|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 81 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
KiM
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 17 pro 2016, 23:31 |
|
|
KiM je napisao/la: Robbie vidiš da kada ste me uskopili stigla božja kazna u vidu suše . Nema komentatora čitatelja. Posećenost nikad gora.
Plaše se ljudi represije . Ako nešto kažu da će biti sankcionirani. Nema sučeljavanja provokacije intrigantnosti. Ostati će samo članovi obitelji i akcionari moderatori.
Samo jedna zabokrecina ustajala. Kada mi ukinete kaznu mogu se potruditi da se razbije monotonija.
Mora se nekad nešto gorko i gutnuti radi promizbe višeg cilja i ideala. Nije sve onako kako se čini i izgleda. Alooooo u tamnici sam . Ljudi pucani liberali ljevicari tudjmanisti pravasi. Otključate kavez. Alan dz. S će vas nagraditi. Cijelom pederacijom. Molim se u keliji za vas napredak. Ulizujem se.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 02:07 |
|
|
Forum će propasti bez KiM-a. Posjećenost pada dok je u karanteni. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 13:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Win-win-win-win
Na dobitku su forumi Politika, Hrvatska, EX-YU i Svijet.
Ne vidim gubitnika.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 13:37 |
|
|
|
Gubitnik je sloboda misli govora izražaja. Dok je u granicama pristojnosti. Rusis si image liberalnog ljevicara koji dopušta slobodu.
Vidiš da i neki mediji citiraju ovo opciliste. Hoćeš kao Robbie i ostale da te neki Drazen Pehar etiketira i seiri se.
Tipa MoS Pol Pot vodja moderacijskih crvenih kmera na forumu kao pirincanim poljima.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 13:40 |
|
|
|
MoS se pretvara iz liberalnog ljevičara u libertarijanca. Njegova prćija - njegova pravila. KiM (lezbijka i feministkinja) kmeči i doziva SJW koji će natjerati MoSa da ispeče tortu KiM-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 13:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Nije savršeno, ali je ovo najmanje loše kompromisno rješenje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 13:45 |
|
|
|
Koje su ti bile alternative. Ali iskreno. ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 14:19 |
|
|
|
Ako te banira, riskira da se vratiš s drugim nick-om. S vremena na vrijeme će ti natuknuti da razmišlja o tome da ti vrati pristup politici. Kako bi te držao na uzici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 14:27 |
|
|
|
A više i nema povrataka s drugim nickovima jer je uvedena još jedna automatizirana kontramjera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 14:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije savršeno, ali je ovo najmanje loše kompromisno rješenje. Što sam loše skrivio i učinio da me sankcioniras i diskriminiras.? Da li sam pominjao urote masone tajne udruge globalne zavjere ? Ono što te nervira. Da li sam lično nekoga vrijedjao omalovazavao nipodastavao gazio dignitet integritet ljudsko obiteljsko dostojanstvo čast ugled ? Uvek sam bio taj koji sam vraćao i trpeo ogavne stvari. Bez cinkarenja. Čak i bolesnike pretnje naj goreg psihopate ala Hanibal Lektor koji je promovirao vrelu peglu i tranzizanje i sado mazo metode zlostavljanja. Minimum pola sata u izoliranoj prostoriji zbog buke ka susjedima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 21:09 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Joj jest sad sve preglednije. Ostani Chatnik KiM. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 21:23 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Win-win-win-win
ma nisi valjda??? konačno. falim te, Bože. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 18 pro 2016, 21:31 |
|
|
|
Za zle osobe zenskoga spola, moracu ih razocarati i nazociti da sam sankcioniran na pdf "politika". Neki drugi su na tim listicama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 11:40 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Win-win-win-win
ma nisi valjda??? konačno. falim te, Bože.  Pogrešno si skontala...nema pristup Politici (ergo manje chata), što će značiti povećanjem aktivnosti na 3 navedena foruma. Ergo win za 4 foruma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 11:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ma nisi valjda??? konačno. falim te, Bože.  Pogrešno si skontala...nema pristup Politici (ergo manje chata), što će značiti povećanjem aktivnosti na 3 navedena foruma. Ergo win za 4 foruma. eto, htjedoh te pohvaliti, a ono ćorak. neočekivano. da, pdf Hrvatska je stvarno dobio na kvaliteti njihovim trolanjem. najgora ti dala.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 11:46 |
|
|
|
Postao si mek, pa ispunjavas glazbene zelje, nekim ne ostvarenim likovima u reali. Virtuala je njin jedini nacin bitisanja i dokazivanja.
Niste mi odgovorili sto sam pogresil na pdf politika....ako zelis podicicu ti produkciju na ostalim pdf ima, samo moras prepisati neke dionice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 12:05 |
|
|
KiM je napisao/la: Postao si mek, pa ispunjavas glazbene zelje, nekim ne ostvarenim likovima u reali. Virtuala je njin jedini nacin bitisanja i dokazivanja.
Niste mi odgovorili sto sam pogresil na pdf politika....ako zelis podicicu ti produkciju na ostalim pdf ima, samo moras prepisati neke dionice. Ne vrti se svijet oko tebe, jedan si od trojice mušketira koji su izgubili pristup Politici. pjosip je to primio graciozno i prihvatio se posla na HR, EX-YU i Svijet. Vidjet ćemo hoće li se Heero oporaviti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 12:11 |
|
|
|
Ma sve pet, tvoj forum, tvoja pravila. Mozes svakog sankcionirati po volji, cefu, nahodjenu, navigaciji ostalih pajdasa i lumena.
Sve mi pricas, samo mi glavno nisi odgovorio. U cemu je problem, da kao dobar gost ne ponavljam istu pogresku. Koliko ce to da traje. Jer glavna razina moga interesovanja je pdf politika, Krah muslim.demogr. kao TOP POSLASTICA.
Ti mi "velikodusno" nudis pdf Hrv. kaVanica i ostale tricarije. Jako utesnu nagradu si mi dao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 12:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: KiM je napisao/la: Postao si mek, pa ispunjavas glazbene zelje, nekim ne ostvarenim likovima u reali. Virtuala je njin jedini nacin bitisanja i dokazivanja.
Niste mi odgovorili sto sam pogresil na pdf politika....ako zelis podicicu ti produkciju na ostalim pdf ima, samo moras prepisati neke dionice. Ne vrti se svijet oko tebe, jedan si od trojice mušketira koji su izgubili pristup Politici. pjosip je to primio graciozno i prihvatio se posla na HR, EX-YU i Svijet. Vidjet ćemo hoće li se Heero oporaviti. Ako je tehnički izvodljivo, dozvoli mu da napiše jedan do dva posta dnevno na politici, pa se možda potrudi da napiše nešto smisleno, umesto da trpa milion postova dnevno čistih budalaština.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 12:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Tip se konstantno kači na teme koje netko drugi digne i nešto odgovori. I besmislene stvari piše. Kristalno jasan znak tipa kojeg ubija dosada. Ili tipa u selu koje je jučer dobilo Internet veze po prvi put.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 12:43 |
|
|
|
Dobro, čovjek zachata teme, što je loše za Politiku (i za sudionike koji se potrude napisati duži osvrt), ali je ipak neka vrsta "javne ličnosti", tako da zaslužuje jednu dozu poštovanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 13:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dobro, čovjek zachata teme, što je loše za Politiku (i za sudionike koji se potrude napisati duži osvrt), ali je ipak neka vrsta "javne ličnosti", tako da zaslužuje jednu dozu poštovanja. ono kad admin trola vlastiti forum. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 13:08 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Dobro, čovjek zachata teme, što je loše za Politiku (i za sudionike koji se potrude napisati duži osvrt), ali je ipak neka vrsta "javne ličnosti", tako da zaslužuje jednu dozu poštovanja. ono kad admin trola vlastiti forum.  Čovjek ima portal, NVO a i bio je na TV. To su objektivna mjerila, sviđalo se to nekome ili ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 13:11 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Naše šeherske NVO su ajkule u odnosu na srpske. Ja sam definitivno u šoku da neko poput KiM-a može biti u takvoj bari :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Moderacija je uzela skarice i uskopila me za pdf politika. ..da li su i vas tako strojili i čega Postano: 19 pro 2016, 13:14 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Dje je Sarajevo, a dje BG :)))))) definitivno imamo najači NVO sektor ako je KiM mjerilo.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|