|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 109 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:00 |
|
|
Ceha je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ceha ,jesi li HercegBosanac ili si iz RH? RH. Rođen u ZG-u, starci mi rođeni u ZG-u, deda doselio ko klinac u ZG (iz Zagorja). Sva familija iz zg-a ili okolice. Purger  Kajkaj moj 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:01 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ti ko ja. Bez veza s HBom, a opet ovdje medju najaktivnijima na forumu  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:01 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ceha je napisao/la: RH. Rođen u ZG-u, starci mi rođeni u ZG-u, deda doselio ko klinac u ZG (iz Zagorja). Sva familija iz zg-a ili okolice. Purger  Kajkaj moj  Dubrava rulz 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:02 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ti ko ja. Bez veza s HBom, a opet ovdje medju najaktivnijima na forumu  . Tako nekako. Ipak smo Hrvati 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:04 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Ceha je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ceha ,jesi li HercegBosanac ili si iz RH? RH. Rođen u ZG-u, starci mi rođeni u ZG-u, deda doselio ko klinac u ZG (iz Zagorja). Sva familija iz zg-a ili okolice. Purger  Svaka čast što si toliko angažiran na našem forumu.Kad bi barem sva braća iz RH bila toliko zainteresirana za nas. 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:05 |
|
|
Ceha je napisao/la: Dubrava rulz  Imaš PP ! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:08 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ceha je napisao/la: RH. Rođen u ZG-u, starci mi rođeni u ZG-u, deda doselio ko klinac u ZG (iz Zagorja). Sva familija iz zg-a ili okolice. Purger  Svaka čast što si toliko angažiran na našem forumu.Kad bi barem sva braća iz RH bila toliko zainteresirana za nas.  Hvala. To bi po meni bilo normalno. Nažalost, u RH su mediji malo u banani, pa je dobrim dijelom manjak infoa. Ovo što se događa u BiH, od preglasavanja, pa do rušenja i zadnjih naznaka demokracije, je na razini afričkih bantustana, a ne neke europske wanna-be države  Ali, izgurali su Hrvati i veće države i carstva od ove smijurije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:11 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ceha je napisao/la: Dubrava rulz  Imaš PP !  Replied 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:11 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ti ko ja. Bez veza s HBom, a opet ovdje medju najaktivnijima na forumu  . Kao dosta nas. 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:20 |
|
|
|
Ono što boli je da ste manjina.Ja recimo odavno ne čitam komentare na raznim portalima da se ne bi našao uvrijeđen.Fali nam jedan kvalitetan medij koji će se bavit našom problematikom. Eto da na 24sata i Jutarnjem uvedu sekciju "HercegBosna" kao što na Blicu ima Republika Srpska.To bi već bilo nešto no zasad u rangu znanstvene fantastike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:29 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ono što boli je da ste manjina.Ja recimo odavno ne čitam komentare na raznim portalima da se ne bi našao uvrijeđen.Fali nam jedan kvalitetan medij koji će se bavit našom problematikom. Eto da na 24sata i Jutarnjem uvedu sekciju "HercegBosna" kao što na Blicu ima Republika Srpska.To bi već bilo nešto no zasad u rangu znanstvene fantastike. To bi bilo ljepo. Problem medija u RH je što su skoro svi niske kvalitete. Čak i internet portali. 24 sata i Jutarnji su teško žutilo... A kretena po portalima zna biti. S time da postoji i kontra. Recimo bagra iz Jutarnjeg (a la Tomić, Dežulović i Jergović) su zabranili komentare jer su im ljudi malo pričali što misle o njima, a to je gospodu zasmetalo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:34 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ono što boli je da ste manjina.Ja recimo odavno ne čitam komentare na raznim portalima da se ne bi našao uvrijeđen.Fali nam jedan kvalitetan medij koji će se bavit našom problematikom. Eto da na 24sata i Jutarnjem uvedu sekciju "HercegBosna" kao što na Blicu ima Republika Srpska.To bi već bilo nešto no zasad u rangu znanstvene fantastike. Trebat će vremena da se nešto promjeni. I da se uvede takva sekcija, to bi debilima služilo za iživljavanje.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:36 |
|
|
Ceha je napisao/la: A kretena po portalima zna biti. S time da postoji i kontra. Recimo bagra iz Jutarnjeg (a la Tomić, Dežulović i Jergović) su zabranili komentare jer su im ljudi malo pričali što misle o njima, a to je gospodu zasmetalo  Primjetio sam recimo značajan dio Bošnjaka klit.ba duhovne orijentacije koji ordiniraju na tim portalima sa komentarima vjerno glumeći da su Hrvati. Meni osobno ih nije teško prokužit ,no prosječnom čovjeku koji nije upućen u zbivanja na ovim prostorima je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ceha je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ceha ,jesi li HercegBosanac ili si iz RH? RH. Rođen u ZG-u, starci mi rođeni u ZG-u, deda doselio ko klinac u ZG (iz Zagorja). Sva familija iz zg-a ili okolice. Purger  Bome, crtaš karte kao da si iz Višegrada.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:39 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ono što boli je da ste manjina.Ja recimo odavno ne čitam komentare na raznim portalima da se ne bi našao uvrijeđen.Fali nam jedan kvalitetan medij koji će se bavit našom problematikom. Eto da na 24sata i Jutarnjem uvedu sekciju "HercegBosna" kao što na Blicu ima Republika Srpska.To bi već bilo nešto no zasad u rangu znanstvene fantastike. Trebat će vremena da se nešto promjeni. I da se uvede takva sekcija, to bi debilima služilo za iživljavanje. Pogledaj dio sa uvođenjem zdravstvenog odgoja u škole. Većini ljudi to smeta i ne žele obavezno uvođenje takvih debilana u škole, pa ih se ismijava kroz medije. Ovi debili nisu slučajni. Medije u RH drži anacionalna ljevica i tek nakon što se to promijeni možemo pričati o nekom poboljšanju. S time da desnica isto ima nekih šund časopisa. Da je nešto profesionalizma stvari bi bile drugačije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:41 |
|
|
BBC je napisao/la: Ceha je napisao/la: RH. Rođen u ZG-u, starci mi rođeni u ZG-u, deda doselio ko klinac u ZG (iz Zagorja). Sva familija iz zg-a ili okolice. Purger  Bome, crtaš karte kao da si iz Višegrada. Haha :) Nemam srpske krvi u sebi  Crtanje karata mi je neki hobi. Igram se s tim još od kada sam klinac bio, pa su rezultati vidljivi. Iako, s obzirom na posao, život i sve, baš i nemam vremena nešto kvalitetnije u zadnje vrijeme raditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 17:43 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ceha je napisao/la: A kretena po portalima zna biti. S time da postoji i kontra. Recimo bagra iz Jutarnjeg (a la Tomić, Dežulović i Jergović) su zabranili komentare jer su im ljudi malo pričali što misle o njima, a to je gospodu zasmetalo  Primjetio sam recimo značajan dio Bošnjaka klit.ba duhovne orijentacije koji ordiniraju na tim portalima sa komentarima vjerno glumeći da su Hrvati. Meni osobno ih nije teško prokužit ,no prosječnom čovjeku koji nije upućen u zbivanja na ovim prostorima je. Ima ih. I to previše. Pogledaj malo forum.hr, neke od najčešćih rasprava. Ponavljaju se isti likovi, iste fraze. S time da kad muslimani počinju pričat o toleranciji i skladnom životu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 21:12 |
|
|
|
Pa zašto se ne bih zanimao za vas? Konstanto je Ceha online. Dođem u 4 ujutro on uje tu, 10 navečer. Ja sam student pa mogu. Ja sam mislio da Ceha je neki mulac od 17 godina pa nema šta radit i samo jede čipse i na forumu je.
Fora su mi oni razgovori s kikirikijem o cod2 na forum-hr
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 04 sij 2013, 23:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
volvoks je napisao/la: hinterland je napisao/la: Zaposleni su: pozitivac, nebula, sayuri, sarajkadjevojka, džonibg, mini, mar-kan, old-fridolin, dudu itd, Sarajka djevojka i Dudu su zaposleni, Junuz je nezaposlen, Leb isto, a Mini navodno ima toliko para da ne mora više radit  Pa ne baš, dapače poprilično aktivan.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 05 sij 2013, 00:15 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: volvoks je napisao/la: Sarajka djevojka i Dudu su zaposleni, Junuz je nezaposlen, Leb isto, a Mini navodno ima toliko para da ne mora više radit  Pa ne baš, dapače poprilično aktivan. Sjećam se da si napisao da ovisiš o Bandićevim davanjima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 05 sij 2013, 07:08 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
volvoks je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa ne baš, dapače poprilično aktivan.
Sjećam se da si napisao da ovisiš o Bandićevim davanjima  To bi se zvala javna nabava. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 05 sij 2013, 10:49 |
|
|
SDB je napisao/la: volvoks je napisao/la: Sjećam se da si napisao da ovisiš o Bandićevim davanjima  To bi se zvala javna nabava.  I riječ socijalna je bila u paketu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 05 sij 2013, 15:12 |
|
|
hinterland je napisao/la: Pa zašto se ne bih zanimao za vas? Konstanto je Ceha online. Dođem u 4 ujutro on uje tu, 10 navečer. Ja sam student pa mogu. Ja sam mislio da Ceha je neki mulac od 17 godina pa nema šta radit i samo jede čipse i na forumu je. Fora su mi oni razgovori s kikirikijem o cod2 na forum-hr Ferovske navike  Kikiriki se vrti u krug, CO2 ima nešto i pametnog za reći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 05 sij 2013, 15:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Samo naprijed Čeha, da je sreće, naši HB-anci iz Zegeja bi trebali pisati sa istim žarom ko ti, umjesto što se transformiraju u pravašku gamad i perece.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Neki lik zvan Ceha Postano: 05 sij 2013, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63966 Lokacija: DAZP HQ
|
da smo imali Čehu u Daytonu ili Washingtonu druga bi se pjesma danas pjevala. za Čehu ne može veća pohvala biti nego što ga po drugim forumima prozivaju da je škutor. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|