|
|
Stranica: 6/9.
|
[ 214 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 28 sij 2016, 23:42 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
kiler je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: e sad sam se totalno razočarala.  pa tolike raspuštenice po Mostaru... zašto su raspuštenice? pa postavio sam računicu:više od 5 bi bile raspuštenice...  koliko se sjećam, ti voliš udane i raspuštenice, pardon razvedene.  a ako ih je bilo manje od 5... granica je napisao/la: I ono sto me navodi na razmisljanje je ta cinjenica da vecina zena kojima sam to rekao, dakle u vezi vlastite proslosti, uopste nije nesto posebno negativno reagirala. To znaci, ili nisu opstegledano opterecene time, ili - opet - imaju svjesno ili nesvjesno stav da je promiskuitet za muskarca normalna stvar. Eto ti si filozofkinja, pa reci slobodno koju. mene pitaš? ne bih znala. svatko živi kako odabere, ili kako mora.  jel dovoljno filozofski? 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 28 sij 2016, 23:43 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8490 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
granica je napisao/la: kiler je napisao/la: zašto su raspuštenice? pa postavio sam računicu:više od 5 bi bile raspuštenice...  Zasto tacno broj 5? Zasto nije 4 ili 7? Primjera radi. Sta ti govori da je to granica? ne može ta granica biti fiksna,ona ovisi o broju godina... recimo da sam uzeo 5 za dvadestogodišnjakinje... sa prelaskom u tridesete se logično i taj broj normalnih seksualnih partnera povećava... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 01:22 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
granica je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Granice, posto si se vec otvorio po pitanju svog seksualnog iskustva, da li ga smatras prosecnim ili iznadprosecnim za ljude iz tvoga okruzenja? Tesko je reci posto znam tacno trojicu "manijaka" po tom pitanju, s jednim sam u bliskom srodstvu, pa poredeci s njima izgleda ispodprosjecno (no, tu se krecemo oko brojki knap ispod 100 i daleko iznad 100). Poredeci s drugim muskarcima opet iznadprosjecno. Tako da ja na neki nacin ispadam prosjek..jedini normalan. 100 komada. Toliko verujem da nisu skupili svi forumasi koji su zapljunuli ovu temu djuture, uključujući duduove baronije.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 01:35 |
|
|
|
Pa i meni se cini puno. Jos su ova dvojica mladjih gori. Ali tako je - mnogo puta sam se neposredno prije akta nalazio u blizini a znam likove veoma dobro tako da sto posto ne lazu..bilo je tu i slika i svasta nesta. A posto je Vujadin kratko o kosmickoj pravednosti, sva trojica su trenutno skupa sa zenama (doduse za ovu jednu ne znam bogzna) koje bi amidza opisao kao postene. Pogotovo i prije svega jedna od njih.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 01:44 |
|
|
|
Nego Jenkins, posto si ti pametno celjade, a kako stvari stoje poprilicno eticki korektno i liberalno, da li je po tebi zena promiskuitivna koja, primjera radi udje mlada u vezu, sa svojih 18,19 godina, onda bude...sta ja znam..sedam osam godina u toj vezi, i onda nakon te veze u roku od 3,4 godine sakupi petnaestak muskaraca? Tako da sa svojih - recimo triest i kusur - ima njih dvadesetak s kojima je spavala, jednom, ili vise puta. Samo primjera radi posto se stalno barata s nekim brojkama bez da se uzimaju u obzir faktori poput starosne dobi ili zivotni okviri. Primjer ono britansko istrazivanje koje sam postavio i koje govori o prosjecno 10 osoba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 01:45 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Ja iskreno ne znam licno nikoga ko se krece oko te cifre. Ne znam jeste li mnogo dobri komadi ili jako malo izbirljivi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 01:49 |
|
|
|
Mnogi faktori igraju ulogu. Naravno atraktivnost, karakter, ali i samo okruzenje, tj. "ponuda". Ali ima pomalo i neizbirljivosti u svemu tome..prije svega intelektualne i dushevne prirode.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 01:52 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: kiler je napisao/la: zašto su raspuštenice? pa postavio sam računicu:više od 5 bi bile raspuštenice...  koliko se sjećam, ti voliš udane i raspuštenice, pardon razvedene.  a ako ih je bilo manje od 5... granica je napisao/la: I ono sto me navodi na razmisljanje je ta cinjenica da vecina zena kojima sam to rekao, dakle u vezi vlastite proslosti, uopste nije nesto posebno negativno reagirala. To znaci, ili nisu opstegledano opterecene time, ili - opet - imaju svjesno ili nesvjesno stav da je promiskuitet za muskarca normalna stvar. Eto ti si filozofkinja, pa reci slobodno koju. mene pitaš? ne bih znala. svatko živi kako odabere, ili kako mora.  jel dovoljno filozofski?  Nije. Pa dobro, neki su ovdje povezani jedni s drugima, tj. poznaju se licno, pa i ne dodje forum kao 100% anonimna platforma, pa razumijem da ne zele da otkrivaju neke stavove koje zadiru u privatnost. Tako da shvatam da ne zelis da se izjasnis. Ali ako to nije slucaj bas bi me interesovalo iskreno misljenje forumasa zenskog spola posto do sas trabunjamo samo mi muski. I - da tvoje cudenje bude vece - jos nismo ni pomislili pocinjati o tome ciji je duzi..ili shiri. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 01:54 |
|
|
granica je napisao/la: Nego Jenkins, posto si ti pametno celjade, a kako stvari stoje poprilicno eticki korektno i liberalno, da li je po tebi zena promiskuitivna koja, primjera radi udje mlada u vezu, sa svojih 18,19 godina, onda bude...sta ja znam..sedam osam godina u toj vezi, i onda nakon te veze u roku od 3,4 godine sakupi petnaestak muskaraca? Tako da sa svojih - recimo triest i kusur - ima njih dvadesetak s kojima je spavala, jednom, ili vise puta. Samo primjera radi posto se stalno barata s nekim brojkama bez da se uzimaju u obzir faktori poput starosne dobi ili zivotni okviri. Primjer ono britansko istrazivanje koje sam postavio i koje govori o prosjecno 10 osoba. Ja imam prijateljice koje su u svojim 20im imale oko te cifre. Jedna mi je otvoreno rekla da misli da je promiskuitetna, ali tu je bilo jos nekih zivotnih problema. Ne znam, meni su i muskarci i zene sa velikim brojem partnera sumnjivi, otkud znam ja u svemu vidim neku patologiju. Mada istina, takve osobe su uvek bile zanimljivije za provoditi vreme sa njima. Bioloski mi je logicnija muska promiskuitetnost, ako se ii po tom pitanju moram izjasniti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 02:00 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: granica je napisao/la: Nego Jenkins, posto si ti pametno celjade, a kako stvari stoje poprilicno eticki korektno i liberalno, da li je po tebi zena promiskuitivna koja, primjera radi udje mlada u vezu, sa svojih 18,19 godina, onda bude...sta ja znam..sedam osam godina u toj vezi, i onda nakon te veze u roku od 3,4 godine sakupi petnaestak muskaraca? Tako da sa svojih - recimo triest i kusur - ima njih dvadesetak s kojima je spavala, jednom, ili vise puta. Samo primjera radi posto se stalno barata s nekim brojkama bez da se uzimaju u obzir faktori poput starosne dobi ili zivotni okviri. Primjer ono britansko istrazivanje koje sam postavio i koje govori o prosjecno 10 osoba. Ja imam prijateljice koje su u svojim 20im imale oko te cifre. Jedna mi je otvoreno rekla da misli da je promiskuitetna, ali tu je bilo jos nekih zivotnih problema. Ne znam, meni su i muskarci i zene sa velikim brojem partnera sumnjivi, otkud znam ja u svemu vidim neku patologiju. Mada istina, takve osobe su uvek bile zanimljivije za provoditi vreme sa njima. Bioloski mi je logicnija muska promiskuitetnost, ako se ii po tom pitanju moram izjasniti. Ne moras nista, pricamo jednostavno i mene interesuju stavovi drugih ljudi s nasih podneblja. Sta mislis, zasto je ta tvoja prijateljica to mislila? Da li zbog drustvenog okruzenja ili sto se na neki nacin - kako da kazem - onako sama po sebi, ideoloski neopterecena, osjecala "prljavo" iliti previse promiskuitivno? Mislim..jasno je da u vecini drustava u tom smislu ne vrijede ista pravila za muskarce i zene (primjer, tvoja prijateljica, ali imam i ja prijateljica, i dvije od tri su veoma promiskuitivne bile iz raznih razloga, tako da mi je poznata slicna spika i sa zenske strane), ali da li su ta pravila, kodeksi ponasanja, mjerila, iskljucivo produkt - kao sto bi feministice rekle - muskog ugnjetavanja zena kroz stoljeca i ispiranje njihovih mozgova, da li planski ili stihijski, ili se radi ipak na neki nacin o necemu..."ljudskom"..prirodnom takoreci..bioloskom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 02:07 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: granica je napisao/la:
Tesko je reci posto znam tacno trojicu "manijaka" po tom pitanju, s jednim sam u bliskom srodstvu, pa poredeci s njima izgleda ispodprosjecno (no, tu se krecemo oko brojki knap ispod 100 i daleko iznad 100). Poredeci s drugim muskarcima opet iznadprosjecno. Tako da ja na neki nacin ispadam prosjek..jedini normalan.
100 komada. Toliko verujem da nisu skupili svi forumasi koji su zapljunuli ovu temu djuture, uključujući duduove baronije. Tri ispodprosječno aktivna muškarca u tridesetima, i eto ti cifre  Što se tiče mojih seksualnih partnera, ne znam dal ijednu smatram normalnom...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 02:19 |
|
|
|
Dva citata od mene:
Silent Bob: So there's me and Amy, and we're all inseparable, right? Just big time in love. And then four months down the road, the idiot gear kicks in, and I ask about the ex-boyfriend. Which, as we all know, is a really dumb move. But you know how it is: you don't wanna know, but you just have to, right? Stupid guy bullshit. So, anyway, she starts telling me about him... how they fell in love, and how they went out for a couple of years, and how they lived together, her mother likes me better, blah, blah, blah, blah, blah... and I'm okay. But then she drops the bomb on me, and the bomb is this: it seems that a couple of times, while they were going out, he brought some people to bed with them. Ménage à trois, I believe it's called. Now this just blows my mind, right? I mean, I am not used to this sort of thing. I mean, I was raised Catholic, for God's sake. Jay: Saint Shithead. [Silent Bob elbows him; Jay motions as if to start a fight] Silent Bob: Do something. [to Holden] Silent Bob: So I'm totally weirded out by this, right? And then I just start blasting her. Like... I don't know how to deal with what I'm feeling, so I figure the best way is by calling her a slut, right? And tell her she was used. I'm... I'm out for blood. I really wanna hurt this girl. I'm like, "What the fuck is your problem?", right? And she's just all calmly trying to tell me, like, it was that time and it was that place and she doesn't think she should apologize because she doesn't feel that she's done anything wrong. I'm like, "Oh, really?" That's when I look her straight in the eye, I tell her it's over. I walk. Jay: Fuckin' A! Silent Bob: No, idiot. It was a mistake. I didn't hate her. I wasn't disgusted with her. I was afraid. At that moment, I felt small, like... like I'd lacked experience, like I'd never be on her level, like I'd never be enough for her or something like that, you know what I'm saying? But, what I did not get, she didn't care. She wasn't looking for that guy anymore. She was... she was looking for me, for the Bob. But, uh, by the time I figure this all out, it was too late, man. She moved on, and all I had to show for it was some foolish pride, which then gave way to regret. She was the girl, I know that now. But I pushed her away. So, I've spent every day since then chasing Amy... so to speak.
("Chasing Amy")
I odgovor kojim se čovjek u mojim godinama zadovolji:
Ti pitas kol'ko sam ih imala do sad ma kad sve zbrojim nista tuga, cemer, jad ako si prvi covjek ti na svijetu, prvi uopce sto ne kazes, moj Adame
("Severina")
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 02:27 |
|
|
|
Interesantna pricica Metemma, i ima smisla to s was afraid...iako se svako neceg drugog boji, on sad konkretno da nije dovoljno iskusan...da ne nedovoljan, itd.
Uglavnom poucno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 02:37 |
|
|
granica je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la:
Ja imam prijateljice koje su u svojim 20im imale oko te cifre. Jedna mi je otvoreno rekla da misli da je promiskuitetna, ali tu je bilo jos nekih zivotnih problema.
Ne znam, meni su i muskarci i zene sa velikim brojem partnera sumnjivi, otkud znam ja u svemu vidim neku patologiju. Mada istina, takve osobe su uvek bile zanimljivije za provoditi vreme sa njima.
Bioloski mi je logicnija muska promiskuitetnost, ako se ii po tom pitanju moram izjasniti.
Ne moras nista, pricamo jednostavno i mene interesuju stavovi drugih ljudi s nasih podneblja. Sta mislis, zasto je ta tvoja prijateljica to mislila? Da li zbog drustvenog okruzenja ili sto se na neki nacin - kako da kazem - onako sama po sebi, ideoloski neopterecena, osjecala "prljavo" iliti previse promiskuitivno? Mislim..jasno je da u vecini drustava u tom smislu ne vrijede ista pravila za muskarce i zene (primjer, tvoja prijateljica, ali imam i ja prijateljica, i dvije od tri su veoma promiskuitivne bile iz raznih razloga, tako da mi je poznata slicna spika i sa zenske strane), ali da li su ta pravila, kodeksi ponasanja, mjerila, iskljucivo produkt - kao sto bi feministice rekle - muskog ugnjetavanja zena kroz stoljeca i ispiranje njihovih mozgova, da li planski ili stihijski, ili se radi ipak na neki nacin o necemu..."ljudskom"..prirodnom takoreci..bioloskom... Pa ima I jednog i drugog. Mislim zene u razvijenim zemljama normalno imaju vece seksualne slobode od zena u ruralnim podrucijima, ali opet ni tamo nisu toliko promiskuitetne kao muskarci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 02:43 |
|
|
|
Mi u patrijarhatu odgojeni smo malo podvojene ličnosti, jebaji ga.
Ima jedno tri mjeseca, tj biće 3.02. kako sam jednu sasvim pristojnu mladu damu malo i namjerno izvrijeđao na ovu temu... tad sam imao neku glupavu želju da mi kaže što je bilo bilo je, sad me zanima samo jedan, i osim s mužem, biću samo s njim... ali sam to valjda tražio meni karakterističnom metodom tipa "Šakom u glavu". Zanimljivo je da se radi o osobi čije izbore poštujem ma kakvi da su, što je kod mene jako rijetko, ja ne poštujem ničije izbore.
S njom je to išlo otprilike ovim redom, "Ok, cura radi sve što bih i ja radio u njenoj situaciji, ja bih bio još i gori", a onda kad smo došli do stvari koje ja možda i ne bih uradio a ona bi, shvatio sam da poštujem njene izbore i kad se ne slažu s mojim, što me je prilično iznenadilo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 03:00 |
|
|
|
Ne znam zasto ljudi beze od reci promiskuitetan. Brate, ako imas 50 razlicitih partnera promiskuitetan si, to je otprilike znacenje tog termina. E sada, ne znaci da treba od takvih ljudi bezati ko da su kuzni.
Malogradjanski je nametati ljudima kako treba da razmisljaju po tom pitanju, pa sada ako je vreme seksualnih sloboda, a ti sebe ne vidis pored osoba koje su imale mnogo partnera, proglasavaju te retrogradnim.
Kao svi mogu da rade medju svoja cetiri zida sta hoce i homici i svingeri i kurve, samo seljak ne i treba ga emancipovati, sto mnogi kvaziliberali daju sebi za pravo.
Malogradjanstina tipicna.
Jedno je da ti nekome negiras njegova prava, a sasvim drugo kako ces ti svoja ostvarivati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 03:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dudu je napisao/la: Robbie, koje ti supstance koristiš za burne vikende, jesu na prirodnoj bazi? Vodu, salatu, proteine... 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 14:07 |
|
|
 sva filozofija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 14:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Metemma je napisao/la: Dva citata od mene:
Silent Bob: So there's me and Amy, and we're all inseparable, right? Just big time in love. And then four months down the road, the idiot gear kicks in, and I ask about the ex-boyfriend. Which, as we all know, is a really dumb move. But you know how it is: you don't wanna know, but you just have to, right? Stupid guy bullshit. So, anyway, she starts telling me about him... how they fell in love, and how they went out for a couple of years, and how they lived together, her mother likes me better, blah, blah, blah, blah, blah... and I'm okay. But then she drops the bomb on me, and the bomb is this: it seems that a couple of times, while they were going out, he brought some people to bed with them. Ménage à trois, I believe it's called. Now this just blows my mind, right? I mean, I am not used to this sort of thing. I mean, I was raised Catholic, for God's sake. Jay: Saint Shithead. [Silent Bob elbows him; Jay motions as if to start a fight] Silent Bob: Do something. [to Holden] Silent Bob: So I'm totally weirded out by this, right? And then I just start blasting her. Like... I don't know how to deal with what I'm feeling, so I figure the best way is by calling her a slut, right? And tell her she was used. I'm... I'm out for blood. I really wanna hurt this girl. I'm like, "What the fuck is your problem?", right? And she's just all calmly trying to tell me, like, it was that time and it was that place and she doesn't think she should apologize because she doesn't feel that she's done anything wrong. I'm like, "Oh, really?" That's when I look her straight in the eye, I tell her it's over. I walk. Jay: Fuckin' A! Silent Bob: No, idiot. It was a mistake. I didn't hate her. I wasn't disgusted with her. I was afraid. At that moment, I felt small, like... like I'd lacked experience, like I'd never be on her level, like I'd never be enough for her or something like that, you know what I'm saying? But, what I did not get, she didn't care. She wasn't looking for that guy anymore. She was... she was looking for me, for the Bob. But, uh, by the time I figure this all out, it was too late, man. She moved on, and all I had to show for it was some foolish pride, which then gave way to regret. She was the girl, I know that now. But I pushed her away. So, I've spent every day since then chasing Amy... so to speak.
("Chasing Amy")
I odgovor kojim se čovjek u mojim godinama zadovolji:
Ti pitas kol'ko sam ih imala do sad ma kad sve zbrojim nista tuga, cemer, jad ako si prvi covjek ti na svijetu, prvi uopce sto ne kazes, moj Adame
("Severina") Ček, Silent Bobu (redatelj Kevin Smith) se u jednom filmu odvezao jezik? Ili si ga pobrkao s nekim drugim? Mind blown! Za sve ostale - ogromna preporuka, pogledajte Clerks 1 and Clerks 2 (ima još filmova u cijeloj antologiji), ali ta 2 su ključna.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 14:14 |
|
|
|
To je jedina scena u svim njegovim filmovima gde je pričao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 14:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Hvala, mora da sam zaboravio, jer je sigurno prošlo 10-ak godina od gledanja. Preporučio bih Mallrats (1995), koji je nepravedno zanemareni dio antologije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 14:18 |
|
|
|
Ili Swingers 1995 s Vince Vaughnom..jebeno ime ne znam nikad kako tacno da ga napisem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 14:22 |
|
|
|
Vrlo poučan savjet iz Clerks 2 - never go Ass to Mouth
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 14:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Hvala, mora da sam zaboravio, jer je sigurno prošlo 10-ak godina od gledanja. Preporučio bih Mallrats (1995), koji je nepravedno zanemareni dio antologije. Jel iz tog filma beše onaj dijalog kako je uništavanje poludovršene Zvezde Smrti bio ratni zločin, jer su poginuli nevini građevinski radnici? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koliko seksualnih partnera smatrate normalnim Postano: 29 sij 2016, 14:29 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Hvala, mora da sam zaboravio, jer je sigurno prošlo 10-ak godina od gledanja. Preporučio bih Mallrats (1995), koji je nepravedno zanemareni dio antologije. Jel iz tog filma beše onaj dijalog kako je uništavanje poludovršene Zvezde Smrti bio ratni zločin, jer su poginuli nevini građevinski radnici?  Ne sjećam se je li bješe iz Mallrats, iako se sjećam tog dijaloga, ali se zato sjećam Stink Palm-a
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|