|
|
Stranica: 2/18.
|
[ 443 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
puntar2.0 je napisao/la: Sayuri je cool zenska, a ja neman obicaj po forumu bariti zenske. Ma ne, samo se uvijek pojaviš na njenim temama kad je vidiš online. Tovar, nisi na forumu koji nije dostupan javnosti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:03 |
|
|
morala bi bit baš 10/10 i prihvatit moju vjeru,inače ništa od toga. 
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:04 |
|
|
BBC je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Sayuri je cool zenska, a ja neman obicaj po forumu bariti zenske. Ma ne, samo se uvijek pojaviš na njenim temama kad je vidiš online. Tovar, nisi na forumu koji nije dostupan javnosti. Cuj becka fufo, ti kao impotentan internet Don Juan dosta brzo zakljucis od sebe na druge. Jebate, ako si ti tvoju staru nasa na internetu, ne mora svako.... A mogu samo ponoviti, Sayuri je cooool zenska. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:05 |
|
|
Tema je trebala biti multi-kulti jugoslavenska pa je naslov uvredljiv za konzervativne muslimanke. (postoje li liberalne koje bi htjele sa Srbinom ?)
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61738 Lokacija: DAZP HQ
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: imao sam jednu ljetnu vezu koja se otegla na još nekoliko viđanja do zime s jednom Beograđankom prije 6 godina. ta je bila ono što bi mi kolokvijalno nazvali četnikuša, navijala za Zvezdu itd.  jednom prilikom, možda 7.-8. dan našeg poznanstva i druženja na moru veli ona da bi voljela imat petero djece, a da bi maksimalno troje moglo biti kršteno u KC.  nije potrajalo da isprobamo. te veze su slatke do bola, još ako je žena bombastična radi se o pravom raju, ali ne dulje nego što traje ljeto. Jbg, da je navijala za Partizan, mogao bi jos neki kompromis da napravis, Njofra, jugoslovenski klub...i te fore... Zvezda...tu nema kompromisa, ne da ona na svoje  ove partizanke su zgodnije za suživot, da ih se modelirat uz trud i dobru volju, al nema tu strasti kao sa Zvezdašicama. kad se sjetim da je jednom nosila crvene tangice, bijeli grudnjak i crveni rajf u kosi i sad me jeza prođe. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:06 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: BBC je napisao/la:
Ma ne, samo se uvijek pojaviš na njenim temama kad je vidiš online. Tovar, nisi na forumu koji nije dostupan javnosti.
Cuj becka fufo, ti kao impotentan internet Don Juan dosta brzo zakljucis od sebe na druge. Jebate, ako si ti tvoju staru nasa na internetu, ne mora svako.... A mogu samo ponoviti, Sayuri je cooool zenska.  Ma dobro, ne radiš ništa nemoralno i nelegalno. Misliš da bi mogao od nje dobiti pičke jer si to zaslužio cvjećarenjem. I to je za ljude.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:06 |
|
|
BBC je napisao/la: Jel se računaju Hrvatice koje vratiš na katolicizam ? I supruga i roditelji. Sestru nisam mogao, daleko. Ali eto ne može sve biti savršeno. Čuda se daju uraditi sa malo inata i principa. Zar nisi ateist ?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:08 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: BBC je napisao/la: Jel se računaju Hrvatice koje vratiš na katolicizam ? I supruga i roditelji. Sestru nisam mogao, daleko. Ali eto ne može sve biti savršeno. Čuda se daju uraditi sa malo inata i principa. Zar nisi ateist ? Hajde vozi sa svojim ustaškim fazonima da čujemo što pametno Dudu ima za reći.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:08 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Sam vi lovite druge nacionalnosti i odgajajte zatim djecu u BiH , dobijete male Komšiće 101%.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:10 |
|
|
BBC je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Zar nisi ateist ? Hajde vozi sa svojim ustaškim fazonima da čujemo što pametno Dudu ima za reći. Ne samo da si impotentna becka fufa, jos si i lazljivac.....nc, nc.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:11 |
|
|
BBC je napisao/la: Tema je trebala biti multi-kulti jugoslavenska pa je naslov uvredljiv za konzervativne muslimanke. (postoje li liberalne koje bi htjele sa Srbinom ?) Nisam inicijalno razmisljao u tom smeru, ali moze i tako da se tumaci... Meni je u gimnaziji razredna bila Dzenana, rodom iz Sarajeva...udata ovde odavno, a bila simpatizer SPO-a Vuka Draskovica, kad su bili protesti protiv Slobe, sve nam je pravdala...  Tad ja nisam kapirao koliko je to otkaceno, ali danas mi je jasno. Danas neka Muslimanka za Srbina...mozda i ima, ali ja nisam cuo.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:13 |
|
|
Ne mogu da kažem za muslimanke, pošto baš i nemam kontakta... ali katolkinje Hrvatice i Mađarice, sasvim OK, jesam i bih.  Ne vidim tu problem ni za brak.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:13 |
|
|
dudu je napisao/la: ove partizanke su zgodnije za suživot, da ih se modelirat uz trud i dobru volju, al nema tu strasti kao sa Zvezdašicama. kad se sjetim da je jednom nosila crvene tangice, bijeli grudnjak i crveni rajf u kosi i sad me jeza prođe.  Tebi je to odavno fetish...ni izbliza nisi iskazivao zanimanje za neke druge nacije... i to samo beogradjnke lovis, sram te bilo dudu 
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:15 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Mađarice, sasvim OK, jesam i bih. Dobre su Mađarice... 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:17 |
|
|
Najbolje mi je bilo kad su oni multi-kultivatori iz Sarajeva navalili da rade onu studiju pa rezultati ispali porazni po njih same. Najveći otpor miješanim brakovima.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:17 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ne mogu da kažem za muslimanke, pošto baš i nemam kontakta... ali katolkinje Hrvatice i Mađarice, sasvim OK, jesam i bih.  Ne vidim tu problem ni za brak. Jagnje, ti si ipak Panonska skola...da ne kazem becka Ne znam ovo za muslimanke, nesto si mi bunario sa Sajom, ocijukali ste se  Al izgleda da se ne da hercegovka...mada... 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:22 |
|
|
znam i jednu predivnu ženu iz Novog Pazara udanu u Beogradu, nekih pet-šest godina starija od mene, udana za lokalnog DS-ovca, ta je uvijek besramno očijukala sa mnom čak i u društvu s njenim mužem. za taj brak znam da je očajan, između ostalog jer se cijela njezina obitelj smatra plave krvi u odnosu na njega jadnika. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:28 |
|
|
Ovo malo misanih brakova sto ja poznajen doli, a vecina su on Hrvat, ona Srpkinja negdi iz zaledja, dica su stvarno liberalna, ne natezu ni na jednu stranu, ako bi ih pita, vecina bi rekli Hrvati. Znan za jedan slucaj di roditelji i braca od jedne srpske zene nisu tili doci u selo, zbog njegove nacionalnosti, to je bilo blizu rata....
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:30 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: ove partizanke su zgodnije za suživot, da ih se modelirat uz trud i dobru volju, al nema tu strasti kao sa Zvezdašicama. kad se sjetim da je jednom nosila crvene tangice, bijeli grudnjak i crveni rajf u kosi i sad me jeza prođe.  Tebi je to odavno fetish...ni izbliza nisi iskazivao zanimanje za neke druge nacije... i to samo beogradjnke lovis, sram te bilo dudu  prošlo me, ostario sam, 30-ta mi je na pragu.  inače ne vjerujem da ima išta bolje i zabavnije od beogradskih žena, mogu biti prokleto zgodne, izazovne, pristupačne, ali nikad lake. za mene su klasa više u odnosu na Zagrepčanke. ipak, ima nešto i u meni što privlači tamošnje žene, je li to egzotika i to da sam brao vrhnje kad se drugi nisu usudili ili neka sretna zvijezda, tko će znati, ali nema ništa ljepše nego biti purger u Beogradu bez obveza. 
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:34 |
|
|
dudu je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Tebi je to odavno fetish...ni izbliza nisi iskazivao zanimanje za neke druge nacije... i to samo beogradjnke lovis, sram te bilo dudu  prošlo me, ostario sam, 30-ta mi je na pragu.  inače ne vjerujem da ima išta bolje i zabavnije od beogradskih žena, mogu biti prokleto zgodne, izazovne, pristupačne, ali nikad lake. za mene su klasa više u odnosu na Zagrepčanke. ipak, ima nešto i u meni što privlači tamošnje žene, je li to egzotika i to da sam brao vrhnje kad se drugi nisu usudili ili neka sretna zvijezda, tko će znati, ali nema ništa ljepše nego biti purger u Beogradu bez obveza.  Sunca ti, reci cu te onome iz okolice Zadra, reci mi kako se zove da nas dvojica malo pocakulamo, dosta toga bilo. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:38 |
|
|
šjor Marinko, taj bi me živog udavio da zna. još ja koji sam mu 90. na odlaznom peronu iz vlaka u Austriji pjevao Ustani bane. 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:48 |
|
|
dudu je napisao/la: znam i jednu predivnu ženu iz Novog Pazara udanu u Beogradu, nekih pet-šest godina starija od mene, udana za lokalnog DS-ovca, ta je uvijek besramno očijukala sa mnom čak i u društvu s njenim mužem. za taj brak znam da je očajan, između ostalog jer se cijela njezina obitelj smatra plave krvi u odnosu na njega jadnika.  Secam se studentskih dana, preko ortaka sa faxa smo isli u lov u studenjak... dodju provincijalke, preuce, skurci im se knjiga, pa otvaraju svoja ognjena vrata na jedan fals kompliment... Secam se jedne Pazarke, Alma, sjajna macka... svi su se sunjali oko nje, al je bila dojaja konzervativna, nikome nije dala da se omrsi... pa je samo ostala ova stvar koju smo joj pustali... Ali zato dom Stjepan Radic pored savskog mosta u Zagrebu krije opasne tajne... tamo je cika Niki harao 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:51 |
|
|
daj me nemoj. znači braća smo i po domovima, ja sam u dva navrata iznajmio sobu u Lole Ribara.  možda sam ti i pričao jer smo se našli kod Vuka.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 01:56 |
|
|
dudu je napisao/la: daj me nemoj. znači braća smo i po domovima, ja sam u dva navrata iznajmio sobu u Lole Ribara.  možda sam ti i pričao jer smo se našli kod Vuka. Tamo gde smo se nasli, kod opstine Zvezdara, tu je pored studentski dom Aleksandar Karadjordjevic...poznatiji kao Lola, ako na njega mislis... E tu je bila Alma 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 02:03 |
|
|
pa da, prvi put došao u Beograd i odsjeo u nekom hotelu na Voždovcu, pa mi predložili da pređem u Lolu, dođem pred dom, a piše Kralj Aleksandar. malo me blam bilo pitat ljude pred domom, pa prošetam iza u park i pitam za Lolu, a oni pokazuju na taj dom. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|