HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 srp 2026, 04:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 84 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Maske i privatnost
PostPostano: 23 lis 2020, 03:17 

dudu je napisao/la:
Planina je napisao/la:
Loži i mene bijela slavenska put, ali mi paše da je malo viša... Sve skupa svaka čast, jedino me muči što će mali dudani bit kajkavci...

Nema šanse, ništa više nego ja, otkad sam sa svojom ja sam opet duvanjski progovorio. Toliko da svojoj staroj idem na živce. Najprije je počelo kao zajebancija, i malo pomalo ona hvatala riječi i sad mi pričamo medjusobno po duvanjski, a mene samo ona inspirira da mi riječi dolaze. I baba moja, i kad sam s njom, idu riječi kao bujice.

Moja nije znala šta znači razdrepiti se, kaže evo njega opet izmišlja riječi. =)) sad čim vidi nešto što joj se dopada: ja ti jada lipote.

Istinski poklpatelj, ikat će se u Zagrebu bome. I ja kupim od svoje babe sve, prava old skul ikavica, kad čujem "je" u kući odma prozivke da su se potturčili i citiranje babe.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2020, 03:19 

Purgeraj plus okolica, izmixani najviše.

Koj je dobar kraj za kupiti plac, što dalje od zadrtih Bos i Herc

Koje su cene komunalija, priključak str voda,
Koliko je po m2 bruto izrada projekta za građevinskuArhitekte

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 23 lis 2020, 03:20 

Planina je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Nema šanse, ništa više nego ja, otkad sam sa svojom ja sam opet duvanjski progovorio. Toliko da svojoj staroj idem na živce. Najprije je počelo kao zajebancija, i malo pomalo ona hvatala riječi i sad mi pričamo medjusobno po duvanjski, a mene samo ona inspirira da mi riječi dolaze. I baba moja, i kad sam s njom, idu riječi kao bujice.

Moja nije znala šta znači razdrepiti se, kaže evo njega opet izmišlja riječi. =)) sad čim vidi nešto što joj se dopada: ja ti jada lipote.

Istinski poklpatelj, ikat će se u Zagrebu bome. I ja kupim od svoje babe sve, prava old skul ikavica, kad čujem "je" u kući odma prozivke da su se potturčili i citiranje babe.

Tvoja baba kao i ja, tako i ja djavlekam na omladinu po vazdan što skrenuše s pravog puta nosi ih djava.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2020, 03:22 

K:M je napisao/la:

Di si našao mene gologuzana pitat za nekretnine, pitaj Robija, on ima 3 vile u podsljemenskoj zoni, 2 renta i zajebava se.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2020, 03:28 

dudu je napisao/la:

Di si našao mene gologuzana pitat za nekretnine, pitaj Robija, on ima 3 vile u podsljemenskoj zoni, 2 renta i zajebava se.

Sve si kune spisko kod Đoke u disko. Ja mislio domaćin, zna oko cena, on me napucava kod Robbie. Mislio sam da je Mostarac. Nemoj da se izvlačiš.

Tkoje su rezidencijalbe zone i one malo ispod tih?

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 23 lis 2020, 03:37 

dudu je napisao/la:

Sve si kune spisko kod Đoke u disko. Ja mislio domaćin, zna oko cena, on me napucava kod Robbie. Mislio sam da je Mostarac. Nemoj da se izvlačiš.

Tkoje su rezidencijalbe zone i one malo ispod tih?

Imaš tu podsljemensku zonu gdje postoji elitna gradjnja, ali daleko od toga da je sve elitno, većina nije, ipak tu živi i do 50 tisuća ljudi kad se uzme u obzir cijela Medvednica. E sad da im je baš svejedno otkad su potresi i otkad trese planina baš i nije.

Odjednom je na popularnosti dobila Velika Gorica jer je južno od Zagreba, gledam danas, novogradnja 2 tisuće eura.

Što se kuća tiče s budžetom 200 tisuća eura možeš gledati samo obod grada ili čak okolinu.

Recimo zemljište kuće gdje su moji doselili i gdje sam ja rastao, a u vlasništvu je jednog pokojnog bogatog i poznatog Duvnjaka se prodaje za 250 tisuća eura s tim da je kuća u kojoj smo živjeli nedavno srušena, ni temelja nema, to je cijena samog zemljišta. Ali zato ti je preko ceste Maksimirska šuma.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2020, 06:00 

Dobio napad panike čitajući o ovim team building eskapadama. Baš prava salary cuck spika. Zamisli biti u poziciji gdje moraš žrtvovati dragocjeno slobodno vrijeme van radnog mjesta kako bi upražnjavao isforsiranu zabavu s ljudima iz ureda koje u najboljem slučaju jedva toleriraš. I sve to uz opasnost da napraviš nešto glupo pod utjecajem opojnih sredstava.

- Ja sam morao otpustiti jednog mog mlađeg pulena nakon što je na takvom eventu karao neku sekretaricu u WC-u i sljedeći dan se hvalisao na poslu, ona se požalila ljudskim resursima
- Jedan francuz iz BNP-a (moj rival) inače, Bruno, se na njihovom nekom party-ju napio i uneredio na plesnom podiju, i zauvijek postao Browno
- Uvijek neki preljubi i sankcije zbog raskalašenog ponašanja, da ne idem u detalje

Sad kad u svojoj firmi imam kontrolu, rekao sam svim uposlenicima da će se ti team building eventovi događati samo "over my fucking dead body". Iskreno, svi su bili oduševljeni, nitko ne voli ta sranja.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2020, 07:13 

Ministry of Sound je napisao/la:
Dobio napad panike čitajući o ovim team building eskapadama. Baš prava salary cuck spika. Zamisli biti u poziciji gdje moraš žrtvovati dragocjeno slobodno vrijeme van radnog mjesta kako bi upražnjavao isforsiranu zabavu s ljudima iz ureda koje u najboljem slučaju jedva toleriraš. I sve to uz opasnost da napraviš nešto glupo pod utjecajem opojnih sredstava.

- Ja sam morao otpustiti jednog mog mlađeg pulena nakon što je na takvom eventu karao neku sekretaricu u WC-u i sljedeći dan se hvalisao na poslu, ona se požalila ljudskim resursima
- Jedan francuz iz BNP-a (moj rival) inače, Bruno, se na njihovom nekom party-ju napio i uneredio na plesnom podiju, i zauvijek postao Browno
- Uvijek neki preljubi i sankcije zbog raskalašenog ponašanja, da ne idem u detalje

Sad kad u svojoj firmi imam kontrolu, rekao sam svim uposlenicima da će se ti team building eventovi događati samo "over my fucking dead body". Iskreno, svi su bili oduševljeni, nitko ne voli ta sranja.

slažem se, ima smisla, mogu reći i meni je pritisak kaj čujem da se ide, a ne možeš ne ići jer stave još veći pritisak u stilu party breaker.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2020, 07:15 

Sad kad je korona ima smisla, inače neki od nas nikad neće vidjeti ljude s kojima radimo, a Zoom ne može baš zamijeniti korisne poslovne tračeve koji se jedino uživo prenose.

Partije s ljudima s posla ne volim, ali recimo planinarenje ili hodanje po šumi uvijek može.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 84 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: