|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 15:03 |
|
|
Iscrpili me izbori pa dodjoh rodnoj grudi na izvor bistri, malo se odmorit i pripremit pa reko, javicu vam se!
Zivi, zdravi i veseli bili!
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 15:05 |
|
|
Predsjedniče čestitke na izboru ;)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 15:15 |
|
|
PCM je napisao/la: Predsjedniče čestitke na izboru ;) Fala ti!
To je tek pocetak! valjda ces mi imat na cemu cestitat i kad mi mandat istekne!
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 15:54 |
|
|
kad ne uspjedošmo Bandića ubacit, eto Vitu uspjesmo. poetska je to pravda..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 15:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Jel to anderlon prdno u čabar?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 16:47 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: kad ne uspjedošmo Bandića ubacit, eto Vitu uspjesmo. poetska je to pravda.. E, sad, poredit mene i Bandica mores samo ti, jer tebi necu nista!
I kako sad, uspiste, a nigdi vas bilo nie!
:cerek:
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 16:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jel to anderlon prdno u čabar? Neam pojma pitaj Inkvia!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 16:55 |
|
|
Vidi vidi predsjednika, nije nas zaboravio, ovo je prvi sluzbeni posjet!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 17:05 |
|
|
mara je napisao/la: Vidi vidi predsjednika, nije nas zaboravio, ovo je prvi sluzbeni posjet! Nesluzbeni...
Di cu vas zaboravit! Zbog kog sam se ja borio?!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 17:20 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: mara je napisao/la: Vidi vidi predsjednika, nije nas zaboravio, ovo je prvi sluzbeni posjet! Nesluzbeni...
Di cu vas zaboravit! Zbog kog sam se ja borio?!Kakav ce biti sluzbeni posjet forumu?
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 17:26 |
|
|
mara je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Nesluzbeni...
Di cu vas zaboravit! Zbog kog sam se ja borio?!
Kakav ce biti sluzbeni posjet forumu? Otvorice inkvizitor temu o tome I onda je sluzbeno!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 17:29 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: mara je napisao/la: Kakav ce biti sluzbeni posjet forumu?
Otvorice inkvizitor temu o tome I onda je sluzbeno!
To je prva afera za vrijeme tvog mandata!
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 17:33 |
|
|
mara je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Otvorice inkvizitor temu o tome I onda je sluzbeno!
To je prva afera za vrijeme tvog mandata! Kakva afera sad?!
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 17:40 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: mara je napisao/la: To je prva afera za vrijeme tvog mandata! Kakva afera sad?!
Mito, korupcija, ucjena ....
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 19 sij 2010, 17:45 |
|
|
mara je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Kakva afera sad?!
Mito, korupcija, ucjena .... O cemu pricas bonanebila?! Nas dva casnia i postenia bit nemeremo!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 21 sij 2010, 09:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59910 Lokacija: DAZP HQ
|
predsjedniče...kako ćete se zalagati za položaj ovog foruma na forumu.hr?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 21 sij 2010, 11:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 21 sij 2010, 14:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Može li mi netko objasniti foru, slabo kopčam a i ne idem na to smeće od foruma.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 21 sij 2010, 14:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Može li mi netko objasniti foru, slabo kopčam a i ne idem na to smeće od foruma. Uporedo s pravim bili na Forumu hr. virtualni izbori! I izabran ja!!! Bio i Aleksie cak treci jos sedam desnicara a u finalu Pistolj doktor!
I nie smece od foruma, vec najbolji forum!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 21 sij 2010, 15:00 |
|
|
Njet! Ovo je najljepši i najdotjeraniji forum, sa najvećim prosječnim IQ-om!
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 21 sij 2010, 15:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Njet! Ovo je najljepši i najdotjeraniji forum, sa najvećim prosječnim IQ-om! Aj, necemo se svadjat...
|
|
Vrh |
|
|
Žal
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 06 srp 2010, 19:38 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Njet! Ovo je najljepši i najdotjeraniji forum, sa najvećim prosječnim IQ-om! Aj, necemo se svadjat...
samo sam u prolazu...da se poklonim el presidentu
_________________ Vivere commune est, sed non commune mereri
|
|
Vrh |
|
|
tcuzic
|
Naslov: Re: Nesluzbeni posjet Pricidnika Foruma hr. HercegBosni!!! Postano: 06 srp 2010, 23:11 |
|
|
07.07.2010.g. 13.-ta obljetnica smrti Predsjednika HR HB pa jedan mali prilog: [url][youtube][url]http://www.youtube.com/watch?v=lSQlZXLxbuo[/youtube][/url]
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|