|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 91 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 17:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Normalno. Što misliti o osobi koju ne zanima politika a registrira se na politički forum. Mislim ako si retard nije to moj problem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 17:15 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 10:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
BBC je napisao/la: Normalno. Što misliti o osobi koju ne zanima politika a registrira se na politički forum. Mislim ako si retard nije to moj problem. Misli sto zelis, tvoje pravo. To ne znaci da je tvoje misljenje tocno. Naprotiv. Pronadji gdje sam napisala da me politika ne interesira. Neces pronaci. Naprotiv.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 17:18 |
|
|
|
Naprotiv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 17:19 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
BBC je napisao/la: Čuj ovog bisera džamijskog, "mrzi Hrvate iz Bosne". Bibić nemoj da me parafraziraš, biranim rečima pišem. Ne rekoh da mrziš već da ne voliš, to su dve različite stvari. Možda si zaboravio šta si svojevremeno pisao kada si hteo da cepaš zapadnu Hercegovinu i pripojis je Hrvatskoj.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 17:19 |
|
|
|
Naprotiv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 17:57 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
Čuj vrijedanje islama jihad test. 
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 17:59 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Čuj vrijedanje islama jihad test.  Amiđa,ome(h)kš'o si mi nešto,šta je reć'?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 18:16 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jesu li Ko drugi nego ja i BarackObama, Hrvati ili Bošnjaci? Je li Wind Hrvatica, Mixer ili Muslimanka? Je li MIR porijeklom iz BiH? Je li seherzada muško ili žensko? Je li dane-croatia Hrvat, Musliman, Mixer ili Slovenac? Je li Pravoslavac Srbin ili Musliman? Je li Hunter Hrvat ili neki Mixer iz Vojvodine? Je li Leeroy Srbin ili neki Mixer?
Nemogućnost odgovora na ta pitanja ujedno znači i donekle kvalitetno trolanje (mada to dakako nije jedini kriterij). BarakObama je Bošnjak to je jasno na temi o Mostaru, samo mislim da trola da je hard core musliman.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 18:33 |
|
|
|
Malo njih prođe taj test. Jihad islam test. Samo ga postaviš i čekaš somine da se ulove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 23:12 |
|
|
Audrey je napisao/la: BBC je napisao/la: Normalno. Što misliti o osobi koju ne zanima politika a registrira se na politički forum. Mislim ako si retard nije to moj problem. Misli sto zelis, tvoje pravo. To ne znaci da je tvoje misljenje tocno. Naprotiv. Pronadji gdje sam napisala da me politika ne interesira. Neces pronaci. Naprotiv. mene isto al ne u detalje,recimo geopolitika me zanima
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 23:13 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jesu li Ko drugi nego ja i BarackObama, Hrvati ili Bošnjaci? Je li Wind Hrvatica, Mixer ili Muslimanka? Je li MIR porijeklom iz BiH? Je li seherzada muško ili žensko? Je li dane-croatia Hrvat, Musliman, Mixer ili Slovenac? Je li Pravoslavac Srbin ili Musliman? Je li Hunter Hrvat ili neki Mixer iz Vojvodine? Je li Leeroy Srbin ili neki Mixer?
Nemogućnost odgovora na ta pitanja ujedno znači i donekle kvalitetno trolanje (mada to dakako nije jedini kriterij). BarakObama je Bošnjak to je jasno na temi o Mostaru, samo mislim da trola da je hard core musliman. ojn se izjasnjava ko turcin u skoro svakom postu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 23:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dje su na spisku ove dvije tete iz kavanice? Hoćeš da kažeš da su žene nabile po nekoliko tisuća postova na forumu a nisu ni kvalitetne trolerke? To je porazno. Obzirom da se Zgrabi hvali "kavanicom" ko Jelena Karleuša twiter / insagram nalozima. Odaj ženama priznanje za doprinos makar ovdje  kad već cicijaš i ne daš da budu urednice nekog dijela foruma. Kakav si ti domaćin? Kavanica ima toliko pregleda, lovu zarađuješ na tuđem radu  uvjek neki extra komentari  al fakat ja pola ovdje nemogu uvatit,tolko malo ima ljudi na formu sve su neke insajderske konverzacije a ova me uvjek pomete i uvjek romane pise P.S. ovaj post nije zloban,simpaticno mi pa eto da kazem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 23:20 |
|
|
|
inace neslazem se da je tuta trol,on je saljivdjija i baca fore po postovima al nije tu u svrhu trolanja ko ni ja!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 23:31 |
|
|
Heero je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: BarakObama je Bošnjak to je jasno na temi o Mostaru, samo mislim da trola da je hard core musliman.
ojn se izjasnjava ko turcin u skoro svakom postu To sa preteranom turkofilijom verujem da troluje. Heero zašto misliš da te Mini drži za trola?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 23:37 |
|
|
Heero je napisao/la: Audrey je napisao/la: Misli sto zelis, tvoje pravo. To ne znaci da je tvoje misljenje tocno. Naprotiv. Pronadji gdje sam napisala da me politika ne interesira. Neces pronaci. Naprotiv.
mene isto al ne u detalje,recimo geopolitika me zanima Ni ja ne preferiram detalje. Geopolitika me manje interesira (iako slovi za svedski termin), ekonomska politika malo vise.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 25 tra 2016, 23:39 |
|
|
Heero je napisao/la: inace neslazem se da je tuta trol,on je saljivdjija i baca fore po postovima al nije tu u svrhu trolanja ko ni ja! Tuta je meni cool. Jedan od rijetkih sto pokusava biti objektivan a ne mainstream.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 26 tra 2016, 00:12 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Heero je napisao/la: ojn se izjasnjava ko turcin u skoro svakom postu To sa preteranom turkofilijom verujem da troluje. Heero zašto misliš da te Mini drži za trola? ko je mini?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 26 tra 2016, 00:32 |
|
|
|
Onaj koji je otvorio temu i stavio te u anketu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 26 tra 2016, 01:11 |
|
|
|
pa pitaj ga nezz ja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 26 tra 2016, 09:02 |
|
|
|
Mini zašto je Heero trol?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 26 tra 2016, 15:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Zato što u životu nisam vidio ovoliku razinu nepismenosti u osobi ispod 40-ak godina. Prosto nemoguće, ako nije trolanje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 26 tra 2016, 15:47 |
|
|
|
Onaj Daramo nije troler ali je takav paničar da bih ga najradije namlatio. Assadoovi izgube jedno selo on uleti kako gube rat i kako će ih nestati iz Sirije. Pa masa sličnih gluposti za Hrvate. Armagedon, apokalipsa, nestaju....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 26 tra 2016, 15:52 |
|
|
|
Daramo je Jesam li vam rek'o tip osobe.
P. S. Bibi oćes da glasaš za mene u anketi, znači mi da pobjedim?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 26 tra 2016, 15:54 |
|
|
|
Moram prvo znati jel se glasa za uzornog, pozitivnog trolera ili negativnog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Kvalitetno (high-energy) trolanje Postano: 26 tra 2016, 15:55 |
|
|
BBC je napisao/la: Assadoovi izgube jedno selo on uleti kako gube rat i kako će ih nestati iz Sirije. Prepoznatljivo mi ovo... samo se tice Svedske. I jednog drugog lika pod nickname "BBC". ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|