|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 114 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:42 |
|
|
Ja sam blokirao masu agresivaca, propagande je ionako previše.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:49 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
bobanovski. Rat ga je toliko uzbudio i potresao. Odlijepio skroz na skroz. Nije mi jasno zašto. Ta nije Hrvatska napadnuta. I da jeste, reakcija bi bila pretjerana - u takvim situacijama treba sačuvati hladnu glavu. Možda jeste jedino objašnjenje dečko u Mariupolju.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
novem je napisao/la: Ja sam blokirao masu agresivaca, propagande je ionako previše. Viš, nije loša ideja. Muslimaniju, Istin i bobanovskog.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 13:35 |
|
|
Bobanovski i Rika jako ostrašćeno zabrinjavaju me, ali mislim da Planina više trola.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 13:38 |
|
|
Bobanovski, naravno. Pozvao na nuklearni holokaust nad Rusima i silovanje Ruskinja. Zatim zaželio uništenje Armenije zbog nekog razloga.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 13:49 |
|
|
DrMag definitivno. Taj je htio pubijati sve necjepiše, a sad i sve proruse. Čovjek je mentalni sijamski blizanac Mojmire Pastorčić.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 14:12 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: DrMag definitivno. Taj je htio pubijati sve necjepiše, a sad i sve proruse. Čovjek je mentalni sijamski blizanac Mojmire Pastorčić. Nego sta, sve uza zid i strojnicom po glavi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 14:22 |
|
|
Prvi na Ministrovoj listi !! Slava svima koji su me podupirali kroz sve ove godine! Bio je to težak i trnovit put ali kako ide ona pjesma nigga we made it ! Slava Ministru koji ima najbolji forum na SVEMREŽJU. Jedini istinski liberal ovde. Živila sloboda govora! Smrt sotonistima cjepišama sorošoidima bidenovcima kmetovima prodanim dušama, SLOBODA HERCEG BOSNI !!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 14:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dobro, ne moraš se gurati na popis, ovdje je riječ o ljudima koji su skrenuli s uma u zadnjih mjesec dana, ti si im duhovni vođa od puno ranije.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 14:32 |
|
|
PCM je napisao/la: Rika sv Vida i Planina su najviše pukli - bar po meni Ono bas brutalno, ako Rusi podviju rep mislim da će obojica završit na Vrapču Couldn't agree more. S tim da je Planinu načelo cjepivo a Rusi će ga dokrajčiti.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 14:35 |
|
|
Jok, samo sam spoznao pravu istinu, otvorite oči ovce zavedene, dok nije kasno.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 15:20 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6357 Lokacija: Izvan sebe
|
Pa niko ko podrzava rusku agresiju nije sasvim zdrav. I bivsi kgb-ovac na celu jedne velesile, nije najbolji borac za ocuvanje tradicionalnih vrijednosti.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 16:32 |
|
|
DrMaga ima agresivan pristup prema svim temama kojih se dotakne! A voli i slagat! Uklopio bi se ovdje kod nas, momentalno! Prvo je slagao da je dobio koronu, pa se jeste cijepio, pa nije, pa opet pet puta ima simptome korone.... Odmah je osudio Rusiju, što i stoji! Ali.... ima i Ukrajina oraha u džepu, to neće da vidi!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 16:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dobro, ne moraš se gurati na popis, ovdje je riječ o ljudima koji su skrenuli s uma u zadnjih mjesec dana, ti si im duhovni vođa od puno ranije.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 16:55 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMaga ima agresivan pristup prema svim temama kojih se dotakne! A voli i slagat! Uklopio bi se ovdje kod nas, momentalno! Prvo je slagao da je dobio koronu, pa se jeste cijepio, pa nije, pa opet pet puta ima simptome korone.... Odmah je osudio Rusiju, što i stoji! Ali.... ima i Ukrajina oraha u džepu, to neće da vidi! Zavaljujem na pozornom prćenju.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 17:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: PCM je napisao/la: Rika sv Vida i Planina su najviše pukli - bar po meni Ono bas brutalno, ako Rusi podviju rep mislim da će obojica završit na Vrapču Bobanovski je za Jagomir, liku ide pjena na usta, naslađuje se teoretskom silovanju Ruskinja (a to je samo jedan od stotina luđačkih upisa). Ili mu nisi vidio upise, ili ti preferencije gleda rata u Ukrajini ulaze u odabir, pa su poludili samo pro-Rusi. Ma nisam skuzio slabo citam vise topic a pogotovo moj tabor (pro ukrajinski) skuzio sam samo duleta kako navija i veseli se opcoj propasti Rusa
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 17:16 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: PCM je napisao/la: Ovo je istina, kod nas opet bratoubilacki rat ko u WW2. Srbi svi u cetnicima zasad, po potrebi ce preci u partizane ko ‘44 Ako pobjede Rusi,bobanovskog vidim sa slovom Z na glavi. Granicako, ti i ne mozes da odlepis... Mislim, gde ces vise...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 17:23 |
|
|
Đes' Aleksije, nema te k'o NATO intervencije!? Što diraš stalno slabije od sebe!? Pusti ga više! Nije on jadan kriv što je ,,taki,,!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 17:27 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Đes' Aleksije, nema te k'o NATO intervencije!? Što diraš stalno slabije od sebe!? Pusti ga više! Nije on jadan kriv što je ,,taki,,! Pa ko je to jaci od mene da ga diram? Ti? Mogu li tebe da diram?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 17:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Đes' Aleksije, nema te k'o NATO intervencije!? Što diraš stalno slabije od sebe!? Pusti ga više! Nije on jadan kriv što je ,,taki,,! Pa ko je to jaci od mene da ga diram? Ti? Mogu li tebe da diram? Opa, počeo si da piješ!? Neće biti dobro! Diraš Graničnog, ne mene. Ja sa ,,nedodirljiva,,!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 17:31 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Groot je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Dobro, ne moraš se gurati na popis, ovdje je riječ o ljudima koji su skrenuli s uma u zadnjih mjesec dana, ti si im duhovni vođa od puno ranije. Biti ŽIVOTNO OSTVAREN. Da bi bio duhovni vođa, moraš imati KARIZMU. Biti ubjedljiv, imati personaliti, biti uspješan, popularan, bogat, slavan....neće puk luzere i pušioničare. Tako da razumjem ljubomoru, zlobu, niske udarce, ljudi koji nisu tih razina, dometa i dosega. U nas se USPJEH NE prašta.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 17:32 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa ko je to jaci od mene da ga diram? Ti? Mogu li tebe da diram? Opa, počeo si da piješ!? Neće biti dobro! Diraš Graničnog, ne mene. Ja sa ,,nedodirljiva,,! Vidi, bolje ja da te diram, nego Kimi, ili Mag...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 17:39 |
|
|
K..M je napisao/la: Groot je napisao/la: Biti ŽIVOTNO OSTVAREN. Da bi bio duhovni vođa, moraš imati KARIZMU. Biti ubjedljiv, imati personaliti, biti uspješan, popularan, bogat, slavan....neće puk luzere i pušioničare. Tako da razumjem ljubomoru, zlobu, niske udarce, ljudi koji nisu tih razina, dometa i dosega. U nas se USPJEH NE prašta. Kim opisa vođu nekakvog kulta! Savršen muškarac ne mora biti uspješan, popularan, bogat.... Savršen muškarac je jak, fizički i intelektualno. Pažljiv prema ženskom rodu i djeci. Zaštitnički nastrojeni prema slabijem i uspravne kičme prema jačem. Borac i lovac.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 18:35 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Cini mi se da je Lapo pala u drugi plan kako je pocelo ovo u Ukrajini
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 18:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|