|
|
Stranica: 24/97.
|
[ 2416 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 02:43 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Gospodine Tuta, Znate li gde je granica? Nema ga večnost celu pa brinem. Ne znam, nažalost... Fali i meni.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 02:47 |
|
|
Pantagana je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ja sam jedan od rijetkih Hrvata na ovom forumu koji zna da će dugoročno bh. Hrvati bit na razini folklornog društva, tako da me prosto briga tko će nas pojest ili sjebat.
može li to malo opširnije, kako ste došli do tog zaključka Vrlo je jednostavno. Razmotri oružje koje imamo, i vojnike koji bi trebali da ga nose. Najjače oružje nam je treći preko EU (federalizacija bla, bla), a vojnici su nam tamo neki mediokriteti iz HDZ-a, babini sinovi i slična bagra. Nemamo mi kalibar za treći, ili za bilo kakav bolji status. Zamijenit će nas neki snažniji narod u svakom pogledu, mi smo prosto izgubljeni. Prvi dan kad osjetim dominaciju, ja ću se Muslimani.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 04:17 |
|
|
prije će se EU raspast nego što ćemo čut T od Trećeg od njih, to sigurno a političari, kakav narod takva vlast al opet, ko da su bošnjaci i srbi bolji pogledaj popis, ispast će da smo izdominirali naveliko
a treći zapravo više niko ni ne spominje, sad odjednom ispada da su kantoni vrh i da možemo bit prezadovoljni s njima hahhh jedini način za doć do trećeg je da nas preuzme stranka tipa HRS, al svi znamo da će nama HDZ vladat na ovom i na onom svijetu bliiijak to ili da se narod digne na noge i traži svoje, referendumi i te sheme, al i od toga nema ništa jer je narod pasivna nepismena bagra, jebo ih hdz sve odreda
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 04:25 |
|
|
ma mene najviše nervira što nemamo normalnu, zdravu, jaku, pravu desnicu, lako za bošnjake, turke, srbe, arape, niko ne bi bio problem da ne biramo pičke da nas vode, sami smo si krivi za sve
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 04:28 |
|
|
evo i taj popis, sve i da ispane da nas ima 600k, šta na kraju s tim? oće li se išta promjenit osim mapa na kojima ćemo se igrat bojicama?
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 12:06 |
|
|
Svarog je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Zato što Kinezi prave pitam Nemoj ih podcjenjivati . Mislim da su se '' oteli'' , treci milenijum je njihov . citavi mostovi im se ruse a gradivi stoje prazni
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 20:35 |
|
|
Pantagana je napisao/la: prije će se EU raspast nego što ćemo čut T od Trećeg od njih, to sigurno a političari, kakav narod takva vlast al opet, ko da su bošnjaci i srbi bolji pogledaj popis, ispast će da smo izdominirali naveliko
a treći zapravo više niko ni ne spominje, sad odjednom ispada da su kantoni vrh i da možemo bit prezadovoljni s njima hahhh jedini način za doć do trećeg je da nas preuzme stranka tipa HRS, al svi znamo da će nama HDZ vladat na ovom i na onom svijetu bliiijak to ili da se narod digne na noge i traži svoje, referendumi i te sheme, al i od toga nema ništa jer je narod pasivna nepismena bagra, jebo ih hdz sve odreda Ma nisu u pitanju samo političari. Znam dosta svojih kolega iz Banja Luke, Sarajeva, Istočnog Sarajeva. Kad usporediš njihovu intelektualnu ili kulturnu elitu jači su 10x. Jača je i mobiliziranost naroda nego kod Hrvata, kod njih je i jača svijest o vlastitim interesima. Mi to ništa nemamo. To je zakon prirode da slabiji kad-tad otpadne.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 21:02 |
|
|
Tuti prsti od optimizma.
Podsjeca na katastroficare koji izjavljuju da ce Europa kakvu je znamo tako i tako propasti, dolaze ''snazniji''.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 21:07 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
Tuta je napisao/la: Ma nisu u pitanju samo političari. Znam dosta svojih kolega iz Banja Luke, Sarajeva, Istočnog Sarajeva. Kad usporediš njihovu intelektualnu ili kulturnu elitu jači su 10x. Jača je i mobiliziranost naroda nego kod Hrvata, kod njih je i jača svijest o vlastitim interesima. Mi to ništa nemamo. To je zakon prirode da slabiji kad-tad otpadne.
ma naravno. Srbi iznad svih. da te nema, trebalo bi te izmisliti.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 21:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tuta predvidljiv.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 21:22 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Tuti prsti od optimizma.
Podsjeca na katastroficare koji izjavljuju da ce Europa kakvu je znamo tako i tako propasti, dolaze ''snazniji''. Pa u poređenju feminiziranih europskih muškaraca, i agresivnih i snažnih Azijata, naravno da su ovi potonji bolji. Ne kažem naravno da su svi europski muškarci feminizirani (balkanski homo heroicus dabome nije), ali ono... Nisi u krivu.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 21:23 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ma nisu u pitanju samo političari. Znam dosta svojih kolega iz Banja Luke, Sarajeva, Istočnog Sarajeva. Kad usporediš njihovu intelektualnu ili kulturnu elitu jači su 10x. Jača je i mobiliziranost naroda nego kod Hrvata, kod njih je i jača svijest o vlastitim interesima. Mi to ništa nemamo. To je zakon prirode da slabiji kad-tad otpadne.
ma naravno. Srbi iznad svih. da te nema, trebalo bi te izmisliti. Gospođo ZGabriel, kad ste bili u Banja Luku zadnji put, a kad u Sarajevo? Kad ste bili u Bosnu i Hercegovinu zadnji puta generalno?
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 21:26 |
|
|
Ja sam šaman i vaspostavio sam kontakt sa univerzumom... Sve znam.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 21:30 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
Tuta je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ma naravno. Srbi iznad svih. da te nema, trebalo bi te izmisliti. Gospođo ZGabriel, kad ste bili u Banja Luku zadnji put, a kad u Sarajevo? Kad ste bili u Bosnu i Hercegovinu zadnji puta generalno? 6.6.2015.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 21:37 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Tuto kako je došlo do tvog forumaškog obrta? Imao si ranije izrazitu antimuslimansku/antibošnjačku crtu.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 21:42 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Tuto kako je došlo do tvog forumaškog obrta? Imao si ranije izrazitu antimuslimansku/antibošnjačku crtu. Valjda je uvidio da je antibosnjacka/antimuslimanska histerija koja vlada na forumu iracionalna i besmislena.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 21:48 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Ne znam Amidža, to se da uvideti posle 7 dana na forumu, dok je Tuta ovde od 2013. godine, a do lani je imao takve stavove. Nezz kaj se dogodilo i da li bi uopšte hteo to da podeli sa nama. Ja sam nekako utiska da Tuta zapravo samo voli da udara kontru (a možda i projektujem neke svoje osobine).
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 22:34 |
|
|
Upravo ovo što amidža kaže. U redu je to u nekim racionalnim granicama bit protiv imigracije ili šta ti ja znam itd., no u nekim stvarima se zbilja pretjeruje. Ni ja iz 2013. nisam isti kao onaj u 2016. Ja uvijek istaknem da nam je Sarajevo politički neprijatelj broj jedan, ali ne mrzim nikoga. It's just business, nothing personal.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 22:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59933 Lokacija: DAZP HQ
|
Ovaj forum ima više intelekta nego oba Sarajeva i Banja Luka zajedno, pa još toliko. Sabijamo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 22:38 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Tuta je napisao/la: ...ali ne mrzim nikoga. It's just business, nothing personal. Kolega Tuta je jedan od rijetkih objektivnih (koliko je to sada moguce biti) forumasa. U redu je imati razlicite stavove. Mrznja nikada nije u redu.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 22:39 |
|
|
dudu je napisao/la: Ovaj forum ima više intelekta nego oba Sarajeva i Banja Luka zajedno, pa još toliko. Sabijamo. Ima vraga. BBC i ja najpopularniji forumaši (po onoj anketi od amidže), a mi smo inače intelektualci par excellence.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 22:39 |
|
|
Što bi rekla tvoja majka dudu, 50% ovog foruma je samo dobar marketing.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 22:41 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Leeroy ja jos nisam skuzio jesi li musko ili zensko. Bunjevac ili goranac.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 10 svi 2016, 22:43 |
|
|
Liroj je muškarac, sto posto ti je to. Ne znam otkuda.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 11 svi 2016, 00:04 |
|
|
Tko bi reka, najzanimljivija tema na forumu Hrvati Vojvodine.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|