|
|
Stranica: 23/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mariooo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 12:07 |
|
|
daramo je napisao/la: Reagirao sam na tvoju laž da samo Srbi prijete ratom, iako mi u BiH dobro znamo tko najviše prijeti ratom i namjenskom industrijom. Niti me briga za tvoje Ruse niti ih vidim kao neprijatelja, što se tiče BiH korektno su podržavali konstitutivnost koncept s tri ravnopravna naroda.
Navijam za federalizaciju Ukrajine, neutralnost i mir. Wrong. Vide oni tebe. Htio ti to ili ne.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 12:13 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Bez Srba bi bilo 35:65 za Ukrajinu.
Bez Srba i Muslimana negdje 40:60 u korist Ukra.
Bez Srba, Muslimana i svih Hrvata zapadno od Karlobag-Karlovac-Virovitica bilo bi negdje 70:30 u korist Rusije.
Osobno ne poznajem nikoga tko navija za Ruse, a iz Mostara sam. Ok, čujem dosta razmišljanja kako zapad zakuhava, i da nisu trebali izazivati Rusiju, da ima američke krivice, toga ima. Ali da netko navija za Ruse da osvoje, to još nisam čuo, a pričam sa tisuću ljudi u Herceg-Bosni. Ili ne smiju reć . Vidiš kad je anonimno koliko Hrvata navija za Rusiju .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 13:17 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Osobno ne poznajem nikoga tko navija za Ruse, a iz Mostara sam. Ok, čujem dosta razmišljanja kako zapad zakuhava, i da nisu trebali izazivati Rusiju, da ima američke krivice, toga ima. Ali da netko navija za Ruse da osvoje, to još nisam čuo, a pričam sa tisuću ljudi u Herceg-Bosni. To me zapanjuje, Ja gdje god odem nalazim razna mišljenja. Npr jučer sjedim pijem kavicu u jednom kafiću i na lijevoj strani 2 tipa u tridesetim raspravljaju i jedan na strani Rusa a drugi onako... neutralan. Na desnoj strani nekoliko djedica i kod njih takva slična situacija. Dakle, možda sve ovisi kako se u startu postaviš. Možda većina ljudi ni nema neki izražen stav pa se prikloni tvome iz čistog konformizma. Npr ja sretnem nekoga i kažem - Jesi vidio poganog Zapada u Ukrajini, jadni narod? I sugovornik kaže - Da, da. Onda ti sretneš tog tipa i kažeš; - Ludi Putin i Rusi, uništiše Ukrajinu! I sugovornik opet kaže: - Da,da. A ne, ne, ne, dragi kolega. Vidiš kako si i sam formulirao pitanje "Jesi vidio poganog Zapada u Ukrajini", znači zapad krivac Zapad slažem se, to sam i napisao gore, mnogi vide krivicu Amerike, provociranje Rusije, to sve stoji i ne kažem da toga nema. Zapad navukao Ukrajinu da gine za njihov interes, slažem se takvih mišljenja ima koliko hoćeš. Samo kažem nema navijanja da sad njih Rusi osvoje, protjeraju Ukrajince kao neke "naciste" i slično, to samo kod Srba vidim.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 13:26 |
|
|
Ja odavno tvrdim da i taj Mostar treba poravnati i napraviti veliko parkiralište škutorima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 13:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39631 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Realno većina ljudi nema pojma o pozadini rata u Ukrajini nego samo ono što pohvataju iz medija, a znamo šta je to. Šta si zapeo za Mostarce kad evo i ovdje nemaš zaluđenika koji rat gledaju u crno-bijeloj slici. 90% ljudi u Herceg Bosni je politički polupismeno, ne znaju šta se događa u BiH kamoli u Ukrajini.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 13:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Planina je napisao/la: Ja odavno tvrdim da i taj Mostar treba poravnati i napraviti veliko parkiralište škutorima. Gejstar.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 13:45 |
|
|
Ajde ajde, šalim se malo. A možda i nisam.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 16:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39631 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 21 ožu 2022, 17:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bobovac je napisao/la: To me zapanjuje, Ja gdje god odem nalazim razna mišljenja. Npr jučer sjedim pijem kavicu u jednom kafiću i na lijevoj strani 2 tipa u tridesetim raspravljaju i jedan na strani Rusa a drugi onako... neutralan. Na desnoj strani nekoliko djedica i kod njih takva slična situacija.
Dakle, možda sve ovisi kako se u startu postaviš. Možda većina ljudi ni nema neki izražen stav pa se prikloni tvome iz čistog konformizma. Npr ja sretnem nekoga i kažem - Jesi vidio poganog Zapada u Ukrajini, jadni narod? I sugovornik kaže - Da, da. Onda ti sretneš tog tipa i kažeš; - Ludi Putin i Rusi, uništiše Ukrajinu! I sugovornik opet kaže: - Da,da.
A ne, ne, ne, dragi kolega. Vidiš kako si i sam formulirao pitanje "Jesi vidio poganog Zapada u Ukrajini", znači zapad krivac Zapad slažem se, to sam i napisao gore, mnogi vide krivicu Amerike, provociranje Rusije, to sve stoji i ne kažem da toga nema. Zapad navukao Ukrajinu da gine za njihov interes, slažem se takvih mišljenja ima koliko hoćeš. Samo kažem nema navijanja da sad njih Rusi osvoje, protjeraju Ukrajince kao neke "naciste" i slično, to samo kod Srba vidim. Lako ti se zajebavati kad se griješ na drva i struju. Da čuješ ove koji ovise o plinu kako psuju svoje političare. I zbog cijena benzina dizela.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 20:44 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Bez Srba bi bilo 35:65 za Ukrajinu.
Bez Srba i Muslimana negdje 40:60 u korist Ukra.
Bez Srba, Muslimana i svih Hrvata zapadno od Karlobag-Karlovac-Virovitica bilo bi negdje 70:30 u korist Rusije.
Osobno ne poznajem nikoga tko navija za Ruse, a iz Mostara sam. Ok, čujem dosta razmišljanja kako zapad zakuhava, i da nisu trebali izazivati Rusiju, da ima američke krivice, toga ima. Ali da netko navija za Ruse da osvoje, to još nisam čuo, a pričam sa tisuću ljudi u Herceg-Bosni. Meni cura i najbolji prijatelj navijaju za Ruse, s njima jedino i pricam o situaciji pa se osjecam cudno.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 20:47 |
|
|
Tvoja cura navija za Ruse?
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 20:53 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 20:55 |
|
|
Planina je napisao/la: Tvoja cura navija za Ruse? Da, to prica o sotonizmu, Sorosu, koroni itd. Nisam masku nosio 2 puta, cijepljen cisto zbog papira ali ne mogu podnit tu pricu.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 20:57 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Ee ta ti je spaljena skroz, vidio je neki dan kako prica s pasom na engleski haha
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 21:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25832 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Neki dan ja bijah kod roditelja, sjedimo i gledamo TV, a na TV-u Putin nešto govori.
Majka gleda pa mi se očajna obrati: - Ima li ikoga na svijetu da može njega zaustaviti? Zar nema baš nikoga da zaustavi tog zlikovca??!
Ja šutim.
:)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 21:10 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Planina je napisao/la: Tvoja cura navija za Ruse? Da, to prica o sotonizmu, Sorosu, koroni itd. Nisam masku nosio 2 puta, cijepljen cisto zbog papira ali ne mogu podnit tu pricu. Oćeš mi prodat curu? Kud se takav dijamant namiri na tebe takvog zavedenog?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 21:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Neki dan ja bijah kod roditelja, sjedimo i gledamo TV, a na TV-u Putin nešto govori.
Majka gleda pa mi se očajna obrati: - Ima li ikoga na svijetu da može njega zaustaviti? Zar nema baš nikoga da zaustavi tog zlikovca??!
Ja šutim.
:) Isto i ovde, meni baba ko god joj ne valja taj dan zove ga ili agresor ili Putin. Inače se naravski ne odvaja od TV.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 21:23 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10021 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 21:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Neki dan ja bijah kod roditelja, sjedimo i gledamo TV, a na TV-u Putin nešto govori.
Ja šutim.
:) Pa mogao si reć': Bobanovski, Drmag, Markan...itd
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 22 ožu 2022, 22:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 23 ožu 2022, 00:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Planina je napisao/la: Tvoja cura navija za Ruse? Cura mu je iz Knina. https://images.app.goo.gl/es8u2BA8qcc9LBgr5Ovo neka retro Kninjanka Danas su drugačije.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 23 ožu 2022, 12:22 |
|
|
Planina je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Da, to prica o sotonizmu, Sorosu, koroni itd.
Nisam masku nosio 2 puta, cijepljen cisto zbog papira ali ne mogu podnit tu pricu. Oćeš mi prodat curu? Kud se takav dijamant namiri na tebe takvog zavedenog? Prijatelju suprotnosti se privlače, nebi nikad ženio neku tuku koja sluša cajku. Inače pogledaj realno: BBC je moj najdraži diskutant kojem to nikad nebi prizna bio najveći paničar! Stavlja slike iz Mostara tinedzera koji su sjedili u kafićima. Rika ti je poziva na vezanje tebe i sličnih antivaksera. Jeremy je bivši dečko Marina Bogdana. Usporedi to sa mnom brate, pridruži se svjetlu i Azovu!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 23 ožu 2022, 12:22 |
|
|
Planina je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Da, to prica o sotonizmu, Sorosu, koroni itd.
Nisam masku nosio 2 puta, cijepljen cisto zbog papira ali ne mogu podnit tu pricu. Oćeš mi prodat curu? Kud se takav dijamant namiri na tebe takvog zavedenog? dupli
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 23 ožu 2022, 14:01 |
|
|
Ja šutim.
:)
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 23 ožu 2022, 14:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Planina je napisao/la: Tvoja cura navija za Ruse? Cura mu je iz Knina. https://images.app.goo.gl/es8u2BA8qcc9LBgr5Sisata četnikuša, sad sam zdvojan.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|