Ministry of Sound je napisao/la:
2. Uzimanje voća iz tuđeg vrta: "Neće primijetiti da nedostaje par komada voća, a možda bi palo ili postalo trulo. Nije mi rekao "dobar dan" prije nekoliko godina"
Ovo sam kao mali redovito radio. Nekome uletiti u zelenjke je samo takav merak bio.
4. Krađa od poslodavca: "Neće primijetiti, a ionako ne kradem od osobe, ovo je bezlična firma, a na koncu, ko im jebe mater"
Isprintam sebi sve što mi treba. Kasnim na posao.
5. Bezvoljnost na poslu: "Ne plaćaju me dovoljno da se više trudim."
Pa kad nekoliko puta budeš udarnik na djelu, a na dijelu se ne ističeš, onda se pitaš tko tu koga vara.
7. Prisvajanje rada drugih: "Ja sam objektivno najviše napravio, ne želim da prisvoje moj trud"
8. Laganje u CV-u: "Svi danas lažu, a ono što ne znam, naučit ću na poslu"
Vjerojatno imam najgori CV, i to baš radi objektivnosti. Radi objektivnosti sam zijanio nekoliko jako zanimljivih poslova. Bio sam iskren o motivima promjene posla.

11. Nelegalno parkiranje na mjestu za invalide: "Bit ću samo minutu, nikome ne štetim, ionako je prazno"
Jednom i više nikad. Gužva pred vrtićem, i samo to mjesto slobodno. U tom trenutku dolazi čovjek kome treba mjesto. Bio sam bjesan na koncu na njega, i to što me ogolio.
13. Bacanje smeća: "Jedan mali komad neće napraviti nikakvu razliku, a svi ostali bacaju, ko im jebe mater"
Nakon 13 godina sam prestao reciklirati. Dakle, kreteni iz komunalnog nisu u 20 godina mogli napraviti nekakvu cjenovnu diferencijaciju da bi se nas koliko toliko stimuliralo.
Dakle, tko im jebe mater na kub.