|
|
Stranica: 1/7.
|
[ 170 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MiB
|
Naslov: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 18:50 |
|
|
|
Mnogi će od vas tvrdnju iz naslova dočekati na nož, no meni to tako izgleda ako pogledamo tko jedne i druge diže u visine, od njih stvara mitove, na kraju i njihov etnički sastav je istovjetan.
Dalje, 'tzv državnu reprezentaciju' naziva se po nadimku muslimanskog ustanika iz Gradačca Huseinu Gradaščeviću "Zmaju od Bosne" liku koji se drznuo i digao bunu protiv osmanlijske države, tražeći u njoj autonomiju? Da dobro ste pročitali autonomiju ili prevedeno na današnji aktualni politički rječnik tražio je entitet unutar države. Taj isti 'Zmaj' je terorizirao sa svojim podanicima nemuslimansko stanovništvo kako u bosni, tako i upadima preko rijeke save.
Reprezentacija nosi dresove koji bojama ne reprezentiraju aktualnu države, nego onu muslimansku republiku BiH. Ovome možemo dodati i današnji muslimanski vjerski obred koji su nogometaši odradili u lokalnoj džamiji, a što je vijest dana u BiH i čitavom muslimanskom svijetu.
Tko može srcem navijati za takvu nogometnu reprezentaciju BiH?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Navijati za "reprezentaciju BiH" je navijati za etničko čišćenje Hrvata. To sranje je samo produžena ruka bošnjačke politike.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:11 |
|
|
|
Ja navijam za BiH jer joj je kapetan Dubrovčanin (Emir Spahić). Za Hrvatsku ne igra nijedan Dubrovčanin, jedini iz županije je Metkovac Darijo Srna. Naravno navijam za obje hrvatske države (države hrvatskog govornog područja), Hrvatsku i BiH.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:16 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
|
Navijati za "reprezentaciju BiH" je navijati za etničko čišćenje Srba. To sranje je samo produžena ruka bošnjačke politike. x2
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:25 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
adin_beg
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:43 |
|
|
To bi mi jel trebali zapostaviti svoju vjeru da bi vi navijali za nas? ne pada nam ni na pamet,,,svaka cast nasim reprezentativcima  dat ce vama Allah veceras pobjedu :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:47 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
NEnavijati za Hrvatsku ne znači da mi ne volimo Hrvatsku nego se želimo revanširati našim domaćim Hrvatima za nenavijanje za BiH.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:48 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
adin_beg je napisao/la: To bi mi jel trebali zapostaviti svoju vjeru da bi vi navijali za nas? ne pada nam ni na pamet,,,svaka cast nasim reprezentativcima  dat ce vama Allah veceras pobjedu :) Da je cijela reprezentacija pa i nešto bi mogli kukat a ono 2,3 igrača klanjaju.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
adin_beg
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:50 |
|
|
|
Maltene cijela reprezentacija uci fatihu pred utakmicu,pozivali su i na podrsku Turske,manje vise mi imamo dosta vjernika medju zmajevima i svaka im cast
|
|
| Vrh |
|
 |
|
adin_beg
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:51 |
|
|
|
Dosta je bilo da bosnjaci zbog multikulti budu "ateisti" a hrvati veci katolici od pape
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:54 |
|
|
korrisnik je napisao/la: NEnavijati za Hrvatsku ne znači da mi ne volimo Hrvatsku nego se želimo revanširati našim domaćim Hrvatima za nenavijanje za BiH. To je put za ban. Nisi na Klix forumu da prolaze ublehe zavađanja Hrvata po regijama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:56 |
|
|
|
Pa koji kyrac se bunite. Svak za svoje I to je to vi se vazda nesto "ibretite" kako to srbi I hrvati ne navijaju za bosnjake. Sta ja to imam zajednicko sa jednim Kolasincem medunjaninom sa vama sa foruma na kraju krajeva.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:57 |
|
|
I Ajvatovica u znaku Zmajeva 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
adin_beg
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 19:57 |
|
|
Ja ne balim nad tim,ne morate navijati,,i ne vidim da bosnjaci opcenito to cine,vec su hrvati i srb na klixu i krivo im sto su zmajevi klanjaju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 20:14 |
|
|
|
Reci to svojima. I mene boli tuki ko za koga navija
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Muncimir
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 20:20 |
|
|
adin_beg je napisao/la: Ja ne balim nad tim,ne morate navijati,,i ne vidim da bosnjaci opcenito to cine,vec su hrvati i srb na klixu i krivo im sto su zmajevi klanjaju  Meni recimo nije uopće krivo što klanjaju, krivo mi je što se reprezentacija i sve vezano za BiH lažno prikazuje kao multietnično. Nek se jasno kaže da je reprezentacija vaša, pa klanjajte do mile volje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 20:22 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Reci to svojima. I mene boli tuki ko za koga navija Imaš đavolski broj postova 6666
|
|
| Vrh |
|
 |
|
adin_beg
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 20:24 |
|
|
Muncimir je napisao/la: adin_beg je napisao/la: Ja ne balim nad tim,ne morate navijati,,i ne vidim da bosnjaci opcenito to cine,vec su hrvati i srb na klixu i krivo im sto su zmajevi klanjaju  Meni recimo nije uopće krivo što klanjaju, krivo mi je što se reprezentacija i sve vezano za BiH lažno prikazuje kao multietnično. Nek se jasno kaže da je reprezentacija vaša, pa klanjajte do mile volje. Imamo eno Misimovica,moze i on rahat u crkvu ako zeli..ko vam je kriv kad vasi igraci zele u HR ili Srbiju,normalno da ce reprezentacija biti obojena vise islamom i bosnjastvom nego drugim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 20:27 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
trebali bi Hrvati poceti igrati za BiH, imali bi 2 repke. onda Bosnjaci ne bi imali za koga navijati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
adin_beg
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 20:42 |
|
|
|
ne znam zasto mi je izbrisan komentar ,bilo kako bilo,svi su dobrodosli da podrze svoju domovinu :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 20:54 |
|
|
|
Navijati za bošnjačku reprezentaciju mogu samo oni koji nemaju pojma tko su i šta su Bošnjaci, dakle za njih mogu navijati samo budale i izdajice iz redova hrvatskog i srpskog naroda.
Znači, likovi poput Komšića i Osima koji su uvalili muslimankama ćunu i zaboravili tko su i šta su.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 21:02 |
|
|
|
Više ima Njemačka Turaka i ostalih stranaca u reprezentaciju i to u prvih 11, nego BiH Hrvata i Srba koji čine polovicu stanovništva.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 21:11 |
|
|
adin_beg je napisao/la: ne znam zasto mi je izbrisan komentar ,bilo kako bilo,svi su dobrodosli da podrze svoju domovinu :) To reci sandzaklijama glede srbije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 21:22 |
|
|
|
Zamjenik predsjednika Islamske zajednice u Latinskoj Americi: Večeras navijam za BiH!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Navijati za nogometnu reprezentaciju BiH je isto kao i navijati za armiju BiH! Postano: 21 lip 2014, 21:27 |
|
|
Zenica danas. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|