|
|
Stranica: 8/12.
|
[ 288 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
emt
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 01:54 |
|
|
Lafo, ko fol, kobejagi.
Ono ne vjerujem ti da si zagrijao stolicu.
Ja cuvam baku, u posjeti je. Evo je hoda da metalnim viklerima na glavi a svjetlo ugaseno u hodniku, znas da sam kontala da mi neki vanzemaljac u kuci.Mrak a na glavi metalne antene.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 01:56 |
|
|
MRSHO je napisao/la: emt je napisao/la: Mrsho to je ko' narodna poslovica. Znam da je poslovica, zato sam stavio pod navodnike. Relativno je koga bi koja "za zeta". Iako danas manje više sve žene odlučuju važući iste faktore tj eure Ma kakvi euri, kakvi bakraci, pa drzave propadaju na ovoj krizi. Mislim da je zanimanje sponzorusa na izdisaju.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 01:58 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
emt je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Znam da je poslovica, zato sam stavio pod navodnike. Relativno je koga bi koja "za zeta". Iako danas manje više sve žene odlučuju važući iste faktore tj eure Ma kakvi euri, kakvi bakraci, pa drzave propadaju na ovoj krizi. Mislim da je zanimanje sponzorusa na izdisaju. Takve ne znaju za krizu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 01:58 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
MRSHO je napisao/la: emt je napisao/la: Mrsho to je ko' narodna poslovica. Znam da je poslovica, zato sam stavio pod navodnike. Relativno je koga bi koja "za zeta". Iako danas manje više sve žene odlučuju važući iste faktore tj eure Kakav manjak idealizma , ali nažalost i suština istine
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:00 |
|
|
emt je napisao/la: Lafo, ko fol, kobejagi.
Ja cuvam baku, u posjeti je. Evo je hoda da metalnim viklerima na glavi a svjetlo ugaseno u hodniku, znas da sam kontala da mi neki vanzemaljac u kuci.Mrak a na glavi metalne antene. Znači imala si bliski susret ? A to što mi ne vjeruješ , e pa žalim emt ,ali nemaš nadzor od tamo gore
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:01 |
|
|
Daj momci kakva je to malodusnost.
Gdje je ljubav, koja pokrece svemir ?
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:01 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
emt je napisao/la: Mislim da je zanimanje sponzorusa na izdisaju.
Vjeruj mi da nije,u Vinkovcima je 50 % cura u tom fazonu. Kako je dalje,neznam.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:03 |
|
|
mario_cro je napisao/la: emt je napisao/la: Mislim da je zanimanje sponzorusa na izdisaju.
Vjeruj mi da nije,u Vinkovcima je 50 % cura u tom fazonu. Kako je dalje,neznam. Mario, jel moguce ? Ja taj odnos parazitski ne kontam i gotovo.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:05 |
|
|
Nije stanje tako kritično , sve je pitanje perspektive ... Nekom se čini da su sve žene kurve, nekom sve svetice ... Pravih sponzi nema baš toliko ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:05 |
|
|
emt je napisao/la: Daj momci kakva je to malodusnost.
Gdje je ljubav, koja pokrece svemir ? Evo za tebe emt samo : I malo nečeg slatkog dok uživaš u pjesmi Nisu svi odustali od ideala ali većina jest . To je bio smisao mog posta
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:06 |
|
|
PCM je napisao/la: Nije stanje tako kritično , sve je pitanje perspektive ... Nekom se čini da su sve žene kurve, nekom sve svetice ... Pravih sponzi nema baš toliko ... Bogu hvala, s nadom i vjerom da će tako ostati i u budućnosti !
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:09 |
|
|
PCM je napisao/la: Nije stanje tako kritično , sve je pitanje perspektive ... Nekom se čini da su sve žene kurve, nekom sve svetice ... Pravih sponzi nema baš toliko ... Evo PMC unosi malo vedrine i optimizma u diskusiju. No zbilja, lova je relativan factor, danas imas sutra ne. Odnosno ja Sam osoba koja nikad sigurno nece biti bogata.Meni i za platu ponekad treba finansijski savjetnik. Da ostanem do iduce.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:11 |
|
|
emt je napisao/la: PCM je napisao/la: Nije stanje tako kritično , sve je pitanje perspektive ... Nekom se čini da su sve žene kurve, nekom sve svetice ... Pravih sponzi nema baš toliko ... Evo PMC unosi malo vedrine i optimizma u diskusiju. No zbilja, lova je relativan factor, danas imas sutra ne. Odnosno ja Sam osoba koja nikad sigurno nece biti bogata.Meni i za platu ponekad treba finansijski savjetnik. Da ostanem do iduce. Kao što kažeš , lova je relativan faktor... možda postaneš ženska verzija Bill Gatesa, nikad se nezna .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:12 |
|
|
Zadar, hvala.
Ako se budem tovila tim slatkisima, postoji velika Sansa da ostanem usidjelica i vjecno da vam smetam na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:13 |
|
|
emt je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Vjeruj mi da nije,u Vinkovcima je 50 % cura u tom fazonu. Kako je dalje,neznam.
Mario, jel moguce ? Ja taj odnos parazitski ne kontam i gotovo. Okusio sam sponze u nastajanju,ove koje su u samim početcima. Opekao se nakon kupovanja poklona i mobitela i takvih stvari,kad to prestaneš dobiješ u roku tjedan dana nogom u dupe. Nemaš šta ne kontat,i ja bi volio da mi cure kupuju poklone . Šalim se,da ,ošlo je sve kvragu i ni ja ne kontam šta im se vrti po glavama.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:14 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar, hvala.
Ako se budem tovila tim slatkisima, postoji velika Sansa da ostanem usidjelica i vjecno da vam smetam na forumu. Za utjehu ,ne smetaš
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:17 |
|
|
Kod nas u At mobiteli su dzaba na prijavu.
Trebao si je odvesti, nek potpise ugovor ima toga I u VIP i drugim Hr operaterima.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:19 |
|
|
mario_cro je napisao/la: emt je napisao/la:
Mario, jel moguce ?
Ja taj odnos parazitski ne kontam i gotovo.
Okusio sam sponze u nastajanju,ove koje su u samim početcima. Opekao se nakon kupovanja poklona i mobitela i takvih stvari,kad to prestaneš dobiješ u roku tjedan dana nogom u dupe. Nemaš šta ne kontat,i ja bi volio da mi cure kupuju poklone . Šalim se,da ,ošlo je sve kvragu i ni ja ne kontam šta im se vrti po glavama. Ja nikad ni jednoj nisam ništa kupio, osim naušnice za Valentinovo najboljoj bivšoj ( za nju mi i nije žao). Nikad ni jednu nisam vodio na more, putovanje ili neš slično. Ručak i kino vrh glave. To ne znači da sam škrti (ipak 60% mj. budžeta potrošim na društvo i kavane) ali ne dam parazitima, ako joj paše ok, ako ne - šetnja. Tako i bude na kraju...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:22 |
|
|
Pa fakat, ako je netko s nekim u vezi radi tih stvari, to je bolesno.
Najbolje se pravite kokuzi vjecni, ako ostanu super, ako ne sto ce ti neko takav .
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:24 |
|
|
emt je napisao/la: Najbolje se pravite kokuzi vjecni, ako ostanu super, ako ne sto ce ti neko takav . To je to.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
emt je napisao/la: Lafo, ko fol, kobejagi.
Ja cuvam baku, u posjeti je. Evo je hoda da metalnim viklerima na glavi a svjetlo ugaseno u hodniku, znas da sam kontala da mi neki vanzemaljac u kuci.Mrak a na glavi metalne antene. "Dijete kakva ti je to hrvatska zastava na kompjutoru ? Vela havle." Sorry, moram malo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:28 |
|
|
emt je napisao/la: Kod nas u At mobiteli su dzaba na prijavu.
Trebao si je odvesti, nek potpise ugovor ima toga I u VIP i drugim Hr operaterima. Da ,al placas mjesecnu pretplatu ? To mislis?
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Lafo, ko fol, kobejagi.
Ja cuvam baku, u posjeti je. Evo je hoda da metalnim viklerima na glavi a svjetlo ugaseno u hodniku, znas da sam kontala da mi neki vanzemaljac u kuci.Mrak a na glavi metalne antene. "Dijete kakva ti je to hrvatska zastava na kompjutoru ? Vela havle." Sorry, moram malo. Grb, levatu nije zastava. Kad je ona naisla namah Sam ja Sarajevo x presaltala. Nego sto ti kazes na vecerasnju temu ?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Imam prijatelja koji je svojoj supruzi za rođendan kupio oko 700 € dodatne opreme i nekih čuda za svoje auto. Neke gluposti koje promjene izgled auta. Kad je ova popizdila rekao joj pa što sad i ti voziš auto.
Ja njoj govorim da njemu za rođendan kupi usisivač od 500 €. I njemu će stan čistiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Kafana "Slozna braca" Postano: 12 vel 2012, 02:30 |
|
|
mario_cro je napisao/la: emt je napisao/la: Kod nas u At mobiteli su dzaba na prijavu.
Trebao si je odvesti, nek potpise ugovor ima toga I u VIP i drugim Hr operaterima. Da ,al placas mjesecnu pretplatu ? To mislis? Ma jok, nek placa sebi, budes joj vodic. Daj ba nemoj me zezati da ima slucajeva da momci placaju curama pretplatu za tel ?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|