|
|
Stranica: 2/12.
|
[ 287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K:M
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 17 stu 2020, 21:21 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ja sam tek nedavno napravio account ali godinama pratim isključivo temu o demografiji Muslimana. Najbolji izvor tih informacija bilo gdje na internetu je upravo ta tema na ovom forumu 50 reg 12 skr..... 550 prisutni. Trebao si mnogo ranije, kvalitetan si.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 23 stu 2020, 23:10 |
|
|
580 prisutnih, otkriv 35....hiđabom pokrivenim 17.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 23 stu 2020, 23:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60046 Lokacija: DAZP HQ
|
Ne skidam niqab ni pod koju cijenu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 23 stu 2020, 23:15 |
|
|
Što?
Tkoji su ti motivi?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 23 stu 2020, 23:19 |
|
|
K:M je napisao/la: Što?
Tkoji su ti motivi? Kao što vidiš na mojoj slici, volim djelovat nenadano i incognito.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 01:09 |
|
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: Što?
Tkoji su ti motivi? Kao što vidiš na mojoj slici, volim djelovat nenadano i incognito. Dobra ti je sličica, djeluješ nadrkano opasno. Ko vođa Šin fejn pred fajt, kontra protestanata u SJI. Dugo ti je ta slika, promeni je i osvježi.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 01:18 |
|
|
Kakav Sinn Fein, ako se dobro zagledaš u vrh kape, tu su ne jedna, ne dvije nego tri petokrake.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 01:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Kakav Sinn Fein, ako se dobro zagledaš u vrh kape, tu su ne jedna, ne dvije nego tri petokrake. Otkrij tajnu.... možda neki marksističko-anarhistički pokret.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 03:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Forum je malen ali poput crvenog luka.
Slojevi zavjere, zavjera unutar zavjere unutar zavjere...
Pojednostavljeno: Hrvati koje kontrolira HNS a kojeg kontrolira albanska mafija u koju su ubačeni britanski obavještajci a koji su ustvari dvostruki agenti Mossada a kojeg kontroliraju vanzemaljci, a vanzemaljce intergalaktički globalistički think tank, a njih pak srpska tajna služba.
Nebula je btw vanzemaljac, kao što mu samo ime govori.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 03:42 |
|
|
lično mi je trebalo pet godina lurkanja da se ohrabrim postati na ovom opštilištu. inače sam poislamljeni katolik svetosavske provenijencije upravljan od mumificiranih entiteta koji lunjaju podzemnim tunelima visočkih piramida
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 03:48 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: lično mi je trebalo pet godina lurkanja da se ohrabrim postati na ovom opštilištu. inače sam poislamljeni katolik svetosavske provenijencije upravljan od mumificiranih entiteta koji lunjaju podzemnim tunelima visočkih piramida Svaka čast. Jesi i ti iz Duvna?
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 03:55 |
|
|
Planina je napisao/la: jeremy10 je napisao/la: lično mi je trebalo pet godina lurkanja da se ohrabrim postati na ovom opštilištu. inače sam poislamljeni katolik svetosavske provenijencije upravljan od mumificiranih entiteta koji lunjaju podzemnim tunelima visočkih piramida Svaka čast. Jesi i ti iz Duvna? ne. jugoistoçna hersek bosna
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 04:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Forum je malen ali poput crvenog luka.
Pojednostavljeno: Hrvati koje kontrolira HNS a kojeg kontrolira albanska mafija u koju su ubačeni britanski obavještajci a koji su ustvari dvostruki agenti Mossada a kojeg kontroliraju vanzemaljci, a vanzemaljce intergalaktički globalistički think tank, a njih pak srpska tajna služba.
Nebula je btw vanzemaljac, kao što mu samo ime govori. Intergalatički izvandimenzionalni entiteti, vijesti iz budućnosti, svi slojevi luka unutar vatikanskih urota i spletki, zviždači koji razotkrivaju planove svjetskih moćnika, vanjsko/geopolitički 4-D šahisti, visoka politika, mediji, PR propagandni stručnjaci i influenceri, YouTube režiseri, vojni analitičari, tajne službe iz regije, dupli agenti u hibridnom ratu koji šire subverziju konta psihologijom, čuvari protiv rastućih kibernetičkih prijetnji, neidentificirani zračni fenomeni koji se protive zakonima fizike...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 07:24 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Forum je malen ali poput crvenog luka.
Nebula je btw vanzemaljac, kao što mu samo ime govori. Svi skupa se okomili na crnu rupu zelene boje
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 10:25 |
|
|
Meni ovo više liči na opičilište, nego na općilište!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 15:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prestanite. Ništa vas ne razumijem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 24 stu 2020, 17:18 |
|
|
Planina je napisao/la: jeremy10 je napisao/la: lično mi je trebalo pet godina lurkanja da se ohrabrim postati na ovom opštilištu. inače sam poislamljeni katolik svetosavske provenijencije upravljan od mumificiranih entiteta koji lunjaju podzemnim tunelima visočkih piramida Svaka čast. Jesi i ti iz Duvna?
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 stu 2020, 18:32 |
|
|
1986 je napisao/la: Planina je napisao/la: Svaka čast. Jesi i ti iz Duvna? Planina formira Duvanjski klan, po modelu Zemunskog (Šiptar i Kum, iz Medveđe). Umrežava rođe i planira desant na Zagreb.
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 stu 2020, 19:02 |
|
|
K:M je napisao/la: dudu je napisao/la: Kakav Sinn Fein, ako se dobro zagledaš u vrh kape, tu su ne jedna, ne dvije nego tri petokrake. Otkrij tajnu.... možda neki marksističko-anarhistički pokret. Ono je Marcos ako se me varam, vođa Zapatista. To je meksička anarhistička gerila.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 26 stu 2020, 20:27 |
|
|
K:M je napisao/la: 1986 je napisao/la: Planina formira Duvanjski klan, po modelu Zemunskog (Šiptar i Kum, iz Medveđe). Umrežava rođe i planira desant na Zagreb. Ma kakav Zagreb, dezertere treba vratiti pod Vran planinu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 11 pro 2020, 17:29 |
|
|
kiler je napisao/la: K:M je napisao/la: Forum se usijao. Brejk njuz. Beč i isil teroristi. ovaj forum je oduvijek bio avangarda... vidiš da je broj postova krenuo rapidno rasti od prije par mjeseci,kao da je doslućeno sva ova ubrzana politička događanja...i u BiH ,a bome i u svijetu... Točno, gosn ubojico. Samo ste se vi pritajili u ilegalu. Dojmi mi se, kada sam ponovo došao da se dinamika pojačala. Uz iznimno jaka politička dješavanja i ubrzanu dinamiku odnosa.
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 12 pro 2020, 17:24 |
|
|
41 otkriven 13 sakrivena, preko 550 čitatelja.
Idemoooo.....
|
|
Vrh |
|
|
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 12 pro 2020, 20:57 |
|
|
45 otkrivenih 15 sakrivenih. Čitalaca 640.....
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 13 pro 2020, 00:31 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7433 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Čak nam se i Dženka brato vratio na opštilište... U iduću nedjelju prognoziram probijanje svih rekorda...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
okrutni
|
Naslov: Re: Nikad veće učešće na ovom općilištu, 37 registriranih i 17 skrivenih Postano: 13 pro 2020, 00:46 |
|
|
Evo da se i ja predstavim. Prvi komentar nakon 7 godina. Iako redovni čitatelj i obožavatelj. Forum odličan, teme odlične. Pozdrav svima i svako dobro!
_________________ Ni ona se proslaviti neće...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|