|
|
Stranica: 954/1118.
|
[ 27928 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 sij 2018, 10:14 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
s one strane dinare je napisao/la: Kako vi na sjeveru prezivite zimu? Evo kod mene je juzina ima par dana i nema sunca. Osjecam se trulo.
Baj d vej forum je odavno mrtav. Rip kad ja, koja mrzim hladnoću, priželjkujem snijeg, onda znaš koliko je sati. :tražištrikdaseobjesi: :meteoropat: odvratno vrijeme. ja se znam zezati da zima treba trajati od Badnjaka do Tri kralja, sa snijegom, a onda može proljeće 6 mjeseci, ali ovo nije normalno. Graničar Jozo je napisao/la: ma jok. samo se pojelo što je bilo. sad se šnjopa šta ima po kući  ako mi netko spomene pečenje ili suho meso prije Uskrsa, pokojni je. za slatkiše vrijedi isto. sljedeća tri mejseca jedem juhe i variva. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 sij 2018, 11:07 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ..ali ovo nije normalno.
Došao Mujo na benzinsku u Njemačkoj i ne zna kako da sam natoči benzin...Dosađivao nekom zemljaku da mu pokaže, ovaj popizdio i kaže mu da strpa crijevo u guzicu! Mujo tako i napravi...Došao Švabo na crpku i kaže-Das ist nich normal!! Kaže Mujo-Nein, das ist SUPERRR 98!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 sij 2018, 11:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ..ali ovo nije normalno.
Došao Mujo na benzinsku u Njemačkoj i ne zna kako da sam natoči benzin...Dosađivao nekom zemljaku da mu pokaže, ovaj popizdio i kaže mu da strpa crijevo u guzicu! Mujo tako i napravi...Došao Švabo na crpku i kaže-Das ist nich normal!! Kaže Mujo-Nein, das ist SUPERRR 98!! 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 sij 2018, 13:18 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Kako vi na sjeveru prezivite zimu? Evo kod mene je juzina ima par dana i nema sunca. Osjecam se trulo.
Baj d vej forum je odavno mrtav. Rip Na juznom sjeveru skoro pa proljece, ako ne i proljece, a prosle godine u ovo doba bio je veliki minus i snijeg do brade. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 sij 2018, 13:24 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Došao Mujo na benzinsku u Njemačkoj i ne zna kako da sam natoči benzin...Dosađivao nekom zemljaku da mu pokaže, ovaj popizdio i kaže mu da strpa crijevo u guzicu!
Mujo tako i napravi...Došao Švabo na crpku i kaže-Das ist nich normal!!
Kaže Mujo-Nein, das ist SUPERRR 98!!  Markan kopirao vic sa nekog sajta gdje se okupljaju oni sto masu zastavama sa duginim bojama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 sij 2018, 20:01 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8338 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ..ali ovo nije normalno.
Došao Mujo na benzinsku u Njemačkoj i ne zna kako da sam natoči benzin...Dosađivao nekom zemljaku da mu pokaže, ovaj popizdio i kaže mu da strpa crijevo u guzicu! Mujo tako i napravi...Došao Švabo na crpku i kaže-Das ist nich normal!! Kaže Mujo-Nein, das ist SUPERRR 98!! Smiješan vic.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 sij 2018, 20:20 |
|
|
kiler je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Došao Mujo na benzinsku u Njemačkoj i ne zna kako da sam natoči benzin...Dosađivao nekom zemljaku da mu pokaže, ovaj popizdio i kaže mu da strpa crijevo u guzicu!
Mujo tako i napravi...Došao Švabo na crpku i kaže-Das ist nich normal!!
Kaže Mujo-Nein, das ist SUPERRR 98!!
Smiješan vic. Ali nisam završio post do kraja... poanta je bila na ovim extremnim vremenskm pojavama koje se učestalo dešavaju na planetu, pa se sjetih jednog starog posta od prije par godina... Citat: Moralni sunovrat,prije svega,pa onda sve drugo-ekonomski,socijalni,ratovi,prirodne katastrofe,glad... Nevezano direktno sa temom (iako velike katastrofe mogu uzrokovati i neplanirane sukobe većih razmjera). Povećanje broja zemljotresa zadnjih 20 godina.. Zato...treba se oblokati!! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 10 sij 2018, 21:45 |
|
|
ono kad dobiješ naočale u svojim bojama, pa još dodaju i inicijal, da ne bude zabune.  Privitak:
očale.jpg [ 137.8 KiB | Pogledano 6070 put/a. ]
p.s. Markan samo o Sudnjem danu razmišlja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 10 sij 2018, 23:10 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: p.s. Markan samo o Sudnjem danu razmišlja.  Baš.  Ja se držim Kristove pouke - dosta i današnje muke, još razbijat glavu i o sutrašnjem danu, sutra će se ionako pobrinuti samo za sebe. Dakle, danas detox! Cijeđeni sok!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 sij 2018, 08:15 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: p.s. Markan samo o Sudnjem danu razmišlja.  Baš.  Ja se držim Kristove pouke - dosta i današnje muke, još razbijat glavu i o sutrašnjem danu, sutra će se ionako pobrinuti samo za sebe. Dakle, danas detox! Cijeđeni sok! ti ćeš živjeti 120 godina. עד מאה ועשרים שנה gdje mi je Žozo, da popijemo kavu? meni je dosta do stote. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 11 sij 2018, 18:15 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ono kad dobiješ naočale u svojim bojama, pa još dodaju i inicijal, da ne bude zabune.   
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2018, 09:49 |
|
|
i Markić, šta ima?  < čaj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2018, 11:18 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9023 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
ZGabriel je napisao/la: gdje mi je Žozo, da popijemo kavu? meni je dosta do stote.  nuder, evo me hvatam zadnji vlak za predaju rada za postdiplomski. ne plaća mi se ekstra godina, jer rad zapravo imam već napisan.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2018, 11:57 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: gdje mi je Žozo, da popijemo kavu? meni je dosta do stote.  nuder, evo me hvatam zadnji vlak za predaju rada za postdiplomski. ne plaća mi se ekstra godina, jer rad zapravo imam već napisan.  a lektura?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2018, 12:20 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: nuder, evo me hvatam zadnji vlak za predaju rada za postdiplomski. ne plaća mi se ekstra godina, jer rad zapravo imam već napisan.  a lektura? dao sam ženi da pročita i zaokruži mi sve gdje sam pogriješio. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2018, 12:31 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la:  a lektura? dao sam ženi da pročita i zaokruži mi sve gdje sam pogriješio.  nadam se da ne ispravlja isprintanu verziju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2018, 13:00 |
|
|
|
p.s. i ona nas je napustila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2018, 13:11 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: dao sam ženi da pročita i zaokruži mi sve gdje sam pogriješio.  nadam se da ne ispravlja isprintanu verziju... a kako ćeš drugačije čitati.  ja ne mogu nikako na računalo. meni je to smrt.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2018, 13:29 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la:
nadam se da ne ispravlja isprintanu verziju...
a kako ćeš drugačije čitati.  ja ne mogu nikako na računalo. meni je to smrt. čoeče, pa možeš direktno ispravljati pogreške u tekstu. ubijaš drveće bez potrebe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2018, 20:52 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: p.s. i ona nas je napustila.
je, nisam znao da je vjernica. dapače, mislio sam da je ona nešto protiv. možda sam je zamijenio s nekim, a možda i nečim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 sij 2018, 20:54 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: [ čoeče, pa možeš direktno ispravljati pogreške u tekstu. ubijaš drveće bez potrebe.  donald trump i ja dva jarana. ništa kyoto i sl. printam na korišteni papir. ne mogu na kompu. jednostavno ne mogu. čak i kad pišem, prvo napišem u rokovnik, a onda prepisujem u word.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 24 sij 2018, 10:27 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: je, nisam znao da je vjernica. dapače, mislio sam da je ona nešto protiv. možda sam je zamijenio s nekim, a možda i nečim.  zamijenio si je sa Sinead O'Connor. za ručno korigiranje teksta nema više komentara. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 24 sij 2018, 13:15 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: je, nisam znao da je vjernica. dapače, mislio sam da je ona nešto protiv. možda sam je zamijenio s nekim, a možda i nečim.  zamijenio si je sa Sinead O'Connor. za ručno korigiranje teksta nema više komentara.  može biti. vrlo vjerojatno. ne priznam taj tehnološki napredak. čitam whatsapp poruke tek kad mi ih najave sms-om 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 sij 2018, 00:30 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 31 sij 2018, 08:16 |
|
|
naglasak nam je otprilike isti. samo što se ja nikad ne bih udala za onakvog gabora i prase. danas nam je pomrčina, i "blue moon" i supermoon. i fali smajli koji mjesečari.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|