Naručio USB stick i prešlo 2 tjedna i preko roka od 30 dana putovanja paketa. Pa rekao ovom da nije stiglo, on rekao da mu sustav kaže da je moja pošta to meni isporučila ali vratio mi nazad novac zajedno sa cijenom poštarine koju sam platio.
I danas mi stiže pismo-paket u sandučić. Nešto su zabrljali i izgubili pismo u svojim lagerima pa to sredili. Samo da ga testiram da nije fake capacity i onda ću ovom vratiti novac, iako ne moram. On je bio jako fer i pošten, iako je bio u pravu.
Znam da na ovaj fazon ljudi puno u Bosni varaju Kineze i ove u Hong Kongu, zato je bila ona obustava nedavno.
Moram staviti na poštanski sandučić FPÖ naljepnicu, da se poštari ne zajebavaju i rade svoj posao kako treba.
Ja sam jednom naručio devinu grbu iz Kine. Isto čekao više od mjesec dana. Kad je stiglo već bilo pomemilo. Rekao čovjeku pomemilo ti ovo. I ništa, vratio mi novac uredno.
Ja sam jednom naručio devinu grbu iz Kine. Isto čekao više od mjesec dana. Kad je stiglo već bilo pomemilo. Rekao čovjeku pomemilo ti ovo. I ništa, vratio mi novac uredno.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.