|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 12:00 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
POL_GASOL je napisao/la: DrMag je napisao/la: ko je to glasao za mene ? LapoLapo Ja sam dudua. Mrzi, a voljela me!
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 12:15 |
|
|
DrMag je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: LapoLapo
Ja sam dudua. Mrzi, a voljela me! Ja osim sebe nisam nikada nikoga voljela. Da, ja sam glasala za tebe. Poslije svih tvojih laži i psovki Grobi je za mene jedan mali naivko. Od tebe bi da ostane samo avatar, on je jedino što vrijedi u tvom liku i djelu! A Gasol je vodeći među tužibabama. Dajte mu otvorite temu: Drugarice učiteljice, ON je.....
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 12:42 |
|
|
Grobar raste brže od Srbije...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 13:08 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Grobar raste brže od Srbije...
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 13:38 |
|
|
jeste ukapirali da je ovo pisao na forumu već 2, 3 puta, ni sam ne zna više šta laže : )
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 13:43 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: jeste ukapirali da je ovo pisao na forumu već 2, 3 puta, ni sam ne zna više šta laže : ) Više od 2-3 puta. Na svakoj temi na kojoj nije naišo na razumijevanje okoline.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 14:01 |
|
|
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 14:21 |
|
|
Pošto je ovo još jedna anketa manje-više zasnovana na nacionalnoj osnovi, ja ću ići kontra logici većine i svoj glas takođe dati gospodinu Grobiju. Ako je već unaprijed poznat pobjednik, nek barem razbije ovu anketu ko beba zvečku.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 14:25 |
|
|
jbg sad, da je na nacionalnoj osnovi stavio bi i muslimane, po slici koju sam stavio vidi se da sam glas dao dudu, x stoji kraj njegovog imena, anketa je validna i sprovedena na širem uzorku, par naknadnih glasova ništa ne mijenja. ugodan dan.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 14:30 |
|
|
Na vas niko nije ni mislio, gospodine Pol.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 15:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 21:31 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3716 Lokacija: Stolni grad
|
Vučić, istina da nije član foruma ali ima puno botova koji prenose njegove misli, tako da kao da je forumaš.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 22:17 |
|
|
Dr. Mag je malo cudan ali mi se ne cini da je lazov. Naprotiv, ima cesto izlijeve iskrenosti.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 22:34 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Dr. Mag je malo cudan ali mi se ne cini da je lazov. Naprotiv, ima cesto izlijeve iskrenosti. Navedi primjer njegove iskrenosti!??? Šta je iskreno izlijevao?
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 22:36 |
|
|
Ne znam sad, ali ponekad se zakaci sa ovim pobornicima ideoloske linije foruma HB koji melju iskljucivo jednu te istu spiku godinama bez obzira na cinjenice. Ne znaci to da nikad nisu upravu, ili da se on nedaj boze stalno s njima kaci (cesto imaju isto misljenje i stavove), vec cisto da "odskace" tu i tamo. Sto je pak prilicno osvjezavajuce na temama na kojima vlada nekakvo prkosno jednoumlje.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 22:42 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ne znam sad, ali ponekad se zakaci sa ovim pobornicima ideoloske linije foruma HB koji melju iskljucivo jednu te istu spiku godinama bez obzira na cinjenice. Ne znaci to da nikad nisu upravu, ili da se on nedaj boze stalno s njima kaci (cesto imaju isto misljenje i stavove), vec cisto da "odskace" tu i tamo. Sto je pak prilicno osvjezavajuce na temama na kojima vlada nekakvo prkosno jednoumlje. Sreća Magova da mu nisi ti advokat! Ne odskače on ni tu, ni tamo. Obično prijeti, omalovažava nekoga i stalno sebe stavlja u prvi plan. On i Ministar su mi nekako iste sorte. Ubili se za kuliranje!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 14 kol 2021, 23:51 |
|
|
Grobi, povlačim sve loše rečeno. Čitam te na temi o Srbiji. Sve je onako bilo kako si napisao. To vrijeme sam živjela u BG.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 19 kol 2021, 13:37 |
|
|
Pa ti si svetski putnik, malo u Zenici, malo u Sarajevu, malo u Becu, malo u Beogradu, sad si u Deutschlandu isprobavas elektricna vozila. Nego jesi pokupila sijeno?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 19 kol 2021, 14:23 |
|
|
DrMag je napisao/la: Pa ti si svetski putnik, malo u Zenici, malo u Sarajevu, malo u Becu, malo u Beogradu, sad si u Deutschlandu isprobavas elektricna vozila. Nego jesi pokupila sijeno? Jesam, ali nećeš dobiti, šta ćeš zimi jesti!? Ko je glasao za mene? Sigurno ti? Bila sam ,,čista,, do danas! Stalking, a? Ima nešto manijačno u tebi, vidi se i po avataru. Neću ja Aleksija da molim za pomoć, nije on za to, on bi onako ženskast zvao na dvoboj, a meni treba krvi kada me neko tako zlostavlja na forumu. Ja ću Grobija da zovem, što je sigurno, sigurno je, Partizanovac!
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 19 kol 2021, 14:35 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Pa ti si svetski putnik, malo u Zenici, malo u Sarajevu, malo u Becu, malo u Beogradu, sad si u Deutschlandu isprobavas elektricna vozila. Nego jesi pokupila sijeno? Jesam, ali nećeš dobiti, šta ćeš zimi jesti!?Ko je glasao za mene? Sigurno ti? Bila sam ,,čista,, do danas! Stalking, a? Ima nešto manijačno u tebi, vidi se i po avataru. Neću ja Aleksija da molim za pomoć, nije on za to, on bi onako ženskast zvao na dvoboj, a meni treba krvi kada me neko tako zlostavlja na forumu. Ja ću Grobija da zovem, što je sigurno, sigurno je, Partizanovac!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 19 kol 2021, 15:05 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Pa ti si svetski putnik, malo u Zenici, malo u Sarajevu, malo u Becu, malo u Beogradu, sad si u Deutschlandu isprobavas elektricna vozila. Nego jesi pokupila sijeno? Jesam, ali nećeš dobiti, šta ćeš zimi jesti!? Ko je glasao za mene? Sigurno ti? Bila sam ,,čista,, do danas! Stalking, a? Ima nešto manijačno u tebi, vidi se i po avataru. Neću ja Aleksija da molim za pomoć, nije on za to, on bi onako ženskast zvao na dvoboj, a meni treba krvi kada me neko tako zlostavlja na forumu. Ja ću Grobija da zovem, što je sigurno, sigurno je, Partizanovac! Sad pokusavas biti nekulturna, nemoj to raditi, pusti kocnicu i pokazi svoje pravo lice. Evo vidis za koga sam glasovao :)
Privitak/ci: |
Bildschirmfoto 2021-08-19 um 15.04.44.png [ 56.17 KiB | Pogledano 1731 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 19 kol 2021, 15:21 |
|
|
Nije ti dobra tabela, zastarjeli podaci. Pogledaj ponovo!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 19 kol 2021, 15:24 |
|
|
Aha sad lobiras :) kod Robija? :)
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 19 kol 2021, 15:26 |
|
|
Igraj kaladont, prestigao sam te za 300 postova
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Najveći lažovi na forumu?!! Postano: 19 kol 2021, 15:57 |
|
|
DrMag je napisao/la: Igraj kaladont, prestigao sam te za 300 postova Ti prestigao nekoga!? Ti si još na startu! Kako te nije stid ovih hercegbosanaca, 'hajd što se srpski ponašaš to i shvatam, jer živiš u glavnom srpskom gradu Beču, ali sramota da ni jedan dan Bečke škole ne završi. Znam da je teško: prva ruka, druga ruka, mrežica, fasada, ali pročitaj nešto, posmatraj i vadi tu ruku iz džepa, sramota! Skoro si pa Bečlija!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|