|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 27 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
elit star
|
Naslov: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 04:25 |
|
|
|
Parovi se sve više upoznaju tako što se prvi put "sretnu" putem interneta.
Da li ste imali neku uspešnu vezu a da ste partnera prvo upoznali preko neta? Da li biste odali "tajnu" uspeha? Da li ste imali neko veliko razočarenje sa osobom koju ste upoznali preko neta? Lažno predstavljanje? Koje su prednosti i mane upoznavanja preko foruma? Kada sa online treba preći na viđanje uživo? I šta radite ako je osoba daleko pa ne možete da se vidite, prekidate li komunikaciju?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 11:47 |
|
|
|
Tajna uspjeha je u laganju, a internet je odavno općilište/lagalište. Lažno se možeš predstaviti i uživo i na internetu. Stvar je u tome koliko si vješt u laganju i koliko je druga strana pronicljiva. Žene su tu u minusu. Sažaljevaju se, umjesto da ,,gaze,, Upoznala sam recimo ,,prijatelja,, koji je na početku komunikacije bio pametnica i dobrica. Vrlo brzo se uspostavilo da niti je pametan, niti dobar. Ostalo to nekakvo sažaljenje. Vidiš da je hendikepiran i u mozak i u mozgić, pa ti bude onako žao, pokušavaš da ga usmjeriš, posavjetuješ, onako sve kao mama, pa kada vidiš da derište ne fercera dođe ti i da ga kao mama ispucaš po guzici. Kažu da postoje i dobre priče. Meni je sve to daj šta daš, jer ili kaskam za drugima koji to već jesu i imaju, ili krajnje očajnički potezi gdje nestaje selekcija bilo koje vrste. Viđanje uživo takođe može biti stresno. Šta ako smrdi, a to ne osjetiš preko monitora, ako muca, slabo tuca i još sto drugih stvari. Riziko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 11:59 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Nema "ljeba" od toga, govorim iz iskustva. Ja sam se dugo dopisivao sa jednom "ljepoticom" iz Bosanske Gradiske. Od pocekta sam bio sumnjicav, ali sam pristao na igru. Dugo je izbjegavala dejt, na kraju sva zaljubljena pristala i dodje zena koju nisam nikad vidio, 120kg ...
Popili smo pice, i rekao sam joj sto ti to treba, budi ono sto jesi, svidjeti ces se nekome. Jos mi neko vrijeme dosadjivala, molila za sastanke...
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broc
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 12:22 |
|
|
|
Moguće je. Već duže vrijeme imam takav odnos. Premda, imali smo sreće da smo se našli na istoj valnoj duljini i da privlačimo jedno drugo fizički.
Napravili smo od cijele stvari neku modernu verziju hide & seeka, gdje smo se razotkrivali polako jedno drugome. I riječima a i fotkama
Onda smo se tražili ali ne baš. Potrebno je vremena, sve što dođe brzo brzo i ode
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 12:29 |
|
|
DrMag je napisao/la: Nema "ljeba" od toga, govorim iz iskustva. Ja sam se dugo dopisivao sa jednom "ljepoticom" iz Bosanske Gradiske. Od pocekta sam bio sumnjicav, ali sam pristao na igru. Dugo je izbjegavala dejt, na kraju sva zaljubljena pristala i dodje zena koju nisam nikad vidio, 120kg ...
Popili smo pice, i rekao sam joj sto ti to treba, budi ono sto jesi, svidjeti ces se nekome. Jos mi neko vrijeme dosadjivala, molila za sastanke... Živi primjer ,,lagača,,! Da nije bilo obratno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 12:31 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Napisao bi da je bilo obratno.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 13:07 |
|
|
|
..zene mi se nude a ja samo zelim druzenje...ma i to sto kontaktiram s ženama po netu mi se čini malo neprikladno..i jos kad dobiješ vruće fotke tesko se oduprit..jel ok ako smatram da ipak pripadam nemoralnosti zbog toga il pretjerujem..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 13:24 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 15:23 Postovi: 3985 Lokacija: Stolni grad
|
|
Kakvi Internet spojevi krvi ti Isusove, to je osuđeno na filozofiranje i verbalnu komunikaciju, još ti naleti neka kao lapo lapo i možeš svog milojka poslat u mirovinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 13:31 |
|
|
|
..nisi u pravu znam neke parove di je završilo brakom..danas to ide pod normalu..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 13:34 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2484 Lokacija: Sarajevo
|
|
Jel neko jos koristio mirc za prva upoznavanja ?
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 13:41 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Jel neko jos koristio mirc za prva upoznavanja ? Ja,ne.Šta je to?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 13:52 |
|
|
laganini je napisao/la: ..nisi u pravu znam neke parove di je završilo brakom..danas to ide pod normalu.. Svega svuđe ima, ali tema je ljubav i seks, moj osvrt je više bio na seksu, a iskustvo i općenito zdrav razum mi govori da manje komunikacije vodi ka više seksa, više komunikacije ka manje seksa. Ja sam u mlađim godinama i po pitanju ljubavi želim biti indiferentan, zadnje što mi treba je maštanje o nekoj vječno ljubavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 13:53 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2484 Lokacija: Sarajevo
|
elit star je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la: Jel neko jos koristio mirc za prva upoznavanja ? Ja,ne.Šta je to? Ko neka vrsta chat platforme Bilo je jako popularno 2000tih godina i prije masovnog koristenja msn-a
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broc
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 13:56 |
|
|
Gazda je napisao/la: laganini je napisao/la: ..nisi u pravu znam neke parove di je završilo brakom..danas to ide pod normalu.. Svega svuđe ima, ali tema je ljubav i seks, moj osvrt je više bio na seksu, a iskustvo i općenito zdrav razum mi govori da manje komunikacije vodi ka više seksa, više komunikacije ka manje seksa. Ja sam u mlađim godinama i po pitanju ljubavi želim biti indiferentan, zadnje što mi treba je maštanje o nekoj vječno ljubavi. Manje komunikacije vodi ka više seksa? Podsjetio si me na onu parodičnu reklamu. “Selotejp - pretvara “Neću pusti me” u “Mppfff mff mmmf” od 1982. god”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 14:02 |
|
|
Gazda je napisao/la: laganini je napisao/la: ..nisi u pravu znam neke parove di je završilo brakom..danas to ide pod normalu.. Svega svuđe ima, ali tema je ljubav i seks, moj osvrt je više bio na seksu, a iskustvo i općenito zdrav razum mi govori da manje komunikacije vodi ka više seksa, više komunikacije ka manje seksa. Ja sam u mlađim godinama i po pitanju ljubavi želim biti indiferentan, zadnje što mi treba je maštanje o nekoj vječno ljubavi. ...ok svi se furaju na sex al lipa se prijateljstva dogode i na netu al kad spomeneš sex fakat je da vecinu netveza budu zene..vjerojatno je ubpodsvjesti točno sto govoriš..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 14:02 |
|
|
Broc je napisao/la:
Manje komunikacije vodi ka više seksa?
Podsjetio si me na onu parodičnu reklamu.
“Selotejp - pretvara “Neću pusti me” u “Mppfff mff mmmf” od 1982. god”
Drži se ti online spojeva
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Broc
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 14:06 |
|
|
Gazda je napisao/la: Broc je napisao/la:
Manje komunikacije vodi ka više seksa?
Podsjetio si me na onu parodičnu reklamu.
“Selotejp - pretvara “Neću pusti me” u “Mppfff mff mmmf” od 1982. god”
Drži se ti online spojeva Brate to što ti s tom filozofijom povališ, ja s ekipom u lovačkoj kući pečem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 14:13 |
|
|
Broc je napisao/la: Gazda je napisao/la: Drži se ti online spojeva Brate to što ti s tom filozofijom povališ, ja s ekipom u lovačkoj kući pečem 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 14:15 |
|
|
Broc je napisao/la: Brate to što ti s tom filozofijom povališ, ja s ekipom u lovačkoj kući pečem
Nije to filozofija to je čista matematika, ne možeš imati učestali seks, ako se odnosi baziraju na komunikaciji, a što se toga tiče ti si na gubitku, nema potrebe za infantilnim ispadima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 16:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
laganini je napisao/la: ..zene mi se nude a ja samo zelim druzenje...ma i to sto kontaktiram s ženama po netu mi se čini malo neprikladno..i jos kad dobiješ vruće fotke tesko se oduprit..jel ok ako smatram da ipak pripadam nemoralnosti zbog toga il pretjerujem.. Koliko to imaš love stari? 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 16:39 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..zene mi se nude a ja samo zelim druzenje...ma i to sto kontaktiram s ženama po netu mi se čini malo neprikladno..i jos kad dobiješ vruće fotke tesko se oduprit..jel ok ako smatram da ipak pripadam nemoralnosti zbog toga il pretjerujem.. Koliko to imaš love stari?  ..ne sudi o konju kojeg nisi jaho..  glup ti je komentar...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 17:05 |
|
|
elit star je napisao/la: Parovi se sve više upoznaju tako što se prvi put "sretnu" putem interneta.
Da li ste imali neku uspešnu vezu a da ste partnera prvo upoznali preko neta? Da li biste odali "tajnu" uspeha? Da li ste imali neko veliko razočarenje sa osobom koju ste upoznali preko neta? Lažno predstavljanje? Koje su prednosti i mane upoznavanja preko foruma? Kada sa online treba preći na viđanje uživo? I šta radite ako je osoba daleko pa ne možete da se vidite, prekidate li komunikaciju? Kao muskarac si OBICNO donji i dejtas jedno stepenicu ispod tvog nivoa. Ali se mozes izjebati ko zivotinja ako te za to zaboli kurac i ako imas par dobrih slika da stavis a da se barem u 80% poklapaju sa stvarnoscu.  Ali pisali smo mi o tim stvarima ako se ne varam i prajvet.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 23 stu 2021, 17:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: elit star je napisao/la: Ja,ne.Šta je to? Ko neka vrsta chat platforme Bilo je jako popularno 2000tih godina i prije masovnog koristenja msn-a Koristio. Ali tada sam bio vrlo mlad. U ono vrijeme revolucija u komunikaciji, ali gledajući sadašnje kanale komunikacije - smiješno.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 27 stu 2021, 00:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90454 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
DrMag je napisao/la: Nema "ljeba" od toga, govorim iz iskustva. Ja sam se dugo dopisivao sa jednom "ljepoticom" iz Bosanske Gradiske. Od pocekta sam bio sumnjicav, ali sam pristao na igru. Dugo je izbjegavala dejt, na kraju sva zaljubljena pristala i dodje zena koju nisam nikad vidio, 120kg ...
Popili smo pice, i rekao sam joj sto ti to treba, budi ono sto jesi, svidjeti ces se nekome. Jos mi neko vrijeme dosadjivala, molila za sastanke... Pokazivala stare slike, samo facu bez tijela ili totalno lažne ?  Video call je golden standard.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Lubav i seks u eri interneta Postano: 27 stu 2021, 00:35 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Robbie MO je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nema "ljeba" od toga, govorim iz iskustva. Ja sam se dugo dopisivao sa jednom "ljepoticom" iz Bosanske Gradiske. Od pocekta sam bio sumnjicav, ali sam pristao na igru. Dugo je izbjegavala dejt, na kraju sva zaljubljena pristala i dodje zena koju nisam nikad vidio, 120kg ...
Popili smo pice, i rekao sam joj sto ti to treba, budi ono sto jesi, svidjeti ces se nekome. Jos mi neko vrijeme dosadjivala, molila za sastanke... Pokazivala stare slike, samo facu bez tijela ili totalno lažne ?  Video call je golden standard. Maggi i njegove priče ..čuj na neviđeno. Padaš i stariš...zar ne možeš sponzorirati netku mučenicu?
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|