|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 76 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 13:41 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa i za RBiH bi brzo rekli nećemo RBiH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 13:46 |
|
|
Tad bi počelo "kome ba mi da se prilagođavamo", "šerijat definira svaki aspekt života", "Europa je širk"
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Dan Nakon Postano: 31 svi 2024, 14:04 |
|
|
zrikavac je napisao/la: alh84001 je napisao/la: Netko se ili najeo ludih gljiva ili zivi u 1997oj.
Ako je vama , koji upravo gledate kako SAD po svijetu stvara Krimove i Kosova i krizišta i klizišta samo kako bi jačao izvoz ratova, ovo SF i luda gljiva onda ja ne znam u kojem vi svijetu živite. Jesam li ja komentirao linkani tekst sa poskoka ili sam komentirao Junuzov post i to konkretno tvrdnje o tome sto bi Srbi navodno dobili kantonizacijom i pripajanjem FBiH. Nevezano uz to, Robbie, ako je ikada i zamisljeno da FBiH 'preuzme' BiH, od toga se vrlo brzo odustalo, i ona je postala mehanizam 'asimilacije ili iseljavanja Hrvata', kao sto znamo poznatu izreku. I tako sve do ulaska HR u EU i, nesto prije toga, popisa, koji je pokazao da u BiH postoje 2 i pol Gradzana i 1 i pol Bosanac. Edit: sad tek vidim da smo se i na temi interkonekcije dotakli istog timelinea.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 14:33 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
E noj Zriki, dokle si dogurao i ti i ideje tvoje. A bogami i portal. Do čata na forumu. Lol
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 18:30 |
|
|
Što ćeš. Džihad ždere. ubija. Džihad nema milosti. Zajebano je protiv džihada.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 18:51 |
|
|
Mogla sam ti srediti neudanu susjedu u tvojim godinama, šezdesetim? Da se umiliš čaršiji i postaneš sarajevski zet. Malo sredi portal i prebaci ga u probosanski mod, pa da i tebe već jednom Bog “ pogleda” Ha?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 19:08 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3716 Lokacija: Stolni grad
|
Ako mu netko treba da sredi sarajku onda bolje da iz kuće nikad ne izlazi.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 19:16 |
|
|
Prodje čovjeku život cjeli. Ovako bi mogao u diplomaciju. Možda. Nije se mnogo kruha najeo naslikavajuci se po Guci. Sa onom četnikušom. Kokarda nula bodova.
Zato sad AID majka! Jelde Zriki? Vrijeme je.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 19:21 |
|
|
Ona što se s njom slikao je bila zgodna, malo tanjih usana ali jako zgodna.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 19:24 |
|
|
Pa dzaba. Nije dogurao do konzularno diplomatskog predstavništva u Čikagu. Ovako s mojom susjedom, uspjeh mu je zagarantiran!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 19:39 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3716 Lokacija: Stolni grad
|
Moj zrikavac meni izgleda da ti se sarajaustrijanka nabacuje i da je ta susjeda zapravo ona.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 19:41 |
|
|
Ma jok. Ja Zrikija znam od puberteta. Kad je bio ozbiljan sugovornik i oponent ovdje. I on i portal. Bezbijedan je sto se mene tiče.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 23:01 |
|
|
Znaš ti samo što ti OSA kaže da znaš. Nego jesi vratila stan iz metropolistana? Ili još plačeš za otetim krikovima nestalima u bespućima divnog bivšeg režima?
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 23:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Prodje čovjeku život cjeli. Ovako bi mogao u diplomaciju. Možda. Nije se mnogo kruha najeo naslikavajuci se po Guci. Sa onom četnikušom. Kokarda nula bodova.
Zato sad AID majka! Jelde Zriki? Vrijeme je. Ono je kokarda koju je nosio i Stepinac. Koja je prošla od Krfa do Maribora. Kokarda koja je donijela slobodu Dalmaciji 1918, Kokarda Kraljevine SHS ne četnička. što ti znaš o kokardama. drž se sna da se vraćaju povlastice djeci komunizma. i prijeti džihadom, ko 80-ih Staljinom. snovi su super.
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 23:06 |
|
|
Gazda je napisao/la: Moj zrikavac meni izgleda da ti se sarajaustrijanka nabacuje i da je ta susjeda zapravo ona. dijete je na zadatku, muž udbaš, mentor udbaš, a ona namještenica na hdz utvrdi, što no slavo reče "informativni punkt" kujica.
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 23:08 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ona što se s njom slikao je bila zgodna, malo tanjih usana ali jako zgodna. zmajica tek razvedena, normalno čeljade "lako je skakat po četnicima u Čavoglavama, đe ih nema, dođi brate u Guču pa skoči na ono."to je bio potpis ispod slike na fb kao loziona mojoj ekipi koji su tih dana cugali po MPT selima no OSA to obradi drugačije, zna OSA. znaju suniti, pa rekoše eno raška gora, eno bre četnikuje sad mi žao što ne četnikovah elem na Cecinom koncertu je gorilo, još kad su skontali odakle smo nisu nam dali otić. možda sam trebao prijaviti zarobljavanje i predstavljati se kao preživjela žrtva genocida?
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 23:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: E noj Zriki, dokle si dogurao i ti i ideje tvoje. A bogami i portal. Do čata na forumu. Lol ja sam bio na forumu uvijek i oduvijek. privukla me tema. koju vidim svjesno distraktiraš. kaj je? strah je u sarajevu da USA ne povuče Srbe u FBIH što bi značilo da gube suniti pozicije za maltretiranje tebi mrskog tvog roda, ali i ponuđeni hrvatski otpad ih gubi također . što će reći - ti i tvoji. vrijeme je panike? neka bona. čekali smo to vrijeme. uskoro na barikadama.
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 23:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mogla sam ti srediti neudanu susjedu u tvojim godinama, šezdesetim? Da se umiliš čaršiji i postaneš sarajevski zet. Malo sredi portal i prebaci ga u probosanski mod, pa da i tebe već jednom Bog “ pogleda” Ha? nemaš ti pojma čiji sam ja zet bio u doba Čikaga, glupisonice slabo ti radi služba i čaršija nije čaršija što no nekad bi. a da znaš o kojoj begovskoj kući se radi, tvoja partizanska labrnja bi se izdrepila ko hemeroid, ni specijalne SDA snage ne bi ju uspile vrnut nazad. eventualno kakav isilovac radikalnijim zahvatom.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 23:33 |
|
|
E Zriki, totalni si retalj postao. SHebao te život i neuspjesi. Ako se ne dopingujes nečim, i ako ti je ovo prirodno stanje duha, budala si. Totalna. No ne bi se osvrtala na tvoje nebuloze i optužbe. Lol
Samo na ovu tvoju “ bitku na Guči” i skakanje na četaljke. Otužan si bolan. Svoje ludilo i ono naslikavanjem sad bi ti pravdao ovdje, nekim jebackim izletima. Kako ti nije ofirno? Ispao si degenerik, poklopi se usima. Ne pogoršavaju dalje! Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 23:39 |
|
|
zrikavac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mogla sam ti srediti neudanu susjedu u tvojim godinama, šezdesetim? Da se umiliš čaršiji i postaneš sarajevski zet. Malo sredi portal i prebaci ga u probosanski mod, pa da i tebe već jednom Bog “ pogleda” Ha? nemaš ti pojma čiji sam ja zet bio u doba Čikaga, glupisonice slabo ti radi služba i čaršija nije čaršija što no nekad bi. a da znaš o kojoj begovskoj kući se radi, tvoja partizanska labrnja bi se izdrepila ko hemeroid, ni specijalne SDA snage ne bi ju uspile vrnut nazad. eventualno kakav isilovac radikalnijim zahvatom. Jesi šizofreničar Bog te vidio. Šta bi od onakvog lika. Čitava budaletina postao. promašen život. Ovako završe neostvareni likovi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 23:40 |
|
|
Lijepo razgovarajte, što vam je odjednom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 31 svi 2024, 23:45 |
|
|
Drogira se lik. Ili je budala. Čim mene zove partizankom i pominje neke stanove iz Titinog režima.
Nisam mu ja kriva sto je propao kao m… kroz rupu na gaćama. U svakom smislu!
Ja se zekila, lik se napalio ko majmun.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 01 lip 2024, 23:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76552 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
potocnj je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Po Washingtonskom sporazumu inače, novo ime za cijelu BiH je trebalo biti “Federacija BiH”. To i jest jedini način na kojeg smo mi trebali pristati da Herceg-Bosna uđe u sastav Federacije, ako uđu i svi srbi pa se svi izmješamo. Ovako smo ostali asimetrični u Federaciji s bošnjacima. Ni sad nije nemoguće da se RS "ugasi" a od njega naprave srpski kantoni. Muslimani misle da je to pobjeda, ali to je početak samo novih problema jer u toj takvoj Federaciji muslimani imaju manje moći nego u ovoj Federaciji koja postoji. Većina njih samo zapravo laje na RS ali ne ispaštaju toliko politički jer entiteti mogu funkcionirati i bez države dosta dobro. Ovako bi im srbi mogli blokirati sve, uz već postojanu prijetnju da hrvati isto blokiraju. Došli bi u situaciju da su 2:1, jer bi bilo puno teže nametati. Svi muslimanski halal zastupnici iz srpskog kluba Doma naroda bi preko noći nestali. Ostalo bi im da ubace ponekog halal ostalog ali to nije toliko značajno. Uglavnom, da bi se ovo dogodilo, srbi bi bili ti koji moraju promašiti trenutak i odabrati posve pogrešno vrijeme za odcjepljenje, znači katastrofalno loše tako da ih NATO dobro izbombarduje, odvede Dodika i ekipu u Haag a umetne pro-zapadne srpske političare dok ovi iz Srbije strašljivo gledaju na to sve, ne smiju reagirati, a Vučić ih za sve to vrijeme plaši da će ugasiti i Srbiju ako reagira lol Ovo sve što sam nabrojao je iz mokrih snova muslimana, graDŽana, unitarista, ali za nas hrvate u BiH nije nešto lošija opcija. Istina, u početku bi odnosi sa srbima bili nešto narušeni jer ove NATO intervencije ne bi prošle bez značajnog doprinosa Hrvatske, ali s vremenom bi opet predstavnici srba i hrvata vidjeli da je jedini način da se spriječi Muslimanija međusobna suradnja, i time bi muslimani dobili još i manje nego sada imaju. Naravno, zadrt je to narod pa ne kuže... Nakon nekih površnih razmatranja, nisam siguran da bih podržao ulazak RS u Federaciju. Taman posla da još o Bijeljini moramo razmišljati, da nam Trebinje utječe na život… To što si napisao je stara teza koja je imala smisao prije 2022. Tada su imale računicu takve očajničke teze. Kao, “oduzeli su nam mehanizme, pa ajde makar da promijenimo brojčane odnose i utrpamo Srbe u zajednički jad”. No, moraš mijenjati račune iza 2022. U trenutnoj i svim budućim vladama Federacije nitko nas ne smije preglasavati, jednostavno smo prejaki. Vidiš da smo tom snagom i Vukoju izgurali, a nemamo nikakav eksplicitni mehanizam da inzistiramo na Vukoji. Po meni, prešli smo kritičnu točku snage gdje ne moramo imati baš svuda eksplicitnu zaštitu a da ipak svuda stane preglasavanje, u dovoljno smo komotnoj poziciji. Evo sada imaš prvu Vladu Federacije bez ijednog preglasavanja Hrvata po bilo kojoj odluci. Svaka odluka konsenzus. Prejaki smo da nas se napadne, a također smo i potrebni partnerima, pa radije surađuje s nama na puno iskrenijim osnovama. Ako smo komotni, zašto dijeliti kolač Federacije? Koja je onda korist da imamo srpskog ministra prometa recimo, i da Srbi vode Autoceste Federacije? Ok, moguća je teza da bi Srbe takva pozicija dugoročno natjerala da se bore za povećanje ovlasti kantona, pa da tom simetrijom i mi dobijemo uvećane kantonalne ovlasti. No, ne bi vlada Federacije funkcionirala ko Vijeće Ministara, jednostavno toliko je toga na entitetskoj razini da Srbi i Muslimani ne bi pristali na “džentlemenskih 1/3 za Hrvate”. Sad imamo tu trećinu jer je BiH razina vlasti velikim dijelom simbolična, a na neki način je i fiksirano da RS i Federacija dijele sve 1:2 (oba doma parlamenta, broj ministara, predsjedništvo) pa je lako onda Srbima podržati da mi i Muslimani federalni dio dijelimo napola, jer ne uzimamo od njihovog kolača. Iz perspektive Hrvatske naravno, utapanje RS u Federaciju bi bila apsolutno poželjna opcija. Ustvari, nisam siguran, trebalo bi sve stavit na papir, pa vidjeti pluseve i minuse. A ako nema jasnih benefita, zašto sanjariti o nekakvom pomicanju planine? Ima puno lakših poslova koji donose puno više.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 01 lip 2024, 23:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76552 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Od ovakvih nerealnih projekata, ima 100 ideja koje se mogu sutra ujutro izvesti uz daleko konkretniji impact.
Recimo sutra, 02.06.2024., proglašenje odluke o podjeli državljanstava Hrvatske svim Muslimanima koji su “odrasli u zajedništvu i doticaju s hrvatskom kulturom”, i definirati da su to svi Muslimani odrasli u kantonima i općinama s barem 1/3 Hrvata (Muslimani HNŽ i SBŽ, Žepča, Usore i Vareša), podijeliti im državljanstva kao USK.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Ludorije sa Poskoka Postano: 02 lip 2024, 20:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Drogira se lik. Ili je budala. Čim mene zove partizankom i pominje neke stanove iz Titinog režima.
Nisam mu ja kriva sto je propao kao m… kroz rupu na gaćama. U svakom smislu!
Ja se zekila, lik se napalio ko majmun. Blankice... ne kaki ne sramoti narodni komitet.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|