|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 69 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Heero
|
|
Naslov: Narodi koji su slabiji od Bošnjaka. Postano: 04 tra 2020, 00:55 |
|
|
Znaci slabiji u smislu produkcije,sporta,glasu u svijetu,ratnim kapacitetima,standardu i slicno. Kad bi narode mogli ubacit u arenu i da se posoraju kao pijetlovi,tko bi bio dostojan protivnik za bosnje? Evo ja nominiram pomake i rome Gorjani su slabiji od bosnja.Pomaci s juga bugarske su tu negdije kao i oni.Kako stoje krimski tatari?
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 02:11 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Bezvezna tema, tko ima jači od trokutistanaca.
Stvarno bezvezna tema.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 02:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76552 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Niz naroda su slabiji od Bošnjaka. Pomaci, Goranci, kosovski Egipćani, Vlasi izvan Rumunjske. Andorci, San Marinci, Ćići u Istri, Sami u Švedskoj i Norveškoj, ... zaboli me ruka nabrajajući.
Od Roma nisu jači, Romi su poznati u svijetu i ima ih 50 milijuna.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 02:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Niz naroda su slabiji od Bošnjaka. Pomaci, Goranci, kosovski Egipćani, Vlasi izvan Rumunjske. Andorci, San Marinci, Sami u Švedskoj i Norveškoj.
Od Roma nisu jači, Romi su poznati u svijetu i ima ih 50 milijuna. Jesu li jači od Amiša? Makar tehnološki?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 02:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76552 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Niz naroda su slabiji od Bošnjaka. Pomaci, Goranci, kosovski Egipćani, Vlasi izvan Rumunjske. Andorci, San Marinci, Sami u Švedskoj i Norveškoj.
Od Roma nisu jači, Romi su poznati u svijetu i ima ih 50 milijuna. Jesu li jači od Amiša? Makar tehnološki? Kroz amiške krajeve Pensilvanije prolaze odlične američke ceste i ostala infrastruktura. Imaju ljudi američko državljanstvo što je sigurno bolje od bosnaskog koje ustvari ni nije državljanstvo nego garantno pismo OHRa. Sami Amiši više rođenih od Bošnji iako ih ima 350 000.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 02:51 |
|
|
Znaci pomaci nemogu pobjedit bosnje Ali za Rome to nevazi.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 02:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jesu li jači od Amiša? Makar tehnološki? Kroz amiške krajeve Pensilvanije prolaze odlične američke ceste i ostala infrastruktura. Imaju ljudi američko državljanstvo što je sigurno bolje od bosnaskog koje ustvari ni nije državljanstvo nego garantno pismo OHRa. Sami Amiši više rođenih od Bošnji iako ih ima 350 000. Što jes' jes'. Bio sam prošle godine u Ohaju i Indijani, ne znam tačno u kojem state od ta dva, i regularno kupuju u grocery stores kao i svi ostali. Imao sam potpuno drugačiju predstavu o njima. Mislio sam da sami sve proizvode i da ne koriste novac. Priznajem, nisam znao baš mnogo... Ali Bošnje su sigurno jače od Pigmeja?!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 09:36 |
|
|
Najslabiji narodi na planeti 1. Izgubljeno pleme živi u džungli Amazone i ne znaju civilizaciju 2. Muslimani 3. Bušmani
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 09:50 |
|
|
Heero je napisao/la: Znaci slabiji u smislu produkcije,sporta,glasu u svijetu,ratnim kapacitetima,standardu i slicno. Kad bi narode mogli ubacit u arenu i da se posoraju kao pijetlovi,tko bi bio dostojan protivnik za bosnje? Evo ja nominiram pomake i rome Gorjani su slabiji od bosnja.Pomaci s juga bugarske su tu negdije kao i oni.Kako stoje krimski tatari? Bošnjaci imaju otužnu i relativno kratku povest, opšte poznato poreklo kog se sablažnjavaju kao da im to niko nikad nije saopštio, ali u drugim aspektima ih ne bih nazivao kršem. Ima boljih kandidata za to. Kontrolišu i nekakvu teritoriju u Varti od čega bi se mogla sklepati državica za nevolju, kompaktni su, generalno složni, drže se vere, popisi vele da ih ima oko dva miliona. Brojevi u Turskoj mi smrde, ali ok. Ne stoje oni tako loše, u stranu što se ne možemo i koljemo ko stoka kad god stignemo. Gledam objektivno, bez mržnje.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 11:03 |
|
|
Narod 3 grada (SA-TZ-ZE)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 12:33 |
|
|
PCM je napisao/la: Narod 3 grada (SA-TZ-ZE) Pa vidi, Singapur je grad država, ali ima žestoku ekonomiju, stopu nezaposlenosti ispod 2%, odličan kvalitet života, javni red i poredak za svaku pohvalu. Eto ti primera radi, imaš 300 gradova, mašala... Državetina, ali samo na karti. I štaš s njima? U svakom omanji dućan i musava mehana, dva ispravna semafora oko većnice, pa ide tabla sledeće opštine... Ne mislim ja da će oni nešto napraviti od ta 3 grada, niti da bi išta napravili od 300. Problem je u našem zajedničkom mentalitetu, Balkan nije Singapur. Neće tvoja diploma ostaviti ničijeg rođu bez posla.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 13:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kroz amiške krajeve Pensilvanije prolaze odlične američke ceste i ostala infrastruktura. Imaju ljudi američko državljanstvo što je sigurno bolje od bosnaskog koje ustvari ni nije državljanstvo nego garantno pismo OHRa. Sami Amiši više rođenih od Bošnji iako ih ima 350 000. Što jes' jes'. Bio sam prošle godine u Ohaju i Indijani, ne znam tačno u kojem state od ta dva, i regularno kupuju u grocery stores kao i svi ostali. Imao sam potpuno drugačiju predstavu o njima. Mislio sam da sami sve proizvode i da ne koriste novac. Priznajem, nisam znao baš mnogo... Ali Bošnje su sigurno jače od Pigmeja?! Imas razlicite.Neki su liberalniji neki su konzervativniji. Po meni oni nisu slabiji od bosnji.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 13:08 |
|
|
podrinje je napisao/la: Heero je napisao/la: Znaci slabiji u smislu produkcije,sporta,glasu u svijetu,ratnim kapacitetima,standardu i slicno. Kad bi narode mogli ubacit u arenu i da se posoraju kao pijetlovi,tko bi bio dostojan protivnik za bosnje? Evo ja nominiram pomake i rome Gorjani su slabiji od bosnja.Pomaci s juga bugarske su tu negdije kao i oni.Kako stoje krimski tatari? Bošnjaci imaju otužnu i relativno kratku povest, opšte poznato poreklo kog se sablažnjavaju kao da im to niko nikad nije saopštio, ali u drugim aspektima ih ne bih nazivao kršem. Ima boljih kandidata za to. Kontrolišu i nekakvu teritoriju u Varti od čega bi se mogla sklepati državica za nevolju, kompaktni su, generalno složni, drže se vere, popisi vele da ih ima oko dva miliona. Brojevi u Turskoj mi smrde, ali ok. Ne stoje oni tako loše, u stranu što se ne možemo i koljemo ko stoka kad god stignemo. Gledam objektivno, bez mržnje. Ma dobro ja pitam ko bi bio jaci,bosnje na 23% ili pomaci sa svojom juznom bugarskom da se odvoje? Ajmo sandjklije promatrat odvojeno od bosnji,ko bi biol jakiji da se odvoji? Pigmeji Roma ima 50 miliona aj dobro.Ko ima bolju narodnu muziku u bih?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 13:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Srpski Muslimani na Sandžaku.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 13:25 |
|
|
Heero je napisao/la: podrinje je napisao/la: Bošnjaci imaju otužnu i relativno kratku povest, opšte poznato poreklo kog se sablažnjavaju kao da im to niko nikad nije saopštio, ali u drugim aspektima ih ne bih nazivao kršem. Ima boljih kandidata za to. Kontrolišu i nekakvu teritoriju u Varti od čega bi se mogla sklepati državica za nevolju, kompaktni su, generalno složni, drže se vere, popisi vele da ih ima oko dva miliona. Brojevi u Turskoj mi smrde, ali ok. Ne stoje oni tako loše, u stranu što se ne možemo i koljemo ko stoka kad god stignemo. Gledam objektivno, bez mržnje.
Ma dobro ja pitam ko bi bio jaci,bosnje na 23% ili pomaci sa svojom juznom bugarskom da se odvoje? Ajmo sandjklije promatrat odvojeno od bosnji,ko bi biol jakiji da se odvoji? Pigmeji Roma ima 50 miliona aj dobro.Ko ima bolju narodnu muziku u bih? Ako je izvorna, nema šovinističkih primesa i momenata, jednako ih slušam jer je sve to dobra muzika. Ali ih ne volim jednako, jer pripadam jednom, srpskom narodu. I to je u redu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 13:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Srpski Muslimani na Sandžaku. To su Srbijanski Muslimani. Srpski Muslimani su u Bratuncu, npr. Emir Suljagić.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 13:47 |
|
|
Heero je napisao/la: podrinje je napisao/la: Bošnjaci imaju otužnu i relativno kratku povest, opšte poznato poreklo kog se sablažnjavaju kao da im to niko nikad nije saopštio, ali u drugim aspektima ih ne bih nazivao kršem. Ima boljih kandidata za to. Kontrolišu i nekakvu teritoriju u Varti od čega bi se mogla sklepati državica za nevolju, kompaktni su, generalno složni, drže se vere, popisi vele da ih ima oko dva miliona. Brojevi u Turskoj mi smrde, ali ok. Ne stoje oni tako loše, u stranu što se ne možemo i koljemo ko stoka kad god stignemo. Gledam objektivno, bez mržnje.
Ma dobro ja pitam ko bi bio jaci,bosnje na 23% ili pomaci sa svojom juznom bugarskom da se odvoje? Ajmo sandjklije promatrat odvojeno od bosnji,ko bi biol jakiji da se odvoji? Pigmeji Roma ima 50 miliona aj dobro.Ko ima bolju narodnu muziku u bih? Pomaci nisu u južnoj, nego u istočnoj Bugarskoj. Rascepkani su u nekoliko malih enklava i nemaju ni teoretske šanse da se odvoje.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 13:53 |
|
|
Inače, Bugari bi danas imali veliki problem sa Pomacima da ih Todor Živkov nije šutnuo nogom u dupe u Tursku osamdesetih. Proterali su ih na stotine hiljada.
|
|
Vrh |
|
|
chubura
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 14:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Srpski Muslimani na Sandžaku. Muslimani u Raskoj su mnogo jaci od brace u BiH.Mnogo,mnogo radikalniji i opasniji,podmukliji,samo su brojcano mali.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 19:10 |
|
|
chubura je napisao/la: BBC je napisao/la: Srpski Muslimani na Sandžaku. Muslimani u Raskoj su mnogo jaci od brace u BiH.Mnogo,mnogo radikalniji i opasniji,podmukliji,samo su brojcano mali. Jak su faktor Sandžosi, u Srbiji imaju tragikomičnog Esada Džudžo-a (bez nametnutog ić), Ugljanina i Ljajića, Suljo večito reži (ali nikad ne ujeda) a Rasim večito kelneriše u Nemanjinoj. Žešće političke biografije.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 19:12 |
|
|
I muftiju u skupštinskom odboru za obrazovanje.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 19:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: I muftiju u skupštinskom odboru za obrazovanje. Bio je prilično grlat za vreme Tadićeve meke politike prema manjinama, od kako je Srbija počela ponovo ozbiljno da se naoružava ne viđamo više sandžačke postrojbe bez obeležja po ulicama Novog Pazara.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 20:21 |
|
|
Ko je bolji u sportu bosnje ili paletinci?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 04 tra 2020, 20:47 |
|
|
Pažljivo sam istražio problem, i čini se naši muslimanci bi imali realne šanse protiv Surinama i Liberije, i tu negdje u rangu sa Namibijom i Centralno-afričkom republikom.
Naravno nisam računao mikro države kao Monako, San Marino ili otočiće na Pacifiku.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Narodi koji su slabiji od bosnjaka. Postano: 05 tra 2020, 00:42 |
|
|
Ne ,ne nebih to ni zelio. Predbroncanodobni narodi kao pigmeji,busmani,aborigini nisu ni trebali ici u jednadzbu. Ni mikro drzave posto su one izvjestacene radi bankarskih,poreznih i slicnih kurvaluka drzava koje ih okruzuju.
Znaci palestinci,rohinje,ceceni,tatari,tutsi,liberijci i to.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|