|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 60 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 06:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76204 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
KIM se kod otvaranja teme referirao na ovo natjecanje, pa pretpostavljam da se želi kandidirati. povijest/srbija-se-pod-osmanlijama-najvise-prosirila-na-hrvatsko-povjesno-ozemlje-t18671.htmlKANDIDAT #5------------------------------------------------------------------- Hint dana: Ukoliko bude neka velika vijest, pametno je da budete najbrži i prvi otvorite. Napomena: Dozvoljeno je kandidirati više tema od iste osobe ali bez spammanja.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 08:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
weasel je napisao/la: https://hercegbosna.org/forum/post1365538.html#p1365538 Kandidiram temu, ako je netko od modova ne pobriše u međuvremenu KANDIDAT #4Ti si svjetski šupak. Otvoriš skoro istovjetnu temu mojoj. Ovo je plagijat i nije fer. Toni Jefer.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 09:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Junuz Djipalo je napisao/la: weasel je napisao/la: https://hercegbosna.org/forum/post1365538.html#p1365538 Kandidiram temu, ako je netko od modova ne pobriše u međuvremenu KANDIDAT #4Ti si svjetski šupak. Otvoriš skoro istovjetnu temu mojoj. Ovo je plagijat i nije fer. Toni Jefer. Pa Kinezi baziraju cijelu svoju ekonomiju na tome.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 09:50 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Lasice:
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 09:51 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17400 Lokacija: יום טוב
|
čuj Robija, zavidne tetke možete postavljat teme do sudnjeg dana, samo je jedna Kavana amateri.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 09:52 |
|
|
Ti si napravio temu gdje se hvališ kako si pravoslavni cviećar dok sam ja otvorio temu koja pita zašto si postao pravoslavni cviećar.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 09:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76204 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ZGabriel je napisao/la: čuj Robija, zavidne tetke možete postavljat teme do sudnjeg dana, samo je jedna Kavana amateri. Ovdje se aktivnost novih tema mjeri samo do 1.12.2020. Znaci, teme koje imaju potencijal planuti i držati se bar par tjedana.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 09:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59780 Lokacija: DAZP HQ
|
ZGabriel je napisao/la: čuj Robija, zavidne tetke možete postavljat teme do sudnjeg dana, samo je jedna Kavana amateri. nije valjda da ima više od robijeve multietnićko-demografskog kraha?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 09:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39246 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da znaš Robi da si sam zakuhao poplavu bedastih tema koje slijede Januz odmah u sridu, zna on šta pali perece, do sada mi je on favorit.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 09:55 |
|
|
meni se vrti jedna tema u glavi koja bi popalila sve strane, ali je trolerska i ide kontra interesa ovog foruma.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 09:59 |
|
|
dudu je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: čuj Robija, zavidne tetke možete postavljat teme do sudnjeg dana, samo je jedna Kavana amateri. nije valjda da ima više od robijeve multietnićko-demografskog kraha? druga je, od sad pa do vječnosti. multikulti je ranije pokrenuta, pa zato a tamo se može i više trolati, kavana je za ozbiljan razgovor.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 10:01 |
|
|
weasel je napisao/la: Ti si napravio temu gdje se hvališ kako si pravoslavni cviećar dok sam ja otvorio temu koja pita zašto si postao pravoslavni cviećar. Znaci strategije do sada: Hero: Sex Junuz: junuzarije (trollanje, takodjer uvažavanje da “Nema Muslimana i nema žena, ali ima Srba i Pereca” ) Robbie: rupa u zakonu KiM: povijesne kontroverze, Srbi, Hrvati, poseban as iz rukava TURCI Weasel: vampirska strategija, parazitiranje na temi koja trenutno vodi
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 10:05 |
|
|
dudu je napisao/la: meni se vrti jedna tema u glavi koja bi popalila sve strane, ali je trolerska i ide kontra interesa ovog foruma. Koji grad je jači i bolji, Zagreb ili Beograd? Mislim da vec ima.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 10:34 |
|
|
Dok se mi natječemo robi zadovoljno trlja ruke. Hrpa novih clickbaitova za perece i srbijance.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 10:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: meni se vrti jedna tema u glavi koja bi popalila sve strane, ali je trolerska i ide kontra interesa ovog foruma. Koji grad je jači i bolji, Zagreb ili Beograd? Mislim da vec ima. nema ta višem potencijala, ali recimo Hrvati vs Srbi i sve moguće koalicije i kombinacije kako jedni druge uništiti.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 10:55 |
|
|
kaladont će vas sve prešišati. mark my words.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 10:58 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Heero je napisao/la: Da tvoja tema kandidat je tema koja okuplja ostale teme ima udio 10% u svim drugim temama a sluzit ce i za zalbe i slicno. Bas si feudalac :( Hahaha, skupljam harač, od svake teme mi ide pomalo, crkvena desetina ide meni... Moja tema je također na chatu znači bit će primjenjen na nju smanjujući faktor 1.5. Jedna tema da ih sve seše i u tami neta da ih veže
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 13:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robi sahranio forum Politika. RIP.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 13:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39246 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ja sam mu rekao šta će biti. Trebao je natjecanje staviti u chat ili podforume s manjom aktivnošću.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 16:06 |
|
|
Jao sto napravi.
Neozbiljne i politicki nerealne teme idu na Chat.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 16:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jao sto napravi.
Neozbiljne i politicki nerealne teme idu na Chat. Znao sam. Ljubitelji flore došli na svoje.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 16:57 |
|
|
Ovo sa AP pokrajinama nema ni 1% šanse, zato chat.
Bitka na Koridoru ima šanse da se u budućnosti desi, Junuzova tema ima realne šanse da se u nekoj mjeri sprovodi, DrMagova tema sugerira jednostrani potez davanja državljanstva (svima je nerealno, ali u djelomičnoj mjeri je zamislivo, s pravom vladom na čelu) za kojeg ti ne treba pristanak i dogovor druge strane prema tome tema je realnija, zato za sada ove teme mogu ostati na Politici, ako se drži ozbiljnost.
Ostale teme su pod promatranjem, jer se još nisu razvile.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 17:02 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: kaladont će vas sve prešišati. mark my words. Kaladont je stara tema, natječaj je poceo 1 sekundu prije otvaranja ove teme.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 17:16 |
|
|
Zanimljvo je da mnogi forumaši razumiju sto donosi klikove, pola ih može londonski Sun zaposliti ako otvore ispostavu na Balkanu, koja bi naravno bila u Zagrebu jer je to po svemu bolji grad od Beograda.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Natjecanje: Otvorite najaktivniju temu Postano: 23 lis 2020, 17:40 |
|
|
Forum zadnjih dana radi 300 na sat, ne moš ga pohvatat, ne sjećam se kad je bilo ovako aktivno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|