|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K..M
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:24 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Lapo-lapo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nema Ministar 43 Kim -e. A Robi mi je primjenjive ćudi Lapo. Sad te voli, sad mrzi. Ma ne voli ne Robi, al' me nikome ne daje.  Da....jedino ON ima exkluzivu da te baniše. To je ta tajna veza među Vama...posesivno vezan za tebe. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nema Ministar 43 Kim -e. A Robi mi je primjenjive ćudi Lapo. Sad te voli, sad mrzi. MoS je LOVAC NA NOVAC. ŽIGOLO...Traži da ga dama sponzorira...vuče na kockara, boemčinu ala Toma Zdravković. Sa njim ti je patnja ZAGARANTIRANA...pin kod sakri i ključ od trezora.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:29 |
|
|
K..M je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Kimi odmah na njegov konto. Kimi, Kimi... A što da činim, kad mi je to najgolema kvaliteta. 7.kolovoza punim 50 g... Gaze godine, sve svenjuje i propada. Jedino Bogu hvala PIK KONTA RASTE JAKO, SNAŽNO... To današnje mladice, ždrebice LOŽI, PRŽI I RADI. Uz moj šarm, elokventnost, karizmatičnost, intelekt, oratorsku supremaciju. Aha.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:29 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
K..M je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nema Ministar 43 Kim -e. A Robi mi je primjenjive ćudi Lapo. Sad te voli, sad mrzi. MoS je LOVAC NA NOVAC. ŽIGOLO...Traži da ga dama sponzorira...vuče na kockara, boemčinu ala Toma Zdravković. Sa njim ti je patnja ZAGARANTIRANA...pin kod sakri i ključ od trezora. Ma to on priča gluposti nekad. Kakav lovac i kockar. Totalno pogresna prosudba.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:31 |
|
|
K..M je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ma ne voli ne Robi, al' me nikome ne daje.  Da....jedino ON ima exkluzivu da te baniše. To je ta tajna veza među Vama...posesivno vezan za tebe.  I ja detektiram napetost izmedju Robija i Lapo. Lapo Robiju svašta napise. Da ja to uradim dobila bi trajni. Ali njoj tolerira fakat.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:35 |
|
|
Licno ,,njemu,, kao Robiju se uopste ne obraćam. Možda lajuckam nekom njegovom klonu, s tim da ne znam da je to on. Nekako se izbjegavamo. Zaobilazimo. Ali motrimo.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:35 |
|
|
Licno ,,njemu,, kao Robiju se uopste ne obraćam. Možda lajuckam nekom njegovom klonu, s tim da ne znam da je to on. Nekako se izbjegavamo. Zaobilazimo. Ali motrimo.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: K..M je napisao/la: Da....jedino ON ima exkluzivu da te baniše. To je ta tajna veza među Vama...posesivno vezan za tebe.  I ja detektiram napetost izmedju Robija i Lapo. Lapo Robiju svašta napise. Da ja to uradim dobila bi trajni. Ali njoj tolerira fakat. Je ..mada si i ti često drčna, bezobrazna i bezobzirna. Kada si ga nekoć jako povrjedila na muškost...morao sam ga moliti na PP da te vrati.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:39 |
|
|
K..M je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
I ja detektiram napetost izmedju Robija i Lapo. Lapo Robiju svašta napise. Da ja to uradim dobila bi trajni. Ali njoj tolerira fakat.
Je ..mada si i ti često drčna, bezobrazna i bezobzirna. Kada si ga nekoć jako povrjedila na muškost...morao sam ga moliti na PP da te vrati. Sta sam mu rekla? Ma daj, lik me ne podnosi, čisto rekreativno. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:46 |
|
|
K..M je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
I ja detektiram napetost izmedju Robija i Lapo. Lapo Robiju svašta napise. Da ja to uradim dobila bi trajni. Ali njoj tolerira fakat.
Je ..mada si i ti često drčna, bezobrazna i bezobzirna. Kada si ga nekoć jako povrjedila na muškost...morao sam ga moliti na PP da te vrati. Pričaj nam malo o tome. Sada si me zainteresirao. Čuj ,,povrijedila na muskost,,,! Sta li bi mu to bilo??? 
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: K..M je napisao/la: Je ..mada si i ti često drčna, bezobrazna i bezobzirna.
Kada si ga nekoć jako povrjedila na muškost...morao sam ga moliti na PP da te vrati. Sta sam mu rekla? Ma daj, lik me ne podnosi, čisto rekreativno.  Da je asexualan...i još puno toga... Ne želim ga ljutiti i podsećati na te traume. Baš je bilo gadno i NE baš damski. Ako plediraš biti dama, trebaš se sukladno tome ponašati.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:48 |
|
|
K..M je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sta sam mu rekla? Ma daj, lik me ne podnosi, čisto rekreativno.  Da je asexualan...i još puno toga... Ne želim ga ljutiti i podsećati na te traume. Baš je bilo gadno i NE baš damski. Ako plediraš biti dama, trebaš se sukladno tome ponašati. Ma meni to sujeta bila povrijedjena što ne reagira na mene. Vjerovatno 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Momak za Sarajku Postano: 12 tra 2023, 17:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83811 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Uglavnom, gdje tvoja slika? Da vidim kako izgledaš ti. I ubaci mi Gorana Bogdana u opciju za odabir. Bolje ja no Jovana  Dok sam imao šefice, sve su me sjedale kraj sebe. To bi mi dobro došlo da ne zabušavam.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Momak za Sarajku Postano: 12 tra 2023, 17:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Uglavnom, gdje tvoja slika? Da vidim kako izgledaš ti. I ubaci mi Gorana Bogdana u opciju za odabir. Bolje ja no Jovana  Dok sam imao šefice, sve su me sjedale kraj sebe. To bi mi dobro došlo da ne zabušavam. Pa dobro, postaj sliku onda. Da vidimo nakon 12 godina s kim imam posla. Znam ja i kako dudu, Mrsho, Zadar, Mini, Doc i ostali izgledaju. Sto bi ti bio izuzetak?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 17:56 |
|
|
Poslace, dok mu se podočnjaci malo povuku. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:13 |
|
|
Nema Robika Valjda podočnjake? Otkud znas? Na forumu ga drugari skrivaju kao da Glöckner von Notre Dame 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Momak za Sarajku Postano: 12 tra 2023, 18:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Uglavnom, gdje tvoja slika? Da vidim kako izgledaš ti. I ubaci mi Gorana Bogdana u opciju za odabir. Bolje ja no Jovana  Dok sam imao šefice, sve su me sjedale kraj sebe. To bi mi dobro došlo da ne zabušavam. Jesi i ti volio učiteljicu u školi? 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1316 of 2558 - 51.45%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:27 |
|
|
Kvakac, kako ti izgledaš? Ličiš li na Robija? 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:29 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kvakac, kako ti izgledaš? Ličiš li na Robija?  Ma jok. On je star preko 50. bio je u HVO.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:33 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kvakac, kako ti izgledaš? Ličiš li na Robija?  Nemam pojma kako Robbie izgleda. 
1316 of 2558 - 51.45%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Kvakac, kako ti izgledaš? Ličiš li na Robija?  Ma jok. On je star preko 50. bio je u HVO. Čuj sad 50 star, nemam riječi, gdje ide ovaj svijet. 
1316 of 2558 - 51.45%
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Momak za Sarajku Postano: 12 tra 2023, 18:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83811 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Dok sam imao šefice, sve su me sjedale kraj sebe.
To bi mi dobro došlo da ne zabušavam.
Pa dobro, postaj sliku onda. Ne mogu, ružan sam. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma jok. On je star preko 50. bio je u HVO.
Čuj sad 50 star, nemam riječi, gdje ide ovaj svijet.  Relativno star.. @Robi, nema veze. Mislim sto si ruzan. Jesi u Beču?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:43 |
|
|
Ružan ko greh…
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najpoželjniji neženje 2023 : Valja li ijedan za Sarajku ? Postano: 12 tra 2023, 18:43 |
|
|
Ako si u Beču to ti je plus. Ispred ove trojce sa slika. Samo Bogdan je onda ispred. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|