|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 75 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hagresor
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 06 stu 2024, 18:50 |
|
|
BAJROVIĆ ANALIZIRAO AMERIČKE IZBORE: "Presudili su glasovi mladih i muslimana, Demokrate je uništila visoka inflacija!Reuf Bajrović, predsjednik Američko-evropske inicijative, govorio je u emisiji Jutro za sve BHRT-a o izborima u Sjedinjenim Državama. Bajrović je među rijetkima u Sarajevu prognozirao pobjedu Trumpa, oslanjajući se prvenstveno na ekonomske pokazatelje koji nisu išli na ruku vladajućoj administraciji Demokrata. Bajrović smatra da su dvije grupe Amerikanaca prelomile rezultat u korist Trumopa. To su mladi Amerikanci i američki muslimani, i jedni i drugi nezadovoljni pasivnim držanjem Bidenove administracije spram masovnih ubistava Palestinaca od strane Izraela. Bajrović kaže da su pobjedom Trumpa zadovoljni i u Rijadu i u Ankari, zbog tradicinalno dobrih odnosa Trumpa i Erdogana odnosno Bin Salmana. Bajrović ne vjeruje da će Trump bitnije mijenjati američku poliiku na Balkanu. https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/38 ... video.htmlReuf je ispravno primjetio da su na ovim izborima ključnu ulogu odigrali muslimani i situacija u Palestini. A katastrofi Kamale Harris sigurno je doprinijela i Reufova neaktivnost u ovom izbornom ciklusu. Morat će se demokrati dobro oznojiti da vrate Reufa na svoju stranu!
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 06 stu 2024, 18:55 |
|
|
Muslimani bitni ko lanjski snijeg.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 06 stu 2024, 18:57 |
|
|
Kako je Reuf glup, muslimanski glasovi u SADu su bitni isto koliko i muslimanski glasovi u Zapadnohercegovačkoj županiji.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 06 stu 2024, 19:01 |
|
|
Muslimanci se umorili, ništa od auto povorke. Sjede u kući i čekaju da im Trump da graDŽansku. A kad bude novo Umetanje, onda će biti kme kme.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 06 stu 2024, 19:10 |
|
|
novem je napisao/la: Muslimani bitni ko lanjski snijeg.
Ovi američanski crnci su žešći retaji. Preko 50 godina glasaju za demokrate ko leminzi, a zauzvrat dobiju socijalu, geto i kriminal.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 06 stu 2024, 19:12 |
|
|
Napravio brzinski elektore po županijama/kantonima i distriktu Brčko.
Postotak Hrvata te postotak Muslimana, Srba i ostalih (sve Muslimanima) u odnosu na ukupan broj H i M. Popis 2013.
1101 elektorski glas (100 po županiji/kantonu i distriktu+1 za zaokruživanje Hrvata u BPK da bude bar 1 i za muslimana da bude jedan u ZHŽ)
Dobijemo ovako:
PŽ: Hrvati 72 elektorska glasa, Muslimani (i svi ostali itd) 6 USK: Hrvati 11; Muslimani 165 ZDK: Hrvati 94; Muslimani 197 HBŽ: Hrvati 138; Muslimani 12 ZHŽ: Hrvati 200; Muslimani 1 HNŽ: Hrvati 253; Muslimani 64 SBŽ: Hrvati 208; Muslimani 97 SK: Hrvati 37; Muslimani 244 TK: Hrvati 50; Muslimani 259 BPK: Hrvati 1; Muslimani 15 DB: Hrvati 37; Muslimani 41
Pobjednik unutar jedinice kupi sve za svoju poziciju koju se kandidira (H ili M). 551 elektorski glas ukupno je za pobjedu.
I dalje je podložno manipuliranju (ako dođe do podjele) i po općinama je bolje, al daje neki smjer di bi išlo.
Hrvatski kandidat s ZHŽ, HBŽ i HNŽ ima pobjedu s uvjerljivih 591 el glas.
Kod muslimana trokut SK, ZDŽ I TK ima uvjerljivih 700 elektorskih glasova; dosta je uzet 2 od 3 i na ostalim ušićarit štogod.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 06 stu 2024, 22:29 |
|
|
Hoće li auto kolone biti do duboko u noć ili kako?
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 06 stu 2024, 23:58 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1514 Lokacija: Gora Romanija
|
Sto je moja tema izbrisana? Dodik osvijetlio skupstinu RS-a zastavom USA i Trumpom.
Mi smo barem imali razlog za Bidena,ovo sto oni rade je cista sizofrenija
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
micko52
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 00:09 |
|
|
Patriota je napisao/la: Sto je moja tema izbrisana? Dodik osvijetlio skupstinu RS-a zastavom USA i Trumpom.
Mi smo barem imali razlog za Bidena,ovo sto oni rade je cista sizofrenija Hahaha Bošnje nekome pričaju o šizofreniji? Ahahahahhahaa ahahahahhahaha ahahhahaahhaha, šou!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 00:10 |
|
|
Patriota je napisao/la: Sto je moja tema izbrisana? Dodik osvijetlio skupstinu RS-a zastavom USA i Trumpom.
Ko i vi prije 4 godine. Baš se vidi da ste nastali od njih
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 00:15 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1514 Lokacija: Gora Romanija
|
micko52 je napisao/la: Patriota je napisao/la: Sto je moja tema izbrisana? Dodik osvijetlio skupstinu RS-a zastavom USA i Trumpom.
Mi smo barem imali razlog za Bidena,ovo sto oni rade je cista sizofrenija Hahaha Bošnje nekome pričaju o šizofreniji? Ahahahahhahaa ahahahahhahaha ahahhahaahhaha, šou! Biden je barem znao gdje je i sta je Bosna. Trump nema blage ni o srbima ni srbiji. To sto vi mislite da ste svjetska sila a ne obicna istocna rupetina,to je druga stvar
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 00:24 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Rika sv Vida je napisao/la: Patriota je napisao/la: Sto je moja tema izbrisana? Dodik osvijetlio skupstinu RS-a zastavom USA i Trumpom.
Ko i vi prije 4 godine. Baš se vidi da ste nastali od njih Čovke nema sta osvijetliti? To je problem Citat: Povodom ove zastave i proslave Trumpove pobjede, oglasio se i banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković uz poruku: "Dostojanstvo je vrlo skupa stvar koju ti niko ne može oduzeti, osim tebe. Sa ovakvim potezima, dostojanstvo se oduzima od sebe. Onima od kojih smo preživjeli bombardovanje, koji su nas stavili pod sankcije i na crnu listu, danas dižemo našu zastavu na jedan od simbola Republike Srpske zbog pobjede za koju još ne znamo šta će nam donijeti!. Kako kaže, ovakvi potezi nemaju ni "d dostojanstva niti državnih poteza". "Nažalost, postoji jedno D - dno servilnosti i poniznosti koje nikad nije bilo karaktera, niti duha našeg naroda. Čestitke Donaldu Trumpu na pobjedi, uz uvjerenje da će i Amerika i svijet biti bolji, ali dok ja vodim Banja Luku, naša trobojka i simboli grada će se vijoriti", poručio je Stanivuković.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
micko52
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 00:58 |
|
|
Patriota je napisao/la: micko52 je napisao/la: Hahaha Bošnje nekome pričaju o šizofreniji? Ahahahahhahaa ahahahahhahaha ahahhahaahhaha, šou!
Biden je barem znao gdje je i sta je Bosna. Trump nema blage ni o srbima ni srbiji. To sto vi mislite da ste svjetska sila a ne obicna istocna rupetina,to je druga stvar Tješi se Mujo, tješi, znam da ti danas nije lako. Ali najgore tek dolazi!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 01:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Čovke nema sta osvijetliti? To je problem Ne nego smo potpuno različita kultura i civilizacija od vas i Srba. Ja ne pamtim da je netko u Hrvatskoj mahao tuđim zastavama, slavio izbore u stranoj zemlji i slične stvari. Potpuno nemoguće mi i zamislit tako nešto. Sad da Hrvati negdje u Hrvatskoj mašu američkim ili njemačkim zastavama slaveći njihove izbore S druge strane vi i Srbi stalno to radite.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 02:11 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3679 Lokacija: Stolni grad
|
Patriota je napisao/la: Biden je barem znao gdje je i sta je Bosna. Trump nema blage ni o srbima ni srbiji.
To sto vi mislite da ste svjetska sila a ne obicna istocna rupetina,to je druga stvar Pa valjda nisi toliko naivan da navijaš za nekoga očekujući da će on doći piti kavu s tobom, svi koji su navijali za Trumpa očekuju promjenu paradigme koji će se poklopiti s njihovim interesima s obzirom da odluke Amerike utječu na sve ostale zemlje. Svidjelo se to nekom ili ne sasvim je jasno s obzirom na moć unutar stranke i senata koju sad ima, da će Trump puno više obećanog moći ispuniti, a i za prošli mandat je tonu svojih ludosti ispunio ili barem pokušao (imao je stvarno ludih kao zid prema Meksiku), a nije imao toliko povjerenje stranke a još manje senata. Po svemu rečenom jasno je da će se smanjivati woke ulaganja ili ti ga soroš programi(najbolje tome svjedoči da je soroš uložio više nego ikad na kampanju domokrata), znači neće više lova ići Reufovim i sličnim udrugama, unutar zemlje će ukidati silne zelene i besmislene politike gdje su životinje bitnije od ljudi, prestat će se financirati Ukrajina(što meni osobno nije drago), vjerojatno će povećati podršku Izraelu, o Balkanu se neće puno baviti, ali njegovo smanjenje financijske prisutnosti van Amerike će oslabiti njegove protektorate BiH i Kosovo(zato se Srbi prvenstveno raduju).
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 09:54 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Čovke nema sta osvijetliti? To je problem Ne nego smo potpuno različita kultura i civilizacija od vas i Srba. Ja ne pamtim da je netko u Hrvatskoj mahao tuđim zastavama, slavio izbore u stranoj zemlji i slične stvari. Potpuno nemoguće mi i zamislit tako nešto. Sad da Hrvati negdje u Hrvatskoj mašu američkim ili njemačkim zastavama slaveći njihove izbore S druge strane vi i Srbi stalno to radite. U nas bi za takvo ponašanje bio smatran redikulom, bio bi izložen masovnom šprdanju. Mašeš svojom zastavom i slaviš svoje pobjede, ne tuđe.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 10:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Oko cega se prepiremo. U Bidenovoj adminsitaciji je BiH bila 70. rupa na svirali, ovome ce biti 150.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 13:39 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Karabaja je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ne bih to baš nazvao euforijom , više je riječ o veselju što je ''Klinton'' napokon umro . Jebiga , ta politika nam je otela i okupirala Kosovo i Metohiju i očuvala ovu nakaradu od države BiH. Ti svakako znaš da mi plebiscitarno mnogo želimo da se gadura BiH upokoji , i ode tamo gdje je otišla i Jugoslavija . Ne samo da želimo , nego smo i uradili koliko smo mogli da joj pomognemo da skapa . Čim vidimo priliku , upokojićemo je do kraja Zato nemoj da si zlurad , razumi nas bar malo PS. Mi smo stare čekalice , i prije ili poslije , uvjek dočekamo ono što smo čekali Hoce bit spomenik Trumpu u Banjaluci kao Klintonu u Pristini? Spomenik , zato što će okrenuti glavu , dok ova tamnica BiH nestaje sa mape ? Ma daj , ne budi djete ... PS. Nama ne treba njegova pomoć( ko nekima ) ...samo nek ne odmaže .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 14:14 |
|
|
Svarog je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Hoce bit spomenik Trumpu u Banjaluci kao Klintonu u Pristini? Spomenik , zato što će okrenuti glavu , dok ova tamnica BiH nestaje sa mape ? Ma daj , ne budi djete ... PS. Nama ne treba njegova pomoć( ko nekima ) ...samo nek ne odmaže . Ovo ne izgleda tako
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 14:24 |
|
|
Baš impresivne one kolone sinoć. Kotlina tako nešto još nije vidjela.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 14:28 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Svarog je napisao/la: Spomenik , zato što će okrenuti glavu , dok ova tamnica BiH nestaje sa mape ? Ma daj , ne budi djete ... PS. Nama ne treba njegova pomoć( ko nekima ) ...samo nek ne odmaže . Ovo ne izgleda tako Ovo je veselo podyebavanje vas . I nešto malo politike .Ovlaš .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 07 stu 2024, 17:48 |
|
|
Svarog je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ovo ne izgleda tako Ovo je veselo podyebavanje vas . I nešto malo politike .Ovlaš . Nije ni tvoj narod ko sto je bio. Vidi se da si se osamio
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 08 stu 2024, 13:00 |
|
|
Lagao bih kada bih rekao da i ja ponekad to ne pomislim .Ali , shvatio sam da su se svi u ovim smutnim vremenima u nekoj mjeri promjenili , pa i mi , veliki inženjering je ovdje rađen...ipak , te promjene su ipak površinske , suština je i dalje zdrava , " nekadašnja".
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 08 stu 2024, 13:55 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5864 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Svarog je napisao/la: Lagao bih kada bih rekao da i ja ponekad to pomislim .Ali , shvatio sam da su se svi u ovim smutnim vremenima u nekoj mjeri promjenili , pa i mi , veliki inženjering je ovdje rađen...ipak , te promjene su ipak površinske , suština je i dalje zdrava , " nekadašnja". Smutno vrijeme je aluzija na teško razdoblje u ruskoj povijesti 1598.-1613. Svarog vidi paralelu tadašnje slabosti i kaosa u Rusiji s današnjim stanjem Srba.
|
|
Vrh |
|
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Idu li kolone auta u Sarajevu povodom pobjede Trampa kao 2020? Postano: 08 stu 2024, 14:34 |
|
|
novem je napisao/la: Muslimani bitni ko lanjski snijeg.
Latino i europljani moraju se ujedinit , ipak su kršćanska braća oboje !
_________________ OSRH Navigare necesse est, vivere non est necesse !
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|