|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 134 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 08:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bog je velik.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 15:33 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bog je velik. Đipi, ako ne gledaš Bujicu, gledaš li Jurića? Evo ga admiral DDL: Bobovac je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ali srpski popovi, naročito monasi, žive dugo. Jer žive u istinskoj veri i crkvi. Katolički npr. brzo izlape, jer im je crkva lažna.
Jesi pizda, pizdo jedna.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 18:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Utkamica na TV. Igraju Ostanite protiv Doma. 0:0 još uvijek.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 19:47 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 20:13 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Poste i pravoslavni, više nego katolički. Pa nije bezveze nastala izreka "Od volje mu, kao Šokcu post"! Aleksije, ne poste više već strožije ako govorimo o mirskim redovima. Tačnije, Pravoslavni post ne podrazumeva ništa što je životinjskog porekla dok kod Katolika može i mleko i mlečni proizvodi, kao i jaja. Takav post kod Pravoslavnih tokom godine traje par dana i zove se "bela mrs". Tema: https://www.youtube.com/watch?v=34DhscXm8rg&t=9s
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 20:55 |
|
|
Ksenija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Poste i pravoslavni, više nego katolički. Pa nije bezveze nastala izreka "Od volje mu, kao Šokcu post"! Aleksije, ne poste više već strožije ako govorimo o mirskim redovima. Tačnije, Pravoslavni post ne podrazumeva ništa što je životinjskog porekla dok kod Katolika može i mleko i mlečni proizvodi, kao i jaja. Takav post kod Pravoslavnih tokom godine traje par dana i zove se "bela mrs". Tema: https://www.youtube.com/watch?v=34DhscXm8rg&t=9sDa se nadovežem Nitko se ne pridržava biblijskog posta, onako kako jasno stoji u Bibliji . Gore navedeno su neke tradicionalne light verzije posta.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 21:06 |
|
|
Verovatno si u pravu, a ja se rukovodim crkvenim kalendarom. Npr. neko smatra da posti ako tokom posta jede ribu ili jelo spremljeno na ulju, a nikada na vodi. O ostalim greškama da ne kažem gresima da ne pričam i, šta je uradio, ništa. Ti razumeš na koji deo posta mislim.
Tema: Korona će nas dobro opametiti, verujem u to.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 22:47 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Verovatno si u pravu, a ja se rukovodim crkvenim kalendarom. Npr. neko smatra da posti ako tokom posta jede ribu ili jelo spremljeno na ulju, a nikada na vodi. O ostalim greškama da ne kažem gresima da ne pričam i, šta je uradio, ništa. Ti razumeš na koji deo posta mislim.
Tema: Korona će nas dobro opametiti, verujem u to. Post, u srži, nije nešto toliko tjelesno, materijalno, koliko se tome pridaje značaj. Btw, korona će dodatno zaglupiti ionako već dobro zaglupljen narod.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 22:56 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Post, u srži, nije nešto toliko tjelesno, materijalno, koliko se tome pridaje značaj. Apsolutno, uzdržavanje od jela i pića bez čišćenja duše i nije post. Citat: Btw, korona će dodatno zaglupiti ionako već dobro zaglupljen narod. Sva je sreća da ima i pametnih, samo još da se pokrenu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 23:07 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
zaglupit me neće, al što ću imat dobre noge od ovog vježbanja...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 01 tra 2020, 23:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: zaglupit me neće, al što ću imat dobre noge od ovog vježbanja... E, onda ćeš biti u stanju brzo trčati da izbjegneš prisilnu vakcinaciju
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 02 tra 2020, 15:23 |
|
|
Markane bježi sa chata ako misliš chatati.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 02 tra 2020, 15:26 |
|
|
De mu Mar-kane zaprijeti da ćemo mu obrisat 80k beskorisnih postova i 10 g. neživota.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 02 tra 2020, 15:55 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: De mu Mar-kane zaprijeti da ćemo mu obrisat 80k beskorisnih postova i 10 g. neživota. Nemoj BBCa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 02 tra 2020, 15:56 |
|
|
Lako za postove, to ne uzima puno vremena. Već što vremena gubim na čitanje tuđih nebuloza, majko mila. Tu vrijeme ode.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 02 tra 2020, 19:11 |
|
|
Emir Suljagić @suljagicemir1 Za slučaj da se pitate kako @MiloradDodikRS u ovom trenutku može priuštiti negiranje genocida, odgovor je jasan: u njegovoj slici svijeta između Covid-19 i "muslimana" nema razlike - virus je virus.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 02 tra 2020, 19:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Lako za postove, to ne uzima puno vremena. Već što vremena gubim na čitanje tuđih nebuloza, majko mila. Tu vrijeme ode. Ko to još čita? Sve duže od 8-10 rečenica ne zarezujem ni dva posto, samo skrolujem i tražim nešto sažeto. Blokovi teksta po forumima su po pravilu palamuđenje bez suštinskog poznavanja materije.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 02 tra 2020, 19:33 |
|
|
Iskopirao sam jedan CD. Nula po nula, jedinica po jedinica i završi se jedan za tjedan dana. Ali nije lako.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 02 tra 2020, 19:35 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Emir Suljagić @suljagicemir1 Za slučaj da se pitate kako @MiloradDodikRS u ovom trenutku može priuštiti negiranje genocida, odgovor je jasan: u njegovoj slici svijeta između Covid-19 i "muslimana" nema razlike - virus je virus. Sviđa mi se Dodikovo viđenje stvari. Gdje god su muslimani masovno doseljavali ili vojno zauzimali ako domicilni narodi nisu imali dobar imunitet nestalo ih je. Srbi i Hrvati u bejha drže virus pod kontrolom sa antibioticima. Do cjepiva, onda je kraj.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 02 tra 2020, 22:26 |
|
|
Emir Suljagić @suljagicemir1 Teška je istorijska ironija što Covid-19 nije moguće provozati crvenim ili plavim kombijem.
Crvena ili plava pilula?
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 03 tra 2020, 00:57 |
|
|
BBC je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Emir Suljagić @suljagicemir1 Za slučaj da se pitate kako @MiloradDodikRS u ovom trenutku može priuštiti negiranje genocida, odgovor je jasan: u njegovoj slici svijeta između Covid-19 i "muslimana" nema razlike - virus je virus. Sviđa mi se Dodikovo viđenje stvari. Gdje god su muslimani masovno doseljavali ili vojno zauzimali ako domicilni narodi nisu imali dobar imunitet nestalo ih je. Srbi i Hrvati u bejha drže virus pod kontrolom sa antibioticima. Do cjepiva, onda je kraj. virus pod kontrolom drzat sa antibioticima???
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 03 tra 2020, 03:02 |
|
|
Daleko je još uvijek lijek za Korona virus. Imaju neki lijekovi koji su za gripu tj. protiv gripe, samo to nije lijek protiv Korona virusa.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 03 tra 2020, 07:06 |
|
|
Heero je napisao/la: BBC je napisao/la: Sviđa mi se Dodikovo viđenje stvari. Gdje god su muslimani masovno doseljavali ili vojno zauzimali ako domicilni narodi nisu imali dobar imunitet nestalo ih je. Srbi i Hrvati u bejha drže virus pod kontrolom sa antibioticima. Do cjepiva, onda je kraj.
virus pod kontrolom drzat sa antibioticima??? Metafora.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 03 tra 2020, 19:58 |
|
|
Emir Suljagić @suljagicemir1 Drugim riječima, četništvo je višestruko smrtonosnije od Covid-19, ali dok ne znam nikoga ko bi sa Covid-19 popio kafu, znam za cijeli milje u Sarajevu koji plazi u potrazi za četnikom sa ljudskim licem.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Koronavirus je prevara i obična gripa Postano: 05 tra 2020, 12:12 |
|
|
@ReufBajrovic Trenutno imamo dvije paralelne epidemije: korona i glupost.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|