|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 104 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 22 svi 2012, 15:41 |
|
|
ako mi je u pitanju pravi frend, onda ću razgovarati sa preljubnicom.. u četri oka.. u svakom drugom slučaju bih se umiješala samo ako je u životnoj opasnosti... međutim, u ovom slučaju ja imam osjećaj da je dobrisa sretan sa tom ženom ko guda u kupusu. i ne bi mu vrijedilo ništa govoriti jer u takvim vezama njena je zadnja..
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 22 svi 2012, 15:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
DzoniBG je napisao/la: Lako je reci - ma sta te boli ***, pusti ljude da zive svoj zivot...
Al dal je to i najispravnije?!
Mislim da ne treba se uplitati u te stvari ako je u pitanju poznanik, neki kolega koji ti je simpatican, ali sa kojim se nisi toliko zblizio... ili ako te neko zivcira, pa da mu zabiberis...
Ali ako je u pitanju pravi prijatelj, neko koga znas ceo zivot, sa kojim si nokat i meso, u gadnim situacijama bio uz tebe... e onda je to ozbiljno drugacije.
U nekim okolnostima slucajno naletis na takvu informaciju, mozda on zbog organizacije vremena i posla nije ni mogao da nanjusi, ili je bio nesmotren... ako je veza ili brak vec u kurcu, onda ne treba dolivati ulje na vatru... mucenik vec predoseca da je krenulo po zlu, pa nek sam se malo angazuje oko toga...
Ali ima onaj slucaj kada zmija vesto glumi zadovoljnu suprugu i majku, a onda u gluvo doba, ili pauzi na poslu se pojebe sa nekim indijancem... e onda zoves ortaka, i nista napadno i sa likovanjem, vec da on oseti da mu to govoris iz najbolje namere, i da nikom drugom neces pricati...
Verovatno prvo vreme mu nece biti drago da te vidja, u kurcslusu koji neminovno nastaje doci ces pod sumnju da mutis vodu iz ko zna kakvih razloga...ali kad se oblaci rasprse, prijatelj ce ti biti zahvalan jer si mu pomogao da zvecarku istera na sunce... Inače, ova je po "profesiji" sekretarica (mada to više nije politički korektan termin: ovdje se zove - osobni asistent) u banci, a kolega ju je također upoznao na radnom mjestu (kad je bila sekretarica u drugoj banci di je on radio), tako da bi on trebao znati da njoj specijalni odnosi sa osobama sa posla nisu uopće mrski. Dapače.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 22 svi 2012, 15:51 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
DzoniBG je napisao/la: Lako je reci - ma sta te boli ***, pusti ljude da zive svoj zivot...
Al dal je to i najispravnije?!
Mislim da ne treba se uplitati u te stvari ako je u pitanju poznanik, neki kolega koji ti je simpatican, ali sa kojim se nisi toliko zblizio... ili ako te neko zivcira, pa da mu zabiberis...
Ali ako je u pitanju pravi prijatelj, neko koga znas ceo zivot, sa kojim si nokat i meso, u gadnim situacijama bio uz tebe... e onda je to ozbiljno drugacije.
U nekim okolnostima slucajno naletis na takvu informaciju, mozda on zbog organizacije vremena i posla nije ni mogao da nanjusi, ili je bio nesmotren... ako je veza ili brak vec u kurcu, onda ne treba dolivati ulje na vatru... mucenik vec predoseca da je krenulo po zlu, pa nek sam se malo angazuje oko toga...
Ali ima onaj slucaj kada zmija vesto glumi zadovoljnu suprugu i majku, a onda u gluvo doba, ili pauzi na poslu se pojebe sa nekim indijancem... e onda zoves ortaka, i nista napadno i sa likovanjem, vec da on oseti da mu to govoris iz najbolje namere, i da nikom drugom neces pricati...
Verovatno prvo vreme mu nece biti drago da te vidja, u kurcslusu koji neminovno nastaje doci ces pod sumnju da mutis vodu iz ko zna kakvih razloga...ali kad se oblaci rasprse, prijatelj ce ti biti zahvalan jer si mu pomogao da zvecarku istera na sunce... Prvo, što se hvaljenja tiče, naslušao sam ih se, bar pola je bila lažnih; dalje, ako teta ima potrebu a muž je ne može zadovoljit, takve stvari čak mogu učvrstit brak a ne ga rasturit. Nismo svi isti, ja znam likova koji godinu dana ne dotaknu ženu, a i obratno pogotovo. Uostalom, neke vole previše pričat, neke previše trošit, neke previše se j. To su sve ljudske mane. Dečki moji, kakvu god oženili, idealna bit neće. Tek kad otvoriš kinder jaje vidiš što je unutra... Samo sabura i proaktivnog razmišljanja, nad prolivenim mlijekom ne treba puno naricat. P.S. ženske se znaju na taj način i svetit, pogotovo kad to čine s ljudima koji mogu degradirat supruga. Zato u pamet.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 22 svi 2012, 15:52 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25786 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
A tko im je kriv kada ne znaju na pravilan način postupati sa ženama!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 22 svi 2012, 15:53 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: ako mi je u pitanju pravi frend, onda ću razgovarati sa preljubnicom.. u četri oka.. u svakom drugom slučaju bih se umiješala samo ako je u životnoj opasnosti... međutim, u ovom slučaju ja imam osjećaj da je dobrisa sretan sa tom ženom ko guda u kupusu. i ne bi mu vrijedilo ništa govoriti jer u takvim vezama njena je zadnja.. A ko mu dodje taj Dobrisa...jel to ona kombinacija - dobar i glup("...ista je stvar..."). Sljaka ko crnac, donosi lovu u kucu, brine o klincima, ne sljoka do zatvaranja kafane, nocu jebe ko udarnik... ideal mnogih zena, koje onda ni to dovoljno ne postuju, nego im radi crv - a kako to hefta komsija pekar, ima jake ruke i veliku saku, mora da mu je bambus za medalju, pa bi to trebalo proveriti... Ne zivimo u praistoriji, zna se koliko ima varanja, i da 95% modernih brakova imaju ovakve epizode... ali ako vec varas, radi to kao profesionalac, ako si baja vec da mislis da imas prava da zadovoljavas druge zene i muskarce, ako se kockas sa brakom...onda ili budi smeker pa to odradi tako da te niko zivi ne provali, ili ako te provale, onda zasluzujes da te toljaga zivota mlati po glavi, jer si ispao kompletan luzer, onda osoba sa kojom si u braku sa punim pravom treba da zapali iz kuce, i da te pusti da se udavis u svojim narciosidnim ***.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 22 svi 2012, 15:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Inače, ova je po "profesiji" sekretarica (mada to više nije politički korektan termin: ovdje se zove - osobni asistent) u banci, a kolega ju je također upoznao na radnom mjestu (kad je bila sekretarica u drugoj banci di je on radio), tako da bi on trebao znati da njoj specijalni odnosi sa osobama sa posla nisu uopće mrski. Dapače.
Jbg, onda je sam kriv...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 22 svi 2012, 15:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25786 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nismo svi isti, ja znam likova koji godinu dana ne dotaknu ženu, a i obratno pogotovo. Uostalom, neke vole previše pričat, neke previše trošit, neke previše se j. To su sve ljudske mane. Dečki moji, kakvu god oženili, idealna bit neće. Tek kad otvoriš kinder jaje vidiš što je unutra... Samo sabura i proaktivnog razmišljanja, nad prolivenim mlijekom ne treba puno naricat. P.S. ženske se znaju na taj način i svetit, pogotovo kad to čine s ljudima koji mogu degradirat supruga. Zato u pamet. Nevjerojatno bogato iskustvo proistječe iz tebe!! Tako mlad a tako "načitan"!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 22 svi 2012, 15:57 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Prvo, što se hvaljenja tiče, naslušao sam ih se, bar pola je bila lažnih; dalje, ako teta ima potrebu a muž je ne može zadovoljit, takve stvari čak mogu učvrstit brak a ne ga rasturit. Nismo svi isti, ja znam likova koji godinu dana ne dotaknu ženu, a i obratno pogotovo. Uostalom, neke vole previše pričat, neke previše trošit, neke previše se j. To su sve ljudske mane. Dečki moji, kakvu god oženili, idealna bit neće. Tek kad otvoriš kinder jaje vidiš što je unutra... Samo sabura i proaktivnog razmišljanja, nad prolivenim mlijekom ne treba puno naricat. P.S. ženske se znaju na taj način i svetit, pogotovo kad to čine s ljudima koji mogu degradirat supruga. Zato u pamet. To je vec druga prica... Ako frajer ne jebe barem pristojno, 3+ u proseku, ako podsesno sugerise zeni da mu nije privlacna...onda nema kukanja ako je ona nekom drugom privlacna... svako zivo bice ima potrebu da nekog privuce sexualno, a ako i pored svog truda oko izgleda i zavodjenja on pre gleda neki prosecan fudbal nego sto se baci u njenu baricu...ko ga jebe
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 22 svi 2012, 16:05 |
|
|
Nisam ja kriv što znam slušat prijatelje... Dobiju od mene ono što im treba a ne pametovanje niti informacije ovog tipa... A ono što trebaju, i ono što će trebat Minijev pozno kad sazna od nekoga drugoga koji nije imao ovako dobre savjetnike, je klimanje glavom i: Ma ja, da, znam, da, da, ja, ja, potapšeš po ramenima, i završiš s nekom efektnom rečenicom. "Znaš onu pjesmu od Merlina: Lažu, lažu me, da vrijeme liječi sve?" "Znaaam!" "E pa, Dino je lag'o, vrijeme liječi..." Nabaci osmjeh i ode ženi/mužu. Inače, Dr. Djipaldzic ordinira u Ulici palih libida 69, svakog trećeg petka u mjesecu od 17:00-19:00.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 01:22 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Da mog dobrog prijatelja vara žena/djevojka i da sam sigurna 100 posto u to rekla bih mu jer ne bih mogla gledati kako neko od njega pravi budalu. Znam, znam, vjerovatno bih ja nastradala, ali sve i da mi prijatelj odbije povjerovati, sigurno će se kod njega javiti crv sumnje, pa će malo više posmatrati/kontrolisati ženu i vjerovatno će se na kraju sam skontati istinu. Ja polazim od sebe. Da mene moj momak vara, a prijatelj zna za to i šuti, sigurno mi više ne bi bio prijatelj. A treba razmisliti i o tome kakav je tvoj prijatelj inače...je li za njega vrijedi ono "što ne znaš ne može te povrijediti" ili je neki ponosan tip..
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 01:25 |
|
|
To mu uopšte nije prijatelj, već kolega s posla. Jaka stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 05:54 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ja polazim od sebe. Da mene moj momak vara, a prijatelj zna za to i šuti, sigurno mi više ne bi bio prijatelj. Apsolutno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 08:25 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: ako mi je u pitanju pravi frend, onda ću razgovarati sa preljubnicom.. u četri oka.. u svakom drugom slučaju bih se umiješala samo ako je u životnoj opasnosti... međutim, u ovom slučaju ja imam osjećaj da je dobrisa sretan sa tom ženom ko guda u kupusu. i ne bi mu vrijedilo ništa govoriti jer u takvim vezama njena je zadnja.. Ovo nije dobro rješenje jer bi frend kad-tad saznao za taj razgovor što opet nosi svoje probleme, Hiljadu nekih zašto?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 09:26 |
|
|
Jutros na kavi laprdam s kolegama s posla, i tako malo zajebancije na sličnu temu. I govori jedan kolega: "Ja svaki dan nazovem ženu prije nego krenem kući i kažem dolazim za pola sata, pogotovo ako ranije idem s posla." "Što? Da podgrije ručak ili picu?", upitah. "Ma, da se skloni ako neko ima, moj kum tako došao ranije pa zatekao ženu s nekim, pa rastava, djeca traumatizirana, financijski problemi, propao na poslu, eno ga, samo čekam kad će javit da se negdje bacio. Ja fino nazovem, i nemam problema, što ne znam to ne boli."
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 09:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60071 Lokacija: DAZP HQ
|
ja isto ženi znam poslati poruku "dolazim za pola sata". samo što ima dodatak "ako me nema, ponovno pročitaj poruku".
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 09:35 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jutros na kavi laprdam s kolegama s posla, i tako malo zajebancije na sličnu temu. I govori jedan kolega: "Ja svaki dan nazovem ženu prije nego krenem kući i kažem dolazim za pola sata, pogotovo ako ranije idem s posla." "Što? Da podgrije ručak ili picu?", upitah. "Ma, da se skloni ako neko ima, moj kum tako došao ranije pa zatekao ženu, pa rastava, djeca traumatizirana, financijski problemi, propao na poslu, eno ga, samo čekam kad će javit da se negdje bacio. Ja fino nazovem, i nemam problema, što ne znam to ne boli." Čovjek dobro razmišlja. I ja u obitelji često vučem neke poteze iz preventive, bolje upalit neke signale prije no što se nađem(o) u neugodnoj situaciji. A, jeste li ikad bili u dilemi da li kresnuti prijateljevu curu/ženu? Ja jesam, i jedva sam izdržao taj pritisak. Danas mi je žao, jer nismo više baš dobri prijatelji
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 09:36 |
|
|
Kako reći prijatelju da si ti baš taj koji mu je opalio ženu? I šta John Terry misli o ovoj tematici?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 09:55 |
|
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 11:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne bih to prijatelju nikad rekao. Kao prvo oni dijele krevet sa curama/ženama, i ne mogu im ja biti veći prijatelj od žena. Na kraju uvijek izvisiš.
Kao drugo imam masu prijatelja koji su varali, i varaju svoje cure/žene, masu puta. Ako to nikad nisam rekao tim ženama, onda neću ni muškarcima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 11:07 |
|
|
bravo, to si dobro rekao. koliko od vas zna da su vaši prijatelji varali, a nije vam palo na pamet da idete za to reći curi ili ženi. od mojih prijatelja većina je bar jednom zašvrljala sa strane, najčešće u početnoj fazi veze, ali i to se računa.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 11:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
MRSHO je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Jutros na kavi laprdam s kolegama s posla, i tako malo zajebancije na sličnu temu. I govori jedan kolega: "Ja svaki dan nazovem ženu prije nego krenem kući i kažem dolazim za pola sata, pogotovo ako ranije idem s posla." "Što? Da podgrije ručak ili picu?", upitah. "Ma, da se skloni ako neko ima, moj kum tako došao ranije pa zatekao ženu, pa rastava, djeca traumatizirana, financijski problemi, propao na poslu, eno ga, samo čekam kad će javit da se negdje bacio. Ja fino nazovem, i nemam problema, što ne znam to ne boli." Čovjek dobro razmišlja. I ja u obitelji često vučem neke poteze iz preventive, bolje upalit neke signale prije no što se nađem(o) u neugodnoj situaciji. A, jeste li ikad bili u dilemi da li kresnuti prijateljevu curu/ženu? Ja jesam, i jedva sam izdržao taj pritisak. Danas mi je žao, jer nismo više baš dobri prijatelji Inace... Kao sto se pise, i ja malo kog znam a da nekad nije prevario, neki su to odmah i priznali itd... Ugl., ako je blizak prijatelj treba reci, ako je prevara a nisu ozenjeni isto treba reci da zna covjek s kim ulaiz u brak itd...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 12:00 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
DILEMA
Osoba je u vezi s osobom suprotnog spola s kojom se slaže u ključnim temeljnim pitanjima i ima visok stupanj kompatibilnosti svjetonazora, te prema njoj osjeti duboku emocionalnu vezanost i naklonost, te potencijal za produbljivanje i izgradnju vrlo stabilnog odnosa u budućnosti.
Istodobno, osobi se u jednom trenutku nakon nekog vremena, ne osjećajući da je išta od spomenutog što osjeća prema osobi s kojom je u vezi izgubljeno, javlja neočekivano snažan poriv za upoznavanjem, barenjem i zabavom s drugim ženskim osobama, bez potrebe nekog dubljeg emocionalnog vezanja. Iako se taj poriv možda javljao i ranije u vezi, a i prije te veze, osoba ga je uspijevala suzbiti i samokontrolirati, jer je takvo što smatrala infantilnim i prizemnim, te nepotrebnim, a i nije se javljao u toj mjeri nikad. Međutim, osoba sada osjeća da je mlada i da možda još nije do kraja prošla tu fazu opuštenosti, slobode i zabave, pa je eventualno bolje da ju iskoristi sada dok je još društveno prihvatljiva i kada su stvari jednostavnije, no istovremeno osjeća privrženost s osobom s kojom je u vezi i nikako ju ne želi povrijediti, jer time vrijeđa i sebe.
Osoba je svjesna da je to možda faza koja će trajati par tjedana, mjeseci, možda i godina, tko zna, međutim, isto tako je svjesna da veza koju ima može trajati puno duže i da je puno vrijednija od toga, ali uz to sve, svjesna je da se u društvu kada se opusti, popije i sl., te kada joj otvoreno prilaze atraktivne i zabavne osobe suprotnog spola te daju do znanja da im se sviđa, čak se i nabacuju, teško može do kraja savladati i ostati priseban, držeći samokontrolu. Osobi nije uopće do nekog potencijalnog temeljitijeg upoznavanja i dubljeg vezivanja, već do zabave te večeri, eventualno još koji tjedan i to je sve. Nije nužno ni da se ide do kraja u intimnim tjelesnim odnosima.
Što raditi u takvim slučajevima i situacijama? Reći to sve osobi s kojom je u vezi? Ne reći joj, a ipak se prepustiti tome dok ne prođe i tajiti? Pokušati držati razinu samokontrole? Privremeno ili trajno raskinuti vezu?
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 12:05 |
|
|
Kakve ti veze imaš sa tim osobama? I kakva moralna dilema kada se zapravo ništa nije ni desilo? p.s. Mislim da si ti osoba o kojoj se radi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 12:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tako kako Pessimus objašnjava veze izgledaju užas dosadno. "Visok stupanj kompatibilnosti svjetonazora." !!??
Ja se sa svojom suprugom skoro oko ničega ne slažem. I ono što se slažemo za inat joj kontriram. Život bi bio dosadan bez toga.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Moralne dileme i nemogući izbori Postano: 23 svi 2012, 12:15 |
|
|
Čovek ima pravo da traži sve dok ne nađe. Nema tog morala koji ga može sprečiti u tome. Prema tome - Pessimus, samo napred!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|