|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 137 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:07 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Što ste tolike pičkice ti i rika?
Dat ću ja tebi upute , s koferom ćeš ić u Slavujevac 3, 10000, Zagreb . Moraš više te Krajišnike slomit . Srbi su gotovi, zgazeni u HR za sva vremena. Nego idemo mi osloboditi tvoje selo? Dignuti bunu protiv bosnjaka?? Opet ih nahuskamo da popale zgrade kantonalnih vlada.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:10 |
|
|
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:12 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ja pišem o HB. Plenki će vam dati upute, novac, sve što trebate, i pravac Bošnjakistan. I što će tamo? Ispijat kahve s Bakirom i nagovarat ga da potpiše IZ? Igrati se dabl o seven? To su trebali raditi prije 5-10 godina, sad je vrijeme za Milanovićev pristup blokade EU/NATO, sve osim toga je pušiona u startu.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
"i Beograd za nas dobro znade Bojovnike 106. brigade"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:15 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Lasice ima li kakav citat o američkom zavrtanju ruke da ga ja stavim u potpis? Lp
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:18 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Lasice ima li kakav citat o američkom zavrtanju ruke da ga ja stavim u potpis? Lp Otvori slobodno temu o mojim promašajima nitko ti ne brani 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
"i Beograd za nas dobro znade Bojovnike 106. brigade"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:47 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Zahvaljivat ćeš se ti kad te u stare dane budemo izvlačili i evakuirali iz kuća koje će bit pod opsadom turaka . Ako te turci opet napadnu neće ti doć HDZ-ovac , Ukrajinac , Amerikanac nego mi koji smo niži od govana . Markan se dokazao protiv dva neprijatelja. 3! Gurali smo se i sa SFORom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:50 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Dat ću ja tebi upute , s koferom ćeš ić u Slavujevac 3, 10000, Zagreb .
Moraš više te Krajišnike slomit . Srbi su gotovi, zgazeni u HR za sva vremena. Nego idemo mi osloboditi tvoje selo? Dignuti bunu protiv bosnjaka?? Opet ih nahuskamo da popale zgrade kantonalnih vlada. Šta kažu ambasadori i ostali kad čitaju ovaj proruski forum? Osim što se dobro informiraju.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 15:38 |
|
|
dudu je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ko će se ćerat ? 200 000 baba i dida Hrvatskih za 14-5 godina u Bosni i 300 000 muslimana arapa u Hrvatskoj protiv "Bošnjaka" ? onda što se uopće uzrujavaš, uživaj još dok nas ima, u 22. stoljeću ionako nikog od nas, doslovno i figurativno. uživaj u trenutku. dudu je napisao/la: Th1950 je napisao/la: U čemu da uživam ? U hvaljenju turskih političara kako nam razjebavaju firme , u skidanju Hr zastava , u gaženju i vrijeđanju Hrvata iz HB i u BIH i u HR ?
U tome ? Pa nisam mazohist . uživaj da još postojimo, da je još neka borba i napetost. za 30 godina ništa od tog neće biti, žalit ćemo mi i za Bakirom i za Čovićem i za Plenkijem i za zlatnim vremenima. izazovi koji su pred nama su puno veći od bilo čega o čemu se raspravlja na ovom forumu, od ovih aktualnih tema, to je sve smiješno u kontekstu budućnosti. I šta kažete mi smo defetisti i plačkipičke? Mi koji pozivamo na borbu, a vi koji kažete uživajmo dok možemo sve je već propalo, vi ste face i mudonje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 16:08 |
|
|
dudu je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: pa ovi na zapadu ni nisu narodi više. neka anacionalna materijalistička masa izmješana s migrantima pošto smo dio toga kako svima tako i nama. alternativu nemamo, Europljani smo i katolici, ako će propasti svi propast ćemo i mi, Hrvati i Hrvatska sigurno neće preživjeti ako nestane Zapad, to je valjda jasno i malom djetetu. Znaci vidis a ne vidis. Ako mislis da "Hrvati nece prezivjeti propast Zapada", onda trebas ici PROTIV politika koje vode Zapad u propast, a ne jos siriti im trziste (da se tako izrazim). Ove libtardtske struje koje sveprisutno dominiraju zapadnjackim medijima, sveucilistima, politikama... ne moze podrzavati nitko tko je protiv propasti Zapada ("bez kojega" Hrvatska nece prezivjeti."). HDZ ih podrzava. HDZ podrzava propast Zapada bez kojega "Hrvatska nece prezivjeti." Tocka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 16:16 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
dudu je napisao/la: uživaj da još postojimo, da je još neka borba i napetost.
za 30 godina ništa od tog neće biti, žalit ćemo mi i za Bakirom i za Čovićem i za Plenkijem i za zlatnim vremenima.
izazovi koji su pred nama su puno veći od bilo čega o čemu se raspravlja na ovom forumu, od ovih aktualnih tema, to je sve smiješno u kontekstu budućnosti. Gluplji post odavno nije napisan na forumu. Dudu zvuči k'o da se učlanio u neki Rotary klub u Zegeju gdje si tepaju da su elita i vizionari. Koji to izazovi o kojima se danas ne raspravlja će biti aktualni i dominantni za 30 godina? Daj navedi jedan od tih izazova. Klaunovi sve redom. Od Plenkovića pa naniže.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 16:30 |
|
|
dudu je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ko će se ćerat ? 200 000 baba i dida Hrvatskih za 14-5 godina u Bosni i 300 000 muslimana arapa u Hrvatskoj protiv "Bošnjaka" ? onda što se uopće uzrujavaš, uživaj još dok nas ima, u 22. stoljeću ionako nikog od nas, doslovno i figurativno. uživaj u trenutku.Libtardizam u tri rijeci: "Uzivaj u trenutku." Jos u ovom kontekstu, to je sami vrhunac cinizma: "Kad nas vec siluju prepustimo se uzitku." Ili: "Kad te vec siluju, pa bar uzivaj."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 17:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63308 Lokacija: DAZP HQ
|
Jiv je napisao/la: dudu je napisao/la: uživaj da još postojimo, da je još neka borba i napetost.
za 30 godina ništa od tog neće biti, žalit ćemo mi i za Bakirom i za Čovićem i za Plenkijem i za zlatnim vremenima.
izazovi koji su pred nama su puno veći od bilo čega o čemu se raspravlja na ovom forumu, od ovih aktualnih tema, to je sve smiješno u kontekstu budućnosti. Gluplji post odavno nije napisan na forumu. Dudu zvuči k'o da se učlanio u neki Rotary klub u Zegeju gdje si tepaju da su elita i vizionari. Koji to izazovi o kojima se danas ne raspravlja će biti aktualni i dominantni za 30 godina? Daj navedi jedan od tih izazova. Klaunovi sve redom. Od Plenkovića pa naniže. To što Europljani imaju ako 3 milijuna rođenih u ovoj godini i to ako.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 17:41 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: dudu je napisao/la: onda što se uopće uzrujavaš, uživaj još dok nas ima, u 22. stoljeću ionako nikog od nas, doslovno i figurativno. uživaj u trenutku.
Libtardizam u tri rijeci: "Uzivaj u trenutku." Jos u ovom kontekstu, to je sami vrhunac cinizma: "Kad nas vec siluju prepustimo se uzitku." Ili: "Kad te vec siluju, pa bar uzivaj." S 35000 rođenih, a u budućnosti će biti i samo manje, je besprizorno uopće pričati o nekoj velikoj budućnosti. To su činjenice. Mi sad živimo zlatna vremena, tog ćemo biti svjesni za 20 godina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 18:55 |
|
|
dudu je napisao/la: S 35000 rođenih, a u budućnosti će biti i samo manje, je besprizorno uopće pričati o nekoj velikoj budućnosti. To su činjenice. Mi sad živimo zlatna vremena, tog ćemo biti svjesni za 20 godina.
Naravno, slijedi katastrofa. Jedini spas je krah zapada.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 19:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44405 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Odlučite se je li Zapad nedodirljiv ili pada. Ako pada zašto biti na brodu koji tone? Dudu upravo priznao da je Zapad u zlatnom dobu dekadencije i zna se šta slijedi nakon toga.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 19:49 |
|
|
daramo je napisao/la: Odlučite se je li Zapad nedodirljiv ili pada. Ako pada zašto biti na brodu koji tone? Dudu upravo priznao da je Zapad u zlatnom dobu dekadencije i zna se šta slijedi nakon toga. Zapad će pasti ili uspjeti kao multikulti gdje će afroazijati preuzeti, to je isto opcija, možda Zapad bude nikad jači kad dođe još 300-400 milijuna afroazijata. Ne vidim da je moguće vraćanje na staro.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 20:48 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
dudu je napisao/la: Jiv je napisao/la: Gluplji post odavno nije napisan na forumu.
Dudu zvuči k'o da se učlanio u neki Rotary klub u Zegeju gdje si tepaju da su elita i vizionari.
Koji to izazovi o kojima se danas ne raspravlja će biti aktualni i dominantni za 30 godina? Daj navedi jedan od tih izazova.
Klaunovi sve redom. Od Plenkovića pa naniže.
To što Europljani imaju ako 3 milijuna rođenih u ovoj godini i to ako. O tome meljemo dan i noć. Provlači se kroz svaku treću temu na forumu. Napisao si izazovi o kojima se ne raspravlja na forumu. Daj jedan.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 22:06 |
|
|
|
Multikulti će prije uspjet u Americi nego bilo gdje drugdje, mada se najviše priča o propasti baš Amerike.
Većina imigranata su Latinosi, koji isprva mogu donesti više kriminala, ali se i dugoročno bolje prilagodit nego muslimani i Afrikanci u Europi.
Mislim da je oko 40% Meksikanaca u Texasu glasalo za Trumpa.
Mogla bi bit Europa kalifat i nova Afrika, djelomično pustara, a Amerika većinom naseljena Latinosima, koji se za par generacija smatraju kompletno Amerima i imaju samo malo egzotično prezime.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 22:32 |
|
|
Jiv je napisao/la: dudu je napisao/la: To što Europljani imaju ako 3 milijuna rođenih u ovoj godini i to ako.
O tome meljemo dan i noć. Provlači se kroz svaku treću temu na forumu. Napisao si izazovi o kojima se ne raspravlja na forumu. Daj jedan. Ako te zanima zasto je napisao "izazovi" pogledaj prvih par minuta. https://youtu.be/fngbn1Nn7y0Briselski softver u glavi, podrzava Ispostavu libtardizma u RH, a istovremeno dijeli certifikate tko je Hrvat a tko "izdajnik".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 22:34 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: onda što se uopće uzrujavaš, uživaj još dok nas ima, u 22. stoljeću ionako nikog od nas, doslovno i figurativno. uživaj u trenutku.
dudu je napisao/la: uživaj da još postojimo, da je još neka borba i napetost.
izazovi koji su pred nama su puno veći od bilo čega o čemu se raspravlja na ovom forumu, od ovih aktualnih tema, to je sve smiješno u kontekstu budućnosti.
I šta kažete mi smo defetisti i plačkipičke? Mi koji pozivamo na borbu, a vi koji kažete uživajmo dok možemo sve je već propalo, vi ste face i mudonje? Pičkica do pičkice , izdajnik do izdajnika . Nema nam braćo druge nego u borbu . Ko jebe izdajnike ,uvijek ih je bilo u Hrvatskome rodu .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 22:36 |
|
|
dudu je napisao/la: dalate2020 je napisao/la:
Libtardizam u tri rijeci: "Uzivaj u trenutku."
Jos u ovom kontekstu, to je sami vrhunac cinizma: "Kad nas vec siluju prepustimo se uzitku." Ili: "Kad te vec siluju, pa bar uzivaj."
S 35000 rođenih, a u budućnosti će biti i samo manje, je besprizorno uopće pričati o nekoj velikoj budućnosti. To su činjenice. Mi sad živimo zlatna vremena, tog ćemo biti svjesni za 20 godina. Živiš ti i tvoji iz HDZ-a . Dok nam zabijaju posljedni čavao u lijes u našu HB ti kažeš "uživajmo u trenutku" . Koji kurac ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 22:40 |
|
|
Th1950 je napisao/la: dudu je napisao/la: S 35000 rođenih, a u budućnosti će biti i samo manje, je besprizorno uopće pričati o nekoj velikoj budućnosti. To su činjenice. Mi sad živimo zlatna vremena, tog ćemo biti svjesni za 20 godina.
Živiš ti i tvoji iz HDZ-a . Dok nam zabijaju posljedni čavao u lijes u našu HB ti kažeš "uživajmo u trenutku" . Koji kurac ? Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima, ovo sve ostalo su bezvezarije u nečemu što u budućnosti svakako neće biti država.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 23:19 |
|
|
|
Ovi forumski profili revolucionaraca koji priželjkuju da ih Rusi oslobode od HDZ-a, jesu li to stvarne osobe ili je nekome jako dosadno pa nas vrhunski zajebava?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 23:30 |
|
|
|
HDZ su nebitni tu. Obični kvislinzi i sluge okupatora koji samo rade ono što im nalogodavci kažu. Priželjkujemo da nas oslobode od Zapada i njihovog carstva laži koje ubija dušu i srce
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 23:38 |
|
|
dudu je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Živiš ti i tvoji iz HDZ-a . Dok nam zabijaju posljedni čavao u lijes u našu HB ti kažeš "uživajmo u trenutku" . Koji kurac ? Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima, ovo sve ostalo su bezvezarije u nečemu što u budućnosti svakako neće biti država. Tako reci . Da te BMK i za Herceg Bosnu i za Hrvate koje nazivaš "bezvezarijama" . Vidiš kako se ose razlete kad im dirneš u gnijezdo ( znao sam da imaš kolača od HDZ-a ) .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|