|
|
Stranica: 18/79.
|
[ 1963 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 ožu 2021, 17:07 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3685 Lokacija: Clown World
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 ožu 2021, 17:21 |
|
|
Moze li ovde naruciti izrada karte? Narocito za potrebe Srba na forumu! Nije prijatno kad dodju Lasica, Ceha i kompanija koji crtaju karte kako im padne na pamet, a mi nemamo cime da uzvratimo! Gde su srpski kartografi?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 ožu 2021, 17:23 |
|
|
Imate valjda Paint u Srbiji?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 ožu 2021, 17:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Moze li ovde naruciti izrada karte? Narocito za potrebe Srba na forumu! Nije prijatno kad dodju Lasica, Ceha i kompanija koji crtaju karte kako im padne na pamet, a mi nemamo cime da uzvratimo! Gde su srpski kartografi? Što bi ti crtao? Vi već imate svoje granice pa vam ne trebaju kartografi. Ceha i ja ćemo bit u teškoj dosadi kad se BiH raspadne.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 ožu 2021, 17:39 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Moze li ovde naruciti izrada karte? Narocito za potrebe Srba na forumu! Nije prijatno kad dodju Lasica, Ceha i kompanija koji crtaju karte kako im padne na pamet, a mi nemamo cime da uzvratimo! Gde su srpski kartografi? Što bi ti crtao? Vi već imate svoje granice pa vam ne trebaju kartografi. Ceha i ja ćemo bit u teškoj dosadi kad se BiH raspadne. Pa npr. svoj predlog podele BiH, to bih crtao! Objasnim Ikiju sta i kako, i on to nacrta, a onda ja to iskoristim u dijalogu s tobom!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 ožu 2021, 18:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Što bi ti crtao? Vi već imate svoje granice pa vam ne trebaju kartografi. Ceha i ja ćemo bit u teškoj dosadi kad se BiH raspadne. Pa npr. svoj predlog podele BiH, to bih crtao! Objasnim Ikiju sta i kako, i on to nacrta, a onda ja to iskoristim u dijalogu s tobom! Dakle htio si reći pitao bi cehu i mene za karte ali ti nekako neugodno s auorima karte vodit raspravu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 ožu 2021, 18:42 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa npr. svoj predlog podele BiH, to bih crtao! Objasnim Ikiju sta i kako, i on to nacrta, a onda ja to iskoristim u dijalogu s tobom! Dakle htio si reći pitao bi cehu i mene za karte ali ti nekako neugodno s auorima karte vodit raspravu. Jesam! Ali nisam siguran da li od vas dvojice mogu da ocekujem da budete profesionalci. Da ne gledate ko i kakvu vam kartu narucuje...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 ožu 2021, 18:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Dakle htio si reći pitao bi cehu i mene za karte ali ti nekako neugodno s auorima karte vodit raspravu. Jesam! Ali nisam siguran da li od vas dvojice mogu da ocekujem da budete profesionalci. Da ne gledate ko i kakvu vam kartu narucuje... Lasica ne gleda tko naručuje, ne diskriminiram. Što bi htio, ethničku kartu, političku kartu...?
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 ožu 2021, 20:22 |
|
|
weasel je napisao/la: Lasica ne gleda tko naručuje, ne diskriminiram. Što bi htio, ethničku kartu, političku kartu...? Aleksije, dosta sam slab u pravljenju karata... Evo Frey se nudi a on je odista MAJSTOR u tome. I mene zanima kakvu kartu si zamislio pa mu reci da napravi to da vidimo! Na Temu:
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 10 ožu 2021, 21:40 |
|
|
Pretpostavljam kako aleksa puca na srpsko svet Vjerojatno misliš na Pašaluk, Vojvodinu, Kosovo, CG, RS i sveti DGG?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 04:59 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jesam! Ali nisam siguran da li od vas dvojice mogu da ocekujem da budete profesionalci. Da ne gledate ko i kakvu vam kartu narucuje... Lasica ne gleda tko naručuje, ne diskriminiram. Što bi htio, ethničku kartu, političku kartu...? pa hteo sam za pocetak kartu podele BiH! Da odem na Politiku da vidim sta ljudi misle! RS+Brcko+DGG+Gorazde+TK+USK (do Une) = prosirena RS! (obojiti plavo RS i DB, a svetlo plavo federalni deo koji ide prosirenoj RS). Neka se vide granice kantona i entiteta. Hrvatima: HNK+ZDK+Livno (bez DGG)+SBK+PK+Kanton Siroki, Grude itd. U crvenu boju! Zone koje mogu i na srpsku i na hrvatsku stranu: KS i USK sa leve obale Une! Obojiti prugasto crveno plavo! Eto, hvala ti i ziv bio!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 05:01 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Aleksije, dosta sam slab u pravljenju karata... Evo Frey se nudi a on je odista MAJSTOR u tome. I mene zanima kakvu kartu si zamislio pa mu reci da napravi to da vidimo! A ja sam iz nekog razloga verovao da ti to razvajujes... OK, uradice Lasica, ali zar je moguce da oni imaju 5 crtaca karata, a mi nemamo nijednog? E, kuku mene, kakva sramota...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 11:32 |
|
|
Nema baš 5 kartografa, Ceha moja malenkost i možda još netko uleti tu i tamo s kartom.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 12:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A ja sam iz nekog razloga verovao da ti to razvajujes... OK, uradice Lasica, ali zar je moguce da oni imaju 5 crtaca karata, a mi nemamo nijednog? E, kuku mene, kakva sramota... Bio si u zabludi... mada, provaliću ja tu foru kako se precizno boji željeni deo, zasad mi je jasno kako se boje velike površine... Gde se dede ona Tema o MŠ? Je li izbrisana? Jer, MŠ izgleda virtuelno već zavladao:
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 13:25 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 13:59 |
|
|
weasel je napisao/la: Mada bih ja vratio malo na istoku za popujnjavanje one rupice kod Doboja... ali Generalno: poštena karta! Eto, Hrvati, šta kažete na ovaj FER predlog?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 14:03 |
|
|
ALeksije je tu praktički napravio kopiju Cvetković Mačeka samo što ovdje Hrvati umjesto Posavine dobijaju Srednju bosnu, a ostalo isto.
Generalno je nama to sve svejedno samo što vam DGG stvarno nikad ne bi dali zato što štiti leđa Dalmaciji. Hebiga to je nama bitno kao vama Koridor.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 14:11 |
|
|
weasel je napisao/la: ALeksije je tu praktički napravio kopiju Cvetković Mačeka samo što ovdje Hrvati umjesto Posavine dobijaju Srednju bosnu, a ostalo isto.
Generalno je nama to sve svejedno samo što vam DGG stvarno nikad ne bi dali zato što štiti leđa Dalmaciji. Hebiga to je nama bitno kao vama Koridor. To se da rešiti lako... proglasi se za "demilitarizovanu zonu" i potpiše pred bitnim faktorima... uostalom, ko će vas da napada, bre, ne znamo šta ćemo prvo od Problema da rešavamo... šta imamo mi od napadanja vas, šta vi imate da nam treba, daj ijednu korist od toga? To ni 1 % Srba ne kontemplira, čak ni svi Šešeljevci i Krajišnici a njih je minoran broj... Mene zabole za DGG i jedino zbog čega bih ga tražio je da se i to malo izdvojenog Srpstva uključi i da se ućutkaju "Oj, Dinaro" likovi: eno vam Dinara pa buljite u nju dok vam oči ne ispadnu!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 14:38 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: weasel je napisao/la: ALeksije je tu praktički napravio kopiju Cvetković Mačeka samo što ovdje Hrvati umjesto Posavine dobijaju Srednju bosnu, a ostalo isto.
Generalno je nama to sve svejedno samo što vam DGG stvarno nikad ne bi dali zato što štiti leđa Dalmaciji. Hebiga to je nama bitno kao vama Koridor. To se da rešiti lako... proglasi se za "demilitarizovanu zonu" i potpiše pred bitnim faktorima... uostalom, ko će vas da napada, bre, ne znamo šta ćemo prvo od Problema da rešavamo... šta imamo mi od napadanja vas, šta vi imate da nam treba, daj ijednu korist od toga? To ni 1 % Srba ne kontemplira, čak ni svi Šešeljevci i Krajišnici a njih je minoran broj... Mene zabole za DGG i jedino zbog čega bih ga tražio je da se i to malo izdvojenog Srpstva uključi i da se ućutkaju "Oj, Dinaro" likovi: eno vam Dinara pa buljite u nju dok vam oči ne ispadnu! Pusti ti demilitarizirane zone, mi bi to itekako militarizirali samo sa HV-om. Jednostavno je prevažno da se za išta mijenja.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 14:53 |
|
|
weasel je napisao/la: Najpoštenije Ne znam kako si zamislio Sarajvo, ali po meni miljacka treba biti granica. Sve što nas zanima je na sjevernom djelu grada, ionako smo ga mi izgradili. Srbima je ionako Dobrinja na jugu, to ih jedino i zanima.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 15:05 |
|
|
Jeb'o vas DGG! Evo: Pošteno! Evo ruka:
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 15:08 |
|
|
Jel se to omakla ruka preko Posavine i Jajca. E komšije tko vas ne pozna...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 15:16 |
|
|
weasel je napisao/la: Jel se to omakla ruka preko Posavine i Jajca. E komšije tko vas ne pozna... Šta, i ovo vam malo? Neverovatno. Kaže lik "mora nama DGG, to nam je životno važno" i ti mu daš - on opet nezadovoljan. Jajce nisam ni gledao ni bilo šta drugo osim podgojavanja najtanjih i tankih delova Srpske, ako mi veruješ... Nema tog ko bi vas zadovoljio... sa 340 K im malo ovoliko BiH... P.S.: jedna korisna stvar-naučio sam da bojim karte ... neverovatno da nisam skopčao odavno...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 15:18 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: weasel je napisao/la: Mada bih ja vratio malo na istoku za popujnjavanje one rupice kod Doboja... ali Generalno: poštena karta! Eto, Hrvati, šta kažete na ovaj FER predlog? Gdje čeljad nisu bijesna nije ni kuća tijesna. Ma mi bi eventualno i htjeli, sve je to u pet deka, ali nema šanse da Dalmatinci pristanu vratiti DGG. Jednostavno su paranoični i tu nema pomoći. Eto možete srpske zastave staviti ako vas veseli, ali ovi dole su alergični na primicanje Srbije. Najsigurnije da sve stoji kako i jest.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: karte, mape, zemljovidi svakojake vrste Postano: 11 ožu 2021, 15:25 |
|
|
Kojom logikom RS dobiva dijelove hrvatskih kantona a Hrvati od RS ništa? DGG zaboravite.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|