|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 79 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
s one strane dinare
|
 |
Naslov: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 15:54 |
|
|
|
Pa evo da vidimo ko je najinteligentiji, najduhovitiji, najpromišljeniji itd... Na drugoj temi leti sujetno perje... pa neka ovde narod odluči.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 16:00 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
|
dudu, kao pravi protivnik dajem svoj glas - tebi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 16:03 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 16:05 |
|
|
teranova je napisao/la: Daj makar dve opcije. Ne dam, mora da bude pošteno skroz, da se ne bi desilo da dođe neko i da glas i dudu-u i MRSHI.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 16:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64187 Lokacija: DAZP HQ
|
|
tebi takodjer uz komentar da si kvalitetan protivnik kao sto bi recimo Iniesta rekao za Irsku. ceka me tezak duel.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 16:09 |
|
|
|
Juče sam upoznala Džonija i zato svoj glas dajem njemu. Da je moglo dva, to bi bio i gos'n Aga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 16:21 |
|
|
 Ministar, Robbie, bobovac, Mrsho i dudu
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 16:33 |
|
|
Nemoguce je ne reagirati na ovu temu  Sto se tice ovih preko 3 banke izdvojila bi BBC i Bobovca.Za ostale nisam sigurna da vrijedi trositi lovu ( ovo mi sugerira, onaj svabski stedljivi dio moje licnosti ) na rezervne dijelove.Kul su oldtajmeri, ali "rezervni dijelovi skupi" te je vjerovatno odrzavanje takvih neucinkovito i iziskuje novcana srestva, a rezultati su vjerovatno kratkotrajni..Zamisljam situacije kako skrivecki kupuju neke tupee i " srestva za smanjenje i povecanje " krvnog tlaka.Zato u opticaj neka idu : " novi modeli" dudu, Mrsho, Zadar, Robi, Croat, Ibar , Aztec, Leb i dinara ne znam kolko su stari :) GLASAJTE  Imajte u vidu da je Demi zamijenila Brus-a, Ashtonom a ona je zena koja je milione zaradila.Tako da ona stara dobro poznata o poredjenju sa vinom ne vrijedi sigurno u slucaju muskaraca  Robi i Zadar IQ debelo iznad prosjeka, Mrsho i dudu face i sarmeri, Croat sportista, Aztec ce vas voditi u razgledanje bascarsije, it'd it'd Puno je razlog ZA, a gotovo nijedan protiv njih ! Bobo i BBC, dodala bih, stara su sarmerska skola.Imaju Ono nesto sto obara zene."Lafo zafrkani kod mene u Sarajevu se to kaze ":) Ja trenutno samo reklamiram, glas cu dati u finalu  ( Ava Karabatic donese pobjedu i 50 000 €, )LOL Znaci sacuvacu glas, pa ko od mojih favorita bude u frci oko pobjede, glasam.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 16:38 |
|
|
i najbitnije, kome daješ glas. choose wisely. da ti malo olakšam, glas za Zadra je i glas za mene. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 17:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: i najbitnije, kome daješ glas. choose wisely. da ti malo olakšam, glas za Zadra je i glas za mene.  To ti je isto kao što je Dado Milinović dao podršku Kujundžića u drugom krugu  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 17:28 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Gle ovog HDZ-ovca  emt, pusti nek te srce vodi... (a ne ulizivanja putem pp-ova  )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 17:30 |
|
|
Ah čuješ, možeš izaći iz stranke, ali stranka iz tebe nikad ne će  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 18:04 |
|
|
Moj glas ide Agi zbog bratsko-zemljacke solidarnosti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 18:06 |
|
|
Junuz,bez premca. Iako je u svađi sa pola foruma,ništa to ne mijenja na stvari. Jednostvano,treba mu postove 2X pročititati najmanje,da ga se skuži. Stari šaner 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 20:22 |
|
|
emt je napisao/la: Nemoguce je ne reagirati na ovu temu  Sto se tice ovih preko 3 banke izdvojila bi BBC i Bobovca.Za ostale nisam sigurna da vrijedi trositi lovu ( ovo mi sugerira, onaj svabski stedljivi dio moje licnosti ) na rezervne dijelove.Kul su oldtajmeri, ali "rezervni dijelovi skupi" te je vjerovatno odrzavanje takvih neucinkovito i iziskuje novcana srestva, a rezultati su vjerovatno kratkotrajni..Zamisljam situacije kako skrivecki kupuju neke tupee i " srestva za smanjenje i povecanje " krvnog tlaka.Zato u opticaj neka idu : " novi modeli" dudu, Mrsho, Zadar, Robi, Croat, Ibar , Aztec, Leb i dinara ne znam kolko su stari :) GLASAJTE  Imajte u vidu da je Demi zamijenila Brus-a, Ashtonom a ona je zena koja je milione zaradila.Tako da ona stara dobro poznata o poredjenju sa vinom ne vrijedi sigurno u slucaju muskaraca  Robi i Zadar IQ debelo iznad prosjeka, Mrsho i dudu face i sarmeri, Croat sportista, Aztec ce vas voditi u razgledanje bascarsije, it'd it'd Puno je razlog ZA, a gotovo nijedan protiv njih ! Bobo i BBC, dodala bih, stara su sarmerska skola.Imaju Ono nesto sto obara zene."Lafo zafrkani kod mene u Sarajevu se to kaze ":) Ja trenutno samo reklamiram, glas cu dati u finalu  ( Ava Karabatic donese pobjedu i 50 000 €, )LOL Znaci sacuvacu glas, pa ko od mojih favorita bude u frci oko pobjede, glasam. Emt, šta si mijenjala 4puta? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 21:29 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 01:39 Postovi: 1206 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
|
Nisam vjerovo ocima kad sam vidio da nisam na listi... a zna se ko je glavni..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 22:22 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja kao i uvijek - Bobo uber alles... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lirik
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 18 lip 2012, 23:20 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 21:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
Ja sam dao glas Junuzu; em je zemljak,em smo(pretpostavljam) po godinama blizu a osim toga on je vec gotovo 3 godine na forumu.Tko ovdje izdrzi 3 godine a ne poludi treba mu kapu skinuti 
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 19 lip 2012, 00:19 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Da mogu barem 3 glasa, pa da dam Aztecu i Junuzu, a treći bi išao na licitaciju, pa ko najviše ponudi za njega. I kako odabrati samo jednog kršnog momka? Da ne komplikujemo stvar recite vi meni ko su muslimani na anketi 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 19 lip 2012, 07:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29319 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sayuri je napisao/la: Da ne komplikujemo stvar recite vi meni ko su muslimani na anketi  Ma ne bi valjalo da pobijedi musliman! Ovo je dakako većinski Hrvatski forum pa bi onda ispalo da su većinski hrvati izabrali muslimana svojim glasovima, a nama je Komšića i Budimira i inih preko glave!! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 19 lip 2012, 09:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Sa obzirom koliko su učinili za forum, a i na drugim poljima, mrtva trka između Dudua i Robija.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 19 lip 2012, 10:15 |
|
|
Iako ovdje na ovoj listi fali još dosta imena, na ova ponuđena cure uključite maštu, koliko su vam zanimljivi, dosadni, elokventni,inteligentni- analizirajte  , secirajte jednog po jednog.  . ovako: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 19 lip 2012, 10:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sa obzirom koliko su učinili za forum, a i na drugim poljima, mrtva trka između Dudua i Robija. Vidiš da Junuz vodi... ili je kupio glasove ili... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 19 lip 2012, 10:34 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sa obzirom koliko su učinili za forum, a i na drugim poljima, mrtva trka između Dudua i Robija. Vidiš da Junuz vodi... ili je kupio glasove ili...  Junut = Lijanović 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Izbor Najforumaša HB.org Postano: 19 lip 2012, 10:35 |
|
|
|
Anketa je totalno nekompletna. Gde su Jagnjeći, Svarog, Osa, Epikur, Mar-kan, Nebula?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|