|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 73 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
kiler
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 02 pro 2016, 00:26 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8468 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Simona Halep 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 02 pro 2016, 00:53 |
|
|
|
Delirijum na vrhuncu.........extaza......PostPostirao/la Jack » 01 dec 2016 13:03
Daraja je bila okruzena i imali su manje grupacija tamo nego ovi sad
Erdogan mora da je imao dobar seks s Lavrovom.Danas Ruske pjesme pjeva i kaze nema nista protiv Asada.I da mi ovome vjerujemo. :lol: :lol: :lol:
Lik im je fakat ugled srozao,tako da ce Turska biti niko i nista u medjunarodnom planu sada.Ha-Ha.Pa vise je mali Katar uradio nego sva Turska
Postirao/la Prenj » 01 dec 2016 14:50
Ovo je najgora vlast po sigurnost Turske, od osnivsnja republike.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 02 pro 2016, 22:55 |
|
|
Hagram  Harajevo i Hanja Luka ili Banja Huka? Hadar, Hijeka, Hula, Hibenik, Hplit, Hubrovnik, Hloče... Harlovac, Hisak, Haraždin, Hrapina, Hoprivnica, Hakovec, Hirovitica, Hožega (ili Hodžega  ), Hlavonski Brod (ili Slavonski Hrod?), Hosijek, Hukovar, Hinkovci, Hilok... Mostar kao Hostar, Tomislavgrad/Duvno kao Huvno, Posušje kao Hosušje, Ljubuški kao Hubuški, Čitluk kao Hitluk (ipak su obožavatelji Hitlera), Čapljina kao Hapljina, Grude kao Hrude, Neum kao Heum, Rama kao Hama, Gornji Vakuf kao Hornji Vakuf (ili Gornji Hakuf), ista stvar i za Donji/Honji, Jajce kao Hajce, Bugojno kao Hugojno, Travnik kao Hravnik, Husovača, Hitez.... Hiseljak, Hreševo, Hojnica, Hareš, Hepče, Husora, Hablanica, Honjic, Horašje, Hodžak  , Hamac, Hodriča i Herventa, Hradačac, Hrčko.... Naravno tu su i Henica, Huzla i Harajevo. Jbt. mješavina svega, potomci i Hrvata krenuli h-aditirati sve gradove  Trebinje kao Hrebinje, Bjeljina kao Hjeljina, Goražde kao Horažde, Višegrad kao Hi žegrad? Zvornik kao Hvornik, a Srebrenica kao Hrebrenica? Još koja ideja? Prijedor kao Hrijedor, Bihać kao Hihać, Kladuša kao Hladuša, Cazin kao Hazin, Sanski Most kao Hanski Most, Ključ kao Hljuč...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 03 pro 2016, 00:40 |
|
|
|
HmiĆi LOL
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 03 pro 2016, 02:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91140 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ceha je napisao/la: Hodžak  
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 03 pro 2016, 10:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64440 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Hislam, Hinsallah, Halah, Halahu Hekbar, Hebu Bakr, Halija Hizetbegovic, Hemir HHadzihafizbegovic, Halipasino, Hivo Komsic, Hejup Ganic, Herdogan
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 03 pro 2016, 12:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
- Homšić - HDA - HDP - Haša Stranka - Hikšić
Negdje se mora prestati jer bi FTV bio HTV.
- Hlix.ba
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 03 pro 2016, 14:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48061 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
FTV je u bošnjačkom hriječniku razlihovni hramatički izuzetah od one HuštaškeTV
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 03 pro 2016, 18:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Negdje se mora prestati jer bi FTV bio HTV.
daramo je napisao/la: FTV je u bošnjačkom hriječniku razlihovni hramatički izuzetah od one HuštaškeTV HHTV? Hederalno-hislamska tv ?  @Daramo, pa nije hriječnik, već hrijeĆnik  i hramatiĆki i hošnjaĆki  Imaš varijantu da bi bili s ç, dakle hrijeçnik i hošnjaçki (ili hoşņaçki da budemo precizniji), ali sada se nešto ljute na Turke, pa:D
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 03 pro 2016, 21:53 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
A baš si se ti Čeha našao da nekom ispravljaš č i ć.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 03 pro 2016, 22:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48061 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Šta ja znam ovi u Mostaru pišu Č a čitaju Ć pa kontam da nije neki bošnjački pravopis.
To ti je Gajev đenosajd slovima, uvalio im ovu neku ustašku latinicu da ih zbunjuje ko pravi lukavi Latin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 04 pro 2016, 04:28 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: A baš si se ti Čeha našao da nekom ispravljaš č i ć. Pa valjda znam razliku u pismu, iako je moj govor ne prati. Osnove obrazovanja, bez obzira na dijalekt koji izgovara "oba č" u nekoj međuvrijednosti. Jbg. vi imate ć, č vam fali... daramo je napisao/la: Šta ja znam ovi u Mostaru pišu Č a čitaju Ć pa kontam da nije neki bošnjački pravopis. To ti je Gajev đenosajd slovima, uvalio im ovu neku ustašku latinicu da ih zbunjuje ko pravi lukavi Latin. Da. A umetnulo im se i slovo đ, kojeg gra džani ne znaju koristiti  Mogli bi ubaciti ova slova "s kukicama" ispod c, s, z, d, l i n. Ali sad su im se Turci zamjerili radi napuštanja bošnjaško-hošnjačkog (H)Alepa, pa 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 00:56 |
|
|
Posibali se kod Jacka, jedni "vole" Zidove, drugi Perzijance. Nitko Tursku i Erdogana nesposobnog muslimana, koji im nije uvezao islamsku suni revoluciju. PostPostirao/la ZV Keli » 02 dec 2016 23:16 Da biram izmedju Hezbolata i Izraela uvujek bih odabrao Izrael eto toliko o toj kuknjavi. Abidaga je napisao/la: ISIL je tu da zastiti Izrael od oruzane borbe protiv genocidnog cionistickog ekspanzionizma. Cionisti kroz stvaranje "nezavisnog" Kurdistana i te nove sunitske "drzave" na teritoriji Iraka i Sirije sebi stvaraju tampon-zonu i dovode Hezbollah u izolaciju. A bez jakog vojnog prisustva nekompromisnog iranskog anticionizma Izrael ce nastaviti realizaciju svog genocidnog cilja kroz jos dublji ulazak u "niciju zemlju" Siriju: How a better Middle East would look http://www.armedforcesjournal.com/blood-borders/slika Znaci ide se ka fragmentaciji Bliskog istoka kako bi te zemlje sto vise oslabile a sa njima i uticaj OIC. 02.12.2016 Izraelska vojska okupirala je u četvrtak selo Kafr Alma u sirijskoj pokrajini Kunejtara. Izraelske vojne snage uspostavile su kontrolu nad selom, a na zgradu UN-ovih mirovnih snaga postavili su izraelsku zastavu. http://saff.ba/izraelska-vojska-okupira ... EHvq4WcHmQ O cemu ti XD XD XD , il je neko pijan il mu noge smrde ovde? Kakav iranski anticionizam? Zar je moguce da i danas dan medju nama ima onih koji nisu sagledali situaciju ko i sta je iran? --> http://www.timesofisrael.com/report-ira ... gnId=14882 Historija se ponavlja, prouci saveznistvo sijja, krstasa, mongolskih hordi protiv muslimana pa ti se nece desavati ove stvari...
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 01:00 |
|
|
|
PostPostirao/la Abidaga » 03 dec 2016 10:33 Crow Jane je napisao/la: A koga to Hizb. brani u Siriji??
Svoju buducnost.
Re: Irak i Sirija PostPostirao/la abeveg » 03 dec 2016 11:30 Abidaga je napisao/la: ZV Keli je napisao/la: Da biram izmedju Hezbolata i Izraela uvujek bih odabrao Izrael
Tako i al-Bagdadi razmislja pa zato i jeste sredstvo za sirenje Izraela i klanje muslimana.
Re: Irak i Sirija PostPostirao/la ZV Keli » 03 dec 2016 11:51 I jos ovo klanje muslimana cine ti tvoji. Izrael je u 70 godina haman, ubio manje ljudi nego sto je Bosnjaka ubijeno a da ne pricam o zlocinu tvog hezbolata i ostalih.
PostPostirao/la Jack » 03 dec 2016 12:47 Drzite se teme,nemojte se svadjati i medjusobno optuzivati.Zadrzite misljenje za sebe.Tema je Irak i Sirija
Postirao/la Jack » 03 dec 2016 12:58 Hezbolah i Izrael su ista sranja.Hezbolah je isprdak Irana i cilj im je da Iran zavlada Bliskim istokom.Njihova borba protiv Izraela ne bi trajala dana,da im masovno Iran ne pomaze,sto i radi danas branecu otpadnike na sjeveru Jemena koji su prije par dana srusili glavnu dzamiju u Taizu Sunitsku dzamiju i pobili civile. i jos ih ubijaju.
To je jasno da je Iran isto sranje kao i Izrael,i da Iran planski podmece revoluciju
To je isto da je Iran pokusao 1992 u Nigeriji da podjeli Muslimane.Osnivajuci nove sektase,prije 1986 godine svi su bili Sunitski Muslimani a sad imas podjele u dzamijama i samo milion Sija.U 2 grada Nigerije su srusili Sunitske dzamije i uveli svoje nove zakonike.To jedino zna onaj ko studira svijet i okolis u njemu.
Samo spominjanje Izraela je krimimalan akta.Iranske sije otpadnici zele da se osvete radi poraza u Adenu kad su zijanili,i posebno oko Taiza.Zapamti da Iran planski naseljava uzete teritorije od Homsa i Daraje Sijama iz Bagdada i Basre
Forumaz Hamza ne pise na religiji jer sam mu je rekao da ne pise i ne svadja se s ljudima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 01:04 |
|
|
|
PostPostirao/la enis1991 » 03 dec 2016 14:02 Zlocin Izraela od nastanka pa do dana danasnjeg nije ni 2 % od ovog zlocina Basara i sita u Iraku i Siriji . Siti su se uvjek stavljali na raspolaganje neprijateljima muslimanskih drzava. Godinama taj isti iran govori o unistenju izraela a do sada su samo unisteni irak sirija jemen liban sve arapske zemlje gdje se prije islamske revolucije u iranu i nije toliko gledalo sektastvo i ko je koje vjere. Sve pocinje od toga kada iran pocinje finansirati te grupe pod plastom borbe za islam i protiv imperijalizma . Iza svega se krije zelja za perzijskom hegemonijom na glupim arapima sitima.
PostPostirao/la Jack » 03 dec 2016 14:15 1992 su godine pokusali rat u Nigeriji medju muslimanima.A tek od 1986 kad je Iran finansirao lika koji je poceo masovnije da preobracuje ljude tamo
I jos imas dijelova Nigerije gdje Sunitima je ulaz zabranjen.To je realnost
Ko ne vidi ''bratski'' Iran taj je glup
Prije par dana.Sunitska dzamija srusena u Taizu.Civili se bombaju.Grad ruse.Huti s Sjevera Jemena Irak.Jel treba pricati o tome da je prije 15 godina Bagdad imao 50% Sunita a danas ih je 10% ostalo u gradu.I da reklame po Bagdadu su odlazite Sunitski psi.Jos samo 3-4 mahale Bagdada su ostale Sunitske.I to ce pasti Sirija.Plansko naseljavanja Sija iz Basre u Homs i Bagdada u Daraju,nam jasno govori sta
Iran je teroristicka drzava koja planski finansira izgradnju ''dzamija'' kao neko dobro djelo,a onda krece vjerska indoktrinacija Iranskih terorista
Rezultat:
Podijeljen Jemen Etnicki ociscen Bagdad.Sem ako 85% Sija Bagdad s malom Suni manjinom ne zovete etnicko ciscenje Etnicki ociscen Damask,Homs i uskoro i Alepo uz sutnju ostalih
Cak i Izrael nije pocinio toliko zlocina nad Sunitima koliko Iran.Vjerovali ili ne.Jos 50 godina prije formiranja drzave Izrael.Arapi su cifutima prodavali zemlju a negdje daleko vise oko danasnje pustinje Negev.Sad sto su cifuti od postinje napravili oaza to je do njih.Sije ocigledno etnicki ciste gradove od Irana,Iraka,Sirije,Jemena,Nigerije
I upitajte se sto nijedan Iranski misionar ne smije da udje u zemlje Magreba i Senegal,kao i dobar dio Afrike.Jer dolaskim tih ''misionara'' samo dolazi do jos vise napada na Muslimane u tim drugim drzavama A valjda zna onaj iz Maroka kako Iran voli njih
PostPostirao/la Jack » 06 dec 2016 06:22 Niko se nije sprdao s Ruskim oruzjem.To ni najveca budala ne bi uradila.Iako zadnje vrijeme nesto im nosaci aviona previse dizu paru,aka Kuznjecov
:rofll:
Sto se tice Alepa.Iako je situacija losa.Usli su u grad,ako je Fsa spremna na velike zrtve.Asadova vojska i pola Irana moze da padne u Alepu.Sve je do Fsa.Ovaj zadnji sto se je raznio 40+ Asadovih stradalo.Na par strateskih mjesta,napadni.Pa moze i Kamikaze napad.Nema dileme.Asadovi vojnici se gube kad Fsa pocne jako da napada.
Zapamti da je Crvena Armija imala 100 000+ gubitaka za Berlin.A oni su bili daleko dominantniji od Nacista.A ovo je druga prica.Istina je da imaju zracnu nadmoc,ali i to je slabo,sta se sve moze desiti u gradu
Ovo za Grad rakete ne shvacam gluposti sto trose takvo sta
Turci vec 2 sedmice stoje km pred Al Babom i ne micu se namjerno.Sprdacina
Postirao/la Jack » 06 dec 2016 18:27 Zauzimaju 2 cm na dan.Kazu ulaze u Al Bab 2019 godine
Postirao/la Jack » 06 dec 2016 19:14 Padom Alepa i Zapadne Gute.A Zapadna Guta je pala jer su se non-stop svadjali
Asad ce okrenuti na Idlib i da spoji one njihove enklave gore.Idlib ocigledno nema vojnika,samo bezveze trose one grad rakete
I onda ce doci na red na taj potez sto Turska drzi.Ispali su glupi i smijesni.Mlate se za Al Bab mali gradic.A ne kopcaju kad Asad uzme Alepo.Da ce na kraju oni se udruziti s Kurdima i protjerati Eufratov puz
Erdogan je ispao glupan i po
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 03:03 |
|
|
|
nekuzim se puno u bliski istok,znaci ono sto turci drze izmedju dviju kurdskih fleka ce osvojit asad i kurdi kad padne alep??
daj boze,zato bosnjaki pizde jel?
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 20:47 |
|
|
stvarno su u kurcu, počeli su propagirati iseljavanje Bošnjaka iz BIH- ne da se živjeti od vlaha. Citat: Uz duzno postovanje svima gdje god se nalazili moje iskustvo mi govori da se dijaspora masovno zali na inostranstvo , a hvali BiH dto uopste nije realno. Evo i ja sam ukoliko ne proradi malo ovo na cemu sad radim , bez daljnjeg idem za inostranstvo i vodim djevojku . Bosnjak sam a i ona je . Niko se nije vratio odozgo da ja znam . To je meni dovoljno da shvatim jel valja ili ne. Rodjak mi je otisao i vratio se na par dana i info koje sam dobio o zivotu gore su meni sasvim prihvatljive. Usput vratio se sa 3.000 eura ustedjevine za par mjeseci posla . Tako da patriotizam je patriotizam , ali ja na to gledam kao na hidzru sto i jeste pouka muslimanima. Kada se drzava okrene protiv tebe, a ova je drAva davno postala neprijatelj svojim ljudima . Ovo je samo jedan kartel mafijaski koji lici na drzavu jer to nije osim kad ti trebaju pucati penale i koje kakve kazne i inspekcije. Tako da cu i ja abd biti uskoro gore stanovnik, a svakako na naslovnici fb ce mi biti I love BiH i obecavam da cu sve utakmice BiH propratiti koje se tamo ili u blizini budu igrale. Iskreno moja poruka je mladima da se ostave ispravljanja neceg sto se neda ispraviti i izaberu ispravno . http://www.bosanskehistorije.com/forum/ ... e8c#p76304
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 21:34 |
|
|
dudu je napisao/la: stvarno su u kurcu, počeli su propagirati iseljavanje Bošnjaka iz BIH- ne da se živjeti od vlaha. Citat: Uz duzno postovanje svima gdje god se nalazili moje iskustvo mi govori da se dijaspora masovno zali na inostranstvo , a hvali BiH dto uopste nije realno. Evo i ja sam ukoliko ne proradi malo ovo na cemu sad radim , bez daljnjeg idem za inostranstvo i vodim djevojku . Bosnjak sam a i ona je . Niko se nije vratio odozgo da ja znam . To je meni dovoljno da shvatim jel valja ili ne. Rodjak mi je otisao i vratio se na par dana i info koje sam dobio o zivotu gore su meni sasvim prihvatljive. Usput vratio se sa 3.000 eura ustedjevine za par mjeseci posla . Tako da patriotizam je patriotizam , ali ja na to gledam kao na hidzru sto i jeste pouka muslimanima. Kada se drzava okrene protiv tebe, a ova je drAva davno postala neprijatelj svojim ljudima . Ovo je samo jedan kartel mafijaski koji lici na drzavu jer to nije osim kad ti trebaju pucati penale i koje kakve kazne i inspekcije. Tako da cu i ja abd biti uskoro gore stanovnik, a svakako na naslovnici fb ce mi biti I love BiH i obecavam da cu sve utakmice BiH propratiti koje se tamo ili u blizini budu igrale. Iskreno moja poruka je mladima da se ostave ispravljanja neceg sto se neda ispraviti i izaberu ispravno . http://www.bosanskehistorije.com/forum/ ... e8c#p76304Ej Dzek pa nemoj tako!Koje su to sad fore?!?Ej bre ne može to tako!Sad bi da bežiš!Sad kad nema više JNA i kad je 100% islamgradzanskealahuegber Bej Ha na dohvat ruke!I što vodiš curu?Šta ćemo onda mi da radimo ako je odvedeš?Nisi fer.Sve vreme spremam sinove za novi rat a ti bi da bežiš.I još vodiš curu.Nju moraš da ostaviš.Ona će da ide za zabavu četnicima. Siso jedna. Naćemo vas mi i tamo. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 21:46 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
To nije Dzek pisao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 21:56 |
|
|
|
pa kako će to Jack pisati, on je otišao prije 15 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 22:06 |
|
|
|
Ne odgovaram tebi već četniku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 22:58 |
|
|
|
Kontam ISIL dok nisam video kokardu. Lep komad oružja, lep redenik, lepa šuma. Sličnu fotografiju imam i ja, samo što je moja brada bila mnogo duža a i svetlija od brade gospodina zdesna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 23:08 |
|
|
|
Inače, svi melju o tom Jacku i njegovom forumu i vidim da je opštepoznat lik a ja pojma nemam ni ko je ni šta je. Biće zato što me te teme o demografiji i odumiranju ovih ili onih ne zanimaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 23:10 |
|
|
Heero je napisao/la: nekuzim se puno u bliski istok,znaci ono sto turci drze izmedju dviju kurdskih fleka ce osvojit asad i kurdi kad padne alep?? daj boze,zato bosnjaki pizde jel? Ne oni pizde jer navijaju za zelene (džihadiste, alqaidaše) i crne (isilovci), a oni su izgubili svoj najveći grad (odnosno polovicu koju su držali), što dosta govori o njima samima, dakle popušit će sve. A zele i crne su podupirali Turci, pa su ih pustili niz vodu. Što znači da bi tako i s BiH Turcima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Kod Jacka na forumu vlada malodusnost, psuju Erdogana i Turke da su izdajnici Bosnjaka i muslima Postano: 07 pro 2016, 23:13 |
|
|
|
Jel to onaj Bošnjo kvazi-histeričar što je prije bogumilio na forumu sa skeniranim bošnjačkim "hudžbenicima"?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|