|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
hinterland
|
Naslov: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 15:37 |
|
|
Kako se vi borite protiv mamurluka? Mene sad drži pa me zanima.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 15:40 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2012, 12:14 Postovi: 372 Lokacija: Evo me u kući
|
Ako nemaš rasola od kiselog kupusa onda popij onu vodu iz tegle sa kiselim krastavcima
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 16:03 |
|
|
Koliko si litara popio i cega, pa da ti odredim terapiju, jer ne djeluje svaka terapija isto. Ako si popio 2-3 pive, onda i litra original Kole moze da smanji mamurluk.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 16:06 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Vladimir RUS je napisao/la: Koliko si litara popio i cega, pa da ti odredim terapiju, jer ne djeluje svaka terapija isto. Ako si popio 2-3 pive, onda i litra original Kole moze da smanji mamurluk. Kako uopće moš imat mamurluk od 2-3 pive?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 16:12 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Koliko si litara popio i cega, pa da ti odredim terapiju, jer ne djeluje svaka terapija isto. Ako si popio 2-3 pive, onda i litra original Kole moze da smanji mamurluk. Kako uopće moš imat mamurluk od 2-3 pive? Možda je mislio 2-3 gajbe
_________________ Naše ja nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 16:21 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
MRSHO je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Koliko si litara popio i cega, pa da ti odredim terapiju, jer ne djeluje svaka terapija isto. Ako si popio 2-3 pive, onda i litra original Kole moze da smanji mamurluk. Kako uopće moš imat mamurluk od 2-3 pive? Možda se podrazumjevaju one od dvije litre ? Inače nakon dvije litre pive i 5 jack-cola preporučam tableta za smirenje želuca&glave i cole (jasno ovaj put sama). Ako nema toga, onda tuš i sode bikarbone. Inače MRSHO gdje si ti ? Vratio se sa ljetovanja ? Kako je u Deželi ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 16:24 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Kako uopće moš imat mamurluk od 2-3 pive? Možda se podrazumjevaju one od dvije litre ? Inače nakon dvije litre pive i 5 jack-cola preporučam tableta za smirenje želuca&glave i cole (jasno ovaj put sama). Ako nema toga, onda tuš i sode bikarbone. Inače MRSHO gdje si ti ? Vratio se sa ljetovanja ? Kako je u Deželi ? Kakvo ljetovanje, radio sam ko konj 20 dana, 5 dana odmaro. Btw, bio je vaš Prgomet u Komušini. Inače, što se tiče mamurluka, ja sam mamuran samo ako previše pušim, ako je piva topla. Količina me ne smeta.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 16:28 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Možda se podrazumjevaju one od dvije litre ? Inače nakon dvije litre pive i 5 jack-cola preporučam tableta za smirenje želuca&glave i cole (jasno ovaj put sama). Ako nema toga, onda tuš i sode bikarbone. Inače MRSHO gdje si ti ? Vratio se sa ljetovanja ? Kako je u Deželi ? Kakvo ljetovanje, radio sam ko konj 20 dana, 5 dana odmaro. Btw, bio je vaš Prgomet u Komušini. Inače, što se tiče mamurluka, ja sam mamuran samo ako previše pušim, ako je piva topla. Količina me ne smeta. Pa dobro kako bijaše ovih 5 dana ? Što kaže Prgomet ? Imaš kakav dojam o njemu ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 16:32 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Koliko si litara popio i cega, pa da ti odredim terapiju, jer ne djeluje svaka terapija isto. Ako si popio 2-3 pive, onda i litra original Kole moze da smanji mamurluk. Kako uopće moš imat mamurluk od 2-3 pive? Mogu kada pijem pivu sa vise od 7.3 posto alkohola.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 17:34 |
|
|
Kod mene mamurluk zavisi o formi, ako san recimo nenaspavan, ili umoran, onda upali ko bomba, ako san odmoren nikakvih problema, i ako pridjen priko onog od cega znan da mi je normalna granica...i dvi, tri pive....na ovu vrucinu to izadje samo ko nista, kakva piva, kako se mozes napiti od pive... Pije li ko od vas ove fore mix pive? Meni to nije nista, osin ovaj desperados, tequila flavour.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 17:36 |
|
|
Hebote, kad čitam ovog hinterlanda kao da čitam neke tinejdž časopise... pismo male Ciganke: dragi ****, imam 13 godina i još sam nevina, da li je moj čale homoseksualac...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 20:07 |
|
|
Popio sam negdje 4 litre bijelogvina. Evo bolje mi je. Jeo sam tek u 18h.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 20:37 |
|
|
Jesili uspio sve zadrzati unutar sebe ili si dobar dio povratio?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 20:37 |
|
|
Unutar kolko ? Meni je rekord 2,4 litre bijelog vina unutar jednog sata. Nakon toga sam zamrzio bijelo vino, s tim da se sada pokušavam ponovno priviknuti na njega.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 20:44 |
|
|
Ni ja isto ne mogu popiti vise od 2-3 litre vina i to crnog. Jednom sam prilikom pokusao vise da popijem i sve se zavrsilo tako sto sam na kraju sve ispovracao, a sutra dan ujutro kada sam ustao glava me je toliko boljela da sam imao osjecaj da mi je podzemna zeljeznica prosvirala kroz glavu.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 20:48 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ni ja ne mogu vise od 2-3 litre vina. Jednom sam prilikom pokusao vise da popijem i sve se zavrsilo tako sto sam na kraju sve ispovracao, a sutra dan ujutro kada sam ustao glava me je toliko boljela da sam imao osjecaj da mi je podzemna zeljeznica prosvirala kroz glavu. Iskreno ja nikad nisam bio više razbijen, nego tada kada sam u sat vremena popio oko dvi ipo litre vina(doduše bio sam na tašte), sva sreća išao sam tu večer na Vucin koncert tako da sam zapravo bio "još jedan u nizu", zamisli sad da je umjesto Vuce bio Oliver ili Zečić (s tim da se ne sjećam samog koncerta, pa ni lika Siniše Vuce, nisam siguran jesam ga uopće vidio). I sutra ujutro sam uspio stići na predavanje na faks, s tim da sam morao izaći iz tramvaja i pješaćiti po -5 stupnjeva i tmurnom vremenu jer mi se povraćalo u tramvaju.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 20:52 |
|
|
Bošnj@k je napisao/la: Ako nemaš rasola od kiselog kupusa onda popij onu vodu iz tegle sa kiselim krastavcima kako možeš danas na bajram o alkoholu priĆat, sram te bilo, jes bio na namazu, jes prouĆio fatihu?
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 20:56 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Iskreno ja nikad nisam bio više razbijen, nego tada kada sam u sat vremena popio oko dvi ipo litre vina(doduše bio sam na tašte), sva sreća išao sam tu večer na Vucin koncert tako da sam zapravo bio "još jedan u nizu", zamisli sad da je umjesto Vuce bio Oliver ili Zečić (s tim da se ne sjećam samog koncerta, pa ni lika Siniše Vuce, nisam siguran jesam ga uopće vidio). I sutra ujutro sam uspio stići na predavanje na faks, s tim da sam morao izaći iz tramvaja i pješaćiti po -5 stupnjeva i tmurnom vremenu jer mi se povraćalo u tramvaju. Nemoj nikada da mijesas pice i ucenje. Ne pij dok ucis.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnj@k
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 20:57 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Bošnj@k je napisao/la: Ako nemaš rasola od kiselog kupusa onda popij onu vodu iz tegle sa kiselim krastavcima kako možeš danas na bajram o alkoholu priĆat, sram te bilo, jes bio na namazu, jes prouĆio fatihu? Jok...bio sam na misi
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 21:01 |
|
|
ko o čemu Musliman o alkoholu, nego jideš li gudina ili je haram?
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 21:04 |
|
|
Popio sam to za cijelu večer. Polako sam pio i nisam povraćao.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 21:46 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Iskreno ja nikad nisam bio više razbijen, nego tada kada sam u sat vremena popio oko dvi ipo litre vina(doduše bio sam na tašte), sva sreća išao sam tu večer na Vucin koncert tako da sam zapravo bio "još jedan u nizu", zamisli sad da je umjesto Vuce bio Oliver ili Zečić (s tim da se ne sjećam samog koncerta, pa ni lika Siniše Vuce, nisam siguran jesam ga uopće vidio). I sutra ujutro sam uspio stići na predavanje na faks, s tim da sam morao izaći iz tramvaja i pješaćiti po -5 stupnjeva i tmurnom vremenu jer mi se povraćalo u tramvaju. Nemoj nikada da mijesas pice i ucenje. Ne pij dok ucis. Ma nije ti to učenje, odlazak na predavanje ti dođe kao rekreacija . Druga stvar bi bila da je bio ispit ili kolokvij.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 21:47 |
|
|
hinterland je napisao/la: Popio sam to za cijelu večer. Polako sam pio i nisam povraćao. To je druga priča. Nikad nemoj vino popit više od jedne litre unutar jednog sata, inače tu noć ne ćeš pamtiti po dobrom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 21:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kad sebi kažeš "mogu ja još malo popiti nisam pretjerao" moraš znati da u želudcu imaš 1/3 ili 1/4 alkohola kojeg kiselina još nije razradila i nije došao u krv.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Tiger
|
Naslov: Re: Mamurluk Postano: 19 kol 2012, 21:53 |
|
Pridružen/a: 04 tra 2010, 13:07 Postovi: 188 Lokacija: 43° 20′ 35.88″ N 17° 48′ 29.16″ E
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|