|
|
Stranica: 4/9.
|
[ 201 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pozitivac
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 21:20 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Znači, gospodin Aga je naredio evakuaciju Srba kao Martić prije Oluje.
Treba to dokumentirati, da ne bi na nekom sudu moderatori bili optuženi za udruženi zločinački poduhvat...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 21:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25786 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
plavo korisničko ime je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ujj, znači za tabe su svi srbi u BiH četnici, osim Jovana Divjaka i Svetozara Pudarića??!!
Sram te i stid bilo!!
a otkud tebi ideja da su svi srbi protiv bosne i hercegovine? pušiš. Kako svi? Jesam fino naveo Divjaka i Pudarića? Hajd eto ti i Miro Lazović i Mirko Pejanović... Ja ih ne znam više da ga hebeš! Al vidiš da nisu baš svi!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 21:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25786 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: bura je napisao/la: A kako bi ti majketi nazvao srbe sta ne vole BiH a zive u BiH?? Normalnim. Otkud tebe??! Briši post dok Aga nije naišao, jer ako ti ovo vidi - kukala ti majka!!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 21:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60071 Lokacija: DAZP HQ
|
Dnevni Avaz je došao u posjed prepisa teksta sa sjednice moderatora hb.orga. Ministry of Sound je napisao/la: ...da nanesemo takve udarce da Srbi praktički nestanu s foruma, odnosno da ono što nećemo odmah zahvatiti kapitulira u idućih nekoliko dana... Robbie MO je napisao/la: ...znači, na taj način im dati put, a jamčiti tobože prava na slobodno pisanje...
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 22:29 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: bura je napisao/la: A kako bi ti majketi nazvao srbe sta ne vole BiH a zive u BiH?? Normalnim. Jasta su
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 22:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ako je vecina takva onda su normalni. BiH treba zamisljat kao prostor na kojem 3 mil. ljudi pokusava prezivit, a ne kao nacionalnu drzavu bilo ciju.
Svaki dan nova uhicenja u RS, dok u Sarajevu iz proracuna KS se financira obrana ratnih zlocinaca, treba malo i u svoju avliju gledat, a vecina onih koji su cinili ratne zlocine hoda normalno. Evo, ja ne znam da je iko osudjen za Muzicku skolu u Zenici. Niti za paljenje i protjerivanje oko nje.
I u Bugojnu sve nesto kilavo, kao da se nista dogadjalo nije.
Kome je do nacionalne drzave u BiH je djelitelj drzave. Jer jedini nacin da postane nacionalna drzava je da se sjedne i crta karta i racunaju postoci.
Uostalom, neka mi neko definira ljubav prema drzavi.
To je valjda ovih 400 000 zaposlenih u javnom sektoru Federacije, + pokoji branitelj, sehidske obitelji, pa Zlatni ljiljani s mirovinama...
E to su ti 'ljubitelji Bosne' cija se ljubav mjeri u KM. Vidjet cemo sad ljubav kad pocne rezanje socijalnih davanja, mirovina i administracije koliko ce bit ljubavi.
U BiH treba naci dogovor, bez ljubavi najbolje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 23:02 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Ako cemo gledati po nezaposlenosti,besparici,prezivljavanju itd itd onda ni hrvati ne bi trebali volit ni Hrvatsku jer je i ona po tom pitanju u banani
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 23:24 |
|
|
dudu je napisao/la: Dnevni Avaz je došao u posjed prepisa teksta sa sjednice moderatora hb.orga. Ministry of Sound je napisao/la: ...da nanesemo takve udarce da Srbi praktički nestanu s foruma, odnosno da ono što nećemo odmah zahvatiti kapitulira u idućih nekoliko dana... Robbie MO je napisao/la: ...znači, na taj način im dati put, a jamčiti tobože prava na slobodno pisanje... Ovo samo znači da će njih dvojica da se izvuku, a da će neko od "nizžih" moderatora da završi pred tribunalom... Junuz kao izvršilac će da se izvuče. Pozove se na svoje multikulti bosanstvo i ode optužnica u kantu. Možda postane i glasnogovornik dotične institucije. bura je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Normalnim. Jasta su Što bi neko normalan voleo abortus od nasilničke "države" nametnut preko bombi, stranih vojski i naduvanih kolonijalnih upravniku?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 23:29 |
|
|
Jagnje, hoćeš li se inatiti ko Martić, pa završit kako je on završio ili fino kao Pupovac, a on je danas europarlamentarac s plaćom od 6-7 tisuća eura.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 23:48 |
|
|
bura je napisao/la: Ako cemo gledati po nezaposlenosti,besparici,prezivljavanju itd itd onda ni hrvati ne bi trebali volit ni Hrvatsku jer je i ona po tom pitanju u banani Pa, nama je dosta likova sa lijevom na srcu a desnom u našem džepu. Nema tu neke velike ljubavi, malo nogomet i MPT i to je to. Kad sjedne poreznik za vrat ili policajac za kaznu, nije ti draži što ima šahovnicu na kapi. Bude li sad više Hrvata u federalnim institucijama bit će i više "ljubavi" prema BiH...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 23:48 |
|
|
dudu je napisao/la: Jagnje, hoćeš li se inatiti ko Martić, pa završit kako je on završio ili fino kao Pupovac, a on je danas europarlamentarac s plaćom od 6-7 tisuća eura. Ja sam ti izgleda neki Veljko Džakula. Kakva je njemu plata?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 01 srp 2012, 00:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: Dnevni Avaz je došao u posjed prepisa teksta sa sjednice moderatora hb.orga. Ministry of Sound je napisao/la: ...da nanesemo takve udarce da Srbi praktički nestanu s foruma, odnosno da ono što nećemo odmah zahvatiti kapitulira u idućih nekoliko dana... Robbie MO je napisao/la: ...znači, na taj način im dati put, a jamčiti tobože prava na slobodno pisanje... ROFL
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 01 srp 2012, 13:10 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Aj da kažem i ja dviriči na ovu temu. Forum ima budućnost bez Srba, bez dobrih Bošnjana čak i bez mene, vjerovali ili ne. Stvar je u tomu da mi malo nedostaju Realka, Tera, pa čak i ona četničina Aga sa svojim upisima i volio bi da se vrate. Ostale koji su napustili Forum iskreno nisam ni čitao osim Johnyja koji mi je bio, nako, ok iako preliberalan i suviše bratstveno-jedinstvano orijentiran ( orjentisan ako čitaju kršćanska braća ). Razlog napuštanja mi je malo debilan al eto, svak ima svoje razloge. Ovo što slijedi nisam baš ja napisao nego jedan drugi čovik ali ja osobno i lično iduće stihove posvećujem Teri i Realki Ostajte ovdje!... Sunce tuđeg neba Neće vas grijat' ko što ovo grije; Grki su tamo zalogaji hljeba Gdje svoga nema i gdje brata nije. Od svoje majke ko će naći bolju?! A majka vaša zemlja vam je ova; Bacite pogled po kršu i polju, Svuda su groblja vaših pradjedova. Za ovu zemlju oni bjehu divi, Uzori svijetli, što je branit znaše, U ovoj zemlji ostanite i vi, I za nju dajte vrelo krvi vaše. Ko pusta grana, kad jesenja krila Trgnu joj lisje i pokose ledom, Bez vas bi majka domovina bila; A majka plače za svojijem čedom. Ne dajte suzi da joj s oka leti, Vrat'te se njojzi u naručja sveta; Živite zato da možete mrijeti Na njenom polju gdje vas slava sreta! Ovde vas svako poznaje i voli, A tamo niko poznati vas neće; Bolji su svoji krševi i goli No cvijetna polja kud se tuđin kreće. Ovdje vam svako bratski ruku steže - U tuđem svijetu za vas pelin cvjeta; Za ove krše sve vas, sve vas veže: Ime i jezik, bratstvo, i krv sveta. Ostajte ovdje!... Sunce tuđeg neba Neće vas grijat ko što ovo grije, - Grki su tamo zalogaji hljeba Gdje svoga nema i gdje brata nije... Sa osobitim štovanjem Đipalo Junuz
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 01 srp 2012, 13:29 |
|
|
Loša predstava, jako loša predstava...
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 01 srp 2012, 20:59 |
|
|
Evo jedna pjesma u duhu ove teme. Vratice se Aga.....
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 01 srp 2012, 21:29 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Imam dojavu. Vratit će se u utorak u 23:59
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 01 srp 2012, 21:51 |
|
|
Dok Teri dosadi laprdat o srpstvu na forumima tipa: Mame i bebe... Aga joj je uništio život...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 02 srp 2012, 00:06 |
|
|
Čoveče, misterija... Nestaju postovi i teme... dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: ...znači, na taj način im dati put, a jamčiti tobože prava na slobodno pisanje...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 02 srp 2012, 00:10 |
|
|
Vidio sam i ja, zašto izbrisaše čovjeku temu?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 02 srp 2012, 00:13 |
|
|
fali još svjedočenje jednog srbina da vam se povjeruje, ... kakva tema Savo pobogu
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 02 srp 2012, 00:16 |
|
|
Znači nije došlo do ekshumacije 28 tela 28.juna 2012. godine kojoj je između ostalih prisustvovao i generalni sekretar narodne skupštine Srbije i predsednik komisije R.Srbije za nestala lica Veljko Odalović? Toliko o suočavanju. Dvaput obrisano. Kad se ofrlje piše o bagerima, 200 000 ubijenih, rekama, silovanjima i slično, potpis tri svedoka i overa u sudu nije potrebna...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 02 srp 2012, 00:18 |
|
|
koja tema? smakni ga, smakni!
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 02 srp 2012, 00:22 |
|
|
Jagnje otvori zbirnu temu: Zločini Hrvata !!!
НE ДAJ СE !!!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 02 srp 2012, 00:22 |
|
|
Ma nema veze, Ionako sumnjam u uspeh teme.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 02 srp 2012, 00:28 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Znači nije došlo do ekshumacije 28 tela 28.juna 2012. godine kojoj je između ostalih prisustvovao i generalni sekretar narodne skupštine Srbije i predsednik komisije R.Srbije za nestala lica Veljko Odalović? Toliko o suočavanju. Dvaput obrisano. Kad se ofrlje piše o bagerima, 200 000 ubijenih, rekama, silovanjima i slično, potpis tri svedoka i overa u sudu nije potrebna... ajde,...čuuuj,...i Veljo bio...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|