|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glava
|
|
Naslov: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 03:47 |
|
|
Citat: @ Daidza,procitah nekoliko tema na politici (HBforumu)kod ovih tvojih na zmijskom forumu izgleda da ima nekoliko aktivnih forumasa,desetak pricuvnh i par stotina penzionisanih i banovanih.Kava je ovo urnebes forumska ekipa,vise ima ekavice nego ijekavice.Neke sam prepozmao iz par procitanih postova,izgleda da je Doni BG tu,onaj sto mu je mama radila kod cike gezde Dobrice u SANU stabu a on na njega naletio negje u liftu,inace vise puta registorvani na ovom forumu pod nikom Jony- riblja kosti u grlu,Dzozi i drugih nikova,Inace nama dobro znano beogradsko dete sa Vracara,...(Pozdrav Dzoni BG nedostajes nam,nisi bio na sax-u odavno :mrgreen: )
Aleksije im je izgleda velikosrpski strateg i uhoda sa udaljenosti koji im kreira snove i finte o raspadu nepostojece BiH koje po njima nema a koju najbolje ruse Bosnjaci preko SDP-a :mrgreen: Po njima nema Bosne gotovo dvadeset godina,ceka se podrska Rusa trecem,protv su NATO alijanse i Amerike, :lol: :lol: :lol: :lol: ....Tu je i Djpalo Junuz,koji je takode bio ovdje s nama,a koga nema vec duzi period,...Zrikavac () im je izgleda neki hercegovacki purger koji mrzi Hrvatsku (pereciju) iako u njoj zivi kao i posavske Hrvate koji bi da se vrate ili traze svoju Posavinu nazad od Dodika,pa su im smetnja za uskrsnuce treceg jer ne bi da pokvare hatar Dodiku u kojeg se kunu.mada im nema nista ponuditi osim verbalne ublehe,.....Old school im je neka dama iz Listice sto opasno mrzi mosnjake :razz: ..... Tamo je i sisacka trofazna zvijezda "Osa",.....Hrvatska ih izdala,Mesic je zlo,Josipovic kojeg nisu birali je bolji od Tudmana :shock: :lol: :lol: ,...ovo je forum pusti me da vrisnem.....:lol: :lol: :lol:
Ovaj jastrebarsko zmijski forum je pun Vasicevih jursinika gdje su dobro dosli kao i srbijanski saveznici i savjetnici neso kao Karadzordevo puno forumskih politickih tuberana koji oplakuju propali Milosevic-Tudman projekat i sada bi da ga ozive kao mrtvog konja koji se odavno raspao :lol: :lol: :lol: :lol: ,.....
Pobosanskih forumasa izgleda nema uposte osim dvije dame koje provociraju onako jadno i ogavno,tu je Beco i masa baniranih predpostavljam uglavnom mrskih Bosnjaka/******,.....Moderatore nisam zapazio ko su,vjerovatno kombinacija Placipickica,Vaske ili onaj Nino Raspudic,.....Vlasnik portala je trofazni hercegovac koji u Drazinim subarasima vidi svog saveznika u zajednickoj misiji rasturanja nepoderive i nepokorive BiH zbog cije opstojnosti imaju nocne more,Portal Poskom kao i kolumnisti su im gotovo svi bosnofobi,bosnjofobi,islamofobi....... :roll:
Ovo je odron forum komotno se mogu bratimiti sa Krstaricom, :mrgreen:
Koja je ovo luda kombinacija Dodo-Covicevaca,....Vukovarske i druge zrtve velikosrpske agresije se okrecu u svojim grobovima zbog ovog herceg srpskog zbratimljenog pisanja i slaganja,ko got od Hrvata van Hercegovine a prije svega iz Hrvatske posjeti ovaj portal ili forum ima da se krsti sa obadvije ruke,nije cudo sto o njima imaju misljenje kako imaju....... :shock:
Izgleda da tamo nema niko mjesta ko je probosanski orjentisan,.....Vidim da nas prate i tracaju o nama,uglavnom su bili svi ovdje na forumu pa su najureni,neki vise puta,.......
Pozdrav za Covic-Dodikovce odnosno Perecijco-Tadicevce,(Karadordevce)podrzavam ipak @lukypotov prijedlog,susreta oci u oci sa hladnom pivom ukljucujcuci i hodzinu bezalkoholnu pivu pored hladne Neretve na crtu razgranicenja,....
Ovi iz Begisa su kod njih svakako domaci pa da se forumasi skrpe ,.damama ce mo dati torbice sa zavojima da nas krpe ako zaguzvamo,...a moderatori da pregledaju da nema ko od forumasa cakiju,sta znas kakav je ko nakon par forumskih piva,......... :razz:
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 03:54 |
|
|
Pozdrav dragom Bosnologu, nije me zaboravio, dzigericu sam mu grizo Fantastican je, kao i uvek, nikad me ne razocara
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 04:20 |
|
|
Bosnolog je Pipo.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 04:24 |
|
|
Reis Sejdo je napisao/la: Bosnolog je Pipo. Cekaj, jel to onaj ludak sto na samom sajtu ostavlja bolesne komentare, na svakoj temi Ne bi me zacudilo, ima tu stofa...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 05:36 |
|
|
Raščlanio nas Bosnolog na proste faktore Skinuo "do koske". Neki bi se ovdje trebali zabrinuti...
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 09:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
A kog briga sto se taj javio... cemu ove teme ovdje? A ja sam i rekao da su sigurno ovdje pisali pod drugim nickovima...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 09:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Citat: bosnofobi,bosnjofobi,islamofobi Kako je ovo povezano, ako je moguće znat? Sveto Trojstvo? Ima nas probosanskih ali bošnjofoba, islamofoba, bosnologfoba (Velikobošnjaka)... Idi liječi se...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 11:15 |
|
|
Daj dobacite tog bolida da se igramoooo
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
divlja svinja
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 14:58 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 21:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
Tako me krasno zaboli za tog "Bosnologa". Nisam pročitao ni jedan njegov komentar, niti me zanima što čovjek piše. Vjerojatno isto što i Sultan, tan, Irma, Bihać-Krajina...
|
|
Vrh |
|
|
cromwell
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 15:17 |
|
|
Zar možete biti toliko željni tuđe pažnje?Vi kao da patite zbog toga što vas na SAx-u baniraju ili ignoriraju.Nije mi jasno kako neki marginalni lik (mošnjolog) može dobiti svoju temu na Herceg-Bosni.Neka mi netko to objasni? Čime je zaslužio temu? Zašto tom portalu i takvim likovima dajete pažnju koju oni ne zaslužuju?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 16:03 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: Tako me krasno zaboli za tog "Bosnologa". Nisam pročitao ni jedan njegov komentar, niti me zanima što čovjek piše. Vjerojatno isto što i Sultan, tan, Irma, Bihać-Krajina... Ne, nije, tip personificira sve ono negativno kod unitarista... Kad takvi likovi ne mognu po Šeheru se prosipat ima nade za zajedničku državu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 16:17 |
|
|
cromwell je napisao/la: Zar možete biti toliko željni tuđe pažnje?Vi kao da patite zbog toga što vas na SAx-u baniraju ili ignoriraju.Nije mi jasno kako neki marginalni lik (mošnjolog) može dobiti svoju temu na Herceg-Bosni.Neka mi netko to objasni? Čime je zaslužio temu? Zašto tom portalu i takvim likovima dajete pažnju koju oni ne zaslužuju? Jebiga , razliciti smo Covek je unikatni talenat besmisla, ponavljanja istog do iznemoglosti, postova od 100 milja, sa stilom babe narikace, pojavom odbacenog tinejdzera, zescim kompleksom Srba, progodan na zajebavanje, naznakama zelje za "bosnjackim ponosom", problemima sa pismebnoscu iz osnovne skole..... toliko toga u jednoj individui, a ne mozes sve ni opisati, a kao slag na tortu, levicar i multietnicar Ali, ne sekiraj se, blago je reci da su mu "skrenuli paznju"....
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 17:22 |
|
|
Ko se zajebava sa Bosnologom ima da prođe kao Boson(ol)og po trnju!
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 17:55 |
|
|
cromwell je napisao/la: Zar možete biti toliko željni tuđe pažnje?Vi kao da patite zbog toga što vas na SAx-u baniraju ili ignoriraju.Nije mi jasno kako neki marginalni lik (mošnjolog) može dobiti svoju temu na Herceg-Bosni.Neka mi netko to objasni? Čime je zaslužio temu? Zašto tom portalu i takvim likovima dajete pažnju koju oni ne zaslužuju? Bistrino, zar ne vidiš da ga ovi zovu da ga zajebavaju.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 20:45 |
|
|
Citat: Postao/la Bosnolog dana 09/02/2011 20:27
Na Zmijskom portalu se treba desiti kompletna defasizacija i deapartheizacija u njihovi glavam pocevsi od moderatora pa nadalje,...Kontraverznije drustvo ne postoji u regiji niti je postojalao od vremena Pavelica i Draze Mihajlovica kada su oni skupa surovali dok su istovremeno ubijali jedni drugima njihove sunarodnike,.....Juce prelistah nekoliko stranica,pa oni zive u totalnom dodoljubnom transu i nadi da im Vasic koji je zvijezda vodilja tamo moze nesto ponuditi,to je najobicniji klub utopistickih sanjara o nestanku BiH,..... :razz:
|
|
Vrh |
|
|
cromwell
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 21:20 |
|
|
Reis Sejdo je napisao/la: cromwell je napisao/la: Zar možete biti toliko željni tuđe pažnje?Vi kao da patite zbog toga što vas na SAx-u baniraju ili ignoriraju.Nije mi jasno kako neki marginalni lik (mošnjolog) može dobiti svoju temu na Herceg-Bosni.Neka mi netko to objasni? Čime je zaslužio temu? Zašto tom portalu i takvim likovima dajete pažnju koju oni ne zaslužuju? Bistrino, zar ne vidiš da ga ovi zovu da ga zajebavaju. Znam ja dobro da ga zafrkavaju, ali na ovom portalu se previše spominje SAX i likovi koji tamo pišu, kao da se svaki njihov korak prati. Čemu ta opterećenost?? Zašto nas, na HB portalu zanima Milorad Dodik,tj. njegova tema na SAX na kojoj je ispisano 600 str. ? Ako tamo komentiraju paćenici, unitaristi, borgovci ili kako ih već nazivamo sve, zašto mi moramo prokomentirati njihova pisanja ovdje, na ovom portalu.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 21:57 |
|
|
ovo je na chat temi pa se može tolerirati štošta, inače kome je do borgovanja i međuetniĆkog dijaloga neka se tamo prosipa. libo me racq za terapijske samoubjeDŽujuČe postove sa tehxa, kao i većinu na ovom forumu, bar mi u bosni znamo šta i na koji način vlada anamo tamo.
|
|
Vrh |
|
|
cromwell
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 22:07 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: ovo je na chat temi pa se može tolerirati štošta, inače kome je do borgovanja i međuetniĆkog dijaloga neka se tamo prosipa. libo me racq za terapijske samoubjeDŽujuČe postove sa tehxa, kao i većinu na ovom forumu, bar mi u bosni znamo šta i na koji način vlada anamo tamo. OK! Glava Što se tog lika tiče, stoji sve što si gore naveo, koji blento..
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 09 vel 2011, 22:37 |
|
|
A ,što je ovo?? Ovo ,je neka interna za.ebancija!?hmm bezveze
|
|
Vrh |
|
|
Ili
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 10 vel 2011, 19:01 |
|
|
Ponukan famoznim Bosnologom provirio sam na Sa-x forum, pa ljudi što srozavate forum da svakakvi manijaci dobivaju teme nema smisla. Onaj ili je već legendarni "pipo" ili legenda u nastajanju "zeleni zub".
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 10 vel 2011, 19:11 |
|
|
Pa zbog tog kretena su pun kufer ljudi banirali, kasno sad reći da je čovjek bolestan.
Ja sam mogao puno doprinijeti razumijevanju nekih stvari, da su me pustili...
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Ljudi!... Javio se Bosnolog ! Postano: 10 vel 2011, 21:00 |
|
|
Majstori su majstori, dundjeri su dundjeri... Citat: Postao/la Bosnolog dana 10/02/2011 19:48
Neka se sada Covoklizno,Ljuboklizno i Dodoklizno nadopunjuju,...Ljubic se namjestio Jugokrimosu Covicu da mu cuva leda ovaj ga je navukao nakon sto je Ljubic izdao i slagoa preidzobrnog koalicionog partnera HSP,....Ljubic je ispao najveci gubitnik ali i najljigavija politicka lignja napunjena Covicevoudoidima a Covic Dodikoudovidima,....toliko su puni da im iz usiju cure zajeb frustracije,...... :razz:
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|