|
|
Stranica: 9/11.
|
[ 275 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 16:08 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Lažeš debeli da me ne bi spasio? EVO me ko jevrejka sam četrdesetih u Evropi :( U nedelju je dan odluke. Spremi smještaj :(
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 16:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zašto se bune za taj otok. Besplatan smještaj, serviraju im hranu, tropik, sunce, plaža, kupanje, čini mi se da imaju i Internet. Ja bih potpisao takve uvjete čitav život. Nravano na otoku bez muslimana, tko bi ih trpio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 16:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Zašto se bune za taj otok. Besplatan smještaj, serviraju im hranu, tropik, sunce, plaža, kupanje, čini mi se da imaju i Internet. Ja bih potpisao takve uvjete čitav život. Nravano na otoku bez muslimana, tko bi ih trpio. Zato što su platili tisuće (možda i desetine) dolara za Sydney, Melbourne i socijalu, a ne Nauru. Da su htjeli živjeti u kampu, otišli bi u najbližu susjednu zemlju a ne tranzitom prolazili kroz desetine zemalja kako bi došli do AU. No, to je sve općepoznato.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 16:29 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lažeš debeli da me ne bi spasio? EVO me ko jevrejka sam četrdesetih u Evropi :( U nedelju je dan odluke. Spremi smještaj :( Ana Frank, koja klanja. Egzoticno. Na sta su sve zene spremne. Kao Njegos sto rece: "sto ce vjera promeniti, da ucini sto joj srcu drago". Ja bih dodao i lisnici. Mnoge gledaju da se sponzoriraju i zive na tudjim ledjima.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 16:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
KiM je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Lažeš debeli da me ne bi spasio? EVO me ko jevrejka sam četrdesetih u Evropi :( U nedelju je dan odluke. Spremi smještaj :( Ana Frank, koja klanja. Egzoticno. Na sta su sve zene spremne. Kao Njegos sto rece: "sto ce vjera promeniti, da ucini sto joj srcu drago". Ja bih dodao i lisnici. Mnoge gledaju da se sponzoriraju i zive na tudjim ledjima. https://www.seekingarrangement.com/
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 16:36 |
|
|
|
Mora da ima jake i dobre atribute i kvalifikacije. Ustekala bi se u tvoju gajbu, infuzirala na tvoju lisnicu, dopunjavala na tvoj frizider, bilo bi ti ko u raju tjedan dana, dok ti ne udje pod kozu, Posle kuku lele..........ne isplati se.....jos ce ti traziti i da joj kupis kartu.
Imas mnogo jeftinije i dobitnije kombinacije. Ionako kazes da ti zene iz Sarajeva imaju oduran glas drvosece i garant hrce kao motorka.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 17:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC je napisao/la: Zašto se bune za taj otok. Besplatan smještaj, serviraju im hranu, tropik, sunce, plaža, kupanje, čini mi se da imaju i Internet. Ja bih potpisao takve uvjete čitav život. Nravano na otoku bez muslimana, tko bi ih trpio. Zato što su platili tisuće (možda i desetine) dolara za Sydney, Melbourne i socijalu, a ne Nauru. Da su htjeli živjeti u kampu, otišli bi u najbližu susjednu zemlju a ne tranzitom prolazili kroz desetine zemalja kako bi došli do AU. No, to je sve općepoznato. Možda na prvi pogled. Ali onda valja rintati za 2-5 $ dnevno i tako prehranjivati obitelj. Liječnika zaboravi kad se razboliš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 18:55 |
|
|
Kim, zekim ja malo teoretičare urote i budale poput tebe. Ne brini :) Uzgred, da ti kažem i pravi razlog što te trpe na forumu. Ti prosječnom Hrvatu (čitatelju) namećeš dojam angažmanom kako su Srbi polubudale..neobaviješteni. ..koji vjeruju u HARP i teorije urote.. Da sind Hrvat dan ne bi opstao. Ali o Srbima i Bošnjama poželjno je stvarati takvu sliku. Znaš zašto? Je je i angažman hrvatski forumaša postao ograničen. .. no u odnosu na tebe djeluju kao genijalci 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 19:04 |
|
|
|
Moli za sadaku u vidu avio karte MoS, dobro ti ide. I tvoji mole u seheru za zicare, cistu vodu, struju, GRAS prevoz.Raspad sustava.
Istina boli i oslobadja. Ajde sad postavi moje postove za ovo sto si izasrala pausalno. Trebas potkrepiti dokazima, bona, da bi bila uvjerljiva.
Poznato je na forumu koliko muslimani 'govore istinu". Pliz, daj da uzivamo i nasladjujemo se tim urotama famoznim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 19:30 |
|
|
Pa vidiš da si retard. .čim si od zezancije napravio zbilju. ..Niti je u EU počela kristalna noć, niti bi ja (na pola sata od SA avionom ) išla tražiti preko pogače kruha- hljeba. Glup si dakle s tim kartama i ljubavnicama i karikanjem - teorijama "gluposti "  I Karmelo te ne podnosi radi toga. ..što si retard. No lukavi Latini te bez sankcija puštaju da pišeš. .jer zbog tebe generalno srpski narod ispada polulud. . Nema drugog objašnjenja 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 19:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kim, zekim ja malo teoretičare urote i budale poput tebe. Ne brini :) Uzgred, da ti kažem i pravi razlog što te trpe na forumu. Ti prosječnom Hrvatu (čitatelju) namećeš dojam angažmanom kako su Srbi polubudale..neobaviješteni. ..koji vjeruju u HARP i teorije urote.. Da sind Hrvat dan ne bi opstao. Ali o Srbima i Bošnjama poželjno je stvarati takvu sliku. Znaš zašto? Je je i angažman hrvatski forumaša postao ograničen. .. no u odnosu na tebe djeluju kao genijalci  Nisi autenticna, niti damica, vec jedna lazljivica, bez pedigrea i manira. Ne cenim zene koje lako klecnu i kleknu. Nisu mi zanimljive, kao lovcu. Zelim malo i uzbudjenja, intrigantnosti, igre.Prozirna si, ili ti modernim recima, previse transparentna. Nisi za moj ni miris, ni okus.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 20:06 |
|
|
LOL vidiš koliko si glup. Ja ti otkako si se registrirao govorim da si degen. Misliš da me zanima tvoje mišljenje?  Učini uslugu srpskom pučanstvu i samoukini se  Plus opet neko karikanje i teorija gluposti (tvoje sopstvene) Vučić prati tvoj angažman i korigira politiku naspram njega. .. teorija u granici retardacije ::D Kao i ovo da ti nisam zanimljiva? Ja se degeneriku poput tebe nikad nisam obratila prva  A pogotovo da sam imala želju probuditi ti interesovanje  divljenje ili zanimaciju. R E T A R D U  Ribi mi pp poslala Imam švabski broj...pa nam zaštekao viber. .da ne misliš da sam ušla tebi odgovoriti :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 21:14 |
|
|
|
Bitno da si ti tajni agent Mata Hari, iz Beckog bicirka. Kako si dobro informirana a " ne zanimam te". Fascinantno. Ti si dvolicna i licemerna osoba, ja se zezao, a ti se primila, na srpski durdubak. Stavi jos brdo smajlica. Obozavam to.
Niko ne tvrdi niste, ne "korigira" politiku, vec se obraca veca pozornost i promena vokabulara, te veca angaziranost.Mozda je vredan i radisan zadnjih 12 meseci, a pre toga 40 meseci nije znao da to postoji, niti je dolazio
Sto se tice potpore tvoke, tko me "voli" a tko ne, zivo mi se fucka. Pokazujes da uvlaceci trecu osobu, nisi sigurna u sebe i kao potvrdu necega, govori o tvooj nesigurnosti, nemoci, infantilnosti i losem karakteru. Razumljivo za frustrirane, neostvarene, same, samotnjakinje zene u tudjini, tkoje niko ne benda. Cija mladost je protracena u nista.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zec
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 02 pro 2016, 21:32 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2012, 23:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
škerac
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 03 pro 2016, 09:08 |
|
|
Citat: Nitko u čaršiji ne zna koju ulogu Intelektualac igra u javnom prostoru čaršije, koji položaj zauzima unutar rudimentarnoga čaršijskog društva, niti koja je svrha Njegova napadna pojavljivanja u javnosti, ali nikome ne može promaći činjenica Njegove neuobičajene sveprisutnosti. Na toj 'misteriji' počiva i Njegov ugled koji je tim veći što čaršija manje razumije smisao Njegove hiperaktivnosti. Nije mali broj onih koji su odustali od javnog angažmana upravo zbog Njegove bolesne želje da baš On bude ondje gdje se (kao) nešto zbiva. On je i svepromatrajući Veliki Brat i žuđeni objekt promatranja.
Čaršijskog intelektualca la(h)ko je prepoznati po Njegovim člaršijskointelektualnim osobenim znacima: namigivanju iza leđa sugovornika, tapšanju po ramenu i izravnom govoru na uho prekidanim glasnim smijehom. Radi se o neizbrisivim tikovima intelektualno ukorijenjenim u duhu čaršije. Njegovi osobeni znaci čaršijska su semiotika (svih) jedinki bez osobnosti i bez osobne prepoznatljivosti u bilo čemu. Ova činjenica, međutim, nije nikakav hendikep za Njega nego, naprotiv, preporuka za sve. On je kamen temeljac i temeljni stup sadašnjega beha društva. Prisutan je u svemu i sve prolazi kroz Njega. Sve to jest baš ono što jest po Njemu. On je, dakle, sami bitak (čaršijskog) prostora ispražnjenog od sadržaja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 04 pro 2016, 13:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ribi mi pp poslala Imam švabski broj...pa nam zaštekao viber. .da ne misliš da sam ušla tebi odgovoriti :) Dodajte i mene na chat, mada Viber je totalno passe, pređite na Whatsapp.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 04 pro 2016, 14:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63541 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ribi mi pp poslala Imam švabski broj...pa nam zaštekao viber. .da ne misliš da sam ušla tebi odgovoriti :) Dodajte i mene na chat, mada Viber je totalno passe, pređite na Whatsapp. nikad taj Viber nisam koristio, živcira me ljubičasta boja i retardirani smajlići.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 04 pro 2016, 14:05 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Dodajte i mene na chat, mada Viber je totalno passe, pređite na Whatsapp.
nikad taj Viber nisam koristio, živcira me ljubičasta boja i retardirani smajlići. Viber je slabije zaštićen, stalno stiže spam, a na Whatsapp ništa. Sarajka me greškom dodala na neki grupni chat pa me rekordnom brzinom izbacila. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 04 pro 2016, 14:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: nikad taj Viber nisam koristio, živcira me ljubičasta boja i retardirani smajlići.
Viber je slabije zaštićen, stalno stiže spam, a na Whatsapp ništa. Sarajka me greškom dodala na neki grupni chat pa me rekordnom brzinom izbacila.  imaš njen broj? idem u Beč drugi vikend, pa da joj se javim.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 04 pro 2016, 14:13 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Viber je slabije zaštićen, stalno stiže spam, a na Whatsapp ništa. Sarajka me greškom dodala na neki grupni chat pa me rekordnom brzinom izbacila.  imaš njen broj? idem u Beč drugi vikend, pa da joj se javim. Nema dilanja, a napisala je ovdje da je u Švabiji pa je svejedno na drugom broju. Oš broj Sejuri? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 04 pro 2016, 14:15 |
|
|
|
ne hvala, ne privlači me bula style.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 04 pro 2016, 14:17 |
|
|
|
Nema veze, jer neću izdat ja, nisam diler brojevima, a sve i da hoću nisam sačuvao #
Šteta baš bi mi bio zanimljiv izvještaj iz Stoca iz njene vizure.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 04 pro 2016, 14:55 |
|
|
|
Dudu, nisam u Beču za idući vikend. Nažalost. Došla sam ovaj radi izbora. Pomjeri oko Božića put ako nije hitno i poslovno. Vodim te u obilazak :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 04 pro 2016, 15:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dudu, nisam u Beču za idući vikend. Nažalost. Došla sam ovaj radi izbora. Pomjeri oko Božića put ako nije hitno i poslovno. Vodim te u obilazak :) Daj novi broj i dodaj me na vaš chat, imam mnogo toga pametnog za saopštiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Obraćanje pučanstvu Postano: 04 pro 2016, 15:16 |
|
|
Ženskonja  Ne možeš na naš chat  To su ženske teme, koje te ne bi zanimale. A možda i možeš ako Ribi da zeleno. Reći ću u tvoju korist da si bezopasan. Da si žensko bio bi obećavajuća navlakuša djevojka. ..koja muškima miga i fleruje ali nikad ništa ne konkretizira  Ne znam ima li neki termin ekstra za taj tip? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|