|
|
Stranica: 5/10.
|
[ 235 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 09:37 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5900 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Ilirk@ je napisao/la: neki dan sam gledala prilog na tv-u, tada se još nije bio vratio, ali moram priznati da me baš dirnula ta priča.. :( ajde, neka su se našli, baš mi drago.. ako se dobro sjećam priloga, ta roda je kod ovog domara 18-19 godina već?? Da, roda Malena je već 18 godina kod domara, jer ne može letjeti zbog prostrijeljenog krila.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 09:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Opet ljudi usrali stvar.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 11:44 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: @ emt: OBJAVA: 27.03.2012 / 19:23 KASNIO TRI DANA - NASTAVILA SE VELIKA LJUBAVNA PRIČA Klepetan deseti put sletio svojoj Malenoj u gnijezdo na krovu školeVidno izmučen 10.000 km dugačkim putom, umoran i blatnjav, rodan je odmah po povratku odletio rodi koja ne može letjeti Klepetan se vratio! Sedam mjeseci nakon odlaska u Afriku i tri dana kasnije nego obično, tridesetogodišnji se rodan danas točno u 17.15 sati vratio u gnijezdo svoje deset godina mlađe družice Malene na dvorišnoj zgradi škole u Brodskom Varošu. Ondje su ga dočekali Malena i domar Stjepan Vokić. Tako se najljepša ljubavna priča životinjskog svijeta po deseti put sretno završila. Vidno izmučen 10.000 kilometara dugačkim putom, umoran i blatnjav, Klepetan je ipak odmah po povratku odletio u zagrljaj svojoj rodi koja ne može letjeti. – Kada sam vidio Klepetana, odmah su mi krenule suze na oči. Nije ni čudo, nas smo troje već toliko godina zajedno da smo postali ovisni jedni o drugima. Telefon mi stalno zvoni, ljudi zovu, sretni su što se rodan vratio. Svi znaju koliko ga je Malena nestrpljivo čekala i koliko joj teško pada ova višemjesečna samoća – priča Stipe, koji je svog Klepetana, kao i obično, dočekao s velikom zalihom svježe ribe. Više na: http://www.vecernji.hr/regije/klepetan-deseti-put-sletio-svojoj-malenoj-gnijezdo-krovu-skole-clanak-391943 Glazbenik, zahvaljujem :) Bas si me obradovao.Znaci stigao je Malenoj dragi.Kako se ona samo uznerovozi kad on kasni.Snimali su je jedne godine, te cupka gnijezdo, te krila i perje popravlja.Pravo zensko
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 11:48 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Rode su mi fascinantne upravo zbog ovoga , ovo je prava rijetkost u životinjskom svijetu, a bome i u ljudskom .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 11:56 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Rode su mi fascinantne upravo zbog ovoga , ovo je prava rijetkost u životinjskom svijetu, a bome i u ljudskom . Kao da pomorac na nekom preookeanskom brodu, i onda se vraca zeni doma.A ona ga ceka sa coporom djece. Ovo su slike od prije par sati. A ova je kad su dobili prinovu.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 11:58 |
|
|
Emt se sva raznježila
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:00 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Emt se sva raznježila Jesam fakat, kazem ti, izgledaju kao muz i zena.Jos Malena tako bude sama mjesecima.Prava je sreca kad on dodje.Romanticno !;)
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:01 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Emt se sva raznježila Jesam fakat, kazem ti, izgledaju kao muz i zena.Jos Malena tako bude sama mjesecima.Prava je sreca kad on dodje.Romanticno !;) Sapunica uživo
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:06 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Jesam fakat, kazem ti, izgledaju kao muz i zena.Jos Malena tako bude sama mjesecima.Prava je sreca kad on dodje.Romanticno !;) Sapunica uživo Ovo su ptici kad su porasli.Vidi ih :)
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:16 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sapunica uživo Ovo su ptici kad su porasli.Vidi ih :) Lipi su i dragi, ipak u mom srcu je samo jedna beštija :
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:18 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: emt je napisao/la: Ovo su ptici kad su porasli.Vidi ih :) Lipi su i dragi, ipak u mom srcu je samo jedna beštija : Tovari ?Kako zoves ti njih ?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:22 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Lipi su i dragi, ipak u mom srcu je samo jedna beštija : Tovari ?Kako zoves ti njih ? Tovari Jednog za kućnog ljubimca, pusti ptice i pse
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:33 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 954 Lokacija: AID Headquarters
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Lipi su i dragi, ipak u mom srcu je samo jedna beštija : Tovari ?Kako zoves ti njih ? Kenjci!
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:35 |
|
|
Melcher je napisao/la: emt je napisao/la: Tovari ?Kako zoves ti njih ? Kenjci! Istina, moš ih i tako zvati, ali tovari su uobičajenija verzija kod nas .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60928 Lokacija: DAZP HQ
|
što papak uopće odlazi u Afriku? sigurno i tamo ima neku "malenu". ovo je tipičan klinički slučaj jer je očito da Klepetan vodi dvostruki život i ima najmanje dvije obitelji, a možda i više.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:41 |
|
|
dudu je napisao/la: što papak uopće odlazi u Afriku? sigurno i tamo ima neku "malenu". ovo je tipičan klinički slučaj jer je očito da Klepetan vodi dvostruki život i ima najmanje dvije obitelji, a možda i više. Vidim i tebe su zagorile one meksičke sapunice .
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:44 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: što papak uopće odlazi u Afriku? sigurno i tamo ima neku "malenu". ovo je tipičan klinički slučaj jer je očito da Klepetan vodi dvostruki život i ima najmanje dvije obitelji, a možda i više. Vidim i tebe su zagorile one meksičke sapunice . Dudu, za taj komenatar , a ovo je Zadru . Cuj dvostruki zivot i jos jedna "Malena", puno gledate americke filmove !!! Nemate vi pojma sto je romantika :))
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:47 |
|
|
emt je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Vidim i tebe su zagorile one meksičke sapunice . Dudu, za taj komenatar , a ovo je Zadru . Cuj dvostruki zivot i jos jedna "Malena", puno gledate americke filmove !!! Nemate vi pojma sto je romantika :)) Emt zašto sam ja dobio ? Vidiš da ja napadam dudua zbog tog besramnog komentara .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60928 Lokacija: DAZP HQ
|
kakva je romantika što rodan nakon pet mjeseci diže sidro i odlazi uz poruku, eto me za 5 minuta i onda se vrati nakon 7 mjeseci?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 12:55 |
|
|
dudu je napisao/la: kakva je romantika što rodan nakon pet mjeseci diže sidro i odlazi uz poruku, eto me za 5 minuta i onda se vrati nakon 7 mjeseci? Emt živi za tih 5 minuta
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 13:10 |
|
|
dudu je napisao/la: kakva je romantika što rodan nakon pet mjeseci diže sidro i odlazi uz poruku, eto me za 5 minuta i onda se vrati nakon 7 mjeseci? Zov prirode, nije on kriv sto ptica selica !;) Da nije, ne bi je nikad ostavio. Zadar, premlad si za cinicne komentare ! A dudu se sali, znam ja da je on romanticar u dusi.Jel dudu ?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 13:40 |
|
|
Ovo je tema za labudove arijevce. Ne kvarite je sa nekim rodama.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 13:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Ovo je tema za labudove arijevce. Ne kvarite je sa nekim rodama. Pa sam si napisao "Labudovi , ptice i ostala živina"
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 13:52 |
|
|
Pa i Zlaja kaže da stvara "državu za Ćoeka". Ne morate sve doslovce shvatiti.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Labudovi, ptice i ostala živina Postano: 28 ožu 2012, 18:28 |
|
|
Klasican primjer romantike kod golubova.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|