažnju bar kad spominješ obrazovanje. Nisu svi Bošnjaci Muslimani. Bošnjaci su poznata hrvatska porodica. Sve potturice su Muslimani.  Ne brini ti o gramatici nego o argumentima. Znam da je tesko ali se potrudi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neiaue
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Neiaue je napisao/la: Anto kamenjaru hoces jednu vrbu da to posaljem u taj krs? Inace mora da te nervira to sto ti je u dokumentima zastava BiH  Nevira prijatelju. Sramota je i formalno biti državljanin ove nakaradne tvorvine a tek je sramota što smo sa vama u istoj državi. Ne daj bože nikom. Zasto si onda jos ovde? Odes u Hrvatsku nakaradnu ravnicu sivu ili Jadranski krs I tamo zivis
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ima li zastava u dokumentima, nisam obraćao pozornost? Ima, kako ne. Šahara je na svim dokumentima haha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Paulaner
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:08 |
|
|
|
Gde je lasica, evo mu ga frend.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:09 |
|
|
|
Lasice dođi preobrati čovjeka haha.
1585 of 2558 - 61.96%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:10 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Neiaue je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Tebe su iz džamata poslali da ovdje preneseš poruku Hrvatima da su manjina i to je to? Nemaš ništa više za reći? Samo vrtiš istu poruku ukrug. Aj ti onda nazad u đoomiju pa nam se sutra vrati sa još informacija.
Vi kamenjari kruzite. Nema te argumenata nego se bacas na foru da su svi Bosnjaci muslimani. Toliko o vasem obrazovanju hehe  Nisu svi. 0.1%su hagnostici i ateisti. Na forumu su 99% gore pomenuti.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:11 |
|
|
|
Ako te zanimaju argumenti, prođi malo kroz ove dvije teme: 1995.-2021. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Neugodnost BiH nakarade kao mjesta rođenja (povezanost s terorizmom)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:11 |
|
|
Neiaue je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nevira prijatelju. Sramota je i formalno biti državljanin ove nakaradne tvorvine a tek je sramota što smo sa vama u istoj državi. Ne daj bože nikom.
Zasto si onda jos ovde? Odes u Hrvatsku nakaradnu ravnicu sivu ili Jadranski krs I tamo zivis Ja sam prijatelju iz Republike Srpske. Teško ti je ovdje razlikovati Srbe i Hrvate. Moraćeš se malo po malo privikavati. Obično nam Muslimani dođu normalni kao što si ti pa nakon mjesec dana polude. Ima jedan vaš đematlija, Lars, upoznaćeš ga, taj ti je budala kakve nećeš nigdje naći, govori da ste vi Muslimani Hrvati. A Hrvati su nebitni. Pa onda on i za vas kaže da ste nebitni. Ma komplikovano ti je sve ovdje. Najjednostavnije ti se držati se svog đemata i misliti da je sve jednostavno. Vi većina mi manjina i sve će to biti dobro, alah će sve srediti, ha jah. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lasice dođi preobrati čovjeka haha. Mislim da je ovaj izgubljen slučaj i za lasicu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:13 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ima li zastava u dokumentima, nisam obraćao pozornost? Ima, kako ne. Šahara je na svim dokumentima haha A u pravu si, čini se da jest. 
1585 of 2558 - 61.96%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Hrvati nebitan faktor Postano: 19 svi 2021, 21:13 |
|
|
Neiaue je napisao/la: [color=#FFFF00][/color] Hagresor je napisao/la: Kojim dokumentima? Na 77% države ti uopće ne treba dokumentacija tzv Bejha. A i na većini graničnih prijelaza. Aj, napravi mi uslugu. Odmumljaj himnu, razmisli malo o “državi” pa se vrati. Imam osjećaj da tipkam sa 16-godišnjim djetetom koji je “bosnu” vidio par puta u životu kad su ga roditelji odveli na “ljetovanje” u Vakuf.
Druze ti gluplji nego sto izgledas. Cuj 77% haha Pa nećemo se vrijeđati odmah. Nego reci mi o dojmovima iz Vakufa. Jel ti dedo Idriz dao one čudne “šunke” što izgleda kao znak od adidasa, znaš one sa tri crte? Al te prije upozorio da ne kažeš roditeljima jer je to haram. A haram ne valja, pogotovo kod hagnostika.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|