|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 137 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:51 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Čekamo da vidimo šta će bit sa Rusima . načekat ćeš se. svjetska dominacija nije uspjela ni ovima koji su u par tjedana rušili Francusku, u 3-4 mjeseca dolazili pred ključne ruske gradove, ovo je puževa strategija Rusije, pobjeđuju Ukrajinu, ali to je to, jači su od Ukrajine. Ako slučajno dođe do 3 ww ti stvarno misliš da ujedinjena Kineska Ruska Brazilska Iranska vojska i njihovi vazai nisu sposobne doć do Balkana ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:53 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Majašta .
Nisan budala ginit sam . To rade samo budaletine . Ko je rekao da ces ginuti, i to sam? Nema potrebe pozivat na terorizam i huškat mladca . Nisam ti ja djete ISIL-a da idem sa bombom na prsima u crkvu .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:54 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Nismo mi nikakvi teroristi . Nit ćemo bit ikakvi teroristi .
Sramota da jedan bivši pripadnik HVO navija za terorizam i ubijanje vlastitog naroda a okružen je turcima koji ga melju doslovno . Niste vi ništa. Vi ste ona ženska stvar, na vama je najtvrđe ono tvrdo slovo Č!  Samo se ti nastavi borit protiv Srba , Rusa i nas "govana" dok ti turci sjeme zatiru u Županiji i gradu .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61570 Lokacija: DAZP HQ
|
Rika sv Vida je napisao/la: dudu je napisao/la: kako da ne, država s prosječnom plaćom od 200 eura, GDP-a na razini afričke države, 20% i više posto nelojalne populacije, izvan NATO-a itd.
sirotinja na kub, doslovno hendikepirani.
Naoružani od zapada s najvećim brojem vojne tehnike, teritorijalno najveći i jedina koja ima obavezni vojni rok i najmanje migranata i nesposobnih degenerika u populaciji. Berlin bi osvojilo 5000 Čečena izmišljat ćemo i prilagođavati svakodnevno kriterije da se Rusi, Putin i prorusi što bolje osjećaju u veličinu svog uspjeha. činjenica je da je Ukrajina kripl i da nitko nije očekivao ovakav otpor i da će Rusi toliko krvi proljevati. sad idu tehnikom valjka, polako i temeljito melju pred sobom, ali žrtve su brutalne na obje strane, rat usporediv s drugim svjetskim u načinu ratovanja, ne vidim ništa revolucionarno nego doslovno ti ispališ jednu granatu, ja 10, ja pobjeđujem.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:55 |
|
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Kakav problem? Pitaj Muslimane jel vide neke probleme na političkoj sceni?
To što im se gasi država njima nije važno, ako uspiju preoteti i to malo vlasti što imamo mujo će biti sretan.
Mi smo džabe krečili a ne Sarajevo.
te su stvari zadane prije 20 i više godina, još Barryevim amandmanima. nitko ne misli da će se muslimani odreći te komocije i samo tako pristati na neki paritet u Federaciji, ovo je borba na dugi rok, na kraju će puknuti na nečemu totalno petom, a ne na izbornom zakonu. BIH ostaje u hibridnom stanju do konačnog sloma, ćeraćemo se još. Ko će se ćerat ? 200 000 baba i dida Hrvatskih za 14-5 godina u Bosni i 300 000 muslimana arapa u Hrvatskoj protiv "Bošnjaka" ?
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:55 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Niste vi ništa. Vi ste ona ženska stvar, na vama je najtvrđe ono tvrdo slovo Č!  Samo se ti nastavi borit protiv Srba , Rusa i nas "govana" dok ti turci sjeme zatiru u Županiji i gradu . Nisam rekao da ste govna. Od govana mogu imati koristi, pođubrim njivu. Od vas samo beukanje i lajanje na mjesec. Niš koristi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:56 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ko je rekao da ces ginuti, i to sam?
Nema potrebe pozivat na terorizam i huškat mladca . Nisam ti ja djete ISIL-a da idem sa bombom na prsima u crkvu . Ne ides sa bombom na prsima, nego sa poslovnom torbom i uputama.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
|
|
Nismo budale da idemo oružano rušit vladu nas par pa da nas naša policija pobije kao onaj mladić nedavno koji je pokušao atentat na Plenkovića, na žalost neuspješno. Ali nas mobilizirat nećete moć za istočni front pod prijetnjom streljanja. Možete samo očekivat sabotaže i javljanje Rusima vaših položaja. I dočekivanje Rusa cvijećem kad dođu na naše granice.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Nema potrebe pozivat na terorizam i huškat mladca . Nisam ti ja djete ISIL-a da idem sa bombom na prsima u crkvu . Ne ides sa bombom na prsima, nego sa poslovnom torbom i uputama. Neide na nigdjem sa puškom i bombom . Nisam ja terorist .
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:57 |
|
|
Ja pišem o HB. Plenki će vam dati upute, novac, sve što trebate, i pravac Bošnjakistan.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:57 |
|
|
Ma kakvo rušenje silom , jeste normalni vi ? Ovaj idiot te hoće nahuškat pa da ti doma pošalje policiju .
Zajebi ti rušenje silom . Nema toga . Ruši se znanjem i pameti .
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:58 |
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ne ides sa bombom na prsima, nego sa poslovnom torbom i uputama.
Neide na nigdjem sa puškom i bombom . Nisam ja terorist . Ti si bre revolucionar, ko je rekao da ces biti terorista.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 14:59 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ja pišem o HB. Plenki će vam dati upute, novac, sve što trebate, i pravac Bošnjakistan. Plenki će mi dat nešto ? Ne hvala , dat ću ja njemu upute i njegovoj djeci kako da dođe do Ukrajine i Ukrajinskog Krima i napravi revoluciju da se krim oslobodi okupatora .
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Neide na nigdjem sa puškom i bombom . Nisam ja terorist . Ti si bre revolucionar, ko je rekao da ces biti terorista. A ti si peder kojem ništa nije sveto i šta sad ?
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
|
|
Th1950 je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ja pišem o HB. Plenki će vam dati upute, novac, sve što trebate, i pravac Bošnjakistan. Plenki će mi dat nešto ? Ne hvala , dat ću ja njemu upute i njegovoj djeci kako da dođe do Ukrajine i Ukrajinskog Krima i napravi revoluciju da se krim oslobodi okupatora . Što ste tolike pičkice ti i rika?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
|
|
Th1950 je napisao/la: dudu je napisao/la: načekat ćeš se. svjetska dominacija nije uspjela ni ovima koji su u par tjedana rušili Francusku, u 3-4 mjeseca dolazili pred ključne ruske gradove, ovo je puževa strategija Rusije, pobjeđuju Ukrajinu, ali to je to, jači su od Ukrajine. Ako slučajno dođe do 3 ww ti stvarno misliš da ujedinjena Kineska Ruska Brazilska Iranska vojska i njihovi vazai nisu sposobne doć do Balkana ? sramota me ovo i čitati. ujedinjeni Kinezi, Brazilci, Iranci i Rusi. s druge strane Vijetnam, Turska, Indija i Indonezija. uvaljat će im Brazil svima 3 komada. tvoje je da doma moliš krunicu svaki dan da dođe do revolucije na Zapadu, bez Zapada nema nikog od nas, rekao bih čak ni Rusa dugoročno. možeš birati samo između kalifata i afričke najezde pa što ti je draže. ovaj trenutni sukob Zapada i Rusije je atavizam, za 30 godina ljudi će se smijati tome, Zapad i Rusija su već sad popuacijski ispod 15% stanovništva svijeta, a do kraja stoljeća će biti debelo ispod 10%. odavno to više nije svjetski sukob, vidiš da ovi neutralni to ne jebu, boli ih k što se dešava u nekoj Ukrajini, ni kod nas nije tema više, kamoli u nekom Brazilu i Indiji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 15:01 |
|
|
Th1950 je napisao/la: dudu je napisao/la: te su stvari zadane prije 20 i više godina, još Barryevim amandmanima.
nitko ne misli da će se muslimani odreći te komocije i samo tako pristati na neki paritet u Federaciji, ovo je borba na dugi rok, na kraju će puknuti na nečemu totalno petom, a ne na izbornom zakonu. BIH ostaje u hibridnom stanju do konačnog sloma, ćeraćemo se još.
Ko će se ćerat ? 200 000 baba i dida Hrvatskih za 14-5 godina u Bosni i 300 000 muslimana arapa u Hrvatskoj protiv "Bošnjaka" ? onda što se uopće uzrujavaš, uživaj još dok nas ima, u 22. stoljeću ionako nikog od nas, doslovno i figurativno. uživaj u trenutku.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 15:01 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Samo se ti nastavi borit protiv Srba , Rusa i nas "govana" dok ti turci sjeme zatiru u Županiji i gradu . Nisam rekao da ste govna. Od govana mogu imati koristi, pođubrim njivu. Od vas samo beukanje i lajanje na mjesec. Niš koristi.  Zahvaljivat ćeš se ti kad te u stare dane budemo izvlačili i evakuirali iz kuća koje će bit pod opsadom turaka . Ako te turci opet napadnu neće ti doć HDZ-ovac , Ukrajinac , Amerikanac nego mi koji smo niži od govana .
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 15:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41891 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ma hajte, forumski Ukrajinci i Rusi da kancelar proglasi mobilizaciju na Staljingrad bi se skrili u kokošinjac.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 15:02 |
|
|
dudu je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Ko će se ćerat ? 200 000 baba i dida Hrvatskih za 14-5 godina u Bosni i 300 000 muslimana arapa u Hrvatskoj protiv "Bošnjaka" ? onda što se uopće uzrujavaš, uživaj još dok nas ima, u 22. stoljeću ionako nikog od nas, doslovno i figurativno. uživaj u trenutku. U čemu da uživam ? U hvaljenju turskih političara kako nam razjebavaju firme , u skidanju Hr zastava , u gaženju i vrijeđanju Hrvata iz HB i u BIH i u HR ? U tome ? Pa nisam mazohist .
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 15:03 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nisam rekao da ste govna. Od govana mogu imati koristi, pođubrim njivu. Od vas samo beukanje i lajanje na mjesec. Niš koristi.  Zahvaljivat ćeš se ti kad te u stare dane budemo izvlačili i evakuirali iz kuća koje će bit pod opsadom turaka . Ako te turci opet napadnu neće ti doć HDZ-ovac , Ukrajinac , Amerikanac nego mi koji smo niži od govana . Markan se dokazao protiv dva neprijatelja.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 15:03 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Trebalo bi jedno pospremanje na forumu. Čak i zatvaranje teme o ratu u Ruskoj Krajini.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 15:04 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Plenki će mi dat nešto ? Ne hvala , dat ću ja njemu upute i njegovoj djeci kako da dođe do Ukrajine i Ukrajinskog Krima i napravi revoluciju da se krim oslobodi okupatora . Što ste tolike pičkice ti i rika? Dat ću ja tebi upute , s koferom ćeš ić u Slavujevac 3, 10000, Zagreb . Moraš više te Krajišnike slomit .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 15:05 |
|
|
Th1950 je napisao/la: dudu je napisao/la: onda što se uopće uzrujavaš, uživaj još dok nas ima, u 22. stoljeću ionako nikog od nas, doslovno i figurativno. uživaj u trenutku.
U čemu da uživam ? U hvaljenju turskih političara kako nam razjebavaju firme , u skidanju Hr zastava , u gaženju i vrijeđanju Hrvata iz HB i u BIH i u HR ? U tome ? Pa nisam mazohist . uživaj da još postojimo, da je još neka borba i napetost. za 30 godina ništa od tog neće biti, žalit ćemo mi i za Bakirom i za Čovićem i za Plenkijem i za zlatnim vremenima. izazovi koji su pred nama su puno veći od bilo čega o čemu se raspravlja na ovom forumu, od ovih aktualnih tema, to je sve smiješno u kontekstu budućnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru Postano: 03 srp 2022, 15:06 |
|
|
DrMag je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Zahvaljivat ćeš se ti kad te u stare dane budemo izvlačili i evakuirali iz kuća koje će bit pod opsadom turaka . Ako te turci opet napadnu neće ti doć HDZ-ovac , Ukrajinac , Amerikanac nego mi koji smo niži od govana . Markan se dokazao protiv dva neprijatelja. Jel Markan bio među onih 900 bojovnika na vlašiću u kamionima onim što proklinje turke i dan kad je ratovao sa Srbima ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|