|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 98 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 17:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61571 Lokacija: DAZP HQ
|
Istrani su seljaci, rekao bih najseljačkiji dio hrvatskog naroda uopće, ova nova furka je smjehotresna, stoji im kao sise piletu tko ih zna. njima je Franjo još 1990. sve rekao što ih ide i sve i danas stoji. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 17:46 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21656 Lokacija: među zvijezdama
|
I Pula ti nije daleko za jednodnevni izlet. Imas plazu bukvalno u sred grada. Mozete ukombinirsti obilazak, kupanje i neku neobaveznu večericu u super restorančocima.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 17:46 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja bi ostala u Rovinju kao bazi. Ako ces biti 45 Dana. Obidji ga dobro. Predivan je Na dan bi posjetila Poreč, Brijune. Mozda skoknula i do Venecije na dva dana. Umag je lijep, no s Rovinjom neusporediv.
Eto moj tip. Upucaj mi se na PP sa naputcima i ostavi viber za konzultiranje. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 17:48 |
|
|
dudu je napisao/la: Istrani su seljaci, rekao bih najseljačkiji dio hrvatskog naroda uopće, ova nova furka je smjehotresna, stoji im kao sise piletu tko ih zna. njima je Franjo još 1990. sve rekao što ih ide i sve i danas stoji.  Zasto? Mada ja Dalmoše najvolim od ovih iz HR a Posavce i opcenito Bosance Hrvate iz BiH.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 17:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Istrani su seljaci, rekao bih najseljačkiji dio hrvatskog naroda uopće, ova nova furka je smjehotresna, stoji im kao sise piletu tko ih zna. njima je Franjo još 1990. sve rekao što ih ide i sve i danas stoji.  Zasto? Mada ja Dalmoše najvolim od ovih iz HR a Posavce i opcenito Bosance Hrvate iz BiH. pa zato jer su narod seljaka, Hrvati Istre su doslovno narod seljaka, gradove su držali talijanizirani koje su kasnije istisnuli ovi seljaci. i sad ti seljaci prodaju jeben marketing svim drugima. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 17:52 |
|
|
K..M je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja bi ostala u Rovinju kao bazi. Ako ces biti 45 Dana. Obidji ga dobro. Predivan je Na dan bi posjetila Poreč, Brijune. Mozda skoknula i do Venecije na dva dana. Umag je lijep, no s Rovinjom neusporediv.
Eto moj tip. Upucaj mi se na PP sa naputcima i ostavi viber za konzultiranje.  Haha lud si. Znas sta jos Rovinjani preporučuju? Tartufsko seoce. LOL Salim se. Motovun se mjestašce zove. Ja nisam posjetila ga nazalost. Ali ako budes u prilici obavezno svrati. I slikaj moliću! K 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 17:58 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Zasto? Mada ja Dalmoše najvolim od ovih iz HR a Posavce i opcenito Bosance Hrvate iz BiH.
pa zato jer su narod seljaka, Hrvati Istre su doslovno narod seljaka, gradove su držali talijanizirani koje su kasnije istisnuli ovi seljaci. i sad ti seljaci prodaju jeben marketing svim drugima.  Meni su Istrijani jedni od najuljudnih Hrvata. Distancirani prilično i nisu topli poput Dalmatinaca no daleko su mi od krkana. Sad opet to je osobni dojam. Hoces da te upoznam das jednom Janjevkom iz Zagreba. Ima kuću u Istri. Iz tvoje branše. Zaposlena u marketingu u Plivi. Plavusa. Prirodna. Ovo ozbiljno sad. Ona druga nesto se nećka i stidi. Ovu zovem na forum?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 17:59 |
|
|
K..M je napisao/la: laganini je napisao/la: ..pazi se jel kažu da su istrani il istrijani..  Je. I Hrv su poprimili regijunalnu identitetu.  Pa svi mi imamo regionalni indetitet u Zagrebu se nazivamo likote dalmosi zagiji sokci ali se zna sto pise u domovnici 
|
|
Vrh |
|
 |
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:02 |
|
|
Jean Luc Picard je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Hahaha frajer veli spanija cisti istrijan. Jesi procitao kom ispod. Ekipa iz istre kaze da bi volili da nesto pokusaju da naprave novu oluju Španija neće reći nijedan Hrvat, to mora biti ili Mujo ili Nemanja, toliko o "Istrijanima" Naravno skupili par muja Srba i talijana za vise pregleda
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: pa zato jer su narod seljaka, Hrvati Istre su doslovno narod seljaka, gradove su držali talijanizirani koje su kasnije istisnuli ovi seljaci. i sad ti seljaci prodaju jeben marketing svim drugima.  Meni su Istrijani jedni od najuljudnih Hrvata. Distancirani prilično i nisu topli poput Dalmatinaca no daleko su mi od krkana. Sad opet to je osobni dojam. Hoces da te upoznam das jednom Janjevkom iz Zagreba. Ima kuću u Istri. Iz tvoje branše. Zaposlena u marketingu u Plivi. Plavusa. Prirodna. Ovo ozbiljno sad. Ona druga nesto se nećka i stidi. Ovu zovem na forum? nemoj mi janjevku. nek se javi ova druga, kakva stidnoća, nek odraste, život prođe u propuštenim prilikama.
|
|
Vrh |
|
 |
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:06 |
|
|
Tu su najpodmuliji talijani iz prve ruke nagovaraju Hrvate da budu istrijani a sami se nece odrec talijanizma. A Srbi ko Srbi samo da nam crkne krava. Muslimani vecinom neutralni bar zasad
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:10 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Meni su Istrijani jedni od najuljudnih Hrvata. Distancirani prilično i nisu topli poput Dalmatinaca no daleko su mi od krkana. Sad opet to je osobni dojam. Hoces da te upoznam das jednom Janjevkom iz Zagreba. Ima kuću u Istri. Iz tvoje branše. Zaposlena u marketingu u Plivi. Plavusa. Prirodna. Ovo ozbiljno sad. Ona druga nesto se nećka i stidi. Ovu zovem na forum?
nemoj mi janjevku. nek se javi ova druga, kakva stidnoća, nek odraste, život prođe u propuštenim prilikama. Janjevka je ko bomba. Jeste malo starija od 34, no još uvjek  obitelj brojna. Nekretnine svuda po Hr. Buraz joj ima restoran. Mozda je i znas cak. A ova nesto se nećka.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: nemoj mi janjevku. nek se javi ova druga, kakva stidnoća, nek odraste, život prođe u propuštenim prilikama.
Janjevka je ko bomba. Jeste malo starija od 34, no još uvjek  obitelj brojna. Nekretnine svuda po Hr. Buraz joj ima restoran. Mozda je i znas cak. A ova nesto se nećka. kani me janjevaca, to prodaj nekom tko ih ne zna. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:12 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Janjevka je ko bomba. Jeste malo starija od 34, no još uvjek  obitelj brojna. Nekretnine svuda po Hr. Buraz joj ima restoran. Mozda je i znas cak. A ova nesto se nećka. kani me janjevaca, to prodaj nekom tko ih ne zna.  Dobro. Ali zvacu je na forum. Da povučeš rečeno!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: nemoj mi janjevku. nek se javi ova druga, kakva stidnoća, nek odraste, život prođe u propuštenim prilikama.
Janjevka je ko bomba. Jeste malo starija od 34, no još uvjek  obitelj brojna. Nekretnine svuda po Hr. Buraz joj ima restoran. Mozda je i znas cak. A ova nesto se nećka. Malo je muskobanjasta ali lepa 
|
|
Vrh |
|
 |
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: kani me janjevaca, to prodaj nekom tko ih ne zna.  Dobro. Ali zvacu je na forum. Da povučeš rečeno! Ja sam iz dubrava mozda je znam. Ako dode na forum padeze zaboravite
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: kani me janjevaca, to prodaj nekom tko ih ne zna.  Dobro. Ali zvacu je na forum. Da povučeš rečeno! u životu nisam vidio bombu Janjevku par zanimljivih eventualno. odrastao sam s njima, znam ih u dušu, prepoznajem s 200 metara. majke mi, radije bih muslimanku prevodio u svetu crkvu katoličku. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:19 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Janjevka je ko bomba. Jeste malo starija od 34, no još uvjek  obitelj brojna. Nekretnine svuda po Hr. Buraz joj ima restoran. Mozda je i znas cak. A ova nesto se nećka. Malo je muskobanjasta ali lepa  Neeeee!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:22 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dobro. Ali zvacu je na forum. Da povučeš rečeno! u životu nisam vidio bombu Janjevku par zanimljivih eventualno. odrastao sam s njima, znam ih u dušu, prepoznajem s 200 metara. majke mi, radije bih muslimanku prevodio u svetu crkvu katoličku.  Lud si. Vi ste blizu i u Zagrebu. Po onom gdje ja znam gdje si stanovao. Ne znam jesi jos tu? Samo ona je sada kod bake. U stanu mislim.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:22 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dobro. Ali zvacu je na forum. Da povučeš rečeno! u životu nisam vidio bombu Janjevku par zanimljivih eventualno. odrastao sam s njima, znam ih u dušu, prepoznajem s 200 metara. majke mi, radije bih muslimanku prevodio u svetu crkvu katoličku.  Ti si imao neke gadne traume. Sigurno si vidio neku golu 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:30 |
|
|
K..M je napisao/la: ...Markan i ti si tamo bio ilegalac.
Ilegalno sam bio samo u garderobi striptizete u hotelu Adriatic, još u ex Yu. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: u životu nisam vidio bombu Janjevku par zanimljivih eventualno. odrastao sam s njima, znam ih u dušu, prepoznajem s 200 metara. majke mi, radije bih muslimanku prevodio u svetu crkvu katoličku.  Lud si. Vi ste blizu i u Zagrebu. Po onom gdje ja znam gdje si stanovao. Ne znam jesi jos tu? Samo ona je sada kod bake. U stanu mislim. sad sam se sjetio, na jednom vjenčanju u TGu prije 10 godina sam upoznao jednu predivnu žensku, vele mi da je iz Gornje Dubrave, gledam mamu, mama slatka i poznata mi, mislim si otkud ju znam, mozak ne funkcionira, dođe netko do mene i kaže, ovi su tvoji iz Dubrave, mama je janjevka, a meni u glavi ahaaaaa pa da janjevska faca, samo mi u tom ambijentu Tomislavgrada mozak to nije mogao povezati. mala je bila bombastična, baš predivna, skoro da smo i rod, njen tata je bratić s maminim bratićem samo s kontra strane. to je prvi i jedini put da sam se interesirao za neku polu janjevku. 
|
|
Vrh |
|
 |
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:32 |
|
|
dudu je napisao/la: Istrani su seljaci, rekao bih najseljačkiji dio hrvatskog naroda uopće, ova nova furka je smjehotresna, stoji im kao sise piletu tko ih zna. njima je Franjo još 1990. sve rekao što ih ide i sve i danas stoji.  Istrijani su iskompleksirane jadne kukavice. Talijani su ih šamarali kroz cilu povist dok ih mi nismo oslobodili u WW2. Danas slave istarske partizane i drugi svitski rat, a nisu imali nit gerilu nit išta. Prvi put uzeli oružje 1943. kad je Italija kapitulirala... 
|
|
Vrh |
|
 |
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:33 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Lud si. Vi ste blizu i u Zagrebu. Po onom gdje ja znam gdje si stanovao. Ne znam jesi jos tu? Samo ona je sada kod bake. U stanu mislim. sad sam se sjetio, na jednom vjenčanju u TGu prije 10 godina sam upoznao jednu predivnu žensku, vele mi da je iz Gornje Dubrave, gledam mamu, mama slatka i poznata mi, mislim si otkud ju znam, mozak ne funkcionira, dođe netko do mene i kaže, ovi su tvoji iz Dubrave, mama je janjevka, a meni u glavi ahaaaaa pa da janjevska faca, samo mi u tom ambijentu Tomislavgrada mozak to nije mogao povezati. mala je bila bombastična, baš predivna, skoro da smo i rod, njen tata je bratić s maminim bratićem samo s kontra strane. to je prvi i jedini put da sam se interesirao za neku polu janjevku.  Ce da vidis za ovo sto si kazaja
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kako hrv meka moć asimilira pučanstvo u regijunu Postano: 18 kol 2022, 18:35 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: dudu je napisao/la: Istrani su seljaci, rekao bih najseljačkiji dio hrvatskog naroda uopće, ova nova furka je smjehotresna, stoji im kao sise piletu tko ih zna. njima je Franjo još 1990. sve rekao što ih ide i sve i danas stoji.  Istrijani su iskompleksirane jadne kukavice. Talijani su ih šamarali kroz cilu povist dok ih mi nismo oslobodili u WW2. Danas slave istarske partizane i drugi svitski rat, a nisu imali nit gerilu nit išta. Prvi put uzeli oružje 1943. kad je Italija kapitulirala...  oni su malo drukčiji, jedini dio Hrvata koji dominantno hrvatstvo doživljavaju na drugi način, ne etnonacionalno nego više državnički, kao neki švapski način Istra meine Heimet, Kroatien unser Vaterland. međutim opet na neki čudan i svoj način asimiliraju, samo kod njih viđam da Albanci toliko po fejsu viju hrvatske zastave, ovi u Zagrebu to ne rade.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|