|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 111 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 22:33 |
|
|
DrMag je napisao/la: Upravo citam post britanskog obavjestajca cija su sva dosadasnja pisanja o EX-yu pokazala se tocnim (cesto sam koristio navode iz njegovih postova), kako za proljece sljedece godine medjunarodna zajednica priprema reustroj BiH i Kosova. RS odlazi u povijest, ali i sadasnji kantoni u FBiH. Zemlja ce navodno biti reustrojena u nekoliko administrativnih pokrajina i pet gradskih distrikta. Mnogim sadasnjim politicarima biti ce predoceni dokazi o njihovoj korupciji, kriminalu, nepotizmu,. Sarajevo ce dobiti sud sastavljen od medjunarodnih sudija i tuzitelja, koji ce se baviti iskljucivo politicarima od 1992 do danas. čita post britanskog obavještajca aka bošnjo iz dijaspore jel te nije stid?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Modriča
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 22:34 |
|
|
DrMag je napisao/la: hoblatopla je napisao/la: Moze link da i mi procitamo i smijemo se. moze,ako znas i umijes Kod: https://zqktlwiuavvvqqt4ybvgvi7tyo4hjl5x5uoi3af6otjiycgwqbym2qad.onion/ Samo lud čovjek bi kliknuo.
_________________ DrMag: -nova koalicijska vlada u Njemackoj daje podrsku RH i interesima Hrvata u BiH, iako Bosnjaci ocekuju suprotno. - Njemacki interes u BiH seze do kvalificirane radne snage
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 22:37 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Modriča je napisao/la: DrMag je napisao/la: moze,ako znas i umijes Kod: https://zqktlwiuavvvqqt4ybvgvi7tyo4hjl5x5uoi3af6otjiycgwqbym2qad.onion/ Samo lud čovjek bi kliknuo. Nema se sta kliknuti. ccopy & paste na predvidjeno mjesto.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 22:38 |
|
|
Modriča je napisao/la: DrMag je napisao/la: moze,ako znas i umijes Kod: https://zqktlwiuavvvqqt4ybvgvi7tyo4hjl5x5uoi3af6otjiycgwqbym2qad.onion/ Samo lud čovjek bi kliknuo. Zasto? "Klikno sam" i ziv sam. Google kaze da je to tor link i ne mozes uci bez instaliranja posebnog softvera. Posto mi se ne da gnjaviti s time, daj nam screen shoot.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 22:40 |
|
|
Kad bi bila istina jel' to znaci da nas forumski omiljeni USK ce biti prispojen "Srpskoj pokrajini"
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 22:40 |
|
|
hoblatopla je napisao/la: Modriča je napisao/la:
Samo lud čovjek bi kliknuo.
Zasto? "Klikno sam" i ziv sam. Google kaze da je to tor link i ne mozes uci bez instaliranja posebnog softvera. Posto mi se ne da gnjaviti s time, daj nam screen shoot.Ne moze. Krsio bi pravila grupe.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 22:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Modriča
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 22:46 |
|
|
Instaliro vam VSOAovac Pegasus džabe.
_________________ DrMag: -nova koalicijska vlada u Njemackoj daje podrsku RH i interesima Hrvata u BiH, iako Bosnjaci ocekuju suprotno. - Njemacki interes u BiH seze do kvalificirane radne snage
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 22:50 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Link ne radi ni s Torom Da dalje ne oftopicarite, Ne ide preko tor preglednika. - trebas app i invite code ( kako ces do njega doci )
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 22:52 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3770 Lokacija: Stolni grad
|
Ušao sam na lik i pored svega još kaže da će Alija biti predsjednik kalifata
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS Postano: 07 lip 2022, 23:00 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7146 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
dzamijas je napisao/la: Ako je ovo istina, onda zaslužuješ muštuluk kakav niko nikad ni od koga nije dobio. Nadam se da znaš šta to znači. Kako god da se Bejhaja reorganizuje,**** ce nastaviti da se isljevaju u Njemacku i to mladi **** i Myjgurice.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 23:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zato i kazem da to i nije loše. Kakva bi to ironija bila, dobiju unitarnu i građansku u kojoj su manjina. Moram priznat da 1992. nisam mislio da će to ovako izgledat 30 g poslije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 23:12 |
|
|
Kmetovi podivljali nakon raspada hamdijine politike
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 23:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39457 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Znači cijela tema se sastoji na tvrdnji drmaga da nešto piše u tajnoj grupi za posebne korisnike i mi mu moramo vjerovati na riječ ko Bakiru.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS Postano: 07 lip 2022, 23:18 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7146 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
lider30 je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Mogu samo s oružjem to probat uradit A mogu. Tko ce im ista? Preko foruma zevkati? Otpora bi bilo ako ništa drugo snajperskim aktivnostima a to ne bi bilo ni malo prijatno pripadnicima snaga koje bi na terenu implementirale tu ideju.Jedino ako bi imali neku zaštitu cijelog tijela od metaka...
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 23:22 |
|
|
daramo je napisao/la: Znači cijela tema se sastoji na tvrdnji drmaga da nešto piše u tajnoj grupi za posebne korisnike i mi mu moramo vjerovati na riječ ko Bakiru. Ne moras vjerovati, kao sto niste vjerovali za rafale (hrvatska, srbija), Kao sto ste pljuvali ZM kada sam otvorio temu o njemu, itd. Cini mi se kako su na mrezi Junuz i Dudu. Cesto se poklapaju pisanja, da bi bilo slucajno.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS Postano: 07 lip 2022, 23:27 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: lider30 je napisao/la: A mogu. Tko ce im ista? Preko foruma zevkati?
Otpora bi bilo ako ništa drugo snajperskim aktivnostima a to ne bi bilo ni malo prijatno pripadnicima snaga koje bi na terenu implementirale tu ideju.Jedino ako bi imali neku zaštitu cijelog tijela od metaka... Nece biti otpora, svima je politickog kriminala preko glave. Sve cete prihvatiti kao sto ste pristali na gubitak SAO ove i one, CG, okolice Sarajeva, Kosova,... to je moje misljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 23:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
U CG je Albanac premijer. U unitarnoj BiH bi morao bit Hrvat. Meni bi bio problem da su Bošnje 2/3 većina i da nismo pod nadzorom MZ. Ovako je za očekivat crnogorizaciju BiH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS Postano: 07 lip 2022, 23:42 |
|
|
DrMag je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Otpora bi bilo ako ništa drugo snajperskim aktivnostima a to ne bi bilo ni malo prijatno pripadnicima snaga koje bi na terenu implementirale tu ideju.Jedino ako bi imali neku zaštitu cijelog tijela od metaka... Nece biti otpora, svima je politickog kriminala preko glave. Sve cete prihvatiti kao sto ste pristali na gubitak SAO ove i one, CG, okolice Sarajeva, Kosova,... to je moje misljenje. Politički kriminal je pojam iz totalitarnih sistema.Protivnici komunista su nazivani političkim kriminalcima.U političkoj kulturi demokratija taj pojam ne postoji Da bi se pravila paralela između tih primjera koje navodiš i Srpske potrebno bi bilo prethodno izvršiti etničko čišćenje srpskog stanovništva sa teritorije Srpske.U suprotnom,za pripadnike snaga koje bi implemtirale tu ideju,boravak na teritoriji Sprske bio bi vrlo neprijatan. Ja bih prvi pucao u takve..Razumljivo,.prvo bih se osposobio u rukovanju sa optičkim spravmaa i ekspozivom.Ubijao bih ih sa ogromnim zadovoljstvom a svako olovo koje bi uputio prema njima prethodno bi bilo obogoćeno određenim materijama.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS Postano: 07 lip 2022, 23:44 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nece biti otpora, svima je politickog kriminala preko glave. Sve cete prihvatiti kao sto ste pristali na gubitak SAO ove i one, CG, okolice Sarajeva, Kosova,... to je moje misljenje.
Politički kriminal je pojam iz totalitarnih sistema.Protivnici komunista su nazivani političkim kriminalcima.U političkoj kulturi demokratija taj pojam ne postoji Da bi se pravila paralela između tih primjera koje navodiš i Srpske potrebno bi bilo prethodno izvršiti etničko čišćenje srpskog stanovništva sa teritorije Srpske.U suprotnom,za pripadnike snaga koje bi implemtirale tu ideju,boravak na teritoriji Sprske bio bi vrlo neprijatan. Ja bih prvi pucao u takve..Razumljivo,.prvo bih se osposobio u rukovanju sa optičkim spravmaa i ekspozivom.Ubijao bih ih sa ogromnim zadovoljstvom a svako olovo koje bi uputio prema njima prethodno bi bilo obogoćeno određenim materijama. Sta ako Rusi budu provodili denacifikaciju RS? - nece ba, lik pise o financijskim batinama politicarima i privrednicima u BiH. U tom slucaju ce vasi politicari poceti vas uvjeravati kako je sve OK i za dobrobit srpskog naroda, a vi cete kimati glavom.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS Postano: 07 lip 2022, 23:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39457 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
DrMag je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Otpora bi bilo ako ništa drugo snajperskim aktivnostima a to ne bi bilo ni malo prijatno pripadnicima snaga koje bi na terenu implementirale tu ideju.Jedino ako bi imali neku zaštitu cijelog tijela od metaka... Nece biti otpora, svima je politickog kriminala preko glave. Sve cete prihvatiti kao sto ste pristali na gubitak SAO ove i one, CG, okolice Sarajeva, Kosova,... to je moje misljenje. Pa prihvatili su nakon otpora.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 07 lip 2022, 23:49 |
|
|
Mogu Englezi i svi sa grupe sa svojim listama zelja kolektino da nam se napasu muda, ovo je na nivou sta se babi snilo.
Dobice *** tvrd, a vi kako hocete, gasite svoje kantone.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS Postano: 07 lip 2022, 23:50 |
|
|
DrMag je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Politički kriminal je pojam iz totalitarnih sistema.Protivnici komunista su nazivani političkim kriminalcima.U političkoj kulturi demokratija taj pojam ne postoji Da bi se pravila paralela između tih primjera koje navodiš i Srpske potrebno bi bilo prethodno izvršiti etničko čišćenje srpskog stanovništva sa teritorije Srpske.U suprotnom,za pripadnike snaga koje bi implemtirale tu ideju,boravak na teritoriji Sprske bio bi vrlo neprijatan. Ja bih prvi pucao u takve..Razumljivo,.prvo bih se osposobio u rukovanju sa optičkim spravmaa i ekspozivom.Ubijao bih ih sa ogromnim zadovoljstvom a svako olovo koje bi uputio prema njima prethodno bi bilo obogoćeno određenim materijama. Sta ako Rusi budu provodili denacifikaciju RS? - nece ba, lik pise o financijskim batinama politicarima i privrednicima u BiH. U tom slucaju ce vasi politicari poceti vas uvjeravati kako je sve OK i za dobrobit srpskog naroda, a vi cete kimati glavom. Mi kad imamo problem sa našim političarima,na izborima izaberemo neke druge.Ne trebaju nam stranci,
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 08 lip 2022, 00:33 |
|
|
Otvarač teme otvara iste šakom i kapom, jedna od njih je nedavno bila i da je Bakira prodao Erdogan... Otvarač vonja na aid...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: @NEXT: Ukidanje RS i kantona u FBiH Postano: 08 lip 2022, 00:46 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Otvarač teme otvara iste šakom i kapom, jedna od njih je nedavno bila i da je Bakira prodao Erdogan... Otvarač vonja na aid... Otvarac teme je dokazani domoljub i hrvat, dragovoljac 90tih. To sto ti vonja, je zbog lose higijene usta, a i gace da promijenis nekada.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|