|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 40 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
caporegime
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 14 ožu 2010, 13:53 |
|
|
MRSHO je napisao/la: caporegime je napisao/la: e pa ja slavim 24 rođendan večeras i planiram se slomiti od cuge na najgori mogući način.
kako se potrefilo nekoliko razloga za to, moje narode, bit će zlo! Sve najbolje nije moj rođendan. NAŠ! popila se kiša isusova ali.....ništa. izgleda da ovih dana imam neki unutarnji mentalni zajeb od kojega mi cuga samo izgori....ne stigne se ni prihvatiti. bolje da onda nikad ne prakticiram geslo; pijem da zaboravim, jer bi samo spičkao sve što imam a rezultata ne bi postigao.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 14 ožu 2010, 14:53 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
caporegime je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Sve najbolje nije moj rođendan. NAŠ! popila se kiša isusova ali.....ništa. izgleda da ovih dana imam neki unutarnji mentalni zajeb od kojega mi cuga samo izgori....ne stigne se ni prihvatiti. bolje da onda nikad ne prakticiram geslo; pijem da zaboravim, jer bi samo spičkao sve što imam a rezultata ne bi postigao. A znači A što se tiče tvoje situacije, kod mene je obrnuto.. kad sam u banani netreba mi dosta a kad sam dobre volje mogu tri dana derat Mislio sam i ja jučer doć na utakmicu al me sjeba kladionica, osto bez prebijene...
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 16 ožu 2010, 19:25 |
|
|
caporegime je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Sve najbolje nije moj rođendan. NAŠ! popila se kiša isusova ali.....ništa. izgleda da ovih dana imam neki unutarnji mentalni zajeb od kojega mi cuga samo izgori....ne stigne se ni prihvatiti. bolje da onda nikad ne prakticiram geslo; pijem da zaboravim, jer bi samo spičkao sve što imam a rezultata ne bi postigao. Sretan 24 rođendan , i mislio sam da si stariji od 24 godine
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 16 ožu 2010, 21:38 |
|
|
unknown je napisao/la: caporegime je napisao/la: nije moj rođendan. NAŠ!
popila se kiša isusova ali.....ništa. izgleda da ovih dana imam neki unutarnji mentalni zajeb od kojega mi cuga samo izgori....ne stigne se ni prihvatiti. bolje da onda nikad ne prakticiram geslo; pijem da zaboravim, jer bi samo spičkao sve što imam a rezultata ne bi postigao.
Sretan 24 rođendan , i mislio sam da si stariji od 24 godine Ti si opet "pod gasom" ?
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 17 ožu 2010, 11:33 |
|
|
MRSHO je napisao/la: unknown je napisao/la: Sretan 24 rođendan , i mislio sam da si stariji od 24 godine Ti si opet "pod gasom" ? Ni slučajno pa korizma je
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 18 ožu 2010, 04:33 |
|
|
Izbio sam se,jedva kući došao..i da kažem da luk jeo ni mirisao,al me krave uhvatile u priču..a ja se na jednu malu uhvatio ko balonja:(..ujutro ću se lupat nogommu guzicu kadmv idim koja sranja pisao..da ste mi živi i zdravi..herceg-Bosno zemljo moja suzo bez spokoja
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 18 ožu 2010, 09:18 |
|
|
patriot je napisao/la: Izbio sam se,jedva kući došao..i da kažem da luk jeo ni mirisao,al me krave uhvatile u priču..a ja se na jednu malu uhvatio ko balonja:(..ujutro ću se lupat nogommu guzicu kadmv idim koja sranja pisao..da ste mi živi i zdravi..herceg-Bosno zemljo moja suzo bez spokoja zato frende trebaš voljet samo jednu.....pa ti neće pasti na pamet kafanske akrobacije. ovako boli glava, boli džep....boli duša.....
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 18 ožu 2010, 12:10 |
|
|
Ma nije to bas tako,al da krenem objašnjavati ispadam odma Emocionalni sonjo .. A znaš kakvi smo kad nas emocije lupe .. Eto onim upisom izgubih sav kredibilitet na forumu
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 18 ožu 2010, 12:36 |
|
|
patriot je napisao/la: Ma nije to bas tako,al da krenem objašnjavati ispadam odma Emocionalni sonjo .. A znaš kakvi smo kad nas emocije lupe .. Eto onim upisom izgubih sav kredibilitet na forumu uh frende...bolje da ja ništa ne pričam.....
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 02 tra 2010, 01:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 02 tra 2010, 13:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 16 srp 2010, 10:44 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8366 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
gemištam sa sarajevskim kiseljakom.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
hobotnica01
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 16 srp 2010, 13:34 |
|
|
Šta piem???? Znoj
|
|
Vrh |
|
|
Korisničko ime
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 16 srp 2010, 14:22 |
|
|
Ugrijalo, prigrijalo `ladna piva idealna
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: kutak za one "pod gasom" Postano: 16 srp 2010, 20:56 |
|
|
Opa zaživjela ova tema ja i zaboravio na nju. Mene danas "sunce" već ubilo heheh i turistkinje iz Nizozemske živili u piću braćo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|