|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Irma
|
Naslov: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 11 ruj 2010, 17:45 |
|
|
Evo da i ja otvorim temu prvi put na forumu. Pisite kako ste proveli ljeto, detaljno (sto vise socnijih detalja, to bolje
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 11 ruj 2010, 19:14 |
|
|
Plivajući i neumereno kupujući, uglavnom.
|
|
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 11 ruj 2010, 20:30 |
|
|
Irma je napisao/la: (sto vise socnijih detalja, to bolje Irmice vraga
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 13:32 |
|
|
bonfif je napisao/la: Irma je napisao/la: (sto vise socnijih detalja, to bolje Irmice vraga Propade mi tema
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 13:33 |
|
|
teranova je napisao/la: Plivajući i neumereno kupujući, uglavnom. Pa dobro gdje si plivala, i jesil ista interesantno kupila?
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 14:18 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Javit ću ti se na ovu temu, direkt uključivanje za Dnevnik, za 3-4 mjeseca direktno sa plaže na Božić ili novogodišnji dan!
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 15:09 |
|
|
Kupao se u kadi i u bazenu na napuhavanje ispred kuće. I dva puta na Blato otišao! Opet sam i ovo ljeto bez cura bio. Ja se uvjek naivno nadam: Evo ljeta, sada ću nešto uloviti kad tamo ništa.!
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 15:14 |
|
|
Josip321 je napisao/la: Opet sam i ovo ljeto bez cura bio. Ja se uvjek naivno nadam: Evo ljeta, sada ću nešto uloviti kad tamo ništa.! Ja sam čuo da pomaže ako im priđeš
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 15:15 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Josip321 je napisao/la: Opet sam i ovo ljeto bez cura bio. Ja se uvjek naivno nadam: Evo ljeta, sada ću nešto uloviti kad tamo ništa.! Ja sam čuo da pomaže ako im priđeš Ali kada im ja pokušam priči one se odmiču, uvjek drže distancu! Zašto je to tako???
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 15:16 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Josip321 je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ja sam čuo da pomaže ako im priđeš Ali kada im ja pokušam priči one se odmiču, uvjek drže distancu! Zašto je to tako??? Imas ti deo ,parfem ,sapun ??
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 15:18 |
|
|
Josip321 je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ja sam čuo da pomaže ako im priđeš Ali kada im ja pokušam priči one se odmiču, uvjek drže distancu! Zašto je to tako??? Rutav ko gorila? Hebiga, takvo prokletstvo ima moj stari, kad se on pojavi, sve škljoca od fotoaparata, da nemaš i ti isti problem
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 15:19 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Josip321 je napisao/la: Ali kada im ja pokušam priči one se odmiču, uvjek drže distancu! Zašto je to tako??? Imas ti deo ,parfem ,sapun ?? Ne kontam! Hoćeš reći da se ne perem dovoljno? Pa kupam se za Božić i Uskrs, te kada ljeti odem na more ili na Blato? Ja mislim da je to dovoljno. Mislim da si na pogrešnom tragu.
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 15:20 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Josip321 je napisao/la: Ali kada im ja pokušam priči one se odmiču, uvjek drže distancu! Zašto je to tako??? Rutav ko gorila? Hebiga, takvo prokletstvo ima moj stari, kad se on pojavi, sve škljoca od fotoaparata, da nemaš i ti isti problem Ja brijem i glavu, nema ti na meni dlake.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 15:26 |
|
|
Josip321 je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Rutav ko gorila? Hebiga, takvo prokletstvo ima moj stari, kad se on pojavi, sve škljoca od fotoaparata, da nemaš i ti isti problem
Ja brijem i glavu, nema ti na meni dlake. A da nisi duboko u sebi peshovan?
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 12 ruj 2010, 15:37 |
|
|
hahahaha Ma šta vam je ljudi, ja mogu u svakom trenutku imati po 5 cura. ali na facebook-u
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 17 ruj 2010, 02:12 |
|
|
Josip321 je napisao/la: Kupao se u kadi i u bazenu na napuhavanje ispred kuće. I dva puta na Blato otišao! Opet sam i ovo ljeto bez cura bio. Ja se uvjek naivno nadam: Evo ljeta, sada ću nešto uloviti kad tamo ništa.! Zaista cudno, inace bazen na napuhivanje je mamac za cure
|
|
Vrh |
|
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 17 ruj 2010, 08:23 |
|
|
teranova je napisao/la: Plivajući i neumereno kupujući, uglavnom. znači pored šoderice je i buvljak? (no hard feelings)
_________________ ....on the other side
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 17 ruj 2010, 10:07 |
|
|
Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: teranova je napisao/la: Plivajući i neumereno kupujući, uglavnom. znači pored šoderice je i buvljak? (no hard feelings)
|
|
Vrh |
|
|
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 17 ruj 2010, 10:38 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Bad Grabovnik famiglia je napisao/la: znači pored šoderice je i buvljak? (no hard feelings) na ljetovanju.
_________________ ....on the other side
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 17 ruj 2010, 11:46 |
|
|
Tera je sigurno djelatnica beo-buvljaka gdje dila Ei Nis produkte, tranzistore,kuglagere,stabilizatore,stoljnake i ostalo iz srpske kucne radinosti...srpska posla :)
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 17 ruj 2010, 17:16 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Kupao sam se u limenom koritu na Adi ciganliji i slušao ovu pjesmu :
Vrh |
|
|
bonfif
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 18 ruj 2010, 01:19 |
|
|
Makarska, Zadar, Starigrad, Omiš (ne ovim redosljedom :) ) i planine HB-a uglavnom OK ljeto.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Kako ste proveli ljeto (godisnji odmor)?? Postano: 22 ruj 2010, 04:34 |
|
|
Ernani je napisao/la: Kupao sam se u limenom koritu na Adi ciganliji i slušao ovu pjesmu :
Izgleda neće ni jedan živ ostati! Sve će ih do jednog ubiti i Clintona i Busha i Blaira i Solanu i cijeli Pentagon! Opasni su ovi krajišnici, još da im je ostao koji traktor ...
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|