|
|
Stranica: 5/7.
|
[ 170 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:38 |
|
|
Vii je napisao/la: Dečki, jeste to ljubomorni na crnce? Da, žene su im premoćne
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:38 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Ajd otvorite temu "Kolike su vam grudi?"
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:39 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Dečki, džabe vam *** kad nemate muda džaba ti muda kad ne izlaze iz gaća..
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:40 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ajd otvorite temu "Kolike su vam grudi?" nabiće komplekse
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:41 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako vi znate koliki vam je ? Ja to jedini i zadnji put mjerio u prvom razredu srednje škole. pa jel ti stane u jednu šaku, ili dvije?
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:42 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Dečki, džabe vam *** kad nemate muda džaba ti muda kad ne izlaze iz gaća.. Pravi muškarci hodaju bez gaća ;)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
POL_GASOL je napisao/la: BBC je napisao/la: Kako vi znate koliki vam je ? Ja to jedini i zadnji put mjerio u prvom razredu srednje škole. pa jel ti stane u jednu šaku, ili dvije? Ne budi prostak. Ja sam bio u struci da se to mjerilo linijarom, ili kako se danas već zove na hrvatskom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:44 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ajd otvorite temu "Kolike su vam grudi?" Problem je što mogu bit one debele i obješene, i sad ako ona kaže da su joj sise ko lubenice može da znači da je ona debela kravetina.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:44 |
|
|
bbc govori meni da sam prostak
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:46 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ajd otvorite temu "Kolike su vam grudi?" Problem je što mogu bit one debele i obješene, i sad ako ona kaže da su joj sise ko lubenice može da znači da je ona debela kravetina. Ajd da to riješimo i stavimo dokaze i mi i one ,pa da ocijenimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:46 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Problem je što mogu bit one debele i obješene, i sad ako ona kaže da su joj sise ko lubenice može da znači da je ona debela kravetina.
Ajd da to riješimo i stavimo dokaze i mi i one ,pa da ocijenimo Ne može. One zbog tetovaža mogu biti otkrivene u RL, muški ne mogu.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:47 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ajd otvorite temu "Kolike su vam grudi?" Problem je što mogu bit one debele i obješene, i sad ako ona kaže da su joj sise ko lubenice može da znači da je ona debela kravetina. E, kako si mi kulturan, debeli *********.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60261 Lokacija: DAZP HQ
|
s one strane dinare je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ajd otvorite temu "Kolike su vam grudi?" Problem je što mogu bit one debele i obješene, i sad ako ona kaže da su joj sise ko lubenice može da znači da je ona debela kravetina. ovaj stil?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:49 |
|
|
Auuu, kako se ovde masno laze Svi furaju "dokolenka" izgleda, ne nose kratke bermude leti jer im viri, kad ga prijateljski udaris rukom po butini - jaoj, ne tu, jel znas da mi je sa te strane Realno, ko ima 20 centima, taj vec moze na prvenstvo... bitno je i odakle meris... Secam se ko klinci smo merili, uzmes lenjir, pa ga sabijas u kozu do kraja i tu maznes koji cm. Efektivna nije cela duzina, u startu treba odbiti 2-3cm. Bili smo svi tu negde 16-18, jedan Makedonac je imao 19, i to smo raspricali curicama kojima su se oci sijale na tu temu...a kao ne zanima ih Uvek je ova tema dobra za sprdanciju, ali malo toga zavisi od velicine, osim u nekim ekstremnim slucajevima... mozes da imas buzdovan za zlatnu medalju, ali ako riba koju jebes misli da si truo lik, ne vredi...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:51 |
|
|
Vii je napisao/la: E, kako si mi kulturan, debeli *********. To se kaže kako si "Multi-kulturan" kao Sarajlije.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:51 |
|
|
Najveći penis u životinjskom svijetu? Kruna ne pripada kralju životinja, lavu, već kitu s 3-metarskim udom širine 30 cm! Nilski konji i slonovi su na drugom mjestu, s po metar dugim penisima.
Najdužu vaginu u životinjskom carstvu imaju ženke kitova od 180 - 243 cm.
Testisi odraslog slona i kita teški su 1,8 i 2,2 kg.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:53 |
|
|
Vii je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Problem je što mogu bit one debele i obješene, i sad ako ona kaže da su joj sise ko lubenice može da znači da je ona debela kravetina.
E, kako si mi kulturan, debeli *********. Ajde ne seri ti koja "imaš dvoje djece, studiraš, uspješna si poslovna žena, muž ti je najjebač"...itd.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:55 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Auuu, kako se ovde masno laze Uvek je ova tema dobra za sprdanciju, ali malo toga zavisi od velicine, osim u nekim ekstremnim slucajevima... mozes da imas buzdovan za zlatnu medalju, ali ako riba koju jebes misli da si truo lik, ne vredi... Rekoh ja gore,džabe vam *** ako nemate muda, muda su ta koja povale žensko, a *** je samo izvršni organ
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:56 |
|
|
Kako ste vi muškarci jadni. Mjerite spolni organ ravnalom.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
|
|
ManInBlack je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Auuu, kako se ovde masno laze Uvek je ova tema dobra za sprdanciju, ali malo toga zavisi od velicine, osim u nekim ekstremnim slucajevima... mozes da imas buzdovan za zlatnu medalju, ali ako riba koju jebes misli da si truo lik, ne vredi... Rekoh ja gore,džabe vam *** ako nemate muda, muda su ta koja povale žensko, a *** je samo izvršni organ E dobro onda ti ulazi s mudima.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Vii je napisao/la: E, kako si mi kulturan, debeli *********. Ajde ne seri ti koja "imaš dvoje djece, studiraš, uspješna si poslovna žena, muž ti je najjebač"...itd. Budi uljudan, što ti treba ta histerija na ovakvo veseloj temi??
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:57 |
|
|
Vii je napisao/la: Kako ste vi muškarci jadni. Mjerite spolni organ ravnalom. Jesi li ti lezbača?
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:57 |
|
|
Vii je napisao/la: Kako ste vi muškarci jadni. Mjerite spolni organ ravnalom.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:58 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Vii je napisao/la: E, kako si mi kulturan, debeli *********. Ajde ne seri ti koja "imaš dvoje djece, studiraš, uspješna si poslovna žena, muž ti je najjebač"...itd. Ne miješaj se gdje ti nije mjesto, plantažni radniče!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kolika je veličina vašega uda? Postano: 11 tra 2012, 23:59 |
|
|
Vii je napisao/la: Kako ste vi muškarci jadni. Mjerite spolni organ ravnalom. A vi ste kao opatice, pa nikad niste neki predmet gurale. To su bila vremena dosadnog Šuvarovog plana obrazovanja. Pa se i stiliziran portret Jimmy Hendrix-a radio bojama i penisom. U nadi da će čovjek jednog dana postati istaknuti umjetnik. Poslije saznaš da čak ni to nije bilo originalno, rađeno već 50-ih godina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|