HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 srp 2026, 19:31.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 53 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ko treba da plati?
PostPostano: 02 srp 2022, 20:00 

joe enter je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:

Ne. Hoćete lijepu, dotjeranu ženu.
Za izlazak na večeru žena treba: lijepu odjeću, obuću, nakit, parfem, čarape, frizuru....a sve to košta i još da plati večeru dripcu za kojeg nije sigurna hoće li i može li!!!? Prevelika očekivanja, a rizik postoji. Recimo da je taj račun nekakva vrsta dejt osiguranja. Na kraju krajeva ako smo i samo dobro jeli i pili neka to bude sadisfakcija za trud i očekivanja.

Pa nisi ti kupovala odeću,nakit,frizuru,...zbog mene , nego zbog sebe tj.za sve moguće pozivatelje da se ogrebeš o večeru,vožnju ili neki izlet.

Ali ako je tako kao što ti kažeš , onda ja hoću seks prvo veče , jer nas muškarce savršeno boli spolovilo za tvoj nakit i frizuru , a pogotovo šta pričaš.

Veruj mi da mnoštvo muških uopšte ne gleda nakit i frizuru kao niti sluša šta pričaš već te sve vreme pogledom svlači i planira 'ebačinu. :zubati

Moguce da to muskarci i rade. I ti ces kada porastes. Glupane glupi.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:02 

Tzv.dominantne žene ispočetka uživaju u svojoj dominaciji nad nekim papučarem , ali vrlo brzo ga krenu prezirati jer u ženskom biću je ugrađeno da vole dominantne zaštitnike.
I na kraju uvek završi da se idu kresati sa nekim mudonjom dok onaj nesretnik čuči kući i čeka damu se vrati voljena žena ne bi li se kukavac možda ogrebeo za snošaj kad joj skuva kafu.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:03 

joe enter je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:
Pa dobro, bata Joe, ne mozes diretkno reci "ocu seks", nego kazes "jao sto su ti lepi nokti", a ona ako nije glupa, shvatice da to znaci "ocu seks". E za to sluze nokti, nakit i sl. da ne budes napadno direktan. :D

Naravno brate Aleksije nisam tenkre toliki već samo odgovaram Lapo Lapo na njene diretkne zahteve i standarde u smilsu da muško MORA plaćati piće i večeru jer znaš ti koliko koštaj ovi nokti i frizura. :zubati

Svakako niakd nisam očekivao seks na prvi izlazak ali sam se uvek trudio da ga dobijem , ali ako ja se u dogledno vreme izuvam sa lovom i plaćanjem a seks šteka , samo kažem doviđenja prijatno , jer sve je u životu poslovna saradnja i kompromis hteli to mi ili ne.

Ali vidi ovo... Nije Lapusa toliko u krivu.

Time sto se ona udesi pa izadje s tobom, podize ti vrednost kod drugih zena. Koliko se puta desilo da se prosetam sam, i nijedna me ne gleda, a kad se prosetam sa zenom, ili ranije sa devojkama, i druge se okrecu i to poprilicno...

S druge strane, muskarci se radije okrenemo za devojakama koje nisu u drusvu drugih muskaraca, a one koje jesu u drustvu drugih muskaraca manje su nam zanimljive.

Pa sada vidi zensku racunicu: time sto se udesi i izadje s tobom, tebi podize vrednost kod drugih zena, a samoj sebi smanjuje paznju drugih muskraca.
To je dvostruka zrtva koja treba da se naplati.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:06 

Lapo-lapo je napisao/la:

:palacgore1 =))

Lapusa jadna misli da ce naci takvog muskarca. :D

Ne lupetaj Aleksije! Sta ce mi ravnopravnost????
Ja sam glavna. Ja okom,on skokom.
Nemojte samo da me sada ubjedjujete da vam je to nepoznata situacija.
Ne bojte se, muskarci se vremenom naviknu na to.

Jes' Lapuso... Da si moja, ja bih ti rekao "Jeste, duso, ti si glavna... Ajde sad tutanj u kuhinju i napavi mi podvarak" ! :D

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:07 

Ali vidi ovo... Nije Lapusa toliko u krivu.

Time sto se ona udesi pa izadje s tobom, podize ti vrednost kod drugih zena. Koliko se puta desilo da se prosetam sam, i nijedna me ne gleda, a kad se prosetam sa zenom, ili ranije sa devojkama, i druge se okrecu i to poprilicno...

S druge strane, muskarci se radije okrenemo za devojakama koje nisu u drusvu drugih muskaraca, a one koje jesu u drustvu drugih muskaraca manje su nam zanimljive.

Pa sada vidi zensku racunicu: time sto se udesi i izadje s tobom, tebi podize vrednost kod drugih zena, a samoj sebi smanjuje paznju drugih muskraca.
To je dvostruka zrtva koja treba da se naplati.

U pravu si Aleksije ima velike istine u tome , samo ako se sazna da si osvajač Zlatne Papuče za specijalne efekte iliti beta-male a ne pravo muško , te žene koje te gledaju će ili te iskoristiti ili te više neće ni pogledati.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:10 

Savjest mi nalaze da se pobrinem za vas.
Koji pacenici????
Vi o zenama znate koliko i ja o politici.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:12 

joe enter je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:
Zašto bi uopće želio izaći sa ženom koja želi biti ravnopravna?

:palacgore1

Nema ravnopravnih već je sve stvar dogovora , a ja a verujem i ti se uvek dogovorimo tako da sam ja glavni , ali kad si glavni i autoritet tu dolazi do odgovornosti.
Dakle muškarac mora finansijski i fizički zaštiti žensko i porodicu , a njeno je da bude mir u kući tj.da ne kvoca. :zubati

Zene ODLICNO TREJDUJU...muskarac riknjava, a ona da NE kvoca.
Big lajk....zato prosecan Srbin zivi samo 72 g a zene 78-9.....teroriziraju, novcarski, sexualno

i energetski vampirski isisavaju muskarca. :zubati

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:15 

K..M je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

:palacgore1

Nema ravnopravnih već je sve stvar dogovora , a ja a verujem i ti se uvek dogovorimo tako da sam ja glavni , ali kad si glavni i autoritet tu dolazi do odgovornosti.
Dakle muškarac mora finansijski i fizički zaštiti žensko i porodicu , a njeno je da bude mir u kući tj.da ne kvoca. :zubati

Big lajk....zato prosecan Srbin zivi samo 72 g a zene 78-9.....teroriziraju, novcarski, sexualno

Ma hajde. Da nije razlog vase kratkovjecnosti mozda u tome sto locete, pusite, kasno idete na spavanje, pumpate misice i lezite u komadu osam sati ispred TV-a????

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:19 

Lapo-lapo je napisao/la:
K..M je napisao/la:

Ma hajde. Da nije razlog vase kratkovjecnosti mozda u tome sto locete, pusite, kasno idete na spavanje, pumpate misice i lezite u komadu osam sati ispred TV-a????

Ja NE pusim, pijem samo ujutru 1 domacu, za rucak/veceru casu belog ili rozea, idem na spavanje do 23h, NITKAD u teretanu nisam pumpao nista (mozda sam krocio 10 ak puta, tko tinejdzer), nisam tetoviran (da unesem otrove u organizam), izbusen pirsinzima, preferiram morski program (svinjski diskriminiram, i one jeftine barake brze hrane za 2 do 4 eura), domaca prehrana u radinosti partnerice/zene domacice (svaka je to bila, jer je to moj VELI UVJET), NE KOCKAM, niti zgubidanim u zadimljenim kladarama. Idealan muzjak, jos vest i okretan u biznisu i drugim bitnim stvarima.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:21 

Lapo-lapo je napisao/la:
K..M je napisao/la:

Pusenje, pijenje, tv... sve je to nacin da se pobegne od zenskog zvocanja.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:23 

K..M je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:

Ja NE pusim, pijem samo ujutru 1 domacu, za rucak/veceru casu belog ili rozea, idem na spavanje do 23h, NITKAD u teretanu nisam pumpao nista (mozda sam krocio 10 ak puta, tko tinejdzer), nisam tetoviran (da unesem otrove u organizam), izbusen pirsinzima, preferiram morski program (svinjski diskriminiram, i one jeftine barake brze hrane za 2 do 4 eura), domaca prehrana u radinosti partnerice/zene domacice (svaka je to bila, jer je to moj VELI UVJET), NE KOCKAM, niti zgubidanim u zadimljenim kladarama. Idealan muzjak, jos vest i okretan u biznisu i drugim bitnim stvarima.

Pohvalno.
Ljudi koji vole sebe vole i druge.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:26 

Lapo-lapo je napisao/la:

Već smo ranije na nekoj drugoj temi raspravljali o tome da ti zapravo ne poznaješ muškarce , a to je da dobrom delu muškaraca nije bitna ženska pamet,nezavisnost,zarada,obrazovanje,...već samo lepota i povinovanje njemu i posvećenost porodici.

Smatraj me glupanom i nezrelim koliko god hoćeš , ali to je ljudska priroda.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:35 

joe enter je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:

Već smo ranije na nekoj drugoj temi raspravljali o tome da ti zapravo ne poznaješ muškarce , a to je da dobrom delu muškaraca nije bitna ženska pamet,nezavisnost,zarada,obrazovanje,...već samo lepota i povinovanje njemu i posvećenost porodici.

Smatraj me glupanom i nezrelim koliko god hoćeš , ali to je ljudska priroda.

Slusaj Enter, nemoj da govoris u ime svih muskaraca na ovome svijetu. Ok je ako imas takvo misljenje, koje ovdje izlazes. Prihvatam i uvazavam, ali postoje i drugacije musko vidjenje zene.
Uspjesne veze i brakovi su opstali radi razumijevanja i uvazavanja sa obe strane. U tvojim postovima vristi nepostovanje prema zenskom rodu. To nikako nije dobro, najvise za tebe.
Zene hoce da budu zene, a ne Edipovska verzija necije majke da samo radja i kuva podvarak.
Druge generacije, druge zivotne navike. Nije sve u klimanju glavom i podvarku.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:38 

Žene treba takijat

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 20:50 

Lapo-lapo je napisao/la:

Slusaj Enter, nemoj da govoris u ime svih muskaraca na ovome svijetu. Ok je ako imas takvo misljenje, koje ovdje izlazes. Prihvatam i uvazavam, ali postoje i drugacije musko vidjenje zene.
Uspjesne veze i brakovi su opstali radi razumijevanja i uvazavanja sa obe strane. U tvojim postovima vristi nepostovanje prema zenskom rodu. To nikako nije dobro, najvise za tebe.
Zene hoce da budu zene, a ne Edipovska verzija necije majke da samo radja i kuva podvarak.

Da , postoji drugačije viđenje žene i zbog toga je danas većeina brakova završi razvodom i gle čuda u gotovo 80% slučajeva su inicijatorke žene ali ne zbog nasilja u porodici koje je razlog samo oko 1%.

U zadnjih 40 godina je feminizmom isisana muškost iz muškaraca jer eto muškarci su nasilnici i lažljivci , i čim se stvorila nova generacija muškaraca koja "poštuje žene" , same žene takve ne vole i upravo brakovi sa tkavima završe razvodom a ne sa dominantnim tipovima.

Ja poštujem žene upravo zato što kažem istinu o sebi i što ja najvažnije dam i9m do znanja da sam odgovoran u vezi čim je ona recipročna čim se dogovorimo šta su uslovi , a uslovi su već pomenuti od strane mene.
Ti mislišda ja držim pušku uperenu u ženu i naređujem joj?? , ako joj se ne sviđa kakav sam široko joj polje.

Problem kod vas feministkinja je što vi imate preference i standarde po pitanju mogućih partnera i jasno ih kažete naglas ponosno , a kad to muškarac uradi on je mrzitelj žena i nepoštuje ih.

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 01:53 

Lapo-lapo je napisao/la:
elit star je napisao/la:
Ups!
Lapo-Lapo,šta kažeš ti na ovo? :001_cool

No, no. Nema nista od te price. Zenski pink novcanicic i budzelar nisu ravnopravni.
Nego, je li doslo vec jednom do te vecere? Da cujemo detalje. Kako si bio obucen? Je li farba za kosu izblijedila ili su prodrle sijede staracke? Da li si poslao taxi po nju, dosao autom ispred zgrade ili je pustio da sama obezbjedi prevoz?
Sta si porucio za veceru? Da nisi slucajno podrignuo? uflekao sosom odjecu? Nadam se da nisi izabrao pivo i isao pisati svakih pet minuta?
Koju temu si nabacio? Sta si sve slagao? Je li zapazila trud na stomacnom dijelu, plocice?
Jesi li ostavio baksis konobaru?
Je li upijala svaku tvoju rijec ili je zvjerlala unaokolo? Ko je prvi rekao ,,idemo,,?
I na kraju, je li to bila ,,Posljednja vecera,,? =))

Odvratna bila,odvratna ostala.Ovaj forum u koliko ti nestaneš sa njega apsolutno ništa neće izgubiti.Čak,suprotno od toga.Taj ogavni mahalski mentalitet i ponašanje su jednostavno nepodnošljivi.Bar pokušaj da odglumiš da si normalna ako umeš.Ili očigledno ne možeš bolje.

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 01:55 

PCM je napisao/la:
elit star je napisao/la:
Nije stvar u lovi nego zar nisu ravnopravne,jbt? :D

Valjda ti je dosad jasno da ono sto zene govore, misle i cine nisu 3 identicne stvari.
I to što kažeš.Da.Zašto to uvek zaboravim.

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 01:57 

Naša Kvačica je napisao/la:
Zašto bi uopće želio izaći sa ženom koja želi biti ravnopravna?
Kvaačiceeeeee..ako znaš ijednu koja nije takva odmah je prosledi Robiju a možeš i meni. :D

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 02:01 

Rika sv Vida je napisao/la:
Žene treba takijat

Potpis. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 02:03 

joe enter je napisao/la:
Lapo-lapo je napisao/la:

Da , postoji drugačije viđenje žene i zbog toga je danas većeina brakova završi razvodom i gle čuda u gotovo 80% slučajeva su inicijatorke žene ali ne zbog nasilja u porodici koje je razlog samo oko 1%.

U zadnjih 40 godina je feminizmom isisana muškost iz muškaraca jer eto muškarci su nasilnici i lažljivci , i čim se stvorila nova generacija muškaraca koja "poštuje žene" , same žene takve ne vole i upravo brakovi sa tkavima završe razvodom a ne sa dominantnim tipovima.

Ja poštujem žene upravo zato što kažem istinu o sebi i što ja najvažnije dam i9m do znanja da sam odgovoran u vezi čim je ona recipročna čim se dogovorimo šta su uslovi , a uslovi su već pomenuti od strane mene.
Ti mislišda ja držim pušku uperenu u ženu i naređujem joj?? , ako joj se ne sviđa kakav sam široko joj polje.

Problem kod vas feministkinja je što vi imate preference i standarde po pitanju mogućih partnera i jasno ih kažete naglas ponosno , a kad to muškarac uradi on je mrzitelj žena i nepoštuje ih.

Tačno.

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 05:13 

...muškarac plaća tu nema zbora osim ako je neki jadnik a onda boje i da ne izlazi..al evo sjetio sam se jedne zgode mislim krštenje pričest što li je bila kod jednih kumova u restoranu a znamo žena je šefica ono dolazi kraj konobar triba platit a šefica vadi novčanik pred nama ok malo društvo desetak nas i daje mužu de plati...evo da je to barem diskretno izvela.. :zubati

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 10:21 

elit star je napisao/la:
Postoji onaj trenutak na prvom sastanku kada stigne račun, a muškarac i žena se pogledaju.

Zanimljivo je da je u jednoj studiji u kojoj je učestvovalo 2700 ljudi došla do podatka da oko 55 odsto žena smatra
da bi muškarac trebalo da plati na prvom sastanku, a 78 odsto pripadnika jačeg pola slaže se sa tim.

Ko bi trebalo da plati?Šta vi mislite?

Muškarac, naravno. Plati obrok, ne budi stipsa!

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 10:37 

Kako izgledaju forumaši HercegBosne na večeri?

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 11:55 

ostaće upamćena kao najveća očajnica u istoriji postojanja HB foruma.

Vrh

PostPostano: 13 srp 2022, 14:11 

Postavlja se i pitanje.
Da li i koliko žene zaslužuju poštovanje?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 53 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: